כובע קש כתב: 15 אוגוסט 2025, 00:01
KevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2025, 23:57
כובע קש כתב: 14 אוגוסט 2025, 23:53
4-3-3
אני איתך שעלי לא 6. עדיין מעדיף אותו שם על גוני.
את סברינה אני לא סובל אבל עדיין מעדיף אותו בצד ימין על הליטרלי כלום שהוא העלה שם היום.
אז אתה אומר בעצם שאתה משחק באותו הרכב ושיטה שפלורס שיחק עד המשחק נגד ראקוב פלוס עלי מוחמד מינוס גוני.
כל ההבדל בין מה שאני אומר למה שאתה אומר זה שבכל המקרים זה יראה גרוע ולא יצא מזה כלום.
כובע קש כתב: 14 אוגוסט 2025, 23:55
בדיוק.
@KevinDurant תבין - אנחנו לא מצפים לראות כדורגל שוטף. אנחנו כן מצפים שפלורס יוציא את המקסימום מהסגל (שזה התפקיד של המאמן). זה הכל.
אז אני חושב שזה המקסימום שאפשר להוציא מהסגל הזה, אתה חושב שהתקרה שלו יותר גבוהה ואני לא.
עזוב את הסגל בצד לרגע.
מה ראית מפלורס שיכול לגרום לך להרגיש שעם שחקנים אחרים זה יראה שונה?
לא ראיתי ממנו מספיק ובגלל זה אני לא מבקר אותו על מה שלא ראיתי.
במה שראיתי מבחינה הגנתית וכושר גופני (שזה בדרכ מה שאפשר לראות אחרי חודש ובמשחקים באירופה) זה נראה בסדר.
hezildo כתב: 15 אוגוסט 2025, 00:32
הסגל עקום והמאמן חסר מושג.
שני הדברים לא סותרים אחד את השני.
גם אם הוא רוצה לשחק הגנתי (ובצדק כי בסגל הזה אין שום דבר יצירתי והתקפי בלי סבע), אז אפשר
לעשות את זה אחרת, למשל לפתוח עם אמצע חזק של מוחמד אזולאי וקאסה.
גם ניהול המשחק שלו היה גרוע, החילופים תמוהים ומאוחרים, הוא לא ניסה להמר על התקפה גם
כשלא היתה ברירה.
כאילו לא ראינו את שנה שעברה עם אמצע של מוחמד ואזולאי וקיבלנו בראש בכל משחק, מספיק עם זה
לא ראיתי מקאסה בכל הדק' שלו במכבי חיפה שום פעולה של שחקן כדורגל.
היינו בעשרה שחקנים, כמה כבר אפשר להמר
רק מכבי כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:48
אין מה להגן עליו כשהוא עולה עם 3 בלמים בפעם הראשונה העונה דווקא במשחק הזה. הוא לא תרגל את זה לרגע אחד במחנה או במשחקי ההכנה. הכל שם היה בלאגן אחד גדול. ראו את חוסר התיאום. זה זעק לשמיים.
אין מה להגן על זה שהוא בוחר לשחק עם חזיזה כ-10. מה זאת ההמצאה הזאת? הוא לא היה ולא יהיה 10. וגם אם סבע לא כאן, אפשר למצוא פתרונות אחרים?
למה לא לעלות עם שלישיית קישור חזקה של נאור-מוחמד-אזולאי?
אין מה להגן על החילופים שלו שהיו זוועה אתמול.
אין מה להגן על כך שהוא המשיך לדבוק ב-3 בלמים גם כשאנחנו בפיגור, וחייבים גול. הוא הינדס את בטאיי לעמדת הבלם(כמעט ולא עשה את זה בקריירה. לא כל אחד הוא סונדגרן) וזה גם מה שהביא את הפנדל בסוף.
אין מה להגן על זה עיסאת לא ייצא במחצית אחרי שהוא היה קרוב פעמיים לצהוב שני, והשופט הזהיר אותו. אז במקום להוציא אותו ולהכניס קשר באמצע, הוא לא עשה את זה וחטפנו את האדום המיותר הזה. עזבו את זה שהוא היה לא מוצדק. אבל זה היה באוויר.
הוא עשה אתמול כל טעות אפשרית. מהמערך, סגנון המשחק שהזמין את ההדחה הזאת, חוסר היכולת להגיב, לפני האדום, ואחרי האדום.
ושוב, המערכת פשעה שהביאה אותו למשחק כזה בלי השחקנים שצריכים להיות. לפחות עוד 2 שחקני הרכב.
ועדיין, זה לא פוטר אותו מאחריות.
אני לא מסכים עם חלק מהדברים.
אני חושב שדווקא הגנתית המשחק שלנו היה הרבה יותר טוב מהמשחק בפולין. הם לא הגיעו למצבים כל המשחק למעט דפלקשן מבעיטה מרחוק.
לשם השוואה, ירמקוב היה הרבה יותר "גדול" במשחק הקודם והכדורים טיילו ברחבה הרבה יותר מהמשחק הקודם.
זה לא היה מושלם מן הסתם אבל בסוף הם ייצרו בעיטה אחת למסגרת לדעתי בכל המחצית הראשונה והצלחנו להוציא להם משמעותית את העוקץ מהמשחק (במשחק הראשון הם חגגו עלינו מהאגפים והצלחנו לנטרל את זה עם המעבר ל3 בלמים).
הוא שיחק עם חזיזה כאמצע שמאל כמו שהוא שיחק בבני יהודה בזמנו ולא כ10, בתקווה לקבל ממנו משהו, זה הסגל שיש פה.
בטאי עבר לשחק בלם אחרי שכבר קיבלנו את האדום מומצא, אז הוא גם אשם בטעויות שיפוט?
המערך לדעתי היה בסדר גמור ונטרל לגמרי את הפולנים (אנחנו נשארנו אותו דבר, כלום התקפית)
אני יכול לבקר יותר לגבי החילופים אבל כבר מהמשחק הקודם הוא הראה שהוא מאמין בקאסה ב10 יותר מבאוחנה לדוגמה ודווקא סייף היה די פעיל שנכנס (עם החמצת ענק)
אני לא מאמין בניסים בכדורגל ואני "מגן" על פלורס כי אני חושב שאתם נותנים יותר מדי קרדיט לעמדת המאמן כשזה הסגל שיש לנו, זו דעתי, לא חייב להסכים.
אני חושב של90% מהקבוצות בליגה היום יש שחקן התקפה יותר "מוכשר" מכל שחקני ההתקפה שלנו שמסוגל לייצר משהו לעצמו או לאחרים.