לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
בתור מחליף לכנף זה הכי טוב שנמצא.
מנהל: Shocking4U
לא נדפק כלום. עדיף אותו על סוף, חזיזה וחלאיילי. זו המציאות שאנחנו נמצאים בה היום ועדיף להכיר בה ולא לשכנע את עצמנו אחרת.
אין הבדל בין חוזז לחלאיילי/חזיזה/סוף.
תומר יוספי
זו לא המציאות שמגיעה למועדון עם מסורת כמו שלנו ועם הקהל הכי גדול.
התכוונתי כמחליף לא כפותח. ברור שצריך זר בכנף ימין.benrey כתב: 18 אוגוסט 2025, 01:17זו לא המציאות שמגיעה למועדון עם מסורת כמו שלנו ועם הקהל הכי גדול.
ואנחנו גם לא מחפשים שחקן מחליף, כל הסגל מלא בשחקנים מחליפים, קודם כל שיבוא שחקן הרכב אחר כך נדבר על מחליפים.
צריך זר לצד ימין, וכזה שיודע לתת מספרים, גם שערים וגם בישולים, מישהו שיהיה הכוכב של הקבוצה כי למרבה הצער, אני לא זוכר כזו קבוצה אפרורית שנים, גם בשנים הרעות שלנו היה נגיד את ראיוס שהוא מה שנקרא שחקן שבשבילו קונים כרטיס.
היום מי? הרבה מאוד סימני שאלה…
אז קשר ימין זר וקשר אחורי זר מאסט להרכב, ואם יפגעו שם ויביאו תותחים, ואם קנז׳י יהיה בריא ויראה ניצוצות, ואם נהואל יצדיק את המחיר ששילמו, וסק יחזור ויובה יאפס כוונת ואם ואם ואם …. יהיה אפשר אפילו לדבר על אליפות.
אבל עם חוזז? נלחם על פליאוף עליון במקרה הטוב
לא בטוח שיוספי זו אופציה עדיפה כי הוא לא כנף טבעי.
יוספי כנף לכל דבר וההפך יכול לפתור לנו שתי בעייתHaifaWave כתב: 18 אוגוסט 2025, 09:14לא בטוח שיוספי זו אופציה עדיפה כי הוא לא כנף טבעי.
את קאני לא ישחררו לנו בפחות ממיליון יורו וחצי.
יונתן כהן לא עדיף על חוזז.
את השאר אני לא מכיר. הם ישראלים בכלל?
אני מדבר על מחליף ולא שחקן הרכב.
אפילו התדרוכים נהיו בנאלייםgargy כתב: 18 אוגוסט 2025, 10:16 בן דור כבר הפסיק לחרטט שמות של קשרים, הוא סתם זורק ״מומ עם קשר זר״.
מה שעצוב, שלא כזה קשה להביא מה צריך בשביל לתקן את המצבכובע קש כתב: 18 אוגוסט 2025, 20:44 אני חושב שהגענו למצב שאפילו המועדון בעצמו כבר אובד עצות ואין לאף אחד מושג כבר מה לעשות ואיך לתקן את המצב
וקשר תוקף במקום סבע, אבל זה לא כזה פשוט כי נגמרו לנו המקומות לזריםGanjot כתב: 18 אוגוסט 2025, 21:47מה שעצוב, שלא כזה קשה להביא מה צריך בשביל לתקן את המצבכובע קש כתב: 18 אוגוסט 2025, 20:44 אני חושב שהגענו למצב שאפילו המועדון בעצמו כבר אובד עצות ואין לאף אחד מושג כבר מה לעשות ואיך לתקן את המצב
6, פאני וכנף ימין והקבוצה הזאת שונה לגמרי.
ועדיין הם לא מסוגלים ולא יהיו מסוגלים לעשות את זה.
תן לנהואל כמה משחקים לרוץ ב10, ביחד עם גורה וכנף נוסף זה יראה הרבה יותר טוב.hezildo כתב: 18 אוגוסט 2025, 22:44וקשר תוקף במקום סבע, אבל זה לא כזה פשוט כי נגמרו לנו המקומות לזריםGanjot כתב: 18 אוגוסט 2025, 21:47מה שעצוב, שלא כזה קשה להביא מה צריך בשביל לתקן את המצבכובע קש כתב: 18 אוגוסט 2025, 20:44 אני חושב שהגענו למצב שאפילו המועדון בעצמו כבר אובד עצות ואין לאף אחד מושג כבר מה לעשות ואיך לתקן את המצב
6, פאני וכנף ימין והקבוצה הזאת שונה לגמרי.
ועדיין הם לא מסוגלים ולא יהיו מסוגלים לעשות את זה.
ואין לנו ישראלים טובים להביא.
עלה באתר פולני.ירוק רפואי כתב: 19 אוגוסט 2025, 01:06 https://www.transfermarkt.com/juljan-sh ... ler/528021
ראיתי איפשהו שהוא מועמד לא יודע רמת אמינות והאמת זה לא כזה משנה.