אם לא היה פה נהי על זה שיוספי חותם במכבי תא אני מרגולDaniel123 כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:19למה נראה לך שזה היה מזיז למישהו אם מכבי ת"א היתה מחתימה את תומר יוספי? WTF ?Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
ורשמת " חיזוק לרוטציה", תודה רבה אמרת הכל.
מכבי חיפה צריכיה קודם שחקנים להרכב ולא לרוטציה.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
איציק כהן ועזריאל היו חתומים ל-5 שניםKozmo כתב: 20 אוגוסט 2025, 11:02הבעיה שהוא לא מתאים למכבי חיפה.HaifaWave כתב: 20 אוגוסט 2025, 10:37אין דבר כזה תקופה שחורה. מה שאנחנו רואים היום זה הרגיל, השלוש שנים זו סטיית תקן.
מה הבעיה להביא את חוזז לעונה אחת? אתה מעדיף את סוף על הספסל או אותו?
אתה מביא שחקן לא מתאים בכדי להחליפו באחד אחר שלא מתאים. מה עשית בזה? איפה החזון? כן, זה בדיוק רכש שמאפיין את העשור השחור שהסגל היה מלא בכל מיני איציק כהן, עזריאל, דגני ודומיהם. אנשים שכחו איזה קבוצת מנודים נבנתה כאן בעשור השחור.
בילו, חוזז וביטון בשנה הבאה יושאלו ו/או ישולם להם פיצויים בכדי שיעזבו.
האדונים הנכבדים רפאלוב את עובדיה, עושי דברו של שחר, צריכים לבנות את הקבוצה ולתת פתרונות לקבוצה בסדר גודל של מכבי חיפה. לא מסוגלים לבנות/להגיד ליענקל׳ה שזה לא מתאים? מוזמנים לפנות את מקומם.
הוא מציע לעונה אחת.
גם מחלקת התדרוכים בדעיכה כשהקודם היה שמוכנים לשלם 2.2 מיליון יורו בתמורה לאנאלי
כולל חוזה ברוטו בעלות מעסיק ל5 שנים, הפרשה לפנסיה והוצאות נלוות כמו אם יהיו בדיוק בחוץ ויצטרכו לקנות לו מים מגזלן
סה"כ לדמי העברה 20 שקל
אופטימיות במכבי חיפה
אנחנו כולנו יודעים שאתה אחיין של שחר או משהוחזיזוש כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:29אם לא היה פה נהי על זה שיוספי חותם במכבי תא אני מרגולDaniel123 כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:19למה נראה לך שזה היה מזיז למישהו אם מכבי ת"א היתה מחתימה את תומר יוספי? WTF ?Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
כי אפילו על איתמר נוי בכו פהDaniel123 כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:19למה נראה לך שזה היה מזיז למישהו אם מכבי ת"א היתה מחתימה את תומר יוספי? WTF ?Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
וכן, חייב גם חיזוק לרוטציה כי השחקנים שיש לך בספסל פח אשפה
תומר יוספי שחקן מעןלה, טכני שזה אין לנו בכלל בקבוצה
מי?Adi81 כתב: 21 אוגוסט 2025, 12:00יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
מקווה שאתה סתם מטריל אותנו ולא באמת חושב ככהAdi81 כתב: 21 אוגוסט 2025, 12:00יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
חחחחח כן אחי אני אחיין של שחר או משהו, שלחו אותי להרים לתומר יוספי כי חשוב לנו המשפחה שאהבל עם נזלת מאיזה פורום ישנה את דעתו
אתה יודע אפשר לרצות ששחר ימכור (גילוי נאות- אני מאוד רוצה שימכור) גם בלי להיות רובוט בלי אונה. אני בטוח שאם יוספי יחתום במכבי תל אביב אתה תגיד שזו החלטה מצוינת שלהם, אין לי ספק בכלל
פרימו כותב שרפאלוב נפגש עם מנהלים מקצועיים בבלגיה כדי למצוא קשר לקבוצה 
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
חבל שלא כדי לחפש עבודהKaka כתב: 21 אוגוסט 2025, 13:57 פרימו כותב שרפאלוב נפגש עם מנהלים מקצועיים בבלגיה כדי למצוא קשר לקבוצה![]()
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
טוב טוב שמענו עליךחזיזוש כתב: 21 אוגוסט 2025, 13:49חחחחח כן אחי אני אחיין של שחר או משהו, שלחו אותי להרים לתומר יוספי כי חשוב לנו המשפחה שאהבל עם נזלת מאיזה פורום ישנה את דעתו
אתה יודע אפשר לרצות ששחר ימכור (גילוי נאות- אני מאוד רוצה שימכור) גם בלי להיות רובוט בלי אונה. אני בטוח שאם יוספי יחתום במכבי תל אביב אתה תגיד שזו החלטה מצוינת שלהם, אין לי ספק בכלל
אתה רק מטריל פה את כולם
אולי אני רובוט בלי אונה אבל אתה יצור שרוצה להיות הפועל חיפה.
בגלל אוהדים כמוך אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
משתינים עליכם ואתה פותח את הפה ואומר שזה גשם.
יצור
חזיזוש. אפילו השם שלך מביך אחי
אין לי מושג מי זה איתמר נוי.Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 13:11כי אפילו על איתמר נוי בכו פהDaniel123 כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:19למה נראה לך שזה היה מזיז למישהו אם מכבי ת"א היתה מחתימה את תומר יוספי? WTF ?Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
וכן, חייב גם חיזוק לרוטציה כי השחקנים שיש לך בספסל פח אשפה
תומר יוספי שחקן מעןלה, טכני שזה אין לנו בכלל בקבוצה
אני בגאורגיה בחודש הבא
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 21 אוגוסט 2025, 15:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 13:12מי?Adi81 כתב: 21 אוגוסט 2025, 12:00יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
עיסאתHaifaWave כתב: 21 אוגוסט 2025, 13:24מקווה שאתה סתם מטריל אותנו ולא באמת חושב ככהAdi81 כתב: 21 אוגוסט 2025, 12:00יש לנו מספיק שחקנים בסגנון של "טובים לרוטציה אבל לא להרכב"Gutti כתב: 21 אוגוסט 2025, 11:01 אתם מדברים שטויות, גם על חזיזה אמרתם שהוא לא מספיק טוב ורכש בינוני וראינו מה בסוף קיבלנו ממנו. שחקן בן 26, רגל שמאל מעולה ופצצה של חיזוק לרוטציה. אם היה חותם במכבי תל אביב הייתם בוכים כרגיל. אני לא מתלהב שהוא יהיה שחקן פותח אלא רוטציה בכנף וב-10 אופציה מעולה.
חלאילי
סוף
חגג
קני סייף
מיכאל אוחנה
ליאור קאסה
בקיצור הקישור שלנו מורכב משחקנים שמתאימים לרוטציה אבל לא להרכב ובגלל זה אנחנו נראים ככה
סוף, חלאילי ואוחנה? טוב שלא רשמת חזיזה הייתי בטוח שאתה מטריל אותנוAdi81 כתב: 21 אוגוסט 2025, 15:56עיסאת
חלאילי
סוף
חגג
קני סייף
מיכאל אוחנה
ליאור קאסה
בקיצור הקישור שלנו מורכב משחקנים שמתאימים לרוטציה אבל לא להרכב ובגלל זה אנחנו נראים ככה
הקהל מתחיל מחאה מהמשחק נגד ריינה.
בטח אחרי ההפסד ינחתו פה 3 שחקנים אחד אחרי השני.
יענקל'ך!
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
או, בוקר טובKaka כתב: 21 אוגוסט 2025, 17:41 הקהל מתחיל מחאה מהמשחק נגד ריינה.
הנה הטקסט מהפוסט שלהם:
מחאה. שתפו והפיצו!
השיח הציבורי לא נעלם מעינינו. לאורך השנים היו כמה וכמה מחאות שלנו על התנהלות המועדון והבעלים. באף אחת מהן לא יצאנו מגבולות יציע גימל, שלימים הפך ליציע הצפוני.
היום, בנקודת הזמן שהגענו אליה, התחושה היא שיש פה משהו גדול יותר. אבל, וזה אבל גדול, כדי שיהיה פה שינוי השיח הציבורי לא מספיק. צריך הוכחות בשטח והתמדה, ותמיד צריך להתחיל ממשהו. כאן נכנס לתמונה כל אוהד שמגיע ביום שבת הקרוב לאצטדיון אבי רן.
אנו קוראים לכל אוהד מכבי חיפה שיהיה באצטדיון בשבת הקרובה, לקום ולעשות מעשה.
כל אחד וסיבותיו: ההתנהלות, היחס לקהל, ניסיון השליטה בנרטיב דרך התקשורת, הניתוק, השקרים, הזלזול באינטליגנציה של האוהדים, ההתרפסות מול אופ"א והפולנים או כל הסיבות יחד. המטרה היא להעביר את המסר – לא מקבלים את זה יותר, רוצים שינוי.
בסיום החימום, מיד לאחר ירידת השחקנים לחדר ההלבשה, נצא כולנו מהיציע ל5 הדקות הראשונות של המשחק. צעד קטן אך משמעותי, שימחיש למספר דקות לראשי המועדון איך היציעים יראו אם הם ימשיכו בדרך העקומה שלהם.
תהיו בטוחים שמר יעקב שחר, באמצעות הדוברים שלו בהתאחדות ובאמצעות השליטה שלו בתקשורת הספורט, ינסה בכל דרך לטרפד את זה. תזכרו שהכוח בידיים של האוהדים. שתפו, תפיצו בכל מקום, שכל אוהד מכבי חיפה ידע מזה ויקבל את ההחלטה המושכלת שלו בשבת הקרובה – אם הוא נשאר לשבת בכיסא ותומך בדרך שבה מובילים אותנו, או עושה מעשה ולוקח חלק בהעברת המסר החשוב הזה – רוצים שינוי.
שימו את המחלוקות בצד, התאחדו לטובת הדבר, כולנו רוצים שיהיה פה טוב יותר.
לסיום, אנו מצפים ממכבי חיפה להיערך ליציאת האוהדים למבואת הכניסה כמו שהיה כבר במחאות בעבר ולא לתת לאנשים להידחק בכניסות.
רק ביחד.
המטרה חשובה.
לא בטוח שהארגונים במקום להוביל את כל הקהל אחרי ההתנהלות שלהם בעונה האחרונה (ובכלל מהמלחמה).
לא בטוח שהארגונים במקום להוביל את כל הקהל אחרי ההתנהלות שלהם בעונה האחרונה (ובכלל מהמלחמה).
-
greenor
- הופעת בכורה בבוגרים
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 3 פעמים
שיקפצו.
אחרי שמכרו את שנה שעברה בגלל האגו של כמה ילדי חרא, איבדו בעיניי כל לגיטימיות.
אני חושב שההתנהלות של המועדון שערורייתית. ברמת ההנהלה, צוות הניהול, הצוות המקצועי, הכל. הכל רקוב.
ועם זאת בשבת אני אהיה בכסא שלי בשריקת הפתיחה, אתעצבן בלב, אתעצבן בקול רם, אבל לא אשתף פעולה עם כאלה שחושבים שהם גדולים וחשובים מהמועדון שלי.
כאמור, שיקפצו.
אחרי שמכרו את שנה שעברה בגלל האגו של כמה ילדי חרא, איבדו בעיניי כל לגיטימיות.
אני חושב שההתנהלות של המועדון שערורייתית. ברמת ההנהלה, צוות הניהול, הצוות המקצועי, הכל. הכל רקוב.
ועם זאת בשבת אני אהיה בכסא שלי בשריקת הפתיחה, אתעצבן בלב, אתעצבן בקול רם, אבל לא אשתף פעולה עם כאלה שחושבים שהם גדולים וחשובים מהמועדון שלי.
כאמור, שיקפצו.