המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
כי כבר היה עדיף להמר על איזה עומר פרץ.
לא מביאים מאמן בפרופיל נמוך מחו"ל. זה מגוחך. זה לעשות דווקא. המועדון בעצמו לא תופס אותו ברצינות. די בטוח הם בונים על פתיחה של 0 או 1 מ 6.
לא מביאים מאמן בפרופיל נמוך מחו"ל. זה מגוחך. זה לעשות דווקא. המועדון בעצמו לא תופס אותו ברצינות. די בטוח הם בונים על פתיחה של 0 או 1 מ 6.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ההתייחסות שלי היא רק לחלק שבו הוא רשם שזה מאמן גרוע.KevinDurant כתב: 21 אוגוסט 2025, 23:42אלכס כותב פה "מאמן רציני עם דרישות" ודברים כאלה.HaifaWave כתב: 21 אוגוסט 2025, 23:29מי בא אליו בטענות? הוא שיחק אותהKevinDurant כתב: 21 אוגוסט 2025, 23:11 לא מבין מה אתם רוצים מהבן אדם. אני מניח שהוא לפחות הכפיל את השכר שלו מהקבוצה הקודמת שלו בארגנטינה, מכרו לו פה סיפורים על אירופה וקבוצה רצינית, לפני שנתיים הייתה בליגת אלופות וסיפורים כאלה ואחרים, מי לא היה הולך על זה.
במקרה הגרוע יחזור לארגנטינה "כליגיונר"
תן לי 200 אלף יורו לשנה ולשבת בבית גם אני לוקח
הביאו מאמן עם פרופיל נמוך, למה שיסרב להצעה?
זה שהסכים לבוא לפה בתנאים האלה, או יותר נכון זה שהוא מקבל בהכנעה את התנאים האלה, לא מעיד בהכרח על זה שהוא מאמן גרוע אבל כן מעיד על זה שהוא מאמן בפרופיל נמוך.
לא מצליח להבין איך נהואל לא פותח בהרכב מחר. אם אחריי משחק גביע הטוטו הוא לא נותן לו לפתוח, אין כבר מילים. קבוצה עם כל כך מעט יצירתיות מקדימה, הוא חייב לפתוח.
ה״הפתעה״ שהוא מתכנן להרכב מחר - סוף בהרכב.
עזבו את זה שהיה לו משחק גרוע על גבול הביזיוני, אבל במחצית השניה הייתה איזה מתפרצת שהוא הוביל והיינו 4 על 2 (משהו כזה), ובמקום למסור כדור לגול לאלף אופציות שהיו לו, הוא בעט כמו אחרון הנגרים.
מאמן נורמלי היה מוציא אותו מיד אחרי המהלך הזה. המתחזה נותן לו חולצת הרכב פעם נוספת
עזבו את זה שהיה לו משחק גרוע על גבול הביזיוני, אבל במחצית השניה הייתה איזה מתפרצת שהוא הוביל והיינו 4 על 2 (משהו כזה), ובמקום למסור כדור לגול לאלף אופציות שהיו לו, הוא בעט כמו אחרון הנגרים.
מאמן נורמלי היה מוציא אותו מיד אחרי המהלך הזה. המתחזה נותן לו חולצת הרכב פעם נוספת
בחירת ההרכב, הכדורגל והחילופים הכל על הפנים.
ייזכר כאחד המאמנים הגרועים שהיו פה. מנדיונדו 2.
ייזכר כאחד המאמנים הגרועים שהיו פה. מנדיונדו 2.
יענקל'ך!
זה כאילו כל פעם שהוא צריך לבחור בין שני שחקנים להרכב הוא בוחר באופציה הגרועה יותר.
ברגע שראיתי שהוא מחזיק מגוני נאור הבנתי שמדובר בחסר מושג מהגדולים שהיו פה והוא מוכיח את זה כל פעם מחדש בדרך אחרת
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ברור לי שזה יהיה דלפ אבל לדעתי ההרכב די מובן.
התקפית לא יצא מאתנו כלום בשום צורה ודרך, צריך להתרכז קודם כל בלא לספוג ולנסות להבקיע איכשהו ואולי במחצית השנייה שהם יהיו קצת יותר עייפים לצרף איכות.
לגבי סוף, זה מה יש. אותם תגובות היו גם שסברינה פתח בהרכב ואני מניח שהוא בדרך החוצה ובגלל זה לא משחק.
אלא שחקני הכנף של מכבי חיפה, זה מה שיש לה למכור
התקפית לא יצא מאתנו כלום בשום צורה ודרך, צריך להתרכז קודם כל בלא לספוג ולנסות להבקיע איכשהו ואולי במחצית השנייה שהם יהיו קצת יותר עייפים לצרף איכות.
לגבי סוף, זה מה יש. אותם תגובות היו גם שסברינה פתח בהרכב ואני מניח שהוא בדרך החוצה ובגלל זה לא משחק.
מה זה מה שיש?KevinDurant כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:29 ברור לי שזה יהיה דלפ אבל לדעתי ההרכב די מובן.
גוני נאור על תקן רוח רפאים במגרש. לשים אותו זה לעלות ב10 שחקנים. אם הוא מתכנן לעלות עם גוני נאור, עלי ואזולאי אז שיעלה עם נהואל במקום הרוח רפאים. זה כבר יותר טוב (מי אמור להיות השחקן היצירתי במשחק הזה?)
לגבי סוף - זה שיש לנו אגפים בעייתים זה סבבה. אבל מדובר בשחקן חלש מאוד - רק במשחק האחרון ראית שהוא כנראה השחקן אגף הכי גרוע שיש לנו. אז לעלות איתו שוב? זה גובל בטמטום ומראה כמה הוא חסר מושג
- KevinDurant
- חבר בבורד
ראיתי את האמצע שלנו מול ריינה במעברים שגוני לא שיחק. אף אחד לא מחזיק מגוני, אף אחד לא מחזיק מסוף ואני אישית גם לא מחזיק מחזיזה אבל זה מה שיש בסגל של מכבי חיפה.Rmc כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:43מה זה מה שיש?KevinDurant כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:29 ברור לי שזה יהיה דלפ אבל לדעתי ההרכב די מובן.
גוני נאור על תקן רוח רפאים במגרש. לשים אותו זה לעלות ב10 שחקנים. אם הוא מתכנן לעלות עם גוני נאור, עלי ואזולאי אז שיעלה עם נהואל במקום הרוח רפאים. זה כבר יותר טוב (מי אמור להיות השחקן היצירתי במשחק הזה?)
לגבי סוף - זה שיש לנו אגפים בעייתים זה סבבה. אבל מדובר בשחקן חלש מאוד - רק במשחק האחרון ראית שהוא כנראה השחקן אגף הכי גרוע שיש לנו. אז לעלות איתו שוב? זה גובל בטמטום ומראה כמה הוא חסר מושג
לך תראה איפה עלי וקאסה היו במעברים של ריינה בגביע הטוטו. גוני שחקן בינוני מאוד אבל לפחות הוא 6 וזה מה שיש.
לגבי סוף, שחקן מזעזע, ראיתי את אותם תגובות פה כשסברינה פתח (ובצדק) וכשחלאיילי פתח (ובצדק)
זה הסגל של מכבי חיפה לעונת 25/26. עצוב, מביך, זה מה יש.
אבל זאת בדיוק הבעיה שלך שאתה חושב שגוני הוא שחקן ״ביניני מאוד״ הוא שחקן חלש שלא פותח באף קבוצה בליגה, וברוב קבוצות הלאומית. להגיד עליו בינוני זאת מחמאה.KevinDurant כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:56ראיתי את האמצע שלנו מול ריינה במעברים שגוני לא שיחק. אף אחד לא מחזיק מגוני, אף אחד לא מחזיק מסוף ואני אישית גם לא מחזיק מחזיזה אבל זה מה שיש בסגל של מכבי חיפה.Rmc כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:43מה זה מה שיש?KevinDurant כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:29 ברור לי שזה יהיה דלפ אבל לדעתי ההרכב די מובן.
לך תראה איפה עלי וקאסה היו במעברים של ריינה בגביע הטוטו. גוני שחקן בינוני מאוד אבל לפחות הוא 6 וזה מה שיש.
לגבי סוף, שחקן מזעזע, ראיתי את אותם תגובות פה כשסברינה פתח (ובצדק) וכשחלאיילי פתח (ובצדק)
אם המסקנה שלך מהמשחק נגד ריינה זה שצריך את גוני נאור בהרכב אז פה הבעיה. אתה באמת חושב שהוא יעזור במשהו? להיפך, הוא יעשה יותר בלאגן.
אם הוא עולה כבר עם עלי מוחמד (שגם עם כל המגרעות שלו הוא עדיף על גוני נאור) ועם איתן אזולאי, אז אין שום סיבה שגוני נאור יעלה איתם. עדיף לשים את נהואל.
לגבי סוף - כולם התלוננו כשסברינה עלה ושחלאילי עלה ועדיין אני בטוח שסוף באמת חלש ברמה חריגה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
סוף שחקן רע מאוד. שכר שחקן יותר טוב ממנוRmc כתב: 22 אוגוסט 2025, 12:04אבל זאת בדיוק הבעיה שלך שאתה חושב שגוני הוא שחקן ״ביניני מאוד״ הוא שחקן חלש שלא פותח באף קבוצה בליגה, וברוב קבוצות הלאומית. להגיד עליו בינוני זאת מחמאה.KevinDurant כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:56ראיתי את האמצע שלנו מול ריינה במעברים שגוני לא שיחק. אף אחד לא מחזיק מגוני, אף אחד לא מחזיק מסוף ואני אישית גם לא מחזיק מחזיזה אבל זה מה שיש בסגל של מכבי חיפה.Rmc כתב: 22 אוגוסט 2025, 11:43
מה זה מה שיש?
אם המסקנה שלך מהמשחק נגד ריינה זה שצריך את גוני נאור בהרכב אז פה הבעיה. אתה באמת חושב שהוא יעזור במשהו? להיפך, הוא יעשה יותר בלאגן.
אם הוא עולה כבר עם עלי מוחמד (שגם עם כל המגרעות שלו הוא עדיף על גוני נאור) ועם איתן אזולאי, אז אין שום סיבה שגוני נאור יעלה איתם. עדיף לשים את נהואל.
לגבי סוף - כולם התלוננו כשסברינה עלה ושחלאילי עלה ועדיין אני בטוח שסוף באמת חלש ברמה חריגה
לגבי גוני, חד משמעית ראיתי את המשחק נגד ריינה בטוטו וראיתי שחסר קשר 6 ויש בורות באמצע.
גוני שחקן בינוני והוא הכי טוב שיש לך ב6 כי הוא היחיד שמשחק 6.
שכחתם כבר את עלי ב6 שנה שעברה ואת כל הבורות והאיבודים באמצע. לא היה 6, לא יהיה 6 לעולם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
מי אמור לתת גול ובאיזה תיאוריה בהרכב הזה
חוץ מלגנוב גול בנייח אין שום בט לגול עם השחקנים האלה
מאמן הזוי, תשלחו אותו כבר בחזרה לארגנטינה שאלוהים ישמור
חוץ מלגנוב גול בנייח אין שום בט לגול עם השחקנים האלה
מאמן הזוי, תשלחו אותו כבר בחזרה לארגנטינה שאלוהים ישמור
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
מאמן הזוי ברמות ומסתמן כלא יציב בעליל.
פותח עם אמצע כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד ברצלונה שתשלוט בכדור, ועם סוף שעד לפני 5 דקות הוא נתן אישור לשחרר אותו.
מה נסגר? מאיפה נפל עלינו כל החרא הזה?
הכי גרוע שהיה פה בפער. תעיפו אותו כבר.
פותח עם אמצע כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד ברצלונה שתשלוט בכדור, ועם סוף שעד לפני 5 דקות הוא נתן אישור לשחרר אותו.
ממש הזוי. מעניין אותי אם במועדון מבינים בכלל כמה נפלנו איתוירוק זה אני כתב: 22 אוגוסט 2025, 13:41 מאמן הזוי ברמות ומסתמן כלא יציב בעליל.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
לא מבין למה נהואל בהרכב היחיד שיכול להיות יצירתי בסגל שלנו
האלפחורס ליצן, יודע לעשות רק בונקרים סטייל אבוקסיס
האלפחורס ליצן, יודע לעשות רק בונקרים סטייל אבוקסיס
איזה יופי שהביאו מאמן ארגנטינאי ושחררו את סבע ועשו הכל כדי לפתוח את הדרך עבור נהואל והנה במשחק הראשון של הליגה למרות שהוא כשיר לגמרי הוא אפילו לא פותח בהרכב חחחח בדיחה.
אופטימיות במכבי חיפה
ואני לא בא להגן על אלפחורס, רחוק מזה, אבל אתם בטוחים שנהואל כשיר ומסוגל לשחק 90 דקות?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
ברור שמבינים, זאת המטרה שלהם.Rmc כתב: 22 אוגוסט 2025, 13:49ממש הזוי. מעניין אותי אם במועדון מבינים בכלל כמה נפלנו איתוירוק זה אני כתב: 22 אוגוסט 2025, 13:41 מאמן הזוי ברמות ומסתמן כלא יציב בעליל.
הם רוצים שהמצב יהיה כמה שיותר גרוע והזוי, ואז החתמה של רוני לוי תתקבל באהבה בקרב הקהל.
חלאס עם רוני לוי. הוא לא מטומטם ולא יחתום כאן עם סגל כזה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
מה אכפת לו? מי יסרב ל 300-400 אלף?
חוץ מזה, שדווקא ההגנה פה טובה אז זה קלאסי בשבילו.
לגבי השאלה על נהואל - שיהיה כשיר ל 60 (והיה נראה שכשיר בטוטו), לא צריך אפילו 90 בתור התחלה.
ההיגיון אומר שאם לא היה כשיר לא היה מקבל כמעט 90 דקות במשחק גביע טוטו זניחhezildo כתב: 22 אוגוסט 2025, 17:11 ואני לא בא להגן על אלפחורס, רחוק מזה, אבל אתם בטוחים שנהואל כשיר ומסוגל לשחק 90 דקות?
אופטימיות במכבי חיפה
דיי נו. מי זה רוני לוי מי שישמע. יענקל'ה לא מסיים להגיד "איך בא לי לראות קבוצה שמשחקת בונקר" והוא במשרדים עם צילום תעודת זהות ואישור ניהול חשבון בנק.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
סגל שתפור להתחיל עם 5 מחזורים ללא שער זכות?מסכים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!