גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גוני נאור - נושא רשמי
זה רק בגלל שמוחמד לא כשיר ל-90 דקות, יש לו פציעה.DelPiero כתב: 24 יולי 2025, 22:58 וואלה אם היה לי כסף זרוק בצד הייתי משלם ליענקלה שישלח אותו מפה
אני באמת לא מבין איך הבן אדם פותח לפני עלי מוחמד
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
מתעסקים בו יותר מדי בפייסבוק, בטוויטר ופה.
הוא רק חלק מתמונה הרבה יותר גדולה.
הוא רק חלק מתמונה הרבה יותר גדולה.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
אשם מי שלא מביא לאמצע חומר שחקנים שיזיז אותו לספסל
וגם אם הוא יביא הוא עדיין אשם
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.
אני בעמדת מיעוט, אבל אני חושב שכרגע הוא חייב לפתוח בהרכב מהטעם הפשוט שהוא הקשר האחורי הטבעי היחיד כרגע בסגל. אני מאוד אוהב את עלי מוחמד, אבל הוא לא 6. הוא 8. ושם הוא צריך לפתוח. גם אזולאי וקאסה לא 6.
ולכן נאור חייב לפתוח כרגע, כל עוד לא הגיע הזר המיועד.
אני בעמדת מיעוט, אבל אני חושב שכרגע הוא חייב לפתוח בהרכב מהטעם הפשוט שהוא הקשר האחורי הטבעי היחיד כרגע בסגל. אני מאוד אוהב את עלי מוחמד, אבל הוא לא 6. הוא 8. ושם הוא צריך לפתוח. גם אזולאי וקאסה לא 6.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
אני מעדיף אותו כמה מטרים ממני במחלקת פיתוח במשרד.
לצד זה שהיה היום בסדר גמור, היו לו איזה שניים או שלושה איבודים שהובילו למצבים מסוכנים ובצד ההתפקי היו לו איזה שתי הזדמנויות להוציא מתפרצת והוא פשוט מסר אחורה.
חייבים זר אכזר למשבצת הזו, חייבים.
לצד זה שהיה היום בסדר גמור, היו לו איזה שניים או שלושה איבודים שהובילו למצבים מסוכנים ובצד ההתפקי היו לו איזה שתי הזדמנויות להוציא מתפרצת והוא פשוט מסר אחורה.
חייבים זר אכזר למשבצת הזו, חייבים.
ועם כל זה הוא לא לרמה של מכבי חיפהרק מכבי כתב: 08 אוגוסט 2025, 00:31 זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אף אחד לא טוען שהוא ברמת ההרכב למכבי חיפה.כובע קש כתב: 08 אוגוסט 2025, 01:21ועם כל זה הוא לא לרמה של מכבי חיפהרק מכבי כתב: 08 אוגוסט 2025, 00:31 זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.
אני חושב שהמחצית הראשונה שלו לא הייתה טובה אבל במחצית שנייה הוא נתן עבודה שקטה באמצע וחילוצים ודברים שלא תמיד רואים.
אני כן אגיד שהוא דווקא אכזב אותי לרעה עם הכדור. מרגיש לי שהוא לא נוגע כמעט בכדור ונעלם.
אני יודע שהוא לא מוסר קדימה ולא דוחף קדימה, אבל יש קשרים אחוריים שלפחות עושים המון תנועה בקישור וכן עוזרים לשחרר קצת לחץ מהבלמים והוא לא עושה את זה.
הוא לא עושה כלום.KevinDurant כתב: 08 אוגוסט 2025, 10:25אף אחד לא טוען שהוא ברמת ההרכב למכבי חיפה.כובע קש כתב: 08 אוגוסט 2025, 01:21ועם כל זה הוא לא לרמה של מכבי חיפהרק מכבי כתב: 08 אוגוסט 2025, 00:31 זה לא סקסי, אבל הוא היה היום בסדר גמור. עשה עבודה טקטית חשובה באמצע, ונתן כמה חילוצים. אפשר להחמיא לו.
אני חושב שהמחצית הראשונה שלו לא הייתה טובה אבל במחצית שנייה הוא נתן עבודה שקטה באמצע וחילוצים ודברים שלא תמיד רואים.
אני כן אגיד שהוא דווקא אכזב אותי לרעה עם הכדור. מרגיש לי שהוא לא נוגע כמעט בכדור ונעלם.
אני יודע שהוא לא מוסר קדימה ולא דוחף קדימה, אבל יש קשרים אחוריים שלפחות עושים המון תנועה בקישור וכן עוזרים לשחרר קצת לחץ מהבלמים והוא לא עושה את זה.
אני מבין שהוא הקשר 6 היחיד בסגל כרגע אבל אני לא מסוגל לראות אותו בהרכב
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מחזיק ממנו ולא חושב שהוא ברמת ההרכב של מכבי חיפה אבל במחצית השנייה היו לו דקות טובות הגנתית שהוא חילץ כמה כדורים וזה מה שהמאמן רוצה שיעשה.כובע קש כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:12הוא לא עושה כלום.KevinDurant כתב: 08 אוגוסט 2025, 10:25אף אחד לא טוען שהוא ברמת ההרכב למכבי חיפה.
אני מבין שהוא הקשר 6 היחיד בסגל כרגע אבל אני לא מסוגל לראות אותו בהרכב
שיביאו 6 ולא נדבר עליו יותר
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
פשוט לא נתפס שהוא הקשר האחורי הפותח שלנו
שחקן כל כך חלש. לא מצליח להבין איך זה קרה
שחקן כל כך חלש. לא מצליח להבין איך זה קרה
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא יכול לראות אותו
איך הוא רץ בכאילו ומבקש כדור מהבלמים כשהוא מוקף בשחקנים של היריבה, יעני מתאמץ ודינמי
הוא לא מתקל טוב, הוא לא יודע להשתחרר מלחץ, לא מסוגל למסור קדימה
הוא בדיוק דוגמה לכמה קשה לתקן נזק כמו שעשו כשנתנו גם לנטע וגם לאבו פאני ללכת
איך הוא רץ בכאילו ומבקש כדור מהבלמים כשהוא מוקף בשחקנים של היריבה, יעני מתאמץ ודינמי
הוא לא מתקל טוב, הוא לא יודע להשתחרר מלחץ, לא מסוגל למסור קדימה
הוא בדיוק דוגמה לכמה קשה לתקן נזק כמו שעשו כשנתנו גם לנטע וגם לאבו פאני ללכת
יעקב נחנקנו
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אסור בשום אופן לנרמל שחקן כזה.
גם למשחקים מול טבריה וריינה הוא לא מתאים.
מספיק להסתכל על כל הקבוצות שיהיו הפלייאוף העליון, אף אחת מהן לא תקח אותו אפילו לסגל!
בושה וחרפה ששחקן כזה לובש את המדים שלנו ועוד שחקן הרכב!
גם למשחקים מול טבריה וריינה הוא לא מתאים.
מספיק להסתכל על כל הקבוצות שיהיו הפלייאוף העליון, אף אחת מהן לא תקח אותו אפילו לסגל!
בושה וחרפה ששחקן כזה לובש את המדים שלנו ועוד שחקן הרכב!
אתמול היה חלש אפילו בסטנדרטים שלו.
לראות את הנתונים הסטטיסטיים שלו מאתמול ולתפוס את הראש.
לראות את הנתונים הסטטיסטיים שלו מאתמול ולתפוס את הראש.
היה בסדר גמור, לצערי אחרי שראיתי את מוחמד כ6 אני פחות סומך עליו מאשר על גוני בקטע של השאננות בהגנה והאיבודים המוגזמים
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מה בסדר גמור שחקן אפור משעמם וצפוי
לא עושה שום מהלך שמקדם את המשחק, פשוט שחקן פרווה וחסר יצירתיות ברמה הכי בסיסית שיש
לא עושה שום מהלך שמקדם את המשחק, פשוט שחקן פרווה וחסר יצירתיות ברמה הכי בסיסית שיש
- KevinDurant
- חבר בבורד
100000%Apoc כתב: 23 אוגוסט 2025, 22:30 היה בסדר גמור, לצערי אחרי שראיתי את מוחמד כ6 אני פחות סומך עליו מאשר על גוני בקטע של השאננות בהגנה והאיבודים המוגזמים
אני אפילו לא חושב שהוא היה בסדר גמור, לדעתי הוא היה אפילו פחות מזה אבל עצם זה שהוא מספיק "חכם" כדי לעשות רק מה שהוא יודע, לא מתחכם, לא נוגע בכדור יותר מדי ויודע לחפות על מוחמד ולתת לו חופש.
עכשיו רק נותר לדמיין מה יקרה שיהיה פה 6 שגם מעבר ללעשות את המינימום באמצע גם ידע לעשות עוד דברים כמו לקדם את המשחק ולדחוף כדורים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
לא יודע מה ראיתם, הוא בעיקר נעלם רוב הזמן...אגב היה לו בסך הכל חילוץ כדור אחד מתוך נסיון אחד
לשם השוואה נהואל בקצת ששיחק חילץ 5
לי זה הרגיש כאילו מוחמד שיחק בשביל שניים ועל כן הגיוני שגם יטעה יותר ממנו
זה קצת כמו עובד בתמיכה טכנית שיקח רק טיקטים קלים כאלה שאפשר לסגור ישר מהר ויברח משיחות עם לקוחות או כל דבר שדורש השקעה ועדיין יהיה ל נתונים סבירים או שהוא לא יבלוט לרעה
זה קצת כמו עובד בתמיכה טכנית שיקח רק טיקטים קלים כאלה שאפשר לסגור ישר מהר ויברח משיחות עם לקוחות או כל דבר שדורש השקעה ועדיין יהיה ל נתונים סבירים או שהוא לא יבלוט לרעה
- KevinDurant
- חבר בבורד
המטרה של גוני נאור במכבי חיפה כשהוא משחק זה להיות הורה מלווה.DelPiero כתב: 26 אוגוסט 2025, 15:09 לא יודע מה ראיתם, הוא בעיקר נעלם רוב הזמן...אגב היה לו בסך הכל חילוץ כדור אחד מתוך נסיון אחד
הוא לא מתחכם, לא עושה מה שהוא לא יודע (והוא לא יודע), הוא סוגר שטחים מאחורה ומאפשר לעלי ללחוץ גבוה וחופשי ולהמר בלחץ ומשחק באחריות.
זה המינימום שבמינימום שנדרש מקשר 6. בגלל זה, צריך להביא קשר 6 אחר במקומו שמעבר למינימום שבמינימום יעשה גם יותר (יותר חילוצים, יותר לדחוף כדור קדימה, יותר להשתחרר מלחץ)
מה שהוא עשה שם חצי דקה לסוף עם המסירה אחורה כשאנחנו ליד הרחבה די מספר את הסיפור שלנו
נכנס לרשימת השנואים ביותר עם רועי קהת וכיוף
זין של שחקן
גם ההורים שלו לא מאמינים שהוא משחק כדורגל במכבי חיפה
נכנס לרשימת השנואים ביותר עם רועי קהת וכיוף
זין של שחקן
גם ההורים שלו לא מאמינים שהוא משחק כדורגל במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
הוא הסמל של כמה מכבי חיפה קבוצה לא מנוהלת.
עזבו שניה יכולת.
יכלו לקחת את המאמן לצד ולהסביר כמה לפתוח איתו במשחק כזה זה סדין אדום ועלול לעלות לו במשרה ובהמשך העונה.
במקום זה נותנים למאמן ליפול לבור בלי להזהיר אותו.
זה מראה על בור מקצועי ענק אצלנו בנושא המקצועי ניהולי.
עזבו שניה יכולת.
יכלו לקחת את המאמן לצד ולהסביר כמה לפתוח איתו במשחק כזה זה סדין אדום ועלול לעלות לו במשרה ובהמשך העונה.
במקום זה נותנים למאמן ליפול לבור בלי להזהיר אותו.
זה מראה על בור מקצועי ענק אצלנו בנושא המקצועי ניהולי.
אפס, שחקן גרוע ברמה לא סבירה. אין לו מקום בהרכב של אף קבוצה בליגה ושל רוב הליגה הלאומית.
ואפס גם המאמן שנותן לו 90 דקות במשחק כזה
ואפס גם המאמן שנותן לו 90 דקות במשחק כזה