מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אם פלורס ידע לבנות תבניות התקפה מסודרת, אז באמת שכל מה שחסר לסגל הזה זה 6/פאני ושחקן אגף מהיר ועם דריבל.
בשאר העמדות באמת שיש הרבה איכות
בשאר העמדות באמת שיש הרבה איכות
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
מעניין לדעת אם יש שחקנים באמת שמנהלים איתם מגעים או שמחפשים עדיין.
מריח לי מוזר שאין שמות בכלל לאחרונה.
מריח לי מוזר שאין שמות בכלל לאחרונה.
למרות הניצחון עדיין חייבים קשר אחורי, קשר תוקף וכנף ימין.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני לא אוהב את הרעיון של החתמת סילבה קאני לימין ו6 זר במקום פדראו. אני רוצה שישחררו/יקפיאו (לא אכפת לי מהלוגיסטיקה) מפדראו וסברינה ויביאו כנף ימין זר ו6 זר. סילבה קאני זה לא מספיק למכבי חיפה ככנף פותח, בטח לא בעסקה המוגזמת שידרש להביא אותו.
כל הכבוד, להביא שחקן ספסל מבית"ר להרכב של מכבי חיפה.
ניהול חרא, אם הם הסתנוורו מהניצחון על ריינה שמועמדת בטוחה לירידת ליגה העונה אז את הכאפה הם יקבלו בטדי, לא נורא.
ניהול חרא, אם הם הסתנוורו מהניצחון על ריינה שמועמדת בטוחה לירידת ליגה העונה אז את הכאפה הם יקבלו בטדי, לא נורא.
לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.
במצב כזה ואין ברירה אלא להחתים ישראלי לכנף ימין - אז ברור שמביא את קאני סילבה. הוא עדיף על האלטרנטיבות בשוק (יהונתן כהן וחוזז) וטוב גם מסוף משמעותית.
ולפני שתגידי טוריאל - לא ריאלי
במצב כזה ואין ברירה אלא להחתים ישראלי לכנף ימין - אז ברור שמביא את קאני סילבה. הוא עדיף על האלטרנטיבות בשוק (יהונתן כהן וחוזז) וטוב גם מסוף משמעותית.
ממש לא, אסור להתפשר.Rmc כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:37 לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.
בהרכב של מכבי חיפה צריכים לשחק רק שחקנים ברמה גבוהה שראויים ללבוש את החולצה הירוקה.
זה לא נתון לויכוח בכלל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני לא יודע איך אבל הם צריכים לעשות הכל כדי להביא לפה 6 וכנף ימין בכירים.
אני לא חושב שסילבה קאני מתאים לנו, צריך שחקן שיותר עם דריבל על הקו ומייצר ומכניס כדורים וטוב נגד צפיפות.
אני מניח שכן ילכו עליו כי זה יהיה הפתרון "הקל"
אני לא חושב שסילבה קאני מתאים לנו, צריך שחקן שיותר עם דריבל על הקו ומייצר ומכניס כדורים וטוב נגד צפיפות.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
שיביאו לחג`ג` צ'אנס בימין , לא חושב שקאני יהיה טוב פה במיוחד עם החוסר במוסרים טובים.
ואז 2 זרים קשר 6 ועוד קשר התקפי כי אני לא סומך על נהואל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
חג'ג' שיחק בימין והיה רע מאוד, לא נוח לו שם. הוא צריך לשחק רק בקו שמאלNOSFERATU ZODD כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:06 שיביאו לחג`ג` צ'אנס בימין , לא חושב שקאני יהיה טוב פה במיוחד עם החוסר במוסרים טובים.
הוא לא ישחק במכבי חיפה השנה והוא לא צריך להישאר פה, בין אם בהשאלה ובין אם בהעברה
אין מה לדעת איך.KevinDurant כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:04 אני לא יודע איך אבל הם צריכים לעשות הכל כדי להביא לפה 6 וכנף ימין בכירים.
צריך לחתוך את סברינה קוגם כל ואפ קורנו לא מקבל אזרחות אז להקפיא את פדראו עד ינואר.
לאף אחד בתקשורת אין מושג מה קורה כרגע מבחינת הרכש.
לכן מדברים באופן רנדומלי על קאני, פאני וזרים אל מול שלרור של סברינה, פדראו ואזרוח של קורנו.
לא משנה לאיזה כיוון ילכו, רק שיעשו את זה כבר...
לכן מדברים באופן רנדומלי על קאני, פאני וזרים אל מול שלרור של סברינה, פדראו ואזרוח של קורנו.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
נראה לי עדיין מחפשים זר.ברק.י כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:23 לאף אחד בתקשורת אין מושג מה קורה כרגע מבחינת הרכש.
יותר מדי זמן לוקח העניין הזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הקפאה של פדראו לא תעזור הרבה כי אליפות אפריקה בדצמבר ואז אנחנו נתקעים בלי בלם עד שסק חוזר בערך.HaifaWave כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:17אין מה לדעת איך.KevinDurant כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:04 אני לא יודע איך אבל הם צריכים לעשות הכל כדי להביא לפה 6 וכנף ימין בכירים.
צריך לחתוך את סברינה קוגם כל ואפ קורנו לא מקבל אזרחות אז להקפיא את פדראו עד ינואר.
כנראה שהייתי עושה את זה גם אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
מה גם, שאני מניח שהתכנית היא להחזיק 8 זרים בסגל אבל לרשום רק 7 בטופס ופדראו "יעזור" להם להימנע מהחלטות קשות
הסיסמאות האלו מאוד יפות אבל עובדתית זה לא עומד במבחן המציאות.Daniel123 כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:55ממש לא, אסור להתפשר.Rmc כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:37 לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.
בהרכב של מכבי חיפה צריכים לשחק רק שחקנים ברמה גבוהה שראויים ללבוש את החולצה הירוקה.
זה לא נתון לויכוח בכלל.
סבבה אז שלא יביאו אם אלה השחקנים שרוצים להביא.Rmc כתב: 24 אוגוסט 2025, 11:43הסיסמאות האלו מאוד יפות אבל עובדתית זה לא עומד במבחן המציאות.Daniel123 כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:55ממש לא, אסור להתפשר.Rmc כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:37 לדעתי לא יביאו 2 זרים לפה. יהיאו זר אחד על חשבון סברינה ויותר דחוף שיהיה קשר אחורי.
זה לא נתון לויכוח בכלל.
הם עוד חושבים להעביר לבית"ר את חג'ג' תמורת מסי קאני.
הזייה שאין דברים כאלה.
כאלה טיפשים שבא לבכות.
הזייה שאין דברים כאלה.
כאלה טיפשים שבא לבכות.
תנו לביתר להיתקע עם קאני עד ינואר הם כבר ירצו להיפטר ממנו בחינם.
תביאו 6 במקום גוני זה הרבה יותר חשוב.
תביאו 6 במקום גוני זה הרבה יותר חשוב.
הנהלה של מטומטמים יהיה להם יותר זול להביא את פאני+זר במקום סברינה, מאשר קאני וזר.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אני לא מבין למה מדברים על או פאני או קשר זר. אנחנו צריכים גם וגם.
אנחנו חייבים לפחות 3 שחקני אצמע ברמה גבוהה, ולא להגיע למצב שצריך לחשוש ששחקן אחד יפצע או לסדר כרטיסים צהובים כמו שהיה בעבר.
קאני שחקן מעניין מאוד לדעתי עם תקרה גבוהה. רק חבל שהדיבור הוא לשחרר שחקן כישרוני כמו חגג.
את סברינה צריך להעיף בלי קשר לכלום.
אנחנו חייבים לפחות 3 שחקני אצמע ברמה גבוהה, ולא להגיע למצב שצריך לחשוש ששחקן אחד יפצע או לסדר כרטיסים צהובים כמו שהיה בעבר.
קאני שחקן מעניין מאוד לדעתי עם תקרה גבוהה. רק חבל שהדיבור הוא לשחרר שחקן כישרוני כמו חגג.
את סברינה צריך להעיף בלי קשר לכלום.
המהלך המתבקש זה להעיף את סברינה שלא תורם בכלום ולהביא זר אחר לכנף או ל6.
אחרי שישלימו את המהלך הזה שיחשבו מה הלאה, גם ככה אצלינו לא מסוגלים לעשות 2 דברים ביחד.
אחרי שישלימו את המהלך הזה שיחשבו מה הלאה, גם ככה אצלינו לא מסוגלים לעשות 2 דברים ביחד.
אין שאלה שצריך להביא לכאן עוד שני זרים. יוספי או קאני צריכים להיות מחליפים. אני לא מבין את זה חסכו המון הקיץ ויש רווח במכירות, למה לא חותכים את סברינה ומביאים לכאן שני זרים? נשרוד בלי פדראו כמה חודשים.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
פאני דחוף מאוד ואין סיבה שלא יהיה פה.
מוחמד שחקן נהדר עם תקרה גבוהה אבל לא מצליח להציג יציבות לאורך עונה שלמה.
מביא קשר 6 זר, פאני וכנף ימין.
אין הבדל מקצועי בין הצורך בפאני לעומת הצורך במגן ימני מחליף או כנף ימין מחליף. כולם צריכים להיות פה בהקדם.
ההבדל הוא שפאני הוא השחקן הישראלי המוביל היחיד שאפשר להביא לעמדות האלו. אם היה לנו מגן ימני ישראלי ברמתו על המדף כולם היו צועקים (ובצדק) שחייבים להביא את השחקן לפה.