מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אלעד אמיר עלה השבת כחריג גיל בנוער ויש לי תחושה שהולכים לשרוף לו עונה כי פדראו פצוע ובהמשך סק ייצא לאליפות אפריקה.
לנס עדיין לא בשום מקום.
ארזי לא באמת מקבל דקות.
כל השלושה חייבים לצאת להשאלות בליגת העל.
לנס עדיין לא בשום מקום.
ארזי לא באמת מקבל דקות.
כל השלושה חייבים לצאת להשאלות בליגת העל.
מהיכרות עם המועדון יגיע שחקן אחד אולי שניים.ברק.י כתב: 24 אוגוסט 2025, 23:44אין הבדל מקצועי בין הצורך בפאני לעומת הצורך במגן ימני מחליף או כנף ימין מחליף. כולם צריכים להיות פה בהקדם.
ההבדל הוא שפאני הוא השחקן הישראלי המוביל היחיד שאפשר להביא לעמדות האלו. אם היה לנו מגן ימני ישראלי ברמתו על המדף כולם היו צועקים (ובצדק) שחייבים להביא את השחקן לפה.
ולכן אם מסתכלים על זה מנקודת מבט ריאלית, הצורך ב6 וכנף במקום סברינה הכי בולט על המגרש.
כמובן שגם מגן ימין מחליף זו עמדה חשובה, אבל במקרה הכי גרוע הייתי מנסה להריץ מישהו מהנוער (כל אחד עדיף על אלימלך שאין לו קשר למקצוע)
כרגע נראה שהתכנית היא קאני, קשר אחורי זר ואבו פאני אם לא ימצא קבוצה עד ה31.
מאכזב שלא חושבים להביא קיצוני זר, אבל זה מה יש ונקווה שזה יספיק למקום באירופה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני אופתע אם יהיה פה גם פאני וגם קשר אחורי זרHaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:35 כרגע נראה שהתכנית היא קאני, קשר אחורי זר ואבו פאני אם לא ימצא קבוצה עד ה31.
למה?KevinDurant כתב: 25 אוגוסט 2025, 10:07אני אופתע אם יהיה פה גם פאני וגם קשר אחורי זרHaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:35 כרגע נראה שהתכנית היא קאני, קשר אחורי זר ואבו פאני אם לא ימצא קבוצה עד ה31.
ג׳אבר הלך ולא הגיע מחליף במקומו.
סבע הלך לא הגיע מחליף במקומו.
רפאלוב פרש וקינדה לצערנו…
הגיע במקום כל ה4 האלו אוחנה אחד וחזר מהשאלה גוני.
אני מסכים אגב שסבע ורפאלוב הם יותר קדמיים, אבל היית במחסור בשחקני קישור לאמצע הו בעומק והן באיכות גם כשכולם היו.
אני לא מבין איך מכבי חיפה בונה להרכב שחקן מחליף בביתר (עם כל הכבוד שמחליף לאצילי)
מכבי חיפה צריכה למצוא לעצמה אצילי לכנף ולא את המחליף שלו
מכבי חיפה צריכה למצוא לעצמה אצילי לכנף ולא את המחליף שלו
מניח שהעניין הוא שקורנו עוד לא קרוב לאזרוח כמו שהיינו רוצים ושמחזיקים את פדראו כי רוצים עוד לתת לו צ׳אנס וחוששים לבנות על בלם ישראלי כשסק באליפות אפריקה.HaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:35 כרגע נראה שהתכנית היא קאני, קשר אחורי זר ואבו פאני אם לא ימצא קבוצה עד ה31.
אם האזרח קורנו היה על הפרק, סביר שהיו מביאים גם זר ומוכרים את סוף שנמצא בשנת חוזה. זה היה עושה סדר ומנקה את הסגל מעודפים.
לגבי פדראו, כל הסיטואציה הזו איתו לא מובנת לי. ההיגיון בהשארה שלו הוא שסק יעזוב והוא יתפוס את מקומו, אבל עלו כבר דיווחים על הארכת חוזה לסק ולא באמת ברור איך פדראו יחזור מהפציעה. כל הסיטואציה הזו של בלם שחוזר מפציעה ובלם שיוצא לאליפות אפריקה דופקת גם את אלעד אמיר שכנראה ישאר כחריג גיל למקרה שיצטרכו אותו בבוגרת, בדומה לדהן בעונה שעברה. זה לשרוף לו שנה חשובה להתפתחות.
כל הבלגן זה בגלל שלא השכילו להחתים את טוריאל לפני שנה או את אצילי בינואר. או את דוידה לפני שנתיים. כל ישראלי טוב הולך ליריבות.
מהדיווחים בתקשורת עולה שמלבד חג׳ג׳ כנראה יעבור שחקן נוסף בטרייד מבין אלימלך, חרמש או סוף. או לוותר על ה50% שלנו על ירין לוי (שאמור לחזור לסגל שלנו בעונה הבאה).
איזו עסקה רעה. אלוהים ישמור אם ככה מנהלים במכבי עסקאות. מקווה שבמכבי יתעשתו.
לא הייתי מוותר על חג׳ג׳ בשביל קאני, אז בוודאי שלא על עוד שחקן בנוסף.
אני בעד שקאני יגיע אבל בחיים לא במתווה שבית״ר רוצים.
אני לא אתפלא אם יענקל׳ה הפרייאר יתן גם את חג׳ג׳ וגם את ירין לוי
אפס מאופס.
אני לא אתפלא אם יענקל׳ה הפרייאר יתן גם את חג׳ג׳ וגם את ירין לוי
אפס מאופס.
אישית לא הייתי מוותר על חג'ג' בשביל אף אחד. אחלה שחקן.
אבל אם המערכת המקצועית לא בונה עליו אז עדיף לנצל אותו בטרייד שסיכוי סביר שנתחרט עליו בעתיד.
אבל אני באמת לא מבין למה חג'ג' לא משחק.
אבל אם המערכת המקצועית לא בונה עליו אז עדיף לנצל אותו בטרייד שסיכוי סביר שנתחרט עליו בעתיד.
מועדון זבלKozmo כתב: 25 אוגוסט 2025, 11:42 מהדיווחים בתקשורת עולה שמלבד חג׳ג׳ כנראה יעבור שחקן נוסף בטרייד מבין אלימלך, חרמש או סוף. או לוותר על ה50% שלנו על ירין לוי (שאמור לחזור לסגל שלנו בעונה הבאה).
כל שחקני הבית העבירו לבית"ר
אם הוא ייתן את ירין לוי זה באמת השפלה.
גג נותן להם עד חגג באחד על אחד בלי הוספה של כסף
גג נותן להם עד חגג באחד על אחד בלי הוספה של כסף
כי הוא נפצע מלהטעטש, הוא לא מצליח להיות 3 משחקים רצוף כשירHaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 11:58 אישית לא הייתי מוותר על חג'ג' בשביל אף אחד. אחלה שחקן.
רק מזכיר שהוא נמצא במערכת שבה שחקן שהגיע מפורטוגל ולא נפצע בערך בחיים שלו היה מושבת אשתקד(וגם העונה) יותר משהיה כשיר.Hulk כתב: 25 אוגוסט 2025, 12:03כי הוא נפצע מלהטעטש, הוא לא מצליח להיות 3 משחקים רצוף כשירHaifaWave כתב: 25 אוגוסט 2025, 11:58 אישית לא הייתי מוותר על חג'ג' בשביל אף אחד. אחלה שחקן.
עוד שחקן נפצע בינואר שנה שעברה, הפציעה לא אובחנה אצלו נכון והיה בחוץ לחצי שנה.
ואלו שתי דוגמאות רק משנה שעברה. כידוע היה לנו מסדר פצועים שלא מבייש מחלקת טירונים לפני שבוע שדאות.
לא הייתי מסיק על הכשירות של שחקן בהינתן המערכת הרפואית שלנו.
ניחוש שלי- נוותר על חג׳ג׳ והוא יהיה בדרך כלל כשיר בבית״ר
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
חגג שחקן שהראה פוטנציאל ומאז לא מפסיק להיפצע (כולל עכשיו). שחקן ששנתיים לא מסוגל לעלות ל3 משחקים רצוף על הדשא ונפצע בלי הפסקה.
מדברים עליו כילד אבל הוא כבר בן 24.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
מצחיק שמדברים על ירין לוי.
מדובר בשחקן שחתום במכבי חיפה. הקשר שלו לבית"ר מסתכם בכך שהוא מושאל העונה אליהם. זה שיש לאברמוב 50% ממכירה עתידית זה לא רלוונטי. גם ללוי עצמו יש אחוזים מהכרטיס. שוב, מדובר בשחקן של מכבי חיפה.
מדובר בשחקן שחתום במכבי חיפה. הקשר שלו לבית"ר מסתכם בכך שהוא מושאל העונה אליהם. זה שיש לאברמוב 50% ממכירה עתידית זה לא רלוונטי. גם ללוי עצמו יש אחוזים מהכרטיס. שוב, מדובר בשחקן של מכבי חיפה.
האם זה נכון ששוב קשר אחורי שכבר סיכם לא יגיע בסוף?רק מכבי כתב: 25 אוגוסט 2025, 17:30 מצחיק שמדברים על ירין לוי.
לפי דעתי בתוך שבוע זמן מכבי חיפה יהיה כאן רכש.
לפי ספירה של בני אדם זה טווח זמן של שישה חודשים.
לפי ספירה של בני אדם זה טווח זמן של שישה חודשים.
נראה כמו חירטוט של בן-דור ההונגרי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא מחתימים שחקנים בימים שלפני ט' באב. ט' באב צפוי לצאת ב23.07.26, מניח שלאחריו יהיו פושים, השארו מעודכנים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
הוא באמת היה פצוע כל הזמן ? חשבתי כבר שיש קונספירציה ומחרטטים עלי בגלל שמכבי לא ממש דואגים להיות שקופים בנושאים האלהKevinDurant כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:36 חגג שחקן שהראה פוטנציאל ומאז לא מפסיק להיפצע (כולל עכשיו). שחקן ששנתיים לא מסוגל לעלות ל3 משחקים רצוף על הדשא ונפצע בלי הפסקה.
במקום קאני שיביאו את עזו, ילד זין נכון, אבל במצב הנוראי של השוק הישראלי אין ברירה אלא להמר עליו
עדיף כנפיים של סברינה/זר ועזו, מאשר כנפיים של קאני וגורה.
אם כבר לשים 1.5 מיליון אז על שחקן באמת מוכשר עם דריבל.
זה לא ריאלי וגם אם היה- לא מביא אותו.Hulk כתב: 26 אוגוסט 2025, 11:01 במקום קאני שיביאו את עזו, ילד זין נכון, אבל במצב הנוראי של השוק הישראלי אין ברירה אלא להמר עליו
הוא מסתמן כמו שחקן סופר בעייתי, הילד עוד לא נשק ל20 וכבר החליף יותר קבוצות בקריירה מבוזגלו ושכטר. לא רואה איך הוא יצליח לפרוץ פה.
אצלנו עזב לאחר שתור קלרסן הרים לו, באשדוד היו לו בעיות ואפילו במכבי ת״א כל כמה זמן יש עליו כתבות מהסוג הלא טוב.
מרגיש שהשתן עלה לו לראש והוא לא יצליח בישראל לממש את הפוטנציאל שבו.
לדעתי טוב יעשה אם ייצא לאירופה למסגרת שתיישר אותו ותתן לו את התשתית לפרוץ ולהצליח.
אני אולי בדעת מיעוט אבל אני לא מחזיק מעזו, גם הוא מסתמן כילד חרא. אני מעדיף לא לגעת