נכון. באירופה פתח בכל המשחקים (8 משחקי מוקדמות). בליגה פתח רק ב-2 מתוך 7 המשחקים עד כה.
לא ציינתי את זה כדבר חריג אלא כעובדה.
מנהל: Shocking4U
כי חסר לך יצירתיות ושחקן איכותי לכנף שיכול לעבור שחקן בדריבל וליצור.
שחקן טוב מאוד סדריק.
לא מסכים.amitoima כתב: 14 ספטמבר 2025, 09:47למה אתה חושב שהוא ברמה לפה?NOSFERATU ZODD כתב: 13 ספטמבר 2025, 23:26 שינסו להביא בכל זאת את תאי עבד אפילו בהשאלה.
שחקן שיכול להיות בינגו פה.
מה יש בעוז בילו שמגיע לו להיות פה בכלל.
ממשחקי הנבחרת האחרונים היה ממש חלש.
הכדורגל לא עובד ככה. יש חשיבות לעיתוי.ירוק רפואי כתב: 14 ספטמבר 2025, 21:00 אוי ואבוי אם אין למחלקת הסקאוטינג 4-5 שמות פוטנציאלים לכל עמדה במגרש.
בניהול מקצועי תקין יום אחרי האזרחות של קורנו נוחת פה קשר 10 ברמה גבוהה.
בפועל אני בספק שזה יקרה
לא חושב שהוא יותר קריטי מבחינה טקטית.ירוק זה אני כתב: 14 ספטמבר 2025, 21:39 אני חושב שאבו פאני שחקן הרבה יותר נחוץ משחקן בסגנון של פטקוב הזה.
יהיה לא נעים בכלל לראות אותנו עולים מול מכבי תל אביב או באר שבע עם אזולאי/נאור.
אני מקווה שלא נאמרה המילה האחרונה בנושא שלו, כל עוד הוא לא מוצא קבוצה אחרת. זו תהיה החלטה גרועה בשבילו להעדיף להיות כינור שני בהונגריה מאשר שחקן משמעותי פה.
אין לי גם בעיה לשחק רוב העונה עם 2 קשרי 8(עלי ופאני), קבוצות כבר לקחו ככה אליפויות מרשימות.
הוא לא נרשם לאירופה. יותר מזה. וזה לא שמדובר בפציעה ארוכה כמו עם לוקאקו בנאפולי, או מפעל מאוד משני כמו צ'לסי וליגה איזורית אשתקד.ברק.י כתב: 14 ספטמבר 2025, 22:33לא חושב שהוא יותר קריטי מבחינה טקטית.ירוק זה אני כתב: 14 ספטמבר 2025, 21:39 אני חושב שאבו פאני שחקן הרבה יותר נחוץ משחקן בסגנון של פטקוב הזה.
אני מקווה שלא נאמרה המילה האחרונה בנושא שלו, כל עוד הוא לא מוצא קבוצה אחרת. זו תהיה החלטה גרועה בשבילו להעדיף להיות כינור שני בהונגריה מאשר שחקן משמעותי פה.
אין לי גם בעיה לשחק רוב העונה עם 2 קשרי 8(עלי ופאני), קבוצות כבר לקחו ככה אליפויות מרשימות.
לצד זאת, פאני לא פחות קריטי בתעדוף, בגלל הערך המוסף שלו - הוא ישראלי בכיר, מנהיג, שחקן בית וסביר שאם יחזור זה יהיה לטווח ארוך.
לצערי, אני לא חושב שיביאו את פאני כבר. פורסם על מו״מ להארכת חוזה עם גוני, הביאו 6 זר, רוצים לדלל את קאסה וארזי מהקישור והוציאו הודעה עם עמדה ברורה בנושא של פאני.
היום חזרתי מבודפשט ואוהד של פרנצוורוש תיאר לי התנהלות תקשורתית די דומה גם הצד שלהם - המועדון משתיק תקשורתית כל מה שקשור לפציעות וחלון ההעברות ומייצר מצג שהכל בשליטה למרות מהלכים תמוהים, והקהל ניזון משמועות של אוהדים כדי להבין מה קורה. הם היו בטוחים שפאני חוזר לישראל. לפני כמה ימים הוא ישן במלון בנפרד מהקבוצה וחשבו שהוא ימשיך משם לשדה התעופה. הם הופתעו שפתאום הוא בסגל ועולה לשחק ותוהים האם בסוף הוא ישאר. לשנינו לא היה ברור אם יש פה משחקי מו״מ מאחורי הקלעים כרגע (אולי עם קבוצה אחרת) או שזהו, נגמר העניין איתו.
זה רלוונטי לנו?
מהבדיקה שלי, קופר לא כתב סתם. המועדון רוצה אותו. האם זה ייצא לפועל או לא? אני לא אופטימי מידי בעניין, אבל נמתין.ירוק רפואי כתב: 14 ספטמבר 2025, 22:59זה רלוונטי לנו?
באמת שואל כדי להבין כמה אנחנו הולכים להתאכזב.
עדיף להוריד מהפרק מאשר לפתח ציפיות
רק במועדון שבור כמו שלנו מאריכים חוזה לגוני נאור. הם כאילו בכח מדליקים אותנו עליהםברק.י כתב: 14 ספטמבר 2025, 22:33לא חושב שהוא יותר קריטי מבחינה טקטית.ירוק זה אני כתב: 14 ספטמבר 2025, 21:39 אני חושב שאבו פאני שחקן הרבה יותר נחוץ משחקן בסגנון של פטקוב הזה.
לצד זאת, פאני לא פחות קריטי בתעדוף, בגלל הערך המוסף שלו - הוא ישראלי בכיר, מנהיג, שחקן בית וסביר שאם יחזור זה יהיה לטווח ארוך.
לצערי, אני לא חושב שיביאו את פאני כבר. פורסם על מו״מ להארכת חוזה עם גוני, הביאו 6 זר, רוצים לדלל את קאסה וארזי מהקישור והוציאו הודעה עם עמדה ברורה בנושא של פאני.
היום חזרתי מבודפשט ואוהד של פרנצוורוש תיאר לי התנהלות תקשורתית די דומה גם הצד שלהם - המועדון משתיק תקשורתית כל מה שקשור לפציעות וחלון ההעברות ומייצר מצג שהכל בשליטה למרות מהלכים תמוהים, והקהל ניזון משמועות של אוהדים כדי להבין מה קורה. הם היו בטוחים שפאני חוזר לישראל. לפני כמה ימים הוא ישן במלון בנפרד מהקבוצה וחשבו שהוא ימשיך משם לשדה התעופה. הם הופתעו שפתאום הוא בסגל ועולה לשחק ותוהים האם בסוף הוא ישאר. לשנינו לא היה ברור אם יש פה משחקי מו״מ מאחורי הקלעים כרגע (אולי עם קבוצה אחרת) או שזהו, נגמר העניין איתו.
זו נראית כתבה שכל התכלית שלה זה לגרום למועדון להרים את ההצעה.ירוק רפואי כתב: 15 ספטמבר 2025, 08:47 https://topsport.bg/levski/levski-negod ... etkov.html
פה נאמר שהעברנו הצעה שכמובן לא מספקת את הבולגרים
שיא הטמטום אם לא יביאו:
זה שטויות. אתה רושם רק 7 זרים לכל משחק ואז אתה לא מקבל קנס. ככה יעשו כל הגדולות.