מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
בגדול, אם מנסים להסתכל על הפאזל ולראות מה חסר בסגל, אז יש מהירות מקאני וגורה בצדדים, ובכלל משחק האגפים אמור להיראות יותר טוב. אמורה להיות עוצמה עם האמצע המחודש, והחלוצים אמורים גם לקבל יותר כדורים (בדגש על אמורים). אבל אנחנו עדיין חסרים.
בשנים האחרונות היו לנו את אצילי שהיה יכול לעשות גול מכלום, שרי שבכדור גאוני חותך הגנות, סבע שהחוש שלו לשערים ובישולים הוא מהמשובחים שהיו כאן, ואפילו רפאלוב שהיה עושה את העבודה מהפן הזה.
אני מרגיש שחסר לנו שחקן מהסוג זה. וזה לא בהכרח קשור לעמדה. כי אצילי הוא בכלל ווינגר ימין, שרי התחיל כווינגר, והפך ל-10, סבע שיחק 10 וגם סוג של חלוץ שני, וליאור שיחק או כ-10 או ככנף שמאל (כשסבע ושרי היו בקבוצה).
אז לכאורה נהואל היה אמור להיות האיש הזה. אבל אני לא חושב שהקריירה שלו מוכיחה שהוא יכול להיות כזה. וזה העניין העיקרי. שימו בצד כרגע את היכולת שלו עד כה. נכון, ראינו ניצוצות. אבל לא הרבה מעבר לזה. אם אני מסתכל על הרזומה שלו, ברמה המספרית או ברמת ה''סיפורית'', הוא לא היה שם והוביל קבוצה.
אחרי כל זה, אני מבין למה רוצים את פטקוב או שחקן בסוג של פטקוב. שחקן שיכול לייצר גול מכלום. לעבור שחקן ולשחרר פצצה. שחקן שיכול לתת פס שחותך את ההגנה ומעמיד שחקן מול שוער. יש לו את זה. נכון, הוא לא שיחק הרבה כ-10. אל בסוף מדובר בפוטנציאל גדול וגם זה נלקח בחשבון.
אם אני הייתי במקבלי ההחלטות, הייתי הולך לכיוון שחקן הזה.
סדריק דון שחקן לא רע בכלל. אחרי שהבאנו את אגבה, אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים כרגע. דון לא יהיה השחקן שיפתור בעיות מול צפיפות ובונקרים. דון לא יהיה השחקן שיקח כדור ויעשה גול כשהקבוצה ביום לא טוב. זה לא מה שהוא מביא למשחק.
אני גם לא פוסל שאם הם לא ימצאו זר שהוא מהסוג שהם רוצים, גם לא יבוא בסוף מישהו (עיינו ערך כל ההכחשות שהמועדון מוציא בשעות האחרונות ליגאל ובן דור).
בשנים האחרונות היו לנו את אצילי שהיה יכול לעשות גול מכלום, שרי שבכדור גאוני חותך הגנות, סבע שהחוש שלו לשערים ובישולים הוא מהמשובחים שהיו כאן, ואפילו רפאלוב שהיה עושה את העבודה מהפן הזה.
אני מרגיש שחסר לנו שחקן מהסוג זה. וזה לא בהכרח קשור לעמדה. כי אצילי הוא בכלל ווינגר ימין, שרי התחיל כווינגר, והפך ל-10, סבע שיחק 10 וגם סוג של חלוץ שני, וליאור שיחק או כ-10 או ככנף שמאל (כשסבע ושרי היו בקבוצה).
אז לכאורה נהואל היה אמור להיות האיש הזה. אבל אני לא חושב שהקריירה שלו מוכיחה שהוא יכול להיות כזה. וזה העניין העיקרי. שימו בצד כרגע את היכולת שלו עד כה. נכון, ראינו ניצוצות. אבל לא הרבה מעבר לזה. אם אני מסתכל על הרזומה שלו, ברמה המספרית או ברמת ה''סיפורית'', הוא לא היה שם והוביל קבוצה.
אחרי כל זה, אני מבין למה רוצים את פטקוב או שחקן בסוג של פטקוב. שחקן שיכול לייצר גול מכלום. לעבור שחקן ולשחרר פצצה. שחקן שיכול לתת פס שחותך את ההגנה ומעמיד שחקן מול שוער. יש לו את זה. נכון, הוא לא שיחק הרבה כ-10. אל בסוף מדובר בפוטנציאל גדול וגם זה נלקח בחשבון.
סדריק דון שחקן לא רע בכלל. אחרי שהבאנו את אגבה, אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים כרגע. דון לא יהיה השחקן שיפתור בעיות מול צפיפות ובונקרים. דון לא יהיה השחקן שיקח כדור ויעשה גול כשהקבוצה ביום לא טוב. זה לא מה שהוא מביא למשחק.
אני גם לא פוסל שאם הם לא ימצאו זר שהוא מהסוג שהם רוצים, גם לא יבוא בסוף מישהו (עיינו ערך כל ההכחשות שהמועדון מוציא בשעות האחרונות ליגאל ובן דור).
אני חושב שיש הרבה שחקנים, אבל אין באמת איכות.רק מכבי כתב: 15 ספטמבר 2025, 12:26 בגדול, אם מנסים להסתכל על הפאזל ולראות מה חסר בסגל, אז יש מהירות מקאני וגורה בצדדים, ובכלל משחק האגפים אמור להיראות יותר טוב. אמורה להיות עוצמה עם האמצע המחודש, והחלוצים אמורים גם לקבל יותר כדורים (בדגש על אמורים). אבל אנחנו עדיין חסרים.
סוף זה לא איכות, אזולאי זה לא איכות, נאור זה לא איכות, נהואל זה לא איכות, קאני זה לא איכות.
וכל אלה אמורים להיות שחקני הרכב, כן?
גם הקשר החדש לדעתי ברמה של שואו ולא מעבר.
הלוואי ויגרום לי לאכול את הכובע.
אין לנו שחקני הכרעה בניגוד לצהבת וב״ש.
זה לא אותו לבל למעט החלק האחורי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
כל העונה הזאת תקום ותיפול על היכולת של נהואל להיות השובר שוויון הזה שאמרת. שחקן שמכלום יעשה גול, שייצר לאחרים. אין ספק שזה לא השחקן והוא לא שם.רק מכבי כתב: 15 ספטמבר 2025, 12:26 בגדול, אם מנסים להסתכל על הפאזל ולראות מה חסר בסגל, אז יש מהירות מקאני וגורה בצדדים, ובכלל משחק האגפים אמור להיראות יותר טוב. אמורה להיות עוצמה עם האמצע המחודש, והחלוצים אמורים גם לקבל יותר כדורים (בדגש על אמורים). אבל אנחנו עדיין חסרים.
חסר פה עוד שחקן התקפה (כמו שאמרת, בין אם הוא מתחיל מימין או מהאמצע) שידע לפצח צפיפות ולנצח משחקים בפעולה חכמה. בין אם זה בעיטה מרחוק, דריבל על שטח קטן או מסירת מפתח
מקווה שיהיה שכל שם למעלה וידאגו לפטקוב או שחקן דומה
זה הגרוש ללירה בין קבוצה שיכולה לדבר חזק למעלה בטבלה לבין מקום 4-5 ואולי מאבק על אירופה.
זה הגרוש ללירה בין קבוצה שיכולה לדבר חזק למעלה בטבלה לבין מקום 4-5 ואולי מאבק על אירופה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
פטקוב הזה נראה כמו סוג שחקן שאנחנו צריכים
שחקן שמחפש כל הזמן עומק ואת השער, חשוב לציין שהוא ממש לא בתקרת זכוכית שלו, יש לו המון לאן להתפתח
שחקן שמחפש כל הזמן עומק ואת השער, חשוב לציין שהוא ממש לא בתקרת זכוכית שלו, יש לו המון לאן להתפתח
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 15 ספטמבר 2025, 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
גם כולם טוענים שנפסיד מענק במידה ונביא 8 זרים
שוכחים לציין שניתן לרשום בהתאחדות 8 זרים, מה שמשפיע על המענק זה הרישום בטופס המשחק
אפשרי בהחלט שכל משחק זר אחר לא ירשם בטופס, בדיוק כמו בכדורסל ששם אפילו 3-4 זרים לא נרשמים בכל משחק בליגה המקומית.
שוכחים לציין שניתן לרשום בהתאחדות 8 זרים, מה שמשפיע על המענק זה הרישום בטופס המשחק
אפשרי בהחלט שכל משחק זר אחר לא ירשם בטופס, בדיוק כמו בכדורסל ששם אפילו 3-4 זרים לא נרשמים בכל משחק בליגה המקומית.
מסכים.ירוק רפואי כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:16 גם כולם טוענים שנפסיד מענק במידה ונביא 8 זרים
ראשית, לעניין המענק, אתה צודק לגמרי. הכתבים (שוב) לא יודעים על מה הם מדברים.
שנית, מסכים גם לעניין הרישום. מזכיר שכרגע פדראו לא רלוונטי, ובאופק סק יוצא לאליפות אפריקה. ובלי קשר, אפשר ל''סמוך'' על המחלקה הרפואית, ש''תדאג'' תמיד שזר אחד לא יהיה כשיר.
השיקול בהבאת הזר השמיני להבנתי הוא האם יצליחו להביא את השחקן שהם רוצים. מזכיר, בסוף מדובר בסיטואציה בה החלונות סגורים באירופה. קשה להוציא שחקן טוב ומוביל מקבוצה טובה כשאין לה אפשרות להביא אלטרנטיבה. שחקנים חופשיים בשלב הזה זה אתגר רציני אחרי שלא עשו הכנה לעונה (לא מדבר על שחקנים ששוחררו סמוך לסגירת החלונות שזה משהו אחר), והאופציות האחרות זה להביא שחקן שפחות משחק מאז תחילת העונה, אולי דווקא בליגה בכירה, אבל גם שם לא ימהרו לשחרר. שחקנים גם לוקחים בחשבון שעוד מעט יתחילו המפעלים האירופיים, רוטציות יתרחבו, ובאופק תהיה אליפות אפריקה, כך שיהיו עוד הזדמנויות בהמשך.
בסוף גם כרגע זה לא שהשחקן שיבוא מקבל מקום קבוע בהרכב. אין פה הבטחה למישהו. וגם זה שיקול של שחקן שחושב על להגיע בניגוד לאגבה אגב. שדי ברור שהובטח לו שהוא יהיה הקשר הפותח כאן).
כשאתה מגיע לשלב הזה בחלון, אתה מוגבל.
ולכן בשורה התחתונה, אם הם לא יצליחו להביא את השחקן שהם רוצים, ייתכן שהם יחכו לינואר שם האפשרויות יהיו יותר רחבות, ואפשר יהיה ללמוד עד אז יותר על הקבוצה.
אולי זה קצת קלישאתי, אבל זה מקרה שעונה על ההגדרה ש''לא נביא שחקן בשביל להגיד הבאנו''.
ביינתיים פטקוב משחק קצת בלב עם לייקים באינסטגרם על תגובות של אוהדי מכבי.
בהתחשב בזה שהחלון נסגר ב-21.9 והסופ״ש הוא ה-19-20.9, הדדליין לא אומר הרבה. יצטרכו להחליט אצלנו האם לנהל מו״מ מהיר ואולי לשלם סכום שלוקח את סגירת החלון בחשבון או לוותר בתקווה שבינואר יהיה שחקן שמתאים יותר למה שהם מחפשים. אין פה הרבה מרחב תנועה למועדון האיטי שלנו שמעדיף להתחיל מ-low ball ולהעלות את ההצעות באופו הדרגתי.
החלון שלנו נסגר ב-21.9 כך שבכל מקרה צריכים לסגור את זה עד סופ''ש בשביל לסיים את כל הסאגה כולל בדיקות, טיסה, טפסים ורישום עד ה-21.
זה פחות דד-ליין אלא יותר כמו זה שהצדדים הבהירו שעד סופ''ש העניין ייחתך לכאן או לכאן.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
מישהו יודע מה רמת אמינות הדיווח של גולדשטיין ?
השחקן שווה 3.5, הבולגרים רוצים מליון אחד ואיך שהוא הצאנו פחות ?? פיי
אין משמעות לשווי שוק בטרנספרמרקט (ולא בפעם הראשונה. בכלל, לא הייתי ממליץ להתרשם מהסכומים שם יתר על המידה).DelPiero כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:55 מישהו יודע מה רמת אמינות הדיווח של גולדשטיין ?
נתחיל מכך שיש לו סעיף שחרור של 2.2 מ' יורו.
בתחילת החלון הוא היה סגור בראקוב תמורת סכום של 1.3 מ' + אחוזים ממכירה עתידית.
בסוף זה נפל על גובה האחוזים ממכירה עתידית. ראקוב הסכימה 10%. והבולגרים רצו 35%.
גם הדיווחים שקישרו אותו למונזה דיברו על 1.5 מ' יורו + אחוזים ממכירה עתידית.
הצעה של 1.5-1.8 פלוס אחוזים נכבדים ממכירה עתידית יכולה בתקווה לסגור עסקה.
מצד שני, הבולגרים לא פראיירים. יודעים שבשנה שעברה הפולנים עשו לנו את אותו סיפור, ובסוף התקפלנו ושילמנו את הסעיף.
מקווה שהם טעו ויגיע פטקוב או איזה שחור מהיר לאחד האגפים.
חייבים שחקן יוצר
חייבים שחקן יוצר
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
עבור הסכום הנכון אף פעם לא מאוחר מדי. כן, כנראה שזה יעלה מעט יותר, אבל זאת עמלת סוף חלון.רק מכבי כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:28כשאתה מגיע לשלב הזה בחלון, אתה מוגבל.ירוק רפואי כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:16 גם כולם טוענים שנפסיד מענק במידה ונביא 8 זרים
ולכן בשורה התחתונה, אם הם לא יצליחו להביא את השחקן שהם רוצים, ייתכן שהם יחכו לינואר שם האפשרויות יהיו יותר רחבות, ואפשר יהיה ללמוד עד אז יותר על הקבוצה.
אולי זה קצת קלישאתי, אבל זה מקרה שעונה על ההגדרה ש''לא נביא שחקן בשביל להגיד הבאנו''.
״הלא נביא שחקן בשביל להגיד שהבאנו״ יתחלף בחודשים הקרובים במנטרה הידועה לפיה ״בינואר אין מציאות״ ויסגרו איזה בילו עד סוף העונה בשביל להגיד לו לחפש קבוצה בקיץ.
אנחנו מכירים את הלופ הזה, לצערי יותר מדי טוב.
במערכת חושבים שפטקוב הוא השחקן שמתאים? שישלמו עליו קצת יותר ממה שהיה אפשר לפני חודשיים.
מעבר לזה שזה יוסיף עומק ואיכות לקבוצה זה גם טיפה יוריד את מפלס הציפיות משחקנים אחרים שכרגע נמצאות בשמיים, דוגמת נאוהל, ויאפשר להם לשחק ״משוחרר״ יותר.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
ינסו להביא את פטקוב או זר אחר אני בטוח, אם אומן המשא ומתן איציק עובדיה יצליח לסגור זר תוך כמה ימים זה כבר אני בספק.
החמור הזה ימצא להכשיל גם אתזה, רק שבסוף לא יכנס לפאניקה ויפעיל את הסעיף שחרור כמו שעשה עם נהואל
החמור הזה ימצא להכשיל גם אתזה, רק שבסוף לא יכנס לפאניקה ויפעיל את הסעיף שחרור כמו שעשה עם נהואל
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
ולו כדי שאם לא מחתימים זר, אז לא יצטרכו להשאיר זר אחד מחוץ לסגל לכל משחק, במידה וכולם זמינים?NOSFERATU ZODD כתב: 15 ספטמבר 2025, 16:37 למה ממהרים לאזרח אם לא מתכוונים להביא זר?
נראה לי מאוד מטומטם.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מעבר להיותו שחקן רמה מעל, זה פשוט ברמת ההיגיון ברור שצריך להביא איזה שחקן על תקן "כוכב" שיעלה פה את הרמה אחרי עזיבת סבע
לא מבינים כנראה כמה זה ירים את כל הקבוצה ומעבר לכך, גם את הקהל שחסר לו לראות כוכבים בסמי
לא מבינים כנראה כמה זה ירים את כל הקבוצה ומעבר לכך, גם את הקהל שחסר לו לראות כוכבים בסמי
מישהו ביקש ממני בפרטי צילום, אז לטובת הכלל:רק מכבי כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:31 ביינתיים פטקוב משחק קצת בלב עם לייקים באינסטגרם על תגובות של אוהדי מכבי.

למען הסר ספק - לא חושב שזה אומר הרבה. לא לכאן ולא לכאן.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
בשביל המענק?lemmacantor כתב: 15 ספטמבר 2025, 16:42ולו כדי שאם לא מחתימים זר, אז לא יצטרכו להשאיר זר אחד מחוץ לסגל לכל משחק, במידה וכולם זמינים?NOSFERATU ZODD כתב: 15 ספטמבר 2025, 16:37 למה ממהרים לאזרח אם לא מתכוונים להביא זר?
נראה לי מאוד מטומטם.
תקציב של יותר מ100 מליון שקל?
אני לא מאמין.
בכל מקרה לא נראה לי שיש משהו עם הבולגרי הזה.
גם לא בטוח שהוא מתאים לפה.
אם המועדון מאמין בפטקוב אין כאלה שאלה בכלל. 1.5 מיליון יורו זה סכום לגיטימי וישים. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לסיים במקום שלא מוביל לאירופה בעונה הקרובה, ולצערי למרות האופטימיות הלא מובנת של חלק מהאוהדים אחרי ההחתמה האחרונה עדיין הסגל זה עם הרבה סימני שאלה וחוסרים משמעותיים.
עדיין אפשר לראות שחסר קשר 10 וכנף ימין.
קשר 6 נראה בדרבי, אני סקפטי לאור הפרופיל שלו.
לא התרשמתי.
אנחנו כרגע נחותים מב״ש והצהבת.
קשר 6 נראה בדרבי, אני סקפטי לאור הפרופיל שלו.
לא התרשמתי.
אנחנו כרגע נחותים מב״ש והצהבת.