המאמן הבא
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
המאמן הבא
דייגו מתקפל מחר בבוקר לארגנטינה ולא יזכה לאכול סופגניות (כפי שורב חברי הפורום העריכו).
את מי הייתם רוצים לראות על הקווים?
אני בעד עוד מאמן זר.
לא רוצה את רוני לוי או בלבול. בכר לא רלוונטי. כנ''ל גרנט.
רק מאמן זר. והפעם בדגש על מאמן. עם ניסיון. שעשה דבר או שניים בכדורגל.
את מי הייתם רוצים לראות על הקווים?
אני בעד עוד מאמן זר.
לא רוצה את רוני לוי או בלבול. בכר לא רלוונטי. כנ''ל גרנט.
רק מאמן זר. והפעם בדגש על מאמן. עם ניסיון. שעשה דבר או שניים בכדורגל.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 19 אוקטובר 2025, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: המחליף של פלורס
נושא זה ירכז גם שמועות וכו'.
בורסת השמות נפתחת עם לא אחר מאשר רובי פאולר האגדי. לטענת ''ישראל ספורט'' יש כוכב עבר ירוק שמעורב במו''מ בין הצדדים (אההמ רוני רוזנטל?). וטיוטות חוזה אמורות להיות מוחלפות בימים הקרובים.
https://isport.co.il/%d7%a4%d7%9c%d7%95 ... %90%d7%95/
בורסת השמות נפתחת עם לא אחר מאשר רובי פאולר האגדי. לטענת ''ישראל ספורט'' יש כוכב עבר ירוק שמעורב במו''מ בין הצדדים (אההמ רוני רוזנטל?). וטיוטות חוזה אמורות להיות מוחלפות בימים הקרובים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: המחליף של פלורס
עוד שם מזעזע שלא עשה כלום בקריירה שלו כמאמן אבל יוכלו להגיד שהביאו שם גדולרק מכבי כתב: 19 אוקטובר 2025, 23:03 נושא זה ירכז גם שמועות וכו'.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: המאמן הבא
הרצוי: בכר, עובדיה מפוטר ביחד עם פלורס. במקביל נעשים מאמצים למצוא מנהל מקצועי זר ורפאלוב מקבל זמן לצמוח אל תוך התפקיד
המצוי: רוני לוי, 4 שחקנים חדשים בינואר וכדורגל זוועתי סטייל פלורס ומקום 4. מפוטר אחרי הדחה משפילה בסיבוב הראשון באירופה
המצוי: רוני לוי, 4 שחקנים חדשים בינואר וכדורגל זוועתי סטייל פלורס ומקום 4. מפוטר אחרי הדחה משפילה בסיבוב הראשון באירופה
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
התנהלות מטומטמת של המועדון.
כבר אחרי ההדחה מאירופה היו צריכים להיפרד ממנו, כשכולם ידעו שזה יגיע בוודאות בעתיד הקרוב.
עכשיו גם הליגה כבר לא רלוונטית.
בקשר למאמן הבא, אני חושב שבכר עשה פה מספיק דברים טובים כדי לקבל יותר קרדיט ממה שקיבל, ואני בעד שיחזור.
אם לא, רק ישראלי פלסטר עד סוף העונה- כמו בלבול, ואז להביא זר. אין טעם להביא עכשיו זר. עד שיאתרו מאמן נורמלי יקח זמן, ועד שהוא ילמד איך קוראים לשחקנים ומה העמדה שלהם, גם פלייאוף עליון יהיה בספק.
לא רואה מאמן ישראלי אחר שרלוונטי וראוי. אולי אולי, אם רוצים להמר על ישראלי פוטנציאלי, כמו שבאר שבע הימרו על קוזוך, אפשר לנסות את פרץ של פתח תקוה. אבל אני פחות בקטע של הימורים.
כבר אחרי ההדחה מאירופה היו צריכים להיפרד ממנו, כשכולם ידעו שזה יגיע בוודאות בעתיד הקרוב.
עכשיו גם הליגה כבר לא רלוונטית.
בקשר למאמן הבא, אני חושב שבכר עשה פה מספיק דברים טובים כדי לקבל יותר קרדיט ממה שקיבל, ואני בעד שיחזור.
אם לא, רק ישראלי פלסטר עד סוף העונה- כמו בלבול, ואז להביא זר. אין טעם להביא עכשיו זר. עד שיאתרו מאמן נורמלי יקח זמן, ועד שהוא ילמד איך קוראים לשחקנים ומה העמדה שלהם, גם פלייאוף עליון יהיה בספק.
לא רואה מאמן ישראלי אחר שרלוונטי וראוי. אולי אולי, אם רוצים להמר על ישראלי פוטנציאלי, כמו שבאר שבע הימרו על קוזוך, אפשר לנסות את פרץ של פתח תקוה. אבל אני פחות בקטע של הימורים.
חזן ומימר עלו בוואן חחחחח
הם באמת ירדו מהפסים
ולמרות זאת אני שוב אציין שהדבר הכי גרוע זה להביא מאמן שיתווה את הדרך עכשיו. זה יכול להוביל אותנו למערבולת נוספת.
מה שצריך זה מאמן שלא יעלה הרבה כסף ושיהיה פה עד סוף העונה. הרי העונה הזו כבר גמורה. יותר חשוב להחליך את רפאלוב ועובדיה ולהביא שני שחקנים איכותיים בינואר שלא המאמן יבחר.
הם באמת ירדו מהפסים
ולמרות זאת אני שוב אציין שהדבר הכי גרוע זה להביא מאמן שיתווה את הדרך עכשיו. זה יכול להוביל אותנו למערבולת נוספת.
מה שצריך זה מאמן שלא יעלה הרבה כסף ושיהיה פה עד סוף העונה. הרי העונה הזו כבר גמורה. יותר חשוב להחליך את רפאלוב ועובדיה ולהביא שני שחקנים איכותיים בינואר שלא המאמן יבחר.
הרצוי זה בכר או מאמן זר רציני ולא ליצן.
המצוי זה כנראה בלבול, אבל גם איתי מרדכי
או מינוי של רפאלוב למאמן לא יפתיע אותי.
המצוי זה כנראה בלבול, אבל גם איתי מרדכי
או מינוי של רפאלוב למאמן לא יפתיע אותי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
הסיכוי היחיד להצלחה תחת המערכת הזאת זה ברק בכר.
הוא הבן אדם היחיד שעוד איכשהו יכול להביא מספיק רוח של ווינריות שיכולה לנצח את הלוזריות של הנהלת המועדון.
המודל האידיאלי זה כמובן להחליף את כל השדרה מלמעלה למטה, אבל ברור לכולם שזה לא יקרה.
בהינתן שיענקלה פה, הסיכוי היחיד שלנו זה שברק יקבל את המושכות
הוא הבן אדם היחיד שעוד איכשהו יכול להביא מספיק רוח של ווינריות שיכולה לנצח את הלוזריות של הנהלת המועדון.
המודל האידיאלי זה כמובן להחליף את כל השדרה מלמעלה למטה, אבל ברור לכולם שזה לא יקרה.
בהינתן שיענקלה פה, הסיכוי היחיד שלנו זה שברק יקבל את המושכות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
הצבעתי אחר כי התשובה שלי הרבה יותר מורכבת ממאמן כזה או אחר:
תחת יעקב שחר: רק פרגוסון הישראלי מסוגל להצליח תחת גלייזר הישראלי
האידאל: בעלים אחר שמביא מאמן זר מוכח/מאמן צעיר ורעב (זר או שחקן עבר של הקבוצה) עם סגל ברמה גבוהה שמסוגל לסלול לו את הדרך לקריירה
תחת יעקב שחר: רק פרגוסון הישראלי מסוגל להצליח תחת גלייזר הישראלי
האידאל: בעלים אחר שמביא מאמן זר מוכח/מאמן צעיר ורעב (זר או שחקן עבר של הקבוצה) עם סגל ברמה גבוהה שמסוגל לסלול לו את הדרך לקריירה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
כבר לא משנה. אין פיתרון אחר מלבד בעלות חדשה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
חזן זה קלאסי כי זה גם שחקן עבר שעשה פה שנים טובות ככדורגלן, אני כבר יכול לדמיין את הסרטון שיכינו לו
ברמה המקצועית יש סיכוי שפלורס עדיף עליו ובודדים מאוד המאמנים שאני יכול להגיד את זה עליהם
ברמה המקצועית יש סיכוי שפלורס עדיף עליו ובודדים מאוד המאמנים שאני יכול להגיד את זה עליהם
גם אם פפ יגיע זה לא יעזור.
המועדון הזה רקוב מהיסוד.
עד שלא תתחלף פה בעלות וימנו אנשי מקצוע ולא מוכרים. בקיוסק לעמדות מפתח במועדון אנחנו לא נצא מהבוץ.
להערכתי יחזירו את בכר, זה יסתדר להם טוב עם הקהל ועם השכר.
המועדון הזה רקוב מהיסוד.
עד שלא תתחלף פה בעלות וימנו אנשי מקצוע ולא מוכרים. בקיוסק לעמדות מפתח במועדון אנחנו לא נצא מהבוץ.
להערכתי יחזירו את בכר, זה יסתדר להם טוב עם הקהל ועם השכר.
לגבי בכר - לפי מה שאני יודע, הקשר בינו לבין מכבי חיפה הסתיים רע מאוד. מאוד. בלי קשר האם הוא מתאים כרגע מקצועית. יש שם שבר גדול מאוד שיצטרכו לאחות אותו בשביל שהוא יצטרך לחזור לעבוד תחת משפחת שחר.
שמות נוספים לבורסת השמות: עומר פרץ. ולא אחר מאשר ווילי רוטנשטיינר.
שמות נוספים לבורסת השמות: עומר פרץ. ולא אחר מאשר ווילי רוטנשטיינר.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Gpt עשה סקירה
לגבי הישראלים - צפוי
לגבי הזרים - ביקשתי ממנו שיביא כאלו ריאליים, רוב השמות לא ריאליים בכלל
בעקבות הפיטורים הצפויים של דייגו פלורס, חשוב לגבש תמונת מצב מקצועית מהירה וברורה שתאפשר להנהלה לקבל החלטה נכונה — בלי לאבד זמן ובלי להיתקע ביום שאחרי. לכן סיווגתי את המועמדים לשתי קבוצות מרכזיות: ישראלים וזרים חופשיים שנמצאים בטווח שכר ריאלי למועדון.
מועמדים ישראלים:
1. **ברק בכר** – פנוי, מכיר את המועדון וזכה איתו בתארים. מתאים מאוד לכניסה מיידית ולהחזרת הסדר והדרייב.
2. **שרון מימר** – נמצא בבני סכנין, דורש פיצוי, אבל יכול לשמש כגשר יציב עד לסיום העונה.
3. **אלון חזן** – כרגע בתפקיד ניהולי באשדוד. מתאים יותר לפרויקט ארוך טווח עם דגש על פיתוח.
מועמדים זרים (חופשיים ובטווח כלכלי סביר):
1. **סלבן ביליץ’** – ניסיון בפרמייר-ליג ונבחרות. משדר סמכות, מכניס מסגרת מיידית, שכר אפשרי.
2. **רוי ויטוריה** – אליפויות עם בנפיקה, ניסיון בנבחרות, מאמן מאורגן שמתאים לסגל הקיים.
3. **ברונו לאז’** – לחץ גבוה, שחקני כנף, פיתוח צעירים. איזון טוב בין שם לבין עלות.
4. **קיקה סאנצ’ס פלורס** – פרופיל יציב, מייצב הגנה וחדר הלבשה. ידרוש התאמות שכר.
5. **פרנק דה בור** – ניסיון טופ, דורש זמן וסבלנות לפרויקט סיסטמי.
מועמדים כמו לורן בלאן, רפא בניטס, קיקה סטיין או לוסיאן פאברה סוננו מראש עקב דרישות שכר גבוהות מאוד שלא מתיישבות עם התקציב הריאלי של המועדון.
שורת סיכום:
הסדר המומלץ הוא – ברק בכר בעדיפות ראשונה. אם לא נסגר, לעבור לביליץ’ או ויטוריה, שהם גם פנויים וגם מסוגלים להחזיר את הקבוצה למסלול מהר. לאז’ מהווה Plan B מצוין, ואפשר להשאיר את סאנצ’ס פלורס או דה בור כאופציות עומק. במקביל, אם יש עיכוב במינוי, לוצ’יאנו תיילר (עוזר המאמן) יכול לשמש כפתרון זמני כדי לא לאבד נקודות בליגה.
לגבי הישראלים - צפוי
לגבי הזרים - ביקשתי ממנו שיביא כאלו ריאליים, רוב השמות לא ריאליים בכלל
בעקבות הפיטורים הצפויים של דייגו פלורס, חשוב לגבש תמונת מצב מקצועית מהירה וברורה שתאפשר להנהלה לקבל החלטה נכונה — בלי לאבד זמן ובלי להיתקע ביום שאחרי. לכן סיווגתי את המועמדים לשתי קבוצות מרכזיות: ישראלים וזרים חופשיים שנמצאים בטווח שכר ריאלי למועדון.
מועמדים ישראלים:
1. **ברק בכר** – פנוי, מכיר את המועדון וזכה איתו בתארים. מתאים מאוד לכניסה מיידית ולהחזרת הסדר והדרייב.
2. **שרון מימר** – נמצא בבני סכנין, דורש פיצוי, אבל יכול לשמש כגשר יציב עד לסיום העונה.
3. **אלון חזן** – כרגע בתפקיד ניהולי באשדוד. מתאים יותר לפרויקט ארוך טווח עם דגש על פיתוח.
מועמדים זרים (חופשיים ובטווח כלכלי סביר):
1. **סלבן ביליץ’** – ניסיון בפרמייר-ליג ונבחרות. משדר סמכות, מכניס מסגרת מיידית, שכר אפשרי.
2. **רוי ויטוריה** – אליפויות עם בנפיקה, ניסיון בנבחרות, מאמן מאורגן שמתאים לסגל הקיים.
3. **ברונו לאז’** – לחץ גבוה, שחקני כנף, פיתוח צעירים. איזון טוב בין שם לבין עלות.
4. **קיקה סאנצ’ס פלורס** – פרופיל יציב, מייצב הגנה וחדר הלבשה. ידרוש התאמות שכר.
5. **פרנק דה בור** – ניסיון טופ, דורש זמן וסבלנות לפרויקט סיסטמי.
מועמדים כמו לורן בלאן, רפא בניטס, קיקה סטיין או לוסיאן פאברה סוננו מראש עקב דרישות שכר גבוהות מאוד שלא מתיישבות עם התקציב הריאלי של המועדון.
שורת סיכום:
הסדר המומלץ הוא – ברק בכר בעדיפות ראשונה. אם לא נסגר, לעבור לביליץ’ או ויטוריה, שהם גם פנויים וגם מסוגלים להחזיר את הקבוצה למסלול מהר. לאז’ מהווה Plan B מצוין, ואפשר להשאיר את סאנצ’ס פלורס או דה בור כאופציות עומק. במקביל, אם יש עיכוב במינוי, לוצ’יאנו תיילר (עוזר המאמן) יכול לשמש כפתרון זמני כדי לא לאבד נקודות בליגה.
צנצי זורק שרפאלוב רוצה את מישל פרודום שאימן אותו בבלגיה (פרודום אמר בעבר על ליאור שהוא ''הגדול ביותר שאימנתי'').
קשה לי להאמין לדיווח הזה. פרודום לא מאמן מאז שנת 2020. לא רואה את זה קורה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חזרנו לשיטת ה-כל מאמן שרפאלוב שיחק תחתיו בבלגיה יוזכר כמועמד.רק מכבי כתב: 20 אוקטובר 2025, 02:17 צנצי זורק שרפאלוב רוצה את מישל פרודום שאימן אותו בבלגיה (פרודום אמר בעבר על ליאור שהוא ''הגדול ביותר שאימנתי'').
בן דור אמר בקיץ שהשם הזה לא על הפרק וליאור לא רוצה אותו
ראיון לא ממזמן בסך הכל
המילה סבלנות נאמרה לא פעם ולא פעמיים ( 05:43 )
כמה עוד עקיצות הוא יאכל
המילה סבלנות נאמרה לא פעם ולא פעמיים ( 05:43 )
כמה עוד עקיצות הוא יאכל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הם מביאים את חזן זה צריך להביא להפגנות עוצמתיות מאוד עד שאיציק עובדיה ורפאלוב הולכים הביתה. וכן, ברור ששחר אשם אבל הבורדל של איציק עובדיה זה צעד אחד יותר מדי
שלא יאבד אופטימיות. אפשר למצוא כמה מקומות שכבר מוכרים סופגניותרק מכבי כתב: 19 אוקטובר 2025, 22:59 דייגו מתקפל מחר בבוקר לארגנטינה ולא יזכה לאכול סופגניות (כפי שורב חברי הפורום העריכו).
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
מעתיק את מה שכתבתי בנושא הראשי של מכבי קינדה:
מכבי תקועה בפידבק לופ שהולך להיות גרוע יותר מהקודמים בגלל ההפרש המטורף בין התקרה הגבוהה מאוד של המועדון שיוצרת את הציפייה והלחץ לבין הרצפה הנמוכה מאוד שאנחנו נגרר אליה בגלל איש מבוגר וחסר כל מודעות עצמית, יחד עם משפחתו ועסקניו
פידבק לופ באודיו נוצר הרבה פעמים כשמחברים משהו לא נכון. במכבי הכבלים כבר קרועים ולא ראויים למחזור. וכמובן החיבור רקוב בצד השני של הכבל - ראש המערכת
לא יודע אם שמתם לב אבל הבמאי צילם את הפנים של השחקנים במחצית והם היו כבר בסטרס מהשריקות בוז. ככל שהשריקות בוס מתעצמות מתפרץ אצלנו הפידבק הזה הכי מהר שיש. אני לא בא בטענות לאוהדים - אבל שום שחקן שיכניסו או יביאו וכנל מאמן מאמן יצילו את הקבוצה מאבדון
יענקלך
או במילים אחרות - זה באמת לא משנה
מכבי תקועה בפידבק לופ שהולך להיות גרוע יותר מהקודמים בגלל ההפרש המטורף בין התקרה הגבוהה מאוד של המועדון שיוצרת את הציפייה והלחץ לבין הרצפה הנמוכה מאוד שאנחנו נגרר אליה בגלל איש מבוגר וחסר כל מודעות עצמית, יחד עם משפחתו ועסקניו
פידבק לופ באודיו נוצר הרבה פעמים כשמחברים משהו לא נכון. במכבי הכבלים כבר קרועים ולא ראויים למחזור. וכמובן החיבור רקוב בצד השני של הכבל - ראש המערכת
לא יודע אם שמתם לב אבל הבמאי צילם את הפנים של השחקנים במחצית והם היו כבר בסטרס מהשריקות בוז. ככל שהשריקות בוס מתעצמות מתפרץ אצלנו הפידבק הזה הכי מהר שיש. אני לא בא בטענות לאוהדים - אבל שום שחקן שיכניסו או יביאו וכנל מאמן מאמן יצילו את הקבוצה מאבדון
יענקלך
או במילים אחרות - זה באמת לא משנה
לדעתי לא ילכו על זר אחרי הנפילה עם פלורס ומבחינת ישראלים אין הרבה אופציות, מאמין שזה יהיה בסוף אחד מבין רוני לוי/מימר/בלבול.
לוקח בחשבון שבכר לא יחזור
לוקח בחשבון שבכר לא יחזור