סילבה קאני - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: סילבה קאני - נושא רשמי
מה שהכי בולט אצלו זה בעיה בקבלת החלטות.
אני מקווה מאוד שזה רק עניין של חוסר ביטחון או לחץ נפשי, אחרת אנחנו בבעיה קשה בכנף ימין.
אני מקווה מאוד שזה רק עניין של חוסר ביטחון או לחץ נפשי, אחרת אנחנו בבעיה קשה בכנף ימין.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
אתה בכל מקרה בבעיה קשה באגף ימין כי קאני לא יהיה מספיק טוב להרכב אלא אם יקרה משהו ברמת הארבייטמן שהשתדרג פלאים בעונה ההיא (של ה28 שערים נדמה לי)hezildo כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:36 מה שהכי בולט אצלו זה בעיה בקבלת החלטות.
נכון, אבל זה עדיין יהיה עדיף על סברינה.HaifaWave כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:39אתה בכל מקרה בבעיה קשה באגף ימין כי קאני לא יהיה מספיק טוב להרכב אלא אם יקרה משהו ברמת הארבייטמן שהשתדרג פלאים בעונה ההיא (של ה28 שערים נדמה לי)hezildo כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:36 מה שהכי בולט אצלו זה בעיה בקבלת החלטות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
הוא שחקן לא טוב.
הטרייד הזה עם ביתר יזכר כמיותר בהיסטוריה, סיטואציה של loose loose לכל הצדדים, כולל השחקנים.
הטרייד הזה עם ביתר יזכר כמיותר בהיסטוריה, סיטואציה של loose loose לכל הצדדים, כולל השחקנים.
לא זוכר משחק ששחקן קיבל בו כל כך הרבה החלטות שגויות.
אם לא ישתפר בפן הזה, הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
אני לא בטוח מי עדיף מבחינת יכולת.hezildo כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:41נכון, אבל זה עדיין יהיה עדיף על סברינה.HaifaWave כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:39אתה בכל מקרה בבעיה קשה באגף ימין כי קאני לא יהיה מספיק טוב להרכב אלא אם יקרה משהו ברמת הארבייטמן שהשתדרג פלאים בעונה ההיא (של ה28 שערים נדמה לי)hezildo כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:36 מה שהכי בולט אצלו זה בעיה בקבלת החלטות.
אם סברינה היה ישראלי היו משאירים אותו ולא מביאים את קאני.
ברור.HaifaWave כתב: 26 אוקטובר 2025, 11:50אני לא בטוח מי עדיף מבחינת יכולת.
אם סברינה היה ישראלי היו משאירים אותו ולא מביאים את קאני.
מעבר לזה שעסקת קאני הייתה יקרה, סברינה לא שחקן גרוע כמו שעושים ממנו. הוא פשוט לא שווה מקום של זר. אם הוא היה ישראלי סביר שהיה מקבל הרכב כשהתחרות שלו היא מול סוף. גם אם היו מביאים את קאני בנוסף אליו סביר שהיה תופס את ההרכב. בטח אצל בכר שמעדיף טכניקה על פיזיות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
זה חלק ממה שנקרא "איכות".ברק.י כתב: 26 אוקטובר 2025, 10:44 לא זוכר משחק ששחקן קיבל בו כל כך הרבה החלטות שגויות.
אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
הוא היה בחו''ל, היה בבית''ר שזה קהל גדול ולחץ. נכון שכאן זה על ספידים, ויש עליו גם תג מחיר ו''ציפיות''. ועדיין, אי אפשר לתרץ יכולת בעניין הזה.
אני מקווה מאוד שברק לא ימשיך איתו בקו.
אם משחקים 4-3-3 אז סוף צריך לפתוח.
אם משחקים עם 3 בלמים, קאני ליד סטיוארט זה משהו שיכול להתאים ואולי יביא לניצול חלק מהיכולות שלו.
הוא היה בחו''ל, היה בבית''ר שזה קהל גדול ולחץ. נכון שכאן זה על ספידים, ויש עליו גם תג מחיר ו''ציפיות''. ועדיין, אי אפשר לתרץ יכולת בעניין הזה.
אם משחקים עם 3 בלמים, קאני ליד סטיוארט זה משהו שיכול להתאים ואולי יביא לניצול חלק מהיכולות שלו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא פשוט לא מספיק טוב למכבי חיפה, זה די פשוטרק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:13 אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
לא כולם לאמין יאמל, גיל 22 זה לא גיל שיא של שחקן, יכול לתת המון דוגמאות אבל אני בטוח שאין צורך.רק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:13 אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
פיזית הוא בנוי מאוד טוב ואני לא חושב שהוא שחקן טיפש כי כן ראיתי ממנו פעולות טובות שנה שעברה
בואו לא נשפוט כל כך מהר
אף אחד לא סותם שום גולל.benrey כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:33לא כולם לאמין יאמל, גיל 22 זה לא גיל שיא של שחקן, יכול לתת המון דוגמאות אבל אני בטוח שאין צורך.רק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:13 אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
פיזית הוא בנוי מאוד טוב ואני לא חושב שהוא שחקן טיפש כי כן ראיתי ממנו פעולות טובות שנה שעברה
בואו לא נשפוט כל כך מהר
אני אחדד את הכוונה שלי: אני בדעה שהוא לא מתאים לצרכים של מכבי חיפה הנוכחית (בטח כשחקן הרכב). ומהבחינה הזאת אין כאן עניין של גיל. כלומר גם אם הוא יהיה בשל יותר ופחות לחוץ מהסיטואציה, אני לא חושב שהוא הווינגר שאנחנו צריכים מבחנת סט יכולות וסקילס כדורגל שיש לו. זה לא שעוד 10 משחקים בהרכב הוא יהפוך להיות דריבליסט אדיר.
אני חושב שהוא יותר מתאים לשחק לצד חלוץ נוסף בין אם בסוג של 4-4-2 או 3-5-2 על צורותיו השונות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני אגיד משהו מעבר לזה.רק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:39אף אחד לא סותם שום גולל.benrey כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:33לא כולם לאמין יאמל, גיל 22 זה לא גיל שיא של שחקן, יכול לתת המון דוגמאות אבל אני בטוח שאין צורך.רק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:13 אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
בואו לא נשפוט כל כך מהר
אני אחדד את הכוונה שלי: אני בדעה שהוא לא מתאים לצרכים של מכבי חיפה הנוכחית (בטח כשחקן הרכב). ומהבחינה הזאת אין כאן עניין של גיל. כלומר גם אם הוא יהיה בשל יותר ופחות לחוץ מהסיטואציה, אני לא חושב שהוא הווינגר שאנחנו צריכים מבחנת סט יכולות וסקילס כדורגל שיש לו. זה לא שעוד 10 משחקים בהרכב הוא יהפוך להיות דריבליסט אדיר.
אני חושב שהוא יותר מתאים לשחק לצד חלוץ נוסף בין אם בסוג של 4-4-2 או 3-5-2 על צורותיו השונות.
שהוא הגיע אני אמרתי דברים דומים למה שאתה אומר: הוא לא מתאים לסגנון ולשיטה ולא מה שאנחנו צריכים.
אחרי שראיתי אותו קצת יותר לעומק ואני מחבר את זה למה ששמעתי מהרבה אוהדי בית''ר, הוא גם לא מספיק טוב במה שהוא "טוב".
המשחק נגד מכבי ת''א שהוא נכנס כמחליף היה תפור עליו עם השטחים והמתפרצות והוא לא הצליח לייצר כלום.
המשחק נגד טבריה היה משחק נוח מאוד עבורו, לא צופפו מולו על הקו, לא הביאו עזרה, היה לו שטחים לרוץ והוא פשוט לא עושה כלום.
בהתחלה עוד הייתה תהייה בקהל למה סוף משחק לפניו, עכשיו אני מבין
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
שחקן לא מספיק איכותי לפה לא משנה איך הופכים את זה.
גם בבית"ר כששיחק נגדנו תמיד היה עם קבלת החלטות הזויה, זה לא טכניקה, לא לחץ ולא כלום. פשוט שחקן לא מספיק טוב, גם לא למשחק במעברים.
האיכויות שלו יכולות להתאים פה רק כחלוץ שלישי או לשחק כחלוץ בצמד, יש לו מהירות, סיומת נחמדה וכן סוג של קילר אינסטינקט.
אבל אין מה לצפות מעבר לשחקן סגל נחמד. זו התקרה לדעתי
גם בבית"ר כששיחק נגדנו תמיד היה עם קבלת החלטות הזויה, זה לא טכניקה, לא לחץ ולא כלום. פשוט שחקן לא מספיק טוב, גם לא למשחק במעברים.
האיכויות שלו יכולות להתאים פה רק כחלוץ שלישי או לשחק כחלוץ בצמד, יש לו מהירות, סיומת נחמדה וכן סוג של קילר אינסטינקט.
האיכויות שלו לא יכולות להתאים לכלום. לא כחלוץ שלישי, לא רביעי ולא חמישי.The real Tsepo כתב: 27 אוקטובר 2025, 00:09
אין בו כלום, אפילו לאשדוד הוא לא מתאים.
זה שהוא משחק במכבי חיפה אומר הרבה על המצב שלנו.
לוקחים את המחליף של אצילי מבית"ר, לא יאמן לאיזה שפל הגענו.