שיא גינס בלוזריות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
שיא גינס בלוזריות
קשה למצוא סטטיסטיקה לדבר כזה, אבל אני בספק אם היה בארץ או אפילו בעולם מקרה של לספוג 3 משחקים רצוף בהתקפה האחרונה ולאבד נקודות, איך זה קורה פעם אחר פעם
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Re: שיא גינס בלוזריות
מאמין שיש כאלה. הבעיה שהקבוצה לא מאומנת. ומי שרצה לראות קבוצה קצת יותר מאומנת, האדם האחרון שהוא היה ממנה זה את בכר הנוכחי.
מאמן סביר לוקח 9 מ- 9 גם עם הסגל הזה.
מאמן סביר לוקח 9 מ- 9 גם עם הסגל הזה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
חוסר בעלים.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
שילוב של יענקלך קארמה עם ניהול גרוע, סגל ברמה של איפה שהוא נמצא, כאוס מקצועי, כושר גרוע ועוד ועוד
בנו סגל לרוחב
הביאו מאמן מאוחר מידי
שחררו את השחקן היצירתי היחיד שיכול לתת פס לגול
סה"כ המשיכו את אותו הקו של השנים האחרונות, מי שאשם זה נטו שחר.
מסתבר שפלורס ידע מה הוא עושה כשניסה לשחק סופר מבוקר.
הביאו מאמן מאוחר מידי
שחררו את השחקן היצירתי היחיד שיכול לתת פס לגול
סה"כ המשיכו את אותו הקו של השנים האחרונות, מי שאשם זה נטו שחר.
מסתבר שפלורס ידע מה הוא עושה כשניסה לשחק סופר מבוקר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
benrey כתב: 01 נובמבר 2025, 21:11 קשה למצוא סטטיסטיקה לדבר כזה, אבל אני בספק אם היה בארץ או אפילו בעולם מקרה של לספוג 3 משחקים רצוף בהתקפה האחרונה ולאבד נקודות, איך זה קורה פעם אחר פעם
חד משמעית לא היה.
הקבוצה עם ביטחון ברצפה, השחקנים שלשלנים. היה ברור ברגע שהיה את ה2-1 שנחטוף את ה2-2 בטח כשהשחקנים חסרי האינטליגנציה הבסיסית שלנו המשיכו לעשות פאולים להרמות מנייחים שלהם בדקות הסיום. גם השחקנים ידעו שהם הולכים לחטוף את ה2-2 והם השלימו עם זה.
בעיקר קבוצה לא מאומנת.
אף אחד לא ישכנע אותי שהסגל הזה לא שווה ניצחון על הפועל ירושלים בבית
אגב זה אפילו יותר חריג, זה לא רק שזה בתוספת הזמן, זה בדקה האחרונהShocking4U כתב: 02 נובמבר 2025, 10:47benrey כתב: 01 נובמבר 2025, 21:11 קשה למצוא סטטיסטיקה לדבר כזה, אבל אני בספק אם היה בארץ או אפילו בעולם מקרה של לספוג 3 משחקים רצוף בהתקפה האחרונה ולאבד נקודות, איך זה קורה פעם אחר פעם
חד משמעית לא היה.
הקבוצה עם ביטחון ברצפה, השחקנים שלשלנים. היה ברור ברגע שהיה את ה2-1 שנחטוף את ה2-2 בטח כשהשחקנים חסרי האינטליגנציה הבסיסית שלנו המשיכו לעשות פאולים להרמות מנייחים שלהם בדקות הסיום. גם השחקנים ידעו שהם הולכים לחטוף את ה2-2 והם השלימו עם זה.
הקישור וההתקפה לא יותר טובים משל הפועל ירושלים.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
מי זה אגבה? מי זה אזולאי? סוף? חזיזה של היום? שחקנים שמתאימים להפועל ירושלים לא למכבי חיפה.
הרבה יותר טובים, אבל פחות מאומניםDaniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 11:25הקישור וההתקפה לא יותר טובים משל הפועל ירושלים.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
מי זה אגבה? מי זה אזולאי? סוף? חזיזה של היום? שחקנים שמתאימים להפועל ירושלים לא למכבי חיפה.
לא מסכים אין לנו שחקנים בקישור ובחלק ההתקפי שמביאים מספרים, אז איך אתה יכול להגיד שאנחנו יותר טובים מהם בחלק הקדמי?כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 11:27הרבה יותר טובים, אבל פחות מאומניםDaniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 11:25הקישור וההתקפה לא יותר טובים משל הפועל ירושלים.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
אין בנו כלום, חוץ משוער, 2 בלמים ו 2 מגנים שגם על המגן הימני אני לא סגור.
מי יש אצל הפועל ירושלים?Daniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 12:30לא מסכים אין לנו שחקנים בקישור ובחלק ההתקפי שמביאים מספרים, אז איך אתה יכול להגיד שאנחנו יותר טובים מהם בחלק הקדמי?
אתה באמת חושב שאם היינו מחליפים אתמול בין הסגלים היינו מנצחים?
אחי אתה אמרת שאנחנו יותר טובים מהפועל ירושלים, ואני אמרתי שאני לא מסכים שאנחנו ברמה שלהם.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 12:36מי יש אצל הפועל ירושלים?
לא אמרתי שהם יותר טובים.
אמרתי שהסגל שלנו יותר טוב. הוא גם טוב יותר מזה של טבריה ועדיין הם נראו יותר טוב מאיתנו במשחק מולם.Daniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 12:57אחי אתה אמרת שאנחנו יותר טובים מהפועל ירושלים, ואני אמרתי שאני לא מסכים שאנחנו ברמה שלהם.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 12:36מי יש אצל הפועל ירושלים?Daniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 12:30
לא מסכים אין לנו שחקנים בקישור ובחלק ההתקפי שמביאים מספרים, אז איך אתה יכול להגיד שאנחנו יותר טובים מהם בחלק הקדמי?
לא אמרתי שהם יותר טובים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
אתם מדברים כאילו כדורגל זה בינארי ואנחנו משחקים במחשב בתוכנה.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
מעבר לזה שהסגל פה לדעתי שווה הרבה הרבה פחות ממה שאוהדים חושבים, אתם לא לוקחים בחשבון את ההבדל בלשחק בסמי עופר לחוץ עם 30,000 אוהדים ששורקים בוז בכל נגיעה לא טובה, מלחיצים את הקבוצה ועושים אפקט הפוך (כמובן שהאוהדים לא אשמים בכלום).
כדורגל זה הרבה יותר מורכב מ"סגל יותר טוב מהיריבה" ויש הרבה יותר משתנים.
מכבי חיפה עם סגל של מקום 5 תעשה מקום 9 כי ככה זה עובד. אני רק אזכיר לך שנגד נתניה ירדנו למחצית ב1-0 וכל האצטדיון שרק בוז, אם הפועל ירושלים היו מובילים על ריינה 1-0 במחצית בטדי גם הקהל שלהם היה שורק בוז?
אתה מחזק את הטענה שליKevinDurant כתב: 02 נובמבר 2025, 15:10אתם מדברים כאילו כדורגל זה בינארי ואנחנו משחקים במחשב בתוכנה.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
מעבר לזה שהסגל פה לדעתי שווה הרבה הרבה פחות ממה שאוהדים חושבים, אתם לא לוקחים בחשבון את ההבדל בלשחק בסמי עופר לחוץ עם 30,000 אוהדים ששורקים בוז בכל נגיעה לא טובה, מלחיצים את הקבוצה ועושים אפקט הפוך (כמובן שהאוהדים לא אשמים בכלום).
מכבי חיפה עם סגל של מקום 5 תעשה מקום 9 כי ככה זה עובד. אני רק אזכיר לך שנגד נתניה ירדנו למחצית ב1-0 וכל האצטדיון שרק בוז, אם הפועל ירושלים היו מובילים על ריינה 1-0 במחצית בטדי גם הקהל שלהם היה שורק בוז?
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין פה עניין של קבוצה מאומנת או לא מאומנת. יש פה אוסף של שחקנים בינוניים שמצפים מהם להרבה יותר ממה שהם מסוגלים וזה עושה עוד יותר נזק.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 17:31אתה מחזק את הטענה שליKevinDurant כתב: 02 נובמבר 2025, 15:10אתם מדברים כאילו כדורגל זה בינארי ואנחנו משחקים במחשב בתוכנה.כובע קש כתב: 02 נובמבר 2025, 10:53 בעיקר קבוצה לא מאומנת.
סילבה קאני היה חילוף שני בבית''ר על הקו והביאו אותו לפה במיליון יורו ומצפים ממנו להיות כוכב ועוד ועוד ועוד
ממשיכים במסורת
רק מציג עובדה שאם היינו קבוצה קצת יותר ווינרית, והיינו יודעים לשמור על תוצאה, אז היינו 7 נקודות יותר ב4 משחקים, שלא נדבר על הפנדל שיובנוביץ׳ וזה היה יכול להיות +9 ( ואז פער 4 מב״ש, 2 מהגרמנים )
חייבים להחליף מזוזות בסמי עופר
רק מציג עובדה שאם היינו קבוצה קצת יותר ווינרית, והיינו יודעים לשמור על תוצאה, אז היינו 7 נקודות יותר ב4 משחקים, שלא נדבר על הפנדל שיובנוביץ׳ וזה היה יכול להיות +9 ( ואז פער 4 מב״ש, 2 מהגרמנים )
חוסר איכות, חוסר באינטליגנציה ומאמן שלא שולט בקבוצה.
איםה קני סיחף היה בהתקפות של סכנין מהצד שלו?
מאמן אחר נכנס למגרש תופס אותו באוזן ושם אותו בעמדה שלו. וזו רק דוגמא קטנה
גם בקדנציות הקודמות בכר לא היה מאמן ששולט בשחקנים על המגרש. פשוט בקדנציה הראשונה היו לו שחקנים עם אופי שידעו להתנהל בלי שיישב להם רס״ר על הראש.dyarok כתב: 09 נובמבר 2025, 10:19 חוסר איכות, חוסר באינטליגנציה ומאמן שלא שולט בקבוצה.
העונה הסגל קיבל אחד כזה וזה גרם להם להיות מוחזקים קצר ולעבוד, אבל כולם היו עסוקים בלהלין שלא כיף איתו - הוא מרוחק, אין משחקונים, מי שלא מתאמן לאורך כל השבוע ברצינות יהיה בחוץ וכו׳. הנה, קיבלו מאמן שנותן חופש וכולם הורידו הילוך או איבדו את הראש כי עכשיו האחריות היא עליהם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ומצד שני אם קצת פחות מזל אתה בכלל מפסיד לסכנין וטבריה ומפסיד גם למכבי ת''א.benrey כתב: 09 נובמבר 2025, 03:59 ממשיכים במסורת
אם אני אגיד בכנות אני לא חושב שב3-4 משחקים האחרונים היינו שווים יותר מ4-5 נק'.