יש תקדים לפיטור של 2 מאמנים באותה עונה?Shocking4U כתב: 23 אוקטובר 2025, 23:03 ההימור שלי:
לא מסיים את העונה, לא יצליח להוציא יותר מהסגל הזה, לא יקבל מנדט לרכש בינואר ועקב תוצאות לא טובות והעובדה שהוא לא רואה שהוא מקבל קרדיט לבנות מחדש הוא יחליט להתפטר מרצונו
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ברק בכר - נושא רשמי
אמנם לא פיטורים כי גוטמן פרש מאימון אבל עונת 18-19 היו סך הכל 5 מאמנים:Smile כתב: 24 אוקטובר 2025, 19:40יש תקדים לפיטור של 2 מאמנים באותה עונה?Shocking4U כתב: 23 אוקטובר 2025, 23:03 ההימור שלי:
לא מסיים את העונה, לא יצליח להוציא יותר מהסגל הזה, לא יקבל מנדט לרכש בינואר ועקב תוצאות לא טובות והעובדה שהוא לא רואה שהוא מקבל קרדיט לבנות מחדש הוא יחליט להתפטר מרצונו
רוטן
מאס זמני
גוטמן ( בעיות בריאותיות פרש )
איתי מורדכי ( זמני )
בלבול
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
אין חיפה בלי שחר.benrey כתב: 24 אוקטובר 2025, 21:58אמנם לא פיטורים כי גוטמן פרש מאימון אבל עונת 18-19 היו סך הכל 5 מאמנים:Smile כתב: 24 אוקטובר 2025, 19:40יש תקדים לפיטור של 2 מאמנים באותה עונה?Shocking4U כתב: 23 אוקטובר 2025, 23:03 ההימור שלי:
רוטן
מאס זמני
גוטמן ( בעיות בריאותיות פרש )
איתי מורדכי ( זמני )
בלבול
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מה הוא יכול לעשות? הוא כבר 3 שנים מאמן דיי בינוני במקרה הטוב
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
יש לו הרבה עבודה, הוא קיבל קבוצה גמורה.
מי שציפה לראות שינוי אחרי 2 אימונים צריך להתעורר
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני לא מצפה ממנו לכלום. את דעתי עליו רשמתי.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:33 יש לו הרבה עבודה, הוא קיבל קבוצה גמורה.
אז בוא נפטר אותו ונחזיר שוב ואז שוב נגיד מה אתם מצפים הוא רק הגיעירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:33 יש לו הרבה עבודה, הוא קיבל קבוצה גמורה.
זה אותו מאמן שהיה פה לפני כמה ימים כשהחליפו אותו בפלורס והסריח לנו את הקבוצה
וזה אותם הליצנים ברמת בני סכנין שמנהלים פה את המועדון וממנים את המאמנים האלה
אופטימיות במכבי חיפה
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אין לו הרבה עבודה
יש פה סגל מהחלשים בליגה, אין שום סיבה לצפות לשיפור עד ינואר
יש פה סגל מהחלשים בליגה, אין שום סיבה לצפות לשיפור עד ינואר
יעקב נחנקנו
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
לא שאני חושב שהוא יודע להביא שחקנים כי הוא לא.
אבל אם ליאור בא לדבר איתו על המלצות שפשוט יגיד כן ולא יקשיב למילה.
ליאור בנה פה סגל כל כך גרוע שעדיף שלא ידבר יותר.
אבל אם ליאור בא לדבר איתו על המלצות שפשוט יגיד כן ולא יקשיב למילה.
ליאור בנה פה סגל כל כך גרוע שעדיף שלא ידבר יותר.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
וזה אותו מאמן שהביא לפה 3 אליפויות.Apoc כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:34אז בוא נפטר אותו ונחזיר שוב ואז שוב נגיד מה אתם מצפים הוא רק הגיעירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:33 יש לו הרבה עבודה, הוא קיבל קבוצה גמורה.
זה אותו מאמן שהיה פה לפני כמה ימים כשהחליפו אותו בפלורס והסריח לנו את הקבוצה
וזה אותם הליצנים ברמת בני סכנין שמנהלים פה את המועדון וממנים את המאמנים האלה
אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אבל באמת חשבת לראות כדורגל משמעותית יותר טוב אחרי 2 אימונים?
לוקח קצת זמן לתרגל שיטת משחק ומערכים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
זה היה מאמן אחר, הוא יצא לסרביה ואיבד את זה שם ולדעתי כבר בסיום עונת האליפות צ'מפיונס שלנו הייתה לו ירידה דרסטית, מאמנים משתנים והכדורגל דינמי.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:36 וזה אותו מאמן שהביא לפה 3 אליפויות.
אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אבל באמת חשבת לראות כדורגל משמעותית יותר טוב אחרי 2 אימונים?
אני חושב שהוא הפסיד לנו את המשחק היום עם החילופים שהוא עשה אבל זה סתם נקודתית למשחק הזה, באופן כללי יש לי אפס אמונה בו שהוא יציג משהו מעל לבינוניות העונה או בכל עונה אחרת בהמשך שיאמן אותנו בה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
בכר הפך לפינישד בחורף 2023. לפני סרביה אפילו. זה שהוא הסכים פעם ראשונה לקחת קבוצה במהלך עונה, גם מצביע על כך שהוא הפך לדי נואש כי אף אחד כבר לא ירק לכיוונו. צריכים בעלות חדשה ולא רדיפה אחרי עבר.Apoc כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:38זה היה מאמן אחר, הוא יצא לסרביה ואיבד את זה שם ולדעתי כבר בסיום עונת האליפות צ'מפיונס שלנו הייתה לו ירידה דרסטית, מאמנים משתנים והכדורגל דינמי.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:36 וזה אותו מאמן שהביא לפה 3 אליפויות.
אני חושב שהוא הפסיד לנו את המשחק היום עם החילופים שהוא עשה אבל זה סתם נקודתית למשחק הזה, באופן כללי יש לי אפס אמונה בו שהוא יציג משהו מעל לבינוניות העונה או בכל עונה אחרת בהמשך שיאמן אותנו בה.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
הכדורגל לא משתנה בשנתיים מהקצה אל הקצה.Apoc כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:38זה היה מאמן אחר, הוא יצא לסרביה ואיבד את זה שם ולדעתי כבר בסיום עונת האליפות צ'מפיונס שלנו הייתה לו ירידה דרסטית, מאמנים משתנים והכדורגל דינמי.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:36 וזה אותו מאמן שהביא לפה 3 אליפויות.
נקודתית לגבי המשחק היום אפשר לבקר אותו, אני גם חושב שהוא טעה בניהול המשחק. מבחינת רמת המשחק, זה לא משהו שמשפרים באימון, זה לוקח זמן.
אני מאמין שיש לו עדיין את יכולות האימון שהיו לו, והוא המאמן הכי טוב שהיינו יכולים להביא בסיטואציה הנוכחית.
כל זה כמובן תלוי גם בשחקנים שהוא יקבל.
מאמן יכול לאבד את זה גם מהיום למחר, בדיוק כמו ששחקן יכול. יש הרבה דוגמאות לכך.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:44הכדורגל לא משתנה בשנתיים מהקצה אל הקצה.Apoc כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:38זה היה מאמן אחר, הוא יצא לסרביה ואיבד את זה שם ולדעתי כבר בסיום עונת האליפות צ'מפיונס שלנו הייתה לו ירידה דרסטית, מאמנים משתנים והכדורגל דינמי.ירוק זה אני כתב: 25 אוקטובר 2025, 21:36 וזה אותו מאמן שהביא לפה 3 אליפויות.
נקודתית לגבי המשחק היום אפשר לבקר אותו, אני גם חושב שהוא טעה בניהול המשחק. מבחינת רמת המשחק, זה לא משהו שמשפרים באימון, זה לוקח זמן.
אני מאמין שיש לו עדיין את יכולות האימון שהיו לו, והוא המאמן הכי טוב שהיינו יכולים להביא בסיטואציה הנוכחית.
כל זה כמובן תלוי גם בשחקנים שהוא יקבל.
המאמן הכי טוב שיכלנו להביא בסיטואציה הנוכחית זה כנראה מאמן זר, בכר הוא לא המאמן היחיד בעולם וזה לא בכר או רוני לוי / מימר / וכו', אבל אני מסכים שכל עוד הליצנים בשלטון אצלנו אז אין מה לחשוב על מאמן נורמלי.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מצחיק אותי שהרבה אוהדים שלנו נפלו לספין הזה של פלורס הרשע ובכר המלך והכל יתהפך ברגע.
יש פה סגל גרוע ואף מאמן לא יצליח לשנות את זה.
יש פה יותר מדי שחקנים לא אינטליגנטים ולא איכותיים ורואים את זה בכל נגיעה שלהם על המגרש.
וטיפ שלי: לא לשתף את אוחנה יותר
יש פה יותר מדי שחקנים לא אינטליגנטים ולא איכותיים ורואים את זה בכל נגיעה שלהם על המגרש.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
גם את יובנוביץ.KevinDurant כתב: 25 אוקטובר 2025, 22:02 מצחיק אותי שהרבה אוהדים שלנו נפלו לספין הזה של פלורס הרשע ובכר המלך והכל יתהפך ברגע.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
אין קסמים בכדורגל. הכישלון שלו תחת יעקב שחר ידוע מראש.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
זה ברור שאחרי 2 אימונים ועם הסגל הזה בכר לא יכול לשנות פה הרבה כל כך מהר.
צריך קצת סבלנות עד שהוא יצליח לגרום לשינוי ונקבל רכש בינואר.
צריך קצת סבלנות עד שהוא יצליח לגרום לשינוי ונקבל רכש בינואר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
הוא בא עם תפיסה שבהתקפת מעבר אפשר לסגור את המשחק ולא מבין שבמצב של הקבוצה, כשהלכנו אחורה מ דקה 80, כל מה שצריך זה למשוך זמן, לשים 2 אוטובוסעם ולהרחיק כל כגור. זה מה יש.
אוינה, יובא כל כך רכים, עלו כמחליפים והסתובבו כאילו סוחבים שק תפוחי אדמה.
סוף במהלך האחרון במקום להרחיק, מפסיד מאבק על סף הרחבה.
ליסאת עם פנדל שלא ברור כיך לא נשרק..
אוינה, יובא כל כך רכים, עלו כמחליפים והסתובבו כאילו סוחבים שק תפוחי אדמה.
סוף במהלך האחרון במקום להרחיק, מפסיד מאבק על סף הרחבה.
ליסאת עם פנדל שלא ברור כיך לא נשרק..
הוא לא יודע לשמור על תוצאה, אף פעם לא היה טוב בזה
מה הסיפור לתת הוראה ללכת לקרן ולהעביר זמן
איך זה הגיוני שהתקפה האחרונה טבריה יוצאת למתפרצת, למה בטאי לא יורד להגנה
מה הסיפור לתת הוראה ללכת לקרן ולהעביר זמן
איך זה הגיוני שהתקפה האחרונה טבריה יוצאת למתפרצת, למה בטאי לא יורד להגנה
אותה טעות כמו שבוע שעבר
איך אגבה ומוחמד בלחץ על השוער דקה 94? מה אתה מנסה להשיג? תחנה את האוטובוס רגע, אתה רואה שירושלים לא עשו כלום במשחק שוטף
איך אגבה ומוחמד בלחץ על השוער דקה 94? מה אתה מנסה להשיג? תחנה את האוטובוס רגע, אתה רואה שירושלים לא עשו כלום במשחק שוטף
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מאמן פינישד למועדון פינישד. לא מן הנמנע, יהיה פה מאמן שלישי העונה.
גמר לפני שנתיים.
בחור טוב סך הכל, בתור מאמן הוא כבר לא קשור לענף, אפילו אצל אלישע לוי עוד היה לפחות את היכולת להכניס מוטיבציה בשחקנים, הוא עושה בדיוק את ההפך איכשהו.
אופטימיות במכבי חיפה
מוטיבציה בשחקנים זה התפקיד של צרפתי זה מה שהוא עושה.
זה שבכר חלש זה ידוע
אבל השחקנים האלה פח. סק כל משחק נותן גול ליריבה.
אין פה שום איכות
זה שבכר חלש זה ידוע
אבל השחקנים האלה פח. סק כל משחק נותן גול ליריבה.
אין פה שום איכות
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
מה זה מאמן שתלוי בעוזר ספציפי ובמאמן מנטלי ספציפי? ראש מערכת אמור לדעת לקדם ולהצמיח אנשים תחתיו הוא לא אמור להיות תלוי באיזה צרפתי שיסדר לו את הקונוסים וידבר עם השחקנים.
עשו מברק איזה מדען כדורגל שעומד בצד ותופר טקטיקות מורכבות. מי שישמע. בשביל לעשות ניסויים על הדשא לא צריך מאמן. כל הרעיון הוא שהוא יידע מראש מה יעבוד ומה לא. לנסות את כל האפשרויות ולראות מה ייתפס זה לא אימון כדורגל.
גם להפיל הכל על הסגל והרכש זה חרטה. הייתי מצפה שמי שקוראים לעצמם עיתונאי ספורט ומסקרים את הקבוצה שילכו לבדוק שחקן שחקן ששיחררנו בשנתיים שלוש האחרונות ויראו מה הוא עושה היום ומה חושבים עליו. בואו נראה איפה שואו ואיפה שימיץ' וכל ה"פלופים" כביכול. האם זה הם או שזה בכלל אנחנו.
לא הגיוני שכולם גרועים.
עשו מברק איזה מדען כדורגל שעומד בצד ותופר טקטיקות מורכבות. מי שישמע. בשביל לעשות ניסויים על הדשא לא צריך מאמן. כל הרעיון הוא שהוא יידע מראש מה יעבוד ומה לא. לנסות את כל האפשרויות ולראות מה ייתפס זה לא אימון כדורגל.
גם להפיל הכל על הסגל והרכש זה חרטה. הייתי מצפה שמי שקוראים לעצמם עיתונאי ספורט ומסקרים את הקבוצה שילכו לבדוק שחקן שחקן ששיחררנו בשנתיים שלוש האחרונות ויראו מה הוא עושה היום ומה חושבים עליו. בואו נראה איפה שואו ואיפה שימיץ' וכל ה"פלופים" כביכול. האם זה הם או שזה בכלל אנחנו.
לא הגיוני שכולם גרועים.
אבל זה לא פיפא, זה לא שאומרים לשחקנים הנה קחו זה המערך אלו ההנחיות בהצלחה, הוא בא להרכב חדש לגמרי ולגמרי לא מאוזן, בלי מחנה אימון ולקבוצה שבורה מנטלית וקהל בלחץ.מייקל בן חמו כתב: 03 נובמבר 2025, 10:35 מה זה מאמן שתלוי בעוזר ספציפי ובמאמן מנטלי ספציפי? ראש מערכת אמור לדעת לקדם ולהצמיח אנשים תחתיו הוא לא אמור להיות תלוי באיזה צרפתי שיסדר לו את הקונוסים וידבר עם השחקנים.
לא הגיוני שכולם גרועים.
אני מבין על שחקני כדורגל שיש להם תאריך תפוגה כי בכל זאת פציעות, גיל, שחיקה.Apoc כתב: 02 נובמבר 2025, 20:52 בחור טוב סך הכל, בתור מאמן הוא כבר לא קשור לענף, אפילו אצל אלישע לוי עוד היה לפחות את היכולת להכניס מוטיבציה בשחקנים, הוא עושה בדיוק את ההפך איכשהו.
אבל מאמן כזה צעיר? מה אתה מנסה להגיד? שעד עכשיו כל הקריירה שלו זה פוקס? או שהוא כבר עשה מספיק כסף ובעצם מיצה את המקצוע ורק רוצה לסיים את החודש? כי זה לא מרגיש לי אף אחת מהאופציות
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם למאמן יש תאריך תפוגה. הגיל לא משנה. בכר היה פרודוקטיבי 10 שנים. מוריניו ובניטס גם בערך ככה. ואז עבר זמנם פשוט.
לבכר יש חסרון בסיסי כמו חוסר יכולת ללמוד מטעויות. הוא הפך לקורבן הפילוסופיה שלו והרף שהציב. וזה שהוא עורך השתלמויות יח"צ אצל מאמנים,שהוא לקח על ראש שלהם אליפות, לא מרשים אותי.
לבכר יש חסרון בסיסי כמו חוסר יכולת ללמוד מטעויות. הוא הפך לקורבן הפילוסופיה שלו והרף שהציב. וזה שהוא עורך השתלמויות יח"צ אצל מאמנים,שהוא לקח על ראש שלהם אליפות, לא מרשים אותי.
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
אבל זה לא פיפא, זה לא שאומרים לשחקנים הנה קחו זה המערך אלו ההנחיות בהצלחה, הוא בא להרכב חדש לגמרי ולגמרי לא מאוזן, בלי מחנה אימון ולקבוצה שבורה מנטלית וקהל בלחץ.מייקל בן חמו כתב: 03 נובמבר 2025, 10:35 מה זה מאמן שתלוי בעוזר ספציפי ובמאמן מנטלי ספציפי? ראש מערכת אמור לדעת לקדם ולהצמיח אנשים תחתיו הוא לא אמור להיות תלוי באיזה צרפתי שיסדר לו את הקונוסים וידבר עם השחקנים.
לא הגיוני שכולם גרועים.
אלה שחקנים ותיקים, רובם מכירים אחד את השני. יש כולה שני מערכים בכל הפאקינג כדורגל הזה. זה לא פוטבול. לא פעם ולא פעמיים מגיע שחקן רכש בשישי בלילה, עושה סיבוב בטיילת ועולה בשבת בהרכב. כולה כדורגל. משחק של שכונה. כל השחקנים האלה שחקו את כל המערכים האלה, על כל הווריאציות שלהם, מליון פעם.
אם לכל החרטה הטקטית הזאת יש משמעות, הייתי מצפה ממאמן מנוסה לדעת מי השחקנים המתאימים למערך שהוא בחר לשחק בו, שאמור להיות המתאים ביותר.
ומה שהוא בוחר לעשות אמור להיות טוב יותר מכל מה שהפרשנים והאוהדים אומרים שצריך לעשות.
בחר לא נחת אתמול מהחלל וגם לא מארגנטינה. הוא אימן פה עד לפני חצי שנה, חלק גדול מהשחקנים, וראה את כל המשחקים מתחילת העונה.
השחקנים עצמם לא צריכים ללמוד כדורגל. מה שהם לא יודעים הם כבר לא ילמדו.
מנטליות וקהל זאת מקצוענות נטו. מי שלא יודע לנטרל את זה שיחליף מקצוע.
לא יודע מה זה לא מאוזן כשיש 400 שחקנים על כל עמדה. חינכו אותכם ברדיו חיפה שכל שחקן במכבי צריך להיות כוכב. זה נכון לימים שבהם שחקנים כמו ברקוביץ ועטר שיחקו עשור בישראל לפני שחשבו על לצאת לאירופה ושזרים ברמה ממזרח אירופה היו מגיעים לכאן על משקל.
אז יניב קטן יכול להמשיך לשחק אותה ארכיאולוג ולספר איך בזמנו היה ככה וככה וכמה קשה היה לקבל את חולצת ההרכב, אבל שיתייחס גם לזה שאחד כמו חלאילי שעוד לא הספיק לשלוח תחתון לכביסה בכפר גלים כבר באירופה ושזרים כמו שהביאו פעם במכולות כבר לא מגיעים לכאן יותר. כמעט.