איך סוחבים עד ינואר ומה הפתרונות שלכם?
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
איך סוחבים עד ינואר ומה הפתרונות שלכם?
כולם רואים את הבעיות: סגל מזעזע, אין שחקנים יצירתיים, אין כנפיים בשביל 4-3-3 וגם אין מגני כנף שיכולים לאפשר לשחק 3-5-2 בצורה אפקטיבית. והקטע הכי מתסכל? אנחנו רק בתחילת נובמבר, ויש עוד לא מעט משחקים עד ינואר שזה הזמן היחיד שבו בכלל יהיה אפשר להתחיל לתקן את הבנייה הכושלת של הקיץ. אז איך סוחבים עד ינואר? עם איזה הרכב לדעתכם הכי נכון לשחק?
יש שתי עמדות שאני פשוט לא מצליח למצוא להן פתרון:
כנף ימין: כל האופציות בעייתיות. סוף לא מספיק איכותי, חזיזה נראה מעבר לשיא, וסילבה קאני פשוט מזעזע.
שלישיית הקישור: לשים את איתן אזולאי כ-10 עושה לו עוול, והוא גם נראה בהתאם. חזיזה שם זה לא באמת פתרון, ונהואל... כולנו רואים שהוא לא מסוגל למסור פס קדימה במצב הנוכחי. איך בכלל פותחים עם שלישייה שלא כוללת את עלי, אגבה ואזולאי, שבאופן ברור לא מסוגלים לייצר מצבים ופעולות אישיות שיובילו לשערים?
אלה שתי עמדות שאני באמת לא רואה איך מייצרים להן פתרון מתוך הסגל הקיים. פשוט אין מספיק איכות וכל האופציות גרועות. אז מה אתם הייתם עושים? איך סוחבים ומקרטעים עד ינואר? מה ההרכב שלכם?
יש שתי עמדות שאני פשוט לא מצליח למצוא להן פתרון:
כנף ימין: כל האופציות בעייתיות. סוף לא מספיק איכותי, חזיזה נראה מעבר לשיא, וסילבה קאני פשוט מזעזע.
שלישיית הקישור: לשים את איתן אזולאי כ-10 עושה לו עוול, והוא גם נראה בהתאם. חזיזה שם זה לא באמת פתרון, ונהואל... כולנו רואים שהוא לא מסוגל למסור פס קדימה במצב הנוכחי. איך בכלל פותחים עם שלישייה שלא כוללת את עלי, אגבה ואזולאי, שבאופן ברור לא מסוגלים לייצר מצבים ופעולות אישיות שיובילו לשערים?
אלה שתי עמדות שאני באמת לא רואה איך מייצרים להן פתרון מתוך הסגל הקיים. פשוט אין מספיק איכות וכל האופציות גרועות. אז מה אתם הייתם עושים? איך סוחבים ומקרטעים עד ינואר? מה ההרכב שלכם?
Re: איך סוחבים עד ינואר ומה הפתרונות שלכם?
משחקים הגנתי עם סיכוי לצאת למתפרצות ולעקוץ 5-3-2
יש 8 משחקים עם ינואר אם הולך לפי התכנית אפשר להיות עם עוד לפחות 8 נקודות
יש 8 משחקים עם ינואר אם הולך לפי התכנית אפשר להיות עם עוד לפחות 8 נקודות
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
לא משלמים לנו מספיק בשביל התשובה
וגם לאלו שמשלמים יפה מאוד אין תשובה
הדבר הכי טוב בעיני שיכול לקרות זה שנדרדר למאבקי תחתית, הקהל הרחב יתהפך על יענקלך בשעה טובה
כל יום וכל שעה לא יפסיקו לשבת על יענקלה שיעוף מפה
והוא בסוף ילך
בתקווה שנשרוד את זה, נשאר בליגה ויגיעו גם רוכש שיכול ליצב אותנו בחזרה ושנתחיל בשלב מסוים לנצל את הפוטנציאל העצום של המועדון הזה
הדבר הכי טוב בעיני שיכול לקרות זה שנדרדר למאבקי תחתית, הקהל הרחב יתהפך על יענקלך בשעה טובה
והוא בסוף ילך
בתקווה שנשרוד את זה, נשאר בליגה ויגיעו גם רוכש שיכול ליצב אותנו בחזרה ושנתחיל בשלב מסוים לנצל את הפוטנציאל העצום של המועדון הזה
הקהל הרחב לא יתהפך עד שאוהדים שלנו בתקשורת יפנו את האצבע המאשימה נגד שחר ולא נגד העובדים הזוטרים.DelPiero כתב: 02 נובמבר 2025, 14:47 לא משלמים לנו מספיק בשביל התשובה
והוא בסוף ילך
אני קראתי היום את הטורים של איציק אהרונוביץ' וניסן קניאס, לא ראיתי שבאו בטענות לשחר.
כולם אשמים, רק לא הוא.
כנראה שהם פוחדים ואין להם ביצים לצאת נגדו.
הם אפסים בדיוק כמוהו אני לא יכול לשמוע אותם יותר.
לא צריך את התקשורת. צריך את הקהל בלי להרפות בסוף זה יקרה. המניאק הזה הורס אותנו
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
שים את עצמך בנעליים של קניאסDaniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 15:11הקהל הרחב לא יתהפך עד שאוהדים שלנו בתקשורת יפנו את האצבע המאשימה נגד שחר ולא נגד העובדים הזוטרים.DelPiero כתב: 02 נובמבר 2025, 14:47 לא משלמים לנו מספיק בשביל התשובה
והוא בסוף ילך
אני קראתי היום את הטורים של איציק אהרונוביץ' וניסן קניאס, לא ראיתי שבאו בטענות לשחר.
כולם אשמים, רק לא הוא.
טלפון אחד מיענקלה לנישליס והוא עף על טיל
ברור שהוא לא ידבר עליו בשידור
היחידי שחזק מהתקשורת המקומית זה קטן בגלל שבלעדיו אין באמת ספורט רדיו חיפה והתוכנית שלו זה הדבר היחידי שיש לו ערך אמיתי שם ברדיו
לתקשורת הלא מקומית לא אכפת - הם נהנים לראות אותנו מתפרקים אז למה שהם ישנו משהו. במיוחד ספורט 5
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
מקווה שיענקלה יתעשת ולא יביא אף אחד בינואר.
מכבי צריכה להיות בכיוון של לשחרר וכמה שיותר. לא להביא אף אחד.
הקבוצה צריכה ריסט ובניה מחדש. לא תלאים כמו שעשו עד עכשיו. אין היתכנות לבנות כלום בינואר.
זה ספורט. יש סייקלים של הצלחה. יש חלון הזדמנויות שנפתח ונסגר. צריך להבנות מחדש כדי שהוא יפתח. השם מכבי חיפה לא מוסיף ניקוד בטבלה.
מכבי צריכה להיות בכיוון של לשחרר וכמה שיותר. לא להביא אף אחד.
הקבוצה צריכה ריסט ובניה מחדש. לא תלאים כמו שעשו עד עכשיו. אין היתכנות לבנות כלום בינואר.
זה ספורט. יש סייקלים של הצלחה. יש חלון הזדמנויות שנפתח ונסגר. צריך להבנות מחדש כדי שהוא יפתח. השם מכבי חיפה לא מוסיף ניקוד בטבלה.
קניאס גם סוחר רכבDelPiero כתב: 02 נובמבר 2025, 15:46שים את עצמך בנעליים של קניאסDaniel123 כתב: 02 נובמבר 2025, 15:11הקהל הרחב לא יתהפך עד שאוהדים שלנו בתקשורת יפנו את האצבע המאשימה נגד שחר ולא נגד העובדים הזוטרים.DelPiero כתב: 02 נובמבר 2025, 14:47 לא משלמים לנו מספיק בשביל התשובה
והוא בסוף ילך
כולם אשמים, רק לא הוא.
טלפון אחד מיענקלה לנישליס והוא עף על טיל
ברור שהוא לא ידבר עליו בשידור
היחידי שחזק מהתקשורת המקומית זה קטן בגלל שבלעדיו אין באמת ספורט רדיו חיפה והתוכנית שלו זה הדבר היחידי שיש לו ערך אמיתי שם ברדיו
לתקשורת הלא מקומית לא אכפת - הם נהנים לראות אותנו מתפרקים אז למה שהם ישנו משהו. במיוחד ספורט 5
לא אתפלא אם ישר קשר עסקי בינו לבין שחר
מעבר לשינוי כזה או אחר, יש שינוי מנטלי שחייבים לעשות.
להבין שאנחנו קבוצה סופר מוגבלת ושברירית.
כשאנחנו מובילים להבין ולהפנים שחייבים לשמור על היתרון ולהתנהג בהתאם- לצופף שורות, לא לוותר על אף כדור, לא לעשות פאולים מיותרים בצדדים -מחלה בת 4-5 לצערי ולא להתנהל בשאנטי.
ולאסוף נצחון אחרי נצחון, גם בשיניים.
להבין שאנחנו קבוצה סופר מוגבלת ושברירית.
כשאנחנו מובילים להבין ולהפנים שחייבים לשמור על היתרון ולהתנהג בהתאם- לצופף שורות, לא לוותר על אף כדור, לא לעשות פאולים מיותרים בצדדים -מחלה בת 4-5 לצערי ולא להתנהל בשאנטי.
ולאסוף נצחון אחרי נצחון, גם בשיניים.
מה זה אומר "לסחוב עד ינואר"?
או שנהיה קצת יותר למעלה או קצת יותר למטה. ספוילר - לא נרד ליגה בסוף העונה ולא נתמודד על האליפות, ככה שמה שיקרה עד ינואר לא באמת ישנה.
השאלה האמיתית היא מה יקרה בינואר. צריך להשקיע בשחקנים שבאמת ישדרגו, ולא לחפש מתחת לשמיכה. חסרות הרבה יותר משתי עמדות, אבל צריך להתמקד בשני שחקנים איכותיים בינואר ולא מעבר לכך.
או שנהיה קצת יותר למעלה או קצת יותר למטה. ספוילר - לא נרד ליגה בסוף העונה ולא נתמודד על האליפות, ככה שמה שיקרה עד ינואר לא באמת ישנה.
השאלה האמיתית היא מה יקרה בינואר. צריך להשקיע בשחקנים שבאמת ישדרגו, ולא לחפש מתחת לשמיכה. חסרות הרבה יותר משתי עמדות, אבל צריך להתמקד בשני שחקנים איכותיים בינואר ולא מעבר לכך.
להפנים קודם כל שאנחנו מועמדים לגיטימיים לירידת ליגה ולהתכונן בהתאם
אנחנו עמוק בחרא
אנחנו עמוק בחרא
משחרר את נהואל ואת יובאנוביץ'.
מחתים לפחות 2 זרים (קשר אמצע תוקף וכנף ימין).
משכיב כסף על אבו פאני ומצרף את יוספי ואת פיירו (אם אכן נחשב ישראלי) וכן את עפרי ארד.
מתחיל לחפש כבר לקראת עונה הבאה מגן ימני זר (מבחינתי בטאיי זה לא זה), בלם זר או שניים (במקום פדראו וסק), קשר אחורי זר (במקום אגבה) ושוער זר (כן כן).
משכיב כסף על אבו פאני ומצרף את יוספי ואת פיירו (אם אכן נחשב ישראלי) וכן את עפרי ארד.
מתחיל לחפש כבר לקראת עונה הבאה מגן ימני זר (מבחינתי בטאיי זה לא זה), בלם זר או שניים (במקום פדראו וסק), קשר אחורי זר (במקום אגבה) ושוער זר (כן כן).
נערך לאחרונה על ידי silvas ב 10 נובמבר 2025, 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבו פאני לא יחזור בשביל הסכומים שמוכנים לתת לו.silvas כתב: 10 נובמבר 2025, 13:26 משחרר את נהואל ואת יובאנוביץ'.
משכיב כסף על אבו פאני ומצרף את יוספי ואת פיירו (אם אכן נחשב ישראלי).
הוא מרוויח בהונגריה יותר, אז למה שיחזור?
כל עוד יעקב שחר הבעלים זה המצב, תפנימו.
ואני גם חושב שהוא לא רוצה לחזור ולשחק בארץ כרגע.
בטאיי זה לא זה… מצחיקים פה
בקבוצה בריאה הוא המגן הכי טוב בליגה בפער
בקבוצה בריאה הוא המגן הכי טוב בליגה בפער
צריך 3 זרים בינואר (יש מקום לעוד זר ולהחליף את נהואל ויובאנוביץ).
בנוסף צריך לנסות להחזיר ישראלי ליגיונר כלשהוא, אין לי מושג מי ריאלי ומוכן לחזור לארץ, במיוחד בסכומים שמשלמים אצלנו.
העמדות שצריך הן קישור התקפי וכנפיים.
אם אפשר אז עוד קשר אמצע או אחורי.
בנוסף צריך לנסות להחזיר ישראלי ליגיונר כלשהוא, אין לי מושג מי ריאלי ומוכן לחזור לארץ, במיוחד בסכומים שמשלמים אצלנו.
העמדות שצריך הן קישור התקפי וכנפיים.
אם אפשר אז עוד קשר אמצע או אחורי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
לשחרר-
פדראו, נהואל, אגבה, יובה, חזיזה
לנסות לעקוץ את אוגריסה, אולי טרייד טוב על טוריאל-חזיזה שחקן נוסף וכסף.
הייתי אומר עדי יונה, ו3 זרים נוספים - כנף, קשר אחורי, קשר קדמי
ואז התעוררתי
ואז התעוררתי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
חח אתה חושב שבהפועל תל אביב כל כך מפגרים שיתנו לך את טוריאל תמורת חזיזה הגמור שפרש לפני 2 עונות?Liberman כתב: 10 נובמבר 2025, 18:14 לשחרר-
ואז התעוררתי
הם לא המועדון המסכן שהיו עד לפני עונה, בקרוב נראה את הגב שלהם לשנים רבות.
גם עדי יונה, למה שיתנו לך אותו? בשבילו כרגע זו ירידה ברמה.
השאלה הייתה מה צריך לקרות... רשמתי את דעתי.Daniel123 כתב: 10 נובמבר 2025, 22:11חח אתה חושב שבהפועל תל אביב כל כך מפגרים שיתנו לך את טוריאל תמורת חזיזה הגמור שפרש לפני 2 עונות?Liberman כתב: 10 נובמבר 2025, 18:14 לשחרר-
ואז התעוררתי
הם לא המועדון המסכן שהיו עד לפני עונה, בקרוב נראה את הגב שלהם לשנים רבות.
גם עדי יונה, למה שיתנו לך אותו? בשבילו כרגע זו ירידה ברמה.
בסוף כתבתי גם - ואז התעוררתי.
אני יודע שזה חסר סיכוי.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
את עדי יונה היה אפשר להביא בקיץ כשהמניה שלו הייתה בירידה, עכשיו כבר אין סיכוי להביא אותו
ואם היו מביאים אותו היינו בוכים למה מחתימים כל מיני בינונייםכובע קש כתב: 11 נובמבר 2025, 09:58 את עדי יונה היה אפשר להביא בקיץ כשהמניה שלו הייתה בירידה, עכשיו כבר אין סיכוי להביא אותו
כי הוא היה נראה כאן כמו פח אשפה
בדיוק כמו עם זיו בן שימול ורועי אלימלך
גם ירין לוי לא בטוח היה מראה כאן משהו
ביתר עכשיו באינרציה טובה, יש שם שחקנים כמו אצילי ושועה ומערכת תומכת אז יותר קל לבוא לידי ביטוי
פה ובמצב שאנחנו עכשיו צריך להיות חזק מנטלית עם כישרון ענק כדי להראות טוב
ביתר עכשיו באינרציה טובה, יש שם שחקנים כמו אצילי ושועה ומערכת תומכת אז יותר קל לבוא לידי ביטוי
תודה רבהAdi81 כתב: 15 נובמבר 2025, 23:33 כי הוא היה נראה כאן כמו פח אשפה