shayhagai כתב: ↑21 יולי 2022, 15:02
התחושה שלי שהוא יהיה בסוף כמו כל הגבוהים והחזקים שבכר הביא לבאר שבע.
סביב ה 10-12 גולים בעונה אבל כשהם פחות מתאימים למערך הקבוע של הקבוצה.
מה שכן, אין ספק שהוא נשק מצויין למתי שהקבוצות מולנו מתגוננות. תהיה לו אפקטיביות להכנס גם כמחליף ולעשות בלאגן מה שלא היה לנו בשנה שעברה.
silvas כתב: ↑21 יולי 2022, 09:40
גרף שיפור משמעותי בין משחק ראשון לשני, מאמין שזה ימשך.
רואים שהוא עוד חלוד, אבל כבר אתמול נראה עם קצת פחות חלודה.
יצבור ביטחון ואז המצבים יכנסו בקלות.
אם כולם יהיו סבלניים ויחבקו אותו, הוא יהיה מצוין.
נכון ל-2 המשחקים הראשונים נראה שרגל שמאל שלו חלשה משמעותית לעומת ימין.
והוא נראה מהשחקנים הגדולים האלה שנפצעים בקלות בגלל העומס של השרירים על הברכיים, מקווה שלא
מהתקצירים שראיתי של גנגאן חלוץ טוב אבל מחמיצן סדרתי לפי דעתי יצליח פה והוא מתאים לנו זה רק עניין של סבלנות איתו אחרי שיכבוש תשער הראשון מאמין שהוא יכבוש בצרורות בארץ
Jerry כתב: ↑22 יולי 2022, 12:35
החמצה נוראית באחד על אחד, אחרי זה השתפר מאוד אבל לא הייתה לנו יריבה, נחכה ונראה אותו לאורך זמן מה שבטוח הוא חייב לכבוש כדי להוריד את הקהל מהגב שלו
בוא, להגיד "לא הייתה לנו יריבה" שהבלמים ששיחקו מולו היו מנולאס, סוקראטיס וסיסה זה קצת זלזול
החמצה נוראית באחד על אחד, אחרי זה השתפר מאוד אבל לא הייתה לנו יריבה, נחכה ונראה אותו לאורך זמן מה שבטוח הוא חייב לכבוש כדי להוריד את הקהל מהגב שלו
בוא, להגיד "לא הייתה לנו יריבה" שהבלמים ששיחקו מולו היו מנולאס, סוקראטיס וסיסה זה קצת זלזול
הוא לא שיחק מול הנוער
אם מנולאס וסוקרטיס הגיעו לאולימפיאקוס כנראה שהם לקראת סוף הדרך, גם בניון שיחק פה מה זה עזר לנו? שמות פחות מדברים אליי. אולימפיאקוס היו קונוסים במחצית השנייה, לא הצליחו להרכיב 3 פסים ברצף, או שהחום גמר אותם או שהם הגיעו לא מוכנים לעונה הזאת, בכל מקרה זאת הייתה תצוגה עלובה שלהם, לא סתם כמעט כולם נתנו את המשחק הכי טוב שלהם מזה המון זמן
הוא לא שיחק מול הנוער
אם מנולאס וסוקרטיס הגיעו לאולימפיאקוס כנראה שהם לקראת סוף הדרך, גם בניון שיחק פה מה זה עזר לנו? שמות פחות מדברים אליי. אולימפיאקוס היו קונוסים במחצית השנייה, לא הצליחו להרכיב 3 פסים ברצף, או שהחום גמר אותם או שהם הגיעו לא מוכנים לעונה הזאת, בכל מקרה זאת הייתה תצוגה עלובה שלהם, לא סתם כמעט כולם נתנו את המשחק הכי טוב שלהם מזה המון זמן
מנולאס סה''כ בן 31, סיסה לקח אליפות אפריקה עם סנגל לפני חצי שנה. זה לא בניון שחזר למכבי חיפה בגיל 40
סיסה שחקן מצוין. סוקרטס זה בניון, מנולאס גם כן נראה פח אשפה מאז שעזב את רומא ואם הגיע לאולימפיאקוס בגיל 31 זה אומר שהוא סיים. אתה מזכיר לי את אוהדי גרמניה שמפחדים מאריס כי יש להם את ג'רביניו ומיטרוגלו הקשישים
Jerry כתב: ↑22 יולי 2022, 18:08
סיסה שחקן מצוין. סוקרטס זה בניון, מנולאס גם כן נראה פח אשפה מאז שעזב את רומא ואם הגיע לאולימפיאקוס בגיל 31 זה אומר שהוא סיים. אתה מזכיר לי את אוהדי גרמניה שמפחדים מאריס כי יש להם את ג'רביניו ומיטרוגלו הקשישים
מה הקשר בין ג'רביניו בגיל 35 לבין מנולאס בגיל 31 שהיה שנה שעברה בסרייה א'?
הוא היה פח גם בנאפולי ובעונה האחרונה שלו בקושי שיחק, מאז שהוא עזב את רומא זה לא אותו שחקן, שוב הדיבורים האלו על מה היה פעם לא רלוונטי, בכדורגל יש נפילות ועליות של שחקנים גם בחצי שנה. בינואר 2019 וייסמן היה זבל עופות שלא פותח בבני יהודה ובינואר 2020 הוא מועמד לדורטמונד ושאלקה. בכל מקרה זה לא רלוונטי מי הם ומה הם, אולימפיאקוס היו בערב פח מולנו בסמי וגם הקבוצה עשתה טובה בלבטל אותם, בגומלין זאת תהיה אופרה שונה לגמרי
Jerry כתב: ↑22 יולי 2022, 18:13
הוא היה פח גם בנאפולי ובעונה האחרונה שלו בקושי שיחק, מאז שהוא עזב את רומא זה לא אותו שחקן, שוב הדיבורים האלו על מה היה פעם לא רלוונטי, בכדורגל יש נפילות ועליות של שחקנים גם בחצי שנה. בינואר 2019 וייסמן היה זבל עופות שלא פותח בבני יהודה ובינואר 2020 הוא מועמד לדורטמונד ושאלקה. בכל מקרה זה לא רלוונטי מי הם ומה הם, אולימפיאקוס היו בערב פח מולנו בסמי וגם הקבוצה עשתה טובה בלבטל אותם, בגומלין זאת תהיה אופרה שונה לגמרי
עם כמה שמנולאס לא אותו שחקן וגרוע, תן לי להניח ש95% מהבלמים שפיירו יפגוש העונה בליגת העל יהיו פחות טובים ממנו, סוקרטיס וסיסה
אני מבין את ההיגיון מאחורי זה; אי אפשר שדין דוד גם יחמיץ בלי סוף וגם יהיה כל הזמן בנבדל אז החליקו לחלק עומסים:
פיירו יחמיץ בלי סוף
ודין דוד יהיה כל הזמן בנבדל
Shocking4U כתב: ↑27 יולי 2022, 00:23
הבנתי שהדיבור זה שפותחים איתו ועם דין דוד.
אני מבין את ההיגיון מאחורי זה; אי אפשר שדין דוד גם יחמיץ בלי סוף וגם יהיה כל הזמן בנבדל אז החליקו לחלק עומסים:
פיירו יחמיץ בלי סוף
פיירו יחמיץ בלי סוף
פיירו יחמיץ בלי סוף
Problem solved
חחחחח מת
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
הוא שחקן מפתח היום. אם ייכנס למשחק כמו שנכנס בשבוע שעבר, הסיכויים שלנו עולים פלאים. גם בגלל צורת המשחק שלו שיכולה להטריד את הבלמים וגם בגלל תשןמת הלב שהוא מושך שמפנה שטח לאחרים.
אם הוא עולה כמו מול ב"ש אפשר לארוז וללכת הביתה להתכונן לברטיסלבה