המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות
דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
אין לו את זה באירופה.
אני בתחושות מעורבות .
מצד אחד, מאמין שאם היה לנו חלוץ נורמלי אנחנו מסיימים את המשחק עם עוד שער שניים לפחות .
מצד שני, זה נראה כאילו באמת נתנו הכל וזה המקסימום שאנחנו יכולים והם פשוט 2 רמות מעל .
הקישור שלהם עוצמתי מאוד ואני מאמין שבבית הם יגיעו לשחק פתוח וילחצו .
בכר יצטרך לעבוד הרבה השבוע על המתפרצות .
מצד אחד, מאמין שאם היה לנו חלוץ נורמלי אנחנו מסיימים את המשחק עם עוד שער שניים לפחות .
מצד שני, זה נראה כאילו באמת נתנו הכל וזה המקסימום שאנחנו יכולים והם פשוט 2 רמות מעל .
הקישור שלהם עוצמתי מאוד ואני מאמין שבבית הם יגיעו לשחק פתוח וילחצו .
בכר יצטרך לעבוד הרבה השבוע על המתפרצות .
הוא לא יכול לשחק כנף נגד קבוצות עם שחקני הגנה ברמה הזאת, אין לו מה להציע באגף חוץ ממלחמה, הוא לא מספיק מהיר.NOSFERATU ZODD כתב: 20 יולי 2022, 22:18 דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
רק כחלוץ שני או כ10 אבל יש לנו את שרי.
בכל מקרה לדעתי הפציעה השפיעה היום. נקווה שיהיה בריא.
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא להאמין שלא ניצחנו את זה, נאיביות של ישראלים שנותנים יותר מדי כבוד, תקראו לאולימפיאקוס בני יהודה ונותנים להם 3 עד דקה 30 נטו בגלל שהתחילו מהוססים כאילו עולים לשחק מול ארסנל. בחוץ חייב לעלות כדי לנצח מההתחלה
אני איתך.NOSFERATU ZODD כתב: 20 יולי 2022, 22:18 דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
לדעתי צריך לפתוח בהרכב שסיים את המשחק ואולי לעלות עם קישור מעובה שכולל את נטע, פאני שרי ומוחמד
משחק טוב של הקבוצה והגיע לשחקנים פה שיזכרו את המשחק עם תוצאה אחרת. רק צריכים ששחקנים יכנסו לעניינים ויהיו יותר חדים (גם בהתקפה וגם בהגנה) כדי שהדברים ילכו כמו שצריך.
אגב, צריך לציין לטובה גם את העלייה של השחקנים מהספסל.
אגב, צריך לציין לטובה גם את העלייה של השחקנים מהספסל.
ההרכב שסיים את המשחק זה 2 חלוצים, לא יעלו מולם עם 2 חלוצים.Smile כתב: 20 יולי 2022, 22:21אני איתך.NOSFERATU ZODD כתב: 20 יולי 2022, 22:18 דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
לדעתי צריך לפתוח בהרכב שסיים את המשחק ואולי לעלות עם קישור מעובה שכולל את נטע, פאני שרי ומוחמד
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
משחק הבא יהיה שונה לגמרי.Apoc כתב: 20 יולי 2022, 22:22ההרכב שסיים את המשחק זה 2 חלוצים, לא יעלו מולם עם 2 חלוצים.Smile כתב: 20 יולי 2022, 22:21אני איתך.NOSFERATU ZODD כתב: 20 יולי 2022, 22:18 דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
נצטרך לסגור ולצאת להתפרצות.
דווקא שם דין דוד יהיה יותר אפקטיבי עם המהירות שלו.
-
אריק זה
- משחק בשביל הסמל
לא יעלו במשחק חוץ עם שני חלוצים.
פותח אותו הדבר כמו היום מלבד רוקאביציה במקום אצילי.
פותח אותו הדבר כמו היום מלבד רוקאביציה במקום אצילי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אצילי לא היה במשחק כי לא שיחקנו בכלל על צד ימין. הכל הלך דרך הבלמים ששלחו כדורים ארוכים לחזיזה בשמאל.
פיירו- החמצה מזעזעת אבל הראה ניצוצות ומראה שמוריד חלודה. נקווה שזה התחלה של מגמה שרק תמשיך
פיירו- החמצה מזעזעת אבל הראה ניצוצות ומראה שמוריד חלודה. נקווה שזה התחלה של מגמה שרק תמשיך
מחצית שנייה טובה, במיוחד מהרגע שעברנו לשחק עם שני חלוצים.
פיספסנו כאן הזדמנות לנצח, אבל בהתחשב בפערים ביחסי הכוחות זה בסדר.
נקווה שבחוץ נצליח לעקוץ במתפרצות כי הם ישבו עלינו חזק.
פיספסנו כאן הזדמנות לנצח, אבל בהתחשב בפערים ביחסי הכוחות זה בסדר.
נקווה שבחוץ נצליח לעקוץ במתפרצות כי הם ישבו עלינו חזק.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
לכן כתבתי אולי לפתוח עם קישור מעובה (על חשבון אחד החלוצים)Apoc כתב: 20 יולי 2022, 22:22ההרכב שסיים את המשחק זה 2 חלוצים, לא יעלו מולם עם 2 חלוצים.Smile כתב: 20 יולי 2022, 22:21אני איתך.NOSFERATU ZODD כתב: 20 יולי 2022, 22:18 דלפ- לא יודע אם אצילי צריך לפתוח בגומלין.
אין לו את זה באירופה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
אצילי נגע הרבה בכדור.Shocking4U כתב: 20 יולי 2022, 22:24 אצילי לא היה במשחק כי לא שיחקנו בכלל על צד ימין. הכל הלך דרך הבלמים ששלחו כדורים ארוכים לחזיזה בשמאל.
פשוט ראית בכל נגיעה כמה המחשבה שלו איטית לעומת שרי.
לא מתאים, גם שנה שעברה ראינו את זה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0lemmacantor כתב: 20 יולי 2022, 22:25 דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
מבחינת סגל וכאמור מאמן לדעתי טובים יותר. הם לא נתנו משחק טוב, זה עדיין לא סותר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
דיי נו. זה היה ברור שנהיה יותר טובים מהם בבית (בגלל זה אני מאוכזב מהתוצאה כל כך) כמו שזה ברור שבחוץ הם כמה רמות מעלינו.Jerry כתב: 20 יולי 2022, 22:27אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0lemmacantor כתב: 20 יולי 2022, 22:25 דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
אולימפיאקוס קבוצת חוץ גרועה מאוד. כמו כל יוון.
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא מכיר את הסגל שלהם, ראיתי הרבה אפריקאים בלי מושג, מזכירים לי את האפריקאים של סכנין וחדרה. זוכר שגם מרוסטוב עשו קבוצה גדולה ובסוף עשינו מהם קציצות, אותו דבר לגבי שטרסבורג, כמו שאני מפמפם לאורך כל השבוע ביולי הפערים מצטמצמים עוד יותר ובכל מקרה הם לא כמה רמות מעלינו כמו שאתם חושבים
-
Jerry
- אלוף המדינה
מה גורם להם להיות קבוצת חוץ גרועה? אפשר לחשוב זה עניין של מסורת, יש להם בקושי יווני וחצי בהרכב. לא יודע לא ראיתי מהם כדורגל היום, הרגשה שלי אם המאמן שלהם היה יוסי מזרחי והיה קוראים להם הפועל ירושלים ולא אולימפיאקוס אז היינו נותנים להם 4 בקלילות, מנטלית לא הגענו נכון למשחק הזה ונתנו להם יותר מדי כבודApoc כתב: 20 יולי 2022, 22:29דיי נו. זה היה ברור שנהיה יותר טובים מהם בבית (בגלל זה אני מאוכזב מהתוצאה כל כך) כמו שזה ברור שבחוץ הם כמה רמות מעלינו.Jerry כתב: 20 יולי 2022, 22:27אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0lemmacantor כתב: 20 יולי 2022, 22:25 דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
אולימפיאקוס קבוצת חוץ גרועה מאוד. כמו כל יוון.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
היום לא מדד. ראיתם בבירור שהם באו לשחק על תיקו ואחרי שעקצו הפסיקו לשחק. בפיראוס זה לא יראה ככה או קרוב לזה
-
Jerry
- אלוף המדינה
זאת הנקודה, קבוצה נורמלית לא אמורה לשחק ככה. התקציב שלהם לא מעניין אותי, לא ראיתי מהם כדורגל היוםShocking4U כתב: 20 יולי 2022, 22:37 היום לא מדד. ראיתם בבירור שהם באו לשחק על תיקו ואחרי שעקצו הפסיקו לשחק. בפיראוס זה לא יראה ככה או קרוב לזה
חוץ מהשער הם פשוט לא עשו כלום .
בשבוע הבא בבית שלהם הם יתקפו וילחצו ואנחנו נצטרך לעקוץ .
אגב כל מצב נייח שלהם זה פחד אלוהים, הם לוקחים כל כדור גובה בלי מאמץ .
בשבוע הבא בבית שלהם הם יתקפו וילחצו ואנחנו נצטרך לעקוץ .
אגב כל מצב נייח שלהם זה פחד אלוהים, הם לוקחים כל כדור גובה בלי מאמץ .
-
Leoforos
- לא קרע זוג נעליים
שלום חברים ,
כמו שציינתי בת'רד "הכר את היריבה", אני אוהד פנאתינייקוס ישראלי (לא אוהד קבוצה בישראל) ופריק של כדורגל יווני.
כמה דרכמות שלי מהצד שלהם:
הופעה מביכה מאוד, מול הבעלים שלהם (גם הוא הבעלים של נוטינגהאם פורסט שהגיע לחיפה במיוחד), הכדורגל שלהם בחצי השנה האחרונה רע מאוד ונראה שיש אפילו התדרדרות והיום אשכרה לא הצליחו לחבר יותר מ2 מסירות.
חבל שמכבי חיפה לא נצלה את זה ויצאה רק עם תיקו.
ביקורת קשה מאוד של האוהדים ברשתות החברתיות, מחמאות למכבי חיפה אבל גם הבנה שעם קבוצה יותר חזקה הם היו יוצאים עם שלישיה.
לגבי הגומלין, אולימפיאקוס של יולי זה לא אולימפיאקוס של ספטמבר (עדיין לא הגיעו 3-4 שחקנים יקרים, וגם בהדחות הקודמות מול ב"ש ומת"א חצי הרכב התחלף אחרי חודש).
האיצטדיון לא יהיה בתפוסה מלאה אני מהמר על 15-20 אלף איש בלבד ככה שלא תהיה שם את האווירה שאתם מצפים לראות.
עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (ההופעות הגרועות מסוף העונה שעברה נמשכות) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.
בהצלחה
כמו שציינתי בת'רד "הכר את היריבה", אני אוהד פנאתינייקוס ישראלי (לא אוהד קבוצה בישראל) ופריק של כדורגל יווני.
הופעה מביכה מאוד, מול הבעלים שלהם (גם הוא הבעלים של נוטינגהאם פורסט שהגיע לחיפה במיוחד), הכדורגל שלהם בחצי השנה האחרונה רע מאוד ונראה שיש אפילו התדרדרות והיום אשכרה לא הצליחו לחבר יותר מ2 מסירות.
ביקורת קשה מאוד של האוהדים ברשתות החברתיות, מחמאות למכבי חיפה אבל גם הבנה שעם קבוצה יותר חזקה הם היו יוצאים עם שלישיה.
לגבי הגומלין, אולימפיאקוס של יולי זה לא אולימפיאקוס של ספטמבר (עדיין לא הגיעו 3-4 שחקנים יקרים, וגם בהדחות הקודמות מול ב"ש ומת"א חצי הרכב התחלף אחרי חודש).
האיצטדיון לא יהיה בתפוסה מלאה אני מהמר על 15-20 אלף איש בלבד ככה שלא תהיה שם את האווירה שאתם מצפים לראות.
עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (ההופעות הגרועות מסוף העונה שעברה נמשכות) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Leoforos ב 20 יולי 2022, 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Jerry
- אלוף המדינה
תודה רבה על התגובה, זה 50:50 לגמרי לדעתי, רק שנבוא לשחק משוחררים בלי פחדLeoforos כתב: 20 יולי 2022, 23:06 שלום חברים ,
עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (הקו הרגע מסוף העונה שעברה נשאר) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.
בהצלחה
רק לנצל מצבים ולבוא מפוקסים מקסימום .Jerry כתב: 20 יולי 2022, 23:10תודה רבה על התגובה, זה 50:50 לגמרי לדעתי, רק שנבוא לשחק משוחררים בלי פחדLeoforos כתב: 20 יולי 2022, 23:06 שלום חברים ,
עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (הקו הרגע מסוף העונה שעברה נשאר) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.
בהצלחה
לא יהיו לנו שם כל כך הרבה מצבים כמו שהיה היום .
והייתי גם מתרגל פנדלים, אי אפשר לדעת .
יאללה שיעשו סבוטאז׳ שם בגומלין המאמן שלהם צריך ללכת איבד את חדר ההלבשה
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
מחאה על היכולת?Leoforos כתב: 20 יולי 2022, 23:06
לא, זו הכמות שהם מביאים למשחק מוקדמות צ'מפיונס.
יש להם ממוצע קהל ביתי בליגה של באזור ה17-18 אלף וזה יורד כל עונה.
פחות מעניינת הליגה כשאתה כל עונה אלוף מראש ופחות מעניין מוקדמות צ'מפיונס כשאתה כל שנה בבתים מראש.
יש להם ממוצע קהל ביתי בליגה של באזור ה17-18 אלף וזה יורד כל עונה.
פחות מעניינת הליגה כשאתה כל עונה אלוף מראש ופחות מעניין מוקדמות צ'מפיונס כשאתה כל שנה בבתים מראש.
אופטימיות במכבי חיפה
בחוץ זה סיפור אחר לגמרי,לחום וללחות הייתה השפעה גדולה וגם ראינו שברבע שעה הראשונה הם נראו 2 דרגות מעלינו ואנחנו היינו מבוהלים.
שבוע הבא צריך להיות ערמומיים ומהירים ולעקוץ אותם.
סומך על בכר
שבוע הבא צריך להיות ערמומיים ומהירים ולעקוץ אותם.
סומך על בכר
-
Leoforos
- לא קרע זוג נעליים
שילוב של כמה סיבות:
1. קיץ, האוכלוסיה באתונה נחתכת בערך בחצי - כל מי שיכול מעביר את החודשים האלה בחופשה או בבית קיט.
2. מחאה על היכולת , אולימפיאקוס כבר חצי שנה לא מצליחה לשחק כדורגל ומתקשה מאוד בלייצר מצבים. האוהדים ידעו את זה והרכש שהם ציפו שיגיע לחזק את הקבוצה לא הספיק להגיע וההופעה אתמול גורמת להרבה מרמור ותסכול.
3. מכבי חיפה לא יריבה מספיק אטרקטיבית, לא מדובר בקבוצת צ'מפיונס קלאסית או בדרבי (אא"ק,פאו,פאוק) שם האווירה אחרת לגמרי. האוהדים של אולימפיאקוס נהיו די מפונקים והתרגלו לטוב מדי ולא לירוק דם בשלבי המוקדמות.