הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
תזכורת שהוא עדיין לא מכר את מכבי חיפה!
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
לך תהיה עם הנכדים בשבת, תאכלו איזו עוגה ותשאל אותם מתי הם מתחתנים. מה אתה עושה עם המועדון עדיין?
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
אני אפילו שמח אם נסיים בנקודה נמוכה כשאיזה מאמן קקמייקה כמו איתי מרדכי/רוצ'ט/בלבול ששכח מתי ניצח משחק, יהיו המאמן האחרון של עידן שחר.
זה בדיוק הסיום הראוי לבעלים שהוא עסקן בזוי ונחות שעושה דברים לחלוטין במתכוון.
זה בדיוק הסיום הראוי לבעלים שהוא עסקן בזוי ונחות שעושה דברים לחלוטין במתכוון.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
הוא לא איש עסקים. ואף פעם לא היה. המשפחה בטוח רוצה. הוא עצמו אולי לא כל כך. אבל האלטרנטיבה גרועה יותר לכולם.Smile כתב: 30 נובמבר 2025, 00:10 לא מסתדר לי שהוא רוצה למכור ומצד שני דואג לרסק את השווי של העסק שלו.
גולדשטיין אומר שהוא בכל מקרה נשאר גם בשנה הבאה.
אם זה באמת נכון מקווה שנרד ליגה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
נראה בסוף מה יקרה בפועל. שחר נחשב לקדוש בתקשורת. ברור לכולם שאין טעם לבזבז שנה שלמה על הדגנרט הזקן הזה. מה הם ילמדו ממנו? איך לא לנהל מועדון?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19364143
אין הגיון בעסקה המתוארת. למה תמיד הכל צריך להיות עקום? פשוט תבצעו את המכירה וזהו.
אין הגיון בעסקה המתוארת. למה תמיד הכל צריך להיות עקום? פשוט תבצעו את המכירה וזהו.
למה שקבוצת רוכשים תשים ערימה של כסף ותתן לזקן דמנטי לנהל אותו?
כל הכתבים מתיישרים לאותו קו פחות או יותר אז זה כנראה תדרוך מלמעלה.
אם זה יקרה בפועל הרוכשים האלה גרועים לא פחות משחר
כל הכתבים מתיישרים לאותו קו פחות או יותר אז זה כנראה תדרוך מלמעלה.
אם זה יקרה בפועל הרוכשים האלה גרועים לא פחות משחר
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
שמעו עצם זה שיש כותרת בכתבה -
״מועדון בקנה מידה אירופי״
אומר לי מספיק לגבי רצינות הכתב.
אם אתם אומרים שיש ישור קו בין כל הכתבים זה בסך הכל אומר שמשהו מתבשל, אבל את הפרטים הקטנים בטח לא סגרו עדיין.
אני מניח שהשורה הזאת משקפת את התחושות סביב העניין:
״הכל כרגע בגדר בניית אמון ובסיס אפשרי להסכם עתידי, שבמסגרתו האמריקנים יהיו רק משקיעים בתור התחלה ורק בעתיד ישלימו את הרכישה״
השורה הזאת יכולה להתפרש בהרבה צורות. מה שאני חושש ממנו זה שהם ישקיעו, יענקלה ישמור על השליטה לשנתיים -כמו שכתוב בכתבה - ויעשה להם את המוות. ואז זה יהיה קצת כמו כל סאגת העובדים זרים במועדון - הולכים עם הלך הרוח מבחוץ ולא עושים את מה שבאמת צריך לטובת המועדון, ועושים את זה כמובן רק כדי להגיד שעשינו.
אני לא סומך על יענקלך והסביבה שלו בכלל שאין פה איזה תכסיס וכל הטקסט הזה נשמע כאילו בוט של יענקלה כתב אותו - כל מה שכתוב שם על זה שיענקלך עושה בדיקות לוודא שהמשקיעים רציניים, שהשקיעס במתקנים, שהרוכשים הפוטנצייאלים מבינים שהמחאה יכולה להיות בעתיד גם נגדם וכו׳.
שורה תחתנה - חברים, אל תפתחו יותר מדי ציפיות פה. בסוף, ה leverage לצערנו בידיים של יענקלך והוא לא הולך לעשות לאף אחד את החיים קלים
״מועדון בקנה מידה אירופי״
אומר לי מספיק לגבי רצינות הכתב.
אם אתם אומרים שיש ישור קו בין כל הכתבים זה בסך הכל אומר שמשהו מתבשל, אבל את הפרטים הקטנים בטח לא סגרו עדיין.
אני מניח שהשורה הזאת משקפת את התחושות סביב העניין:
״הכל כרגע בגדר בניית אמון ובסיס אפשרי להסכם עתידי, שבמסגרתו האמריקנים יהיו רק משקיעים בתור התחלה ורק בעתיד ישלימו את הרכישה״
השורה הזאת יכולה להתפרש בהרבה צורות. מה שאני חושש ממנו זה שהם ישקיעו, יענקלה ישמור על השליטה לשנתיים -כמו שכתוב בכתבה - ויעשה להם את המוות. ואז זה יהיה קצת כמו כל סאגת העובדים זרים במועדון - הולכים עם הלך הרוח מבחוץ ולא עושים את מה שבאמת צריך לטובת המועדון, ועושים את זה כמובן רק כדי להגיד שעשינו.
אני לא סומך על יענקלך והסביבה שלו בכלל שאין פה איזה תכסיס וכל הטקסט הזה נשמע כאילו בוט של יענקלה כתב אותו - כל מה שכתוב שם על זה שיענקלך עושה בדיקות לוודא שהמשקיעים רציניים, שהשקיעס במתקנים, שהרוכשים הפוטנצייאלים מבינים שהמחאה יכולה להיות בעתיד גם נגדם וכו׳.
שורה תחתנה - חברים, אל תפתחו יותר מדי ציפיות פה. בסוף, ה leverage לצערנו בידיים של יענקלך והוא לא הולך לעשות לאף אחד את החיים קלים
לי ברור שזאת כתבה מטעם הצד של שחר.
שימו לב לב לשורה שמתרכזת במחאה וה"איום" שזה יכול להשפיע גם על רוכשים פוטנציאליים...
שימו לב לב לשורה שמתרכזת במחאה וה"איום" שזה יכול להשפיע גם על רוכשים פוטנציאליים...
יש היגיון בעסקה המתוארת.
עם כמה שרבים מהאוהדים פה לא יאהבו לשמוע, לשחר אכפת מאוד מהמועדון. הוא לא רוצה קבוצת משקיעים שבעוד כמה שנים תנטוש את הקבוצה. לכן עסקה בשלבים זה משהו שיש בו גם צד חיובי.
עם כמה שרבים מהאוהדים פה לא יאהבו לשמוע, לשחר אכפת מאוד מהמועדון. הוא לא רוצה קבוצת משקיעים שבעוד כמה שנים תנטוש את הקבוצה. לכן עסקה בשלבים זה משהו שיש בו גם צד חיובי.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 10:06 יש היגיון בעסקה המתוארת.
על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.lemmacantor כתב: 02 דצמבר 2025, 10:41אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 10:06 יש היגיון בעסקה המתוארת.
דווקא בדיקת הנאותות לוקחת המון זמן.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אין דבר כזה לעבור בהדרגתיות. כלומר כן, יש מקרים שקונים מניות בהדרגה, אבל במקרה שלנו אין לזה הגיון.
די נו כבר שמענו על הבדיקות נאותות האלה חודשיםHaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 11:34על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.lemmacantor כתב: 02 דצמבר 2025, 10:41אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 10:06 יש היגיון בעסקה המתוארת.
זה לא העידן של לפני 30 שנה
היום אתה עושה בדיקת נאותות בכמה ימים
ולואציה של חברות שהקבוצה הזו מחזיקה בהן מניות
הערכת שווי הון
בדיקת נזילות
זה דברים שאני עושה היום עם הג'בטה בחצי שעה עבודה אם יש לי את כל הפרטים על האנשים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אבל מה זה עובר הדרגתי? מה הסמכויות שיש להם? הם יכולים להחליט מי המנכ''ל? יכולים להביא מנהל מקצועי? שליטה מוחלטת בפאן המקצועי? איך זה יעבוד?HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 11:34על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.lemmacantor כתב: 02 דצמבר 2025, 10:41אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 10:06 יש היגיון בעסקה המתוארת.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם לא מבין מה יש לשחר עוד להיאחז בקרנות המזבח הזה? דעת קהל די כבר נגדו בקרב הקהל, כל המשפחה רוצה לצאת מזה.
אם הייתם אומרים שהוא חושש לסיים את הבעלות במקום נמוך? הרי שאז הוא היה דואג לשמר את ההצלחה האחרונה ולא להנדס את הנפילה.
אין שום סיכוי שבגיל 85 מישהו יכול להיות כשיר לנהל מועדון. זה נראה גם מצוין באותו "ריאיון" שהעניק לאתר. הוא לא נראה שם כשיר בשום מצב.
אם הייתם אומרים שהוא חושש לסיים את הבעלות במקום נמוך? הרי שאז הוא היה דואג לשמר את ההצלחה האחרונה ולא להנדס את הנפילה.
אין שום סיכוי שבגיל 85 מישהו יכול להיות כשיר לנהל מועדון. זה נראה גם מצוין באותו "ריאיון" שהעניק לאתר. הוא לא נראה שם כשיר בשום מצב.
משער שהכיוון הוא העברת השליטה באופן הדרגתי.KevinDurant כתב: 02 דצמבר 2025, 15:14אבל מה זה עובר הדרגתי? מה הסמכויות שיש להם? הם יכולים להחליט מי המנכ''ל? יכולים להביא מנהל מקצועי? שליטה מוחלטת בפאן המקצועי? איך זה יעבוד?HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 11:34על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.lemmacantor כתב: 02 דצמבר 2025, 10:41
אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.
זה מה שהתכוונתי, שבדיקת הנאותות לוקחת יותר מדי זמןSmile כתב: 02 דצמבר 2025, 15:09די נו כבר שמענו על הבדיקות נאותות האלה חודשיםHaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 11:34על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.lemmacantor כתב: 02 דצמבר 2025, 10:41
אף אחד לא מתלונן על ההליך עצמו של בדיקת נאותות. ברור שזה חובה לעשות. התלונה על מתווה העסקה המתואר. חצי הריון. משהו עקום כמו ששחר אוהב.
הערכת שווי הון
בדיקת נזילות
זה דברים שאני עושה היום עם הג'בטה בחצי שעה עבודה אם יש לי את כל הפרטים על האנשים.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
ישששששששששששששששששששששששששששש
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
מחילה לא הבנתי אותך נכון.HaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 21:09זה מה שהתכוונתי, שבדיקת הנאותות לוקחת יותר מדי זמןSmile כתב: 02 דצמבר 2025, 15:09די נו כבר שמענו על הבדיקות נאותות האלה חודשיםHaifaWave כתב: 02 דצמבר 2025, 11:34
על זה דיברתי. השליטה עוברצ בהדרגה. זו האבן המרכזית.
הערכת שווי הון
בדיקת נזילות
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... ylfvccb11x
יורד לי דם מהעיניים. איך עסקת רכישה של המועדון ושחר נשאר להחליט עוד שנה- שנתיים? מתי היה תקדים לכך?
או שתכתבו מיעוט מניות. אז זו לא בדיוק רכישת מועדון, אלא שותפות של מיעוט מניות.
יורד לי דם מהעיניים. איך עסקת רכישה של המועדון ושחר נשאר להחליט עוד שנה- שנתיים? מתי היה תקדים לכך?
או שתכתבו מיעוט מניות. אז זו לא בדיוק רכישת מועדון, אלא שותפות של מיעוט מניות.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 04 דצמבר 2025, 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
https://sports.walla.co.il/item/3799028
גם בוואלה.
נכון שרשום שעדיין תהיה לו את המילה האחרונה בעונה הבאה, אבל לא יודע עד כמה באמת יש לזה חשיבות וערך.
נראה לי שזה נטו מכבוד לבן אדם.
גם בוואלה.
נכון שרשום שעדיין תהיה לו את המילה האחרונה בעונה הבאה, אבל לא יודע עד כמה באמת יש לזה חשיבות וערך.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
לא רוצה לשמוע יותר על "כבוד" יש חוקים משפטיים וצריך ללכת אל ורק לפי זה.Daniel123 כתב: אתמול, 14:14 https://sports.walla.co.il/item/3799028
גם בוואלה.
לא רוצה להשאיר לו שום leverage ואם הבעלים הפוטנציאלי לא מבין את זה לא נגיע רחוק
עד כמה הדיווחים של ברק רום (במיוחד בנושא של המכירה) אמינים?
כי בדיווח האחרון שלו, התהליך לא נשמע מעודד. הוא טוען ששחר רוצה להישאר עד לאליפות
כי בדיווח האחרון שלו, התהליך לא נשמע מעודד. הוא טוען ששחר רוצה להישאר עד לאליפות
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
ברק רום הזיין שכל הגדול ביותר בפיד ירוק בכל הרשתות הקיימות.
נראה אם בכלל הם רציניים האנשים האלה. לאורך השנים היו כל כך הרבה ספינים מצד שחר שאני לא מאמין עד שזה קורה