סוף פודגוראנו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: סוף פודגוראנו - נושא רשמי
לא אוהב שברק מחק אותו.
הוא עדיין הכנף ימין הכי טוב בסגל.
מגיע לו לכל הפחות לשבת בספסל.
מסכים. עם כמה שהוא שחקן חלש הוא כמה רמות מעל קאנירק מכבי כתב: 03 דצמבר 2025, 02:11 לא אוהב שברק מחק אותו.
לדעתי בכר מנסה להריץ את קאני כי מסוף הוא יודע מה הוא יקבל.
בטח לקראת ינואר שיצטרכו להחליט אם מחדשים לו את החוזה
בטח לקראת ינואר שיצטרכו להחליט אם מחדשים לו את החוזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 111 פעמים
הוא עלה כמחליף במשחק הקודם. לדעתי ברגע שאת קאני הביאו הרגע בהרבה כסף וסוף כנראה לא רוצה ואולי גם לא רוצים להאריך לו חוזה זה די עושה לבכר את ההחלטה קלהרק מכבי כתב: 03 דצמבר 2025, 02:11 לא אוהב שברק מחק אותו.
מעבר לענייני חוזה, בכר לא ממש ספר אותו אף פעם. ולכן הוא גם ייצא להולנד.Shocking4U כתב: 03 דצמבר 2025, 22:50הוא עלה כמחליף במשחק הקודם. לדעתי ברגע שאת קאני הביאו הרגע בהרבה כסף וסוף כנראה לא רוצה ואולי גם לא רוצים להאריך לו חוזה זה די עושה לבכר את ההחלטה קלהרק מכבי כתב: 03 דצמבר 2025, 02:11 לא אוהב שברק מחק אותו.
בסוף בתקופה של פלורס סוף היה השחקן הכי טוב (יחסית) בהתקפה, ופתאום הוא נמחק לגמרי.
אני פשוט לא חושב שיש כרגע דברים עדיפים בצד ימין.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 54 פעמים
- קיבל תודה: 110 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 54 פעמים
- קיבל תודה: 110 פעמים
עוד מעט יעלו דרישה שכולם יגורו בחיפה.חזיזוש כתב: 24 דצמבר 2025, 11:42 איזה מסכן המועדון הזה
זונות קהל ברמה הכי פאטתית שאפשר להעלות על הדעת
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
בלי קהל אין למועדון זכות קיום.חזיזוש כתב: 24 דצמבר 2025, 11:42 איזה מסכן המועדון הזה
זונות קהל ברמה הכי פאטתית שאפשר להעלות על הדעת
אז כן לך תגיד תודה ל30 אלף אנשים שקנו כרטיס, באו לראות אותך ובזכותם אתה מקבל משכורת
באופן כללי בגדול אני מסכים.
ובקטן, המועדון נכנס עם סוף לקרב בשל ענייני חוזה. ותוסיף את זה שברק לקח שחקן הרכב משמעותי והוציא אותו מחוץ לסגל. זה חתיכת בומבה לשחקן. אז אפשר וצריך היה לראות את זה בעין סלחנית שהוא פשוט ירד מתוסכל לחדר הלבשה בלי להודות לקהל. וצריך להגיד שמקצועית - לדעתי הוא היה יכול לתרום מול בית"ר. וזה ברור שהוא לא משחק כהחלטת מערכת. יותר מזה, הסיבה שהוא היה בסגל זה רק בגלל החיסורים הרבים. והוא לא טיפש, הוא מבין את זה.
יפה שפתאום נזכרים להשעות שחקן כי הוא לא בא לקהל? היו משחקים שכל הקבוצה לא באה לקהל, להזכירך. בהנהגת ובהחלטת הקפטן דאז, חזיזה.
מדובר במועדון שבשנתיים האחרונות נעברו בו עבירות משמעות סופר חמורות שלא זכו לתגובה, ונקברו עמוק עמוק מתחת לאדמה.. נו באמת.
לבוא על סוף זה קל. להוציא אותו רע גם יקליל את העזיבה שלו ללא תשלום, ועל כך שלא ידברו על איך שוב המועדון פישל בהחתמת שחקן ונותן לו לעזוב בחינם.
לסיכום, תרשה לי לפקפק ב"מחוייבות של המועדון כלפי הקהל" בהקשר זה.
נו באמת, אצילי וסבע שניהם לא באו להודות לקהל אחרי משחקים, גם אחרי ניצחונות (כל אחד מסיבותיו, וגם לא בחימום לפני המשחק, אבל זה פחות קשור).
כמה קל לנרמל את זה רק כי הם הביאו מספרים לעומת סוף.

כל מילהרק מכבי כתב: 24 דצמבר 2025, 16:17באופן כללי בגדול אני מסכים.
ובקטן, המועדון נכנס עם סוף לקרב בשל ענייני חוזה. ותוסיף את זה שברק לקח שחקן הרכב משמעותי והוציא אותו מחוץ לסגל. זה חתיכת בומבה לשחקן. אז אפשר וצריך היה לראות את זה בעין סלחנית שהוא פשוט ירד מתוסכל לחדר הלבשה בלי להודות לקהל. וצריך להגיד שמקצועית - לדעתי הוא היה יכול לתרום מול בית"ר. וזה ברור שהוא לא משחק כהחלטת מערכת. יותר מזה, הסיבה שהוא היה בסגל זה רק בגלל החיסורים הרבים. והוא לא טיפש, הוא מבין את זה.
יפה שפתאום נזכרים להשעות שחקן כי הוא לא בא לקהל? היו משחקים שכל הקבוצה לא באה לקהל, להזכירך. בהנהגת ובהחלטת הקפטן דאז, חזיזה.
מדובר במועדון שבשנתיים האחרונות נעברו בו עבירות משמעות סופר חמורות שלא זכו לתגובה, ונקברו עמוק עמוק מתחת לאדמה.. נו באמת.
לבוא על סוף זה קל. להוציא אותו רע גם יקליל את העזיבה שלו ללא תשלום, ועל כך שלא ידברו על איך שוב המועדון פישל בהחתמת שחקן ונותן לו לעזוב בחינם.
לסיכום, תרשה לי לפקפק ב"מחוייבות של המועדון כלפי הקהל" בהקשר זה.
לסבע היה את העניין עם אשתו והקהל.adoram כתב: 24 דצמבר 2025, 20:33 נו באמת, אצילי וסבע שניהם לא באו להודות לקהל אחרי משחקים, גם אחרי ניצחונות (כל אחד מסיבותיו, וגם לא בחימום לפני המשחק, אבל זה פחות קשור).
לגבי אצילי אני לא זוכר במה מדובר
אני מסכים שהמועדון סתם תופס על זה גל, אבל בתור מקצוען זה המינימום שמצופה ממך.