אין הגיע לא הגיע
קבוצה בלי איכות תתקשה להבקיע ולנצח וגם תספוג שערים מופקרים בדקות האחרונות
לפעמים ננצח את קרית שמונה בדקה האחרונה ולפעמים נפסיד, אבל בשורה התחתונה נמצא את עצמנו יחסית באמצע הטבלה
כשזה קורה פעם או פעמיים זה מזל, אבל כשזה קורה באופן קבוע זה כבר לא מזל, אלא פשוט חוסר איכות
מח' 15: ההגנה הטובה בליגה VS ההתקפה הטובה בליגה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 100 פעמים
Re: מח' 15: ההגנה הטובה בליגה VS ההתקפה הטובה בליגה
עמדנו טוב היום, לחצנו אותם וביטלנו אותם לגמרי. אין איכות בקבוצה וזאת בעיה אחרת אבל לחלוטין לא הגיע לנו להפסיד היום.
עלינו עם הגנת טלאים לא מנוסה ולא מתואמת במיוחד אחרי הפציעה של שון וזה עלה לנו בפנדל ובשטות של גוני
חבל.
לא הגיע לנו להפסיד
חבל.
לא הגיע לנו להפסיד
אנשים יותר מדי בונים על ינואר.
קודם שיביאו מישהו שיודע לבחור שחקנים לקבוצה.
בכר לא הצטיין בזה אף פעם, וחוץ ממנו יש לנו את הצמד המדהים שהביא זרים לפנתיאון בקיץ.
קודם שיביאו מישהו שיודע לבחור שחקנים לקבוצה.
בכר לא הצטיין בזה אף פעם, וחוץ ממנו יש לנו את הצמד המדהים שהביא זרים לפנתיאון בקיץ.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 51 פעמים
- קיבל תודה: 101 פעמים
אני לא בונה על הבעלות הזו. שלא לדבר על ינואר. צריך דף חלק בהכל. החל מהמזכירה במשרד.
יותר מזה אני יותר אשמח אם נסיים בפליי אוף תחתון עם יציעים ריקים. עבורי זה יהיה מושלם, במיוחד אם הבעלות תתחלף מיד אחר כך. ככה צריך לזכור את הזבל הזקן הזה. אם אפשר גם עם איזה מאמן זמני על הקווים.
יותר מזה אני יותר אשמח אם נסיים בפליי אוף תחתון עם יציעים ריקים. עבורי זה יהיה מושלם, במיוחד אם הבעלות תתחלף מיד אחר כך. ככה צריך לזכור את הזבל הזקן הזה. אם אפשר גם עם איזה מאמן זמני על הקווים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אם היינו צריכים להעיף את כולם היו נשארים כאן 5 שחקנים
חוסר האיכות בולט לאורך כל הדרך- מסירות חלשות/חזקות מדי, הגבהות שלא מגיעות לשום מקום, החלטות רעות מול השער..
מיד אחרי השיוויון חזרנו לתקופה הרעה של הפקרות מאחור- לא רק בגול, כבר קודם קרן שלנו הפכה לבעיטת שוער שהגיעה לשועה לבד מול השער, חורים בצדדים שלא נגמרו בשער מוקדם יותר כי שועה לא היה כשיר ב 100%.
יאוש מחוסר האיכות.
מיד אחרי השיוויון חזרנו לתקופה הרעה של הפקרות מאחור- לא רק בגול, כבר קודם קרן שלנו הפכה לבעיטת שוער שהגיעה לשועה לבד מול השער, חורים בצדדים שלא נגמרו בשער מוקדם יותר כי שועה לא היה כשיר ב 100%.
יאוש מחוסר האיכות.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 16 פעמים
אני לא כל כך בונה גם על הבעלות הבאה... מקווה שאני טועה אבל להערכתי רק הקמה מ - 0 בליגה ג' יכולה לתקן את כל הבעיות של המועדון הזה, וגם זה לא רק במכהlemmacantor כתב: 23 דצמבר 2025, 00:18 אני לא בונה על הבעלות הזו. שלא לדבר על ינואר. צריך דף חלק בהכל. החל מהמזכירה במשרד.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!