מדהים שהרבה לפני שהוא הגיע, כשהשם שלו רק עלה, כולם פה בפורום ראו שמדובר בשחקן בינוני במקרה הטוב.
איכשהו מה שכולם ראו מכמה סרטונים ביוטיוב, הגאונים אצלנו (שזאת העבודה שלהם!) לא הצליחו לראות.
כובע קש כתב: 19 אוקטובר 2025, 01:14
מדהים שהרבה לפני שהוא הגיע, כשהשם שלו רק עלה, כולם פה בפורום ראו שמדובר בשחקן בינוני במקרה הטוב.
איכשהו מה שכולם ראו מכמה סרטונים ביוטיוב, הגאונים אצלנו (שזאת העבודה שלהם!) לא הצליחו לראות.
מילא, אבל אחד הסימנים הבולטים למערכת רעה זה חוסר יכולת להודות בטעות.
כדורגל ענף אכזרי בכללי. לרוב חוסר סבלנות משתלמת יותר מסבלנות. כמובן במידת ההגיון.
כובע קש כתב: 19 אוקטובר 2025, 01:14
מילא, אבל אחד הסימנים הבולטים למערכת רעה זה חוסר יכולת להודות בטעות.
כדורגל ענף אכזרי בכללי. לרוב חוסר סבלנות משתלמת יותר מסבלנות. כמובן במידת ההגיון.
עדיין לא מבין מה ראו בו מלכהתחילה. זה לא מקרה של קואנקה או שורה של שחקנים בעלי שם שעשו דברים מרשימים קודם וירדו ביכולתם מסיבות כאלה ואחרות.
גם לא מקרה של מיצ'ל שהגיע בנסיבות בעייתיות עבורו ולא ידעו לנצל אותו במערך נכון.
lemmacantor כתב: 28 דצמבר 2025, 03:08
עדיין לא מבין מה ראו בו מלכהתחילה. זה לא מקרה של קואנקה או שורה של שחקנים בעלי שם שעשו דברים מרשימים קודם וירדו ביכולתם מסיבות כאלה ואחרות.
לגמרי.
אני זוכר שהשם שלו רק עלה וכולם פה בפורום כבר הבינו שמדובר בפלופ
הוא לא היה בולט מדי. אני חושב שכיוונו למשהו כמו שרי של פליימייקר כזה עם טכניקה ובעיטה טובה על הנייר.
גם בועז גורן שתיווך בעסקה אמר שבהתחלה באו עם הצעה של מיליון יורו ועלו עד לאן שעלו. אני חושב שזה בסוף היה רכש של לחץ ופאניקה. גם הם לא העריכו אותו בסכומים כאלה
הוא לא היה בולט מדי. אני חושב שכיוונו למשהו כמו שרי של פליימייקר כזה עם טכניקה ובעיטה טובה על הנייר.
גם בועז גורן שתיווך בעסקה אמר שבהתחלה באו עם הצעה של מיליון יורו ועלו עד לאן שעלו. אני חושב שזה בסוף היה רכש של לחץ ופאניקה. גם הם לא העריכו אותו בסכומים כאלה
הוא לא שווה כלום. שרי בסגנונו אחד שגם ידע לנווט משחק, לקחת אותו בידיים, גם היה קבוצתי וגם טכנית טוב יותר. דומיננטי הרבה יותר. חכם הרבה יותר.
גם ברזומהשלו שחקן דרג ב' בליגה הולנדית, שחקן טוב בצ'מפיונשיפ. נהואל משחק כמו ילד קטן. לא יודע איפה הוא באמת הרשים לאורך זמן. אולי בשלאסק הקטנה למשך מספר חודשים.