ברור שיפחית. עלי שחקן הצגה וסבטקוביץ' בלם בינוני פלוס. עלי לא יזוז ובטח שלא לאשדוד.Kozmo כתב: 21 יולי 2022, 14:47 לא יודע למה, אבל יש לי תחושה כזו מאחרי המשחק שג'קי בן זקן יהיה מוכן להפחית בדרישות הכספיות בעסקת סבטקוביץ' על מוחמד + כסף
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
בלי קשר לפלאניץ' אנחנו צריכים עוד בלם
מגן שמאלי הגנתי (קורנו לא מגן)
וקשר מרכזי
וקשר מרכזי
- Judokan
- סמל ירוק
וגם לא צריך עוד מגן. זה לא משחק מנג'ר שאפשר להחזיק רוטציה של 30 שחקנים בסגל.
הסגל שלנו ממש אחלה כרגע. חסר בו קשר נוסף כרגע וזהו (בעמדות הבלם פשוט אין שום דבר שישדרג אותנו בקרב הישראלים בליגה. להגיד "צריך בלם" או "אלחמיד" (שלא ישוחרר אלינו בחיים) בנסיבות האלה זה חסר משמעות כי אין
הסגל שלנו ממש אחלה כרגע. חסר בו קשר נוסף כרגע וזהו (בעמדות הבלם פשוט אין שום דבר שישדרג אותנו בקרב הישראלים בליגה. להגיד "צריך בלם" או "אלחמיד" (שלא ישוחרר אלינו בחיים) בנסיבות האלה זה חסר משמעות כי אין
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ממה שקראתי הם מחפשים להתחזק בשני בלמים. גם יש בלם מקופנאגן שקרוב אליהם מאוד אם אני לא טועה (בוילסן אאלט)Kaka כתב: 21 יולי 2022, 10:58 עכשיו ביוון מדברים בכלל על אוסקר מינגסה . אבל רק לפני כמה ימים הם רשמו שיש סיכום על פלאניץ...
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
ברור לי,כתבתי ברמת העיקרון
עד עכשיו אני לא מצליח להבין למה הביאו לצד ימין מגן שטוב הגנתית והתקפית ולצד שמאל מגן שטוב רק התקפית
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא צריך עוד מגן. יש את גולדברג אם אתה ככ רוצה מגן שמאלי הגנתי ואת רז שיחזור. לא צריך 8 מגנים בקבוצה אחת. בלם וקשר דחוף. הבעיה שאין בלם להביא. דווקא בקישור אפשר להביא את שמיר וקצפולסקי בכלום כסף.MHFC4EVER כתב: 21 יולי 2022, 15:17 בלי קשר לפלאניץ' אנחנו צריכים עוד בלם
וקשר מרכזי
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
אני רק מניח שהם חיפשו בלוק לצד ימין כי אצילי שחקן שפחות שורף את הקו, לעומת קו שמאל שבו חזיזה יורד אחורה ושורף תקו.
זאת רק הנחה, לא חושב שיש הסבר נוסף כי הגנתית קורנו בינתיים לא וואו אבל התקפית טוב ויש לו טכניקה מעולה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כנראה גם חיפשו איזון. אחד שיותר אחראי ואחד יותר יצירתי. עם 2 מגנים בלוקים או לחילופין 2 מגנים סופר התקפיים זה לא טוב. בכל מקרה סונדגרן לא כזה חסר יצירתיות הוא גם יודע לתקוף. ולקורנו ישתפר כל המשחק ההגנתי שיהיה מתואם עם ההגנה, יצבור ביטחון ויבין איך להגן בליגה שלנו כי כל ליגה זה שונה ובכל קבוצה זה גם שונה (במיוחד בקבוצה שרצה לתארים).Liberman כתב: 22 יולי 2022, 15:37אני רק מניח שהם חיפשו בלוק לצד ימין כי אצילי שחקן שפחות שורף את הקו, לעומת קו שמאל שבו חזיזה יורד אחורה ושורף תקו.
זאת רק הנחה, לא חושב שיש הסבר נוסף כי הגנתית קורנו בינתיים לא וואו אבל התקפית טוב ויש לו טכניקה מעולה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
היוונים סגרו עם וידה השור מנבחרת קרואטיה. מקווה שזה על חשבונו של פלאניץ'
-
David
- מחוזר באירופה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ממש ששמעתי הם מחפשים שני בלמים. היה גם בלם דני (בוילסן אאלט, משחק בקופנהאגן) שהיו דיבורים שהוא סגור שם גם.Smurk כתב: 22 יולי 2022, 17:29 היוונים סגרו עם וידה השור מנבחרת קרואטיה. מקווה שזה על חשבונו של פלאניץ'
פשוט צריך להמתין ולראות, אין טעם להתעסק בכל הכותרות והספינים האלה ולהתרגש מכל פוש לכאן או לכאן
להבנתי, הם מחפשים שני בלמים.Smurk כתב: 22 יולי 2022, 17:29 היוונים סגרו עם וידה השור מנבחרת קרואטיה. מקווה שזה על חשבונו של פלאניץ'
מניח שהוא מתכוון לזה שתהיה פגישה מכרעת בחמישי ובסופה יקבע אם יאריך ואם יעזוב או יסיים פה חוזה.
זה לא חןכמה. זה כל אחד יכול להגיד שלא יהיו התפתחויות לפניי הגומלין.
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
בלם זר זה בתנאי שסונגי או עלי אזרחים( יש כבר שמות) לגבי הקשר זה נראה רחוק מאוד ניסו לעשות מהלך ולא הצליח עד כה.
-
Leoforos
- לא קרע זוג נעליים
https://www.sdna.gr/podosfairo/987314_k ... oper-i-aek
האתר היווני האמין ביותר : פלאניץ' נשאר בחיפה , אא"ק עוברת לאופציות אחרות
האתר היווני האמין ביותר : פלאניץ' נשאר בחיפה , אא"ק עוברת לאופציות אחרות
נערך לאחרונה על ידי Leoforos ב 22 יולי 2022, 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
כפי שדיחוותי לראשונה
דוד תגובתך
אגב הם אומרים שם שהבורד רצה למכור אבל היה תחת לחץ להשאיר אותו מהקהל ומהצוות המקצועי של הקבוצה עצמה, כשהמאמן ברק בכר איים לעזוב.
דוד תגובתך
אגב הם אומרים שם שהבורד רצה למכור אבל היה תחת לחץ להשאיר אותו מהקהל ומהצוות המקצועי של הקבוצה עצמה, כשהמאמן ברק בכר איים לעזוב.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
צריך בשביל כולנו לקוות שזה לא נכון. לא כי אני לא רוצה שפלאניץ שישאר אלא כי אם בכר איים לעזוב בגלל זה, זה רק מראה כמה ההנהלה שלנו מטומטמים. אני מתקשה להאמין עם כמה שבכר מעריך את פלאניץ שהוא היה באמת מאיים לעזוב את המועדון אם ימכר. בכללי נשמע שהדיווחים האחרונים ביוון בעיקר ניזונים מהכותרות בתקשורת בארץ. לא יודע כמה אפשר להאמין לזהApoc כתב: 22 יולי 2022, 21:34 כפי שדיחוותי לראשונה
דוד תגובתך
-
David
- מחוזר באירופה
ברגע שהקופים שרו פלאניץ לא יזוז ממכבי הבנתי כבר שהוא ישאר ויענקלה יקבל תמסר אחרת יביא בלאגן על הראש שלו ולא יודע אם הוא זה שרצה למכור או הבן שלוApoc כתב: 22 יולי 2022, 21:34 כפי שדיחוותי לראשונה
דוד תגובתך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם היו סופרים את הקופים גם אצילי כנראה לא היה חותם
אף אחד במועדון לא עושה להם חשבון
אז אתה לא יודע דבריםShocking4U כתב: 22 יולי 2022, 22:24 אם היו סופרים את הקופים גם אצילי כנראה לא היה חותם
צר לי להגיד את זה
-
David
- מחוזר באירופה
שני סיטואציות שונות לגמרי אחי לגבי אצילי נניח הקופים לא רצו אותו אבל רוב הקהל היה בעד הגעתו אז היה נוח למעודון להביא אותו לגבי פלאניץ זה קונצזיוס אתה מבין ויענקלה לא טיפש עד כדי כך שיביא תאירגון על הראש שלוShocking4U כתב: 22 יולי 2022, 22:24 אם היו סופרים את הקופים גם אצילי כנראה לא היה חותם
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אין קשר לקופים זה תחושת הקהל ומה שהולך ברשת. הם מבינים שצעד כזה יצור אנטי גדול מאוד כלפי ההנהלה וזה לא שווה את הכסף. הדבר שיענקלה הכי מפחד ממנו זה שלטים של יענקלך וכאלה ביציע ואת זה אומר אחד שאף פעם לא תמך בדברים מסוג אלו (תחסכו ביקורת אליי אם אני לא בדעתכם תודה).
אני מסכים. מצד שני בעיניי מה שגרם לו לחשוב תחילה שאפשר לעשות זה שעל הזין שלו הקהל כבר עשה מנויים. אני מסכים לחלוטין שהוא מתחיל להבין שלמכור אותו ייצור לו בעיות עם הקהל ובכר.GKagelmacher כתב: 22 יולי 2022, 23:00 אין קשר לקופים זה תחושת הקהל ומה שהולך ברשת. הם מבינים שצעד כזה יצור אנטי גדול מאוד כלפי ההנהלה וזה לא שווה את הכסף. הדבר שיענקלה הכי מפחד ממנו זה שלטים של יענקלך וכאלה ביציע ואת זה אומר אחד שאף פעם לא תמך בדברים מסוג אלו (תחסכו ביקורת אליי אם אני לא בדעתכם תודה).
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מנויים תמיד יהיו. בטח ובטח בעידן של 2 אליפויות. אבל אם יש משהו שהוא מפחד ולא אוהב זה את הביקורות בפומבי נגדו בסמי וכו.בירקי כתב: 22 יולי 2022, 23:04אני מסכים. מצד שני בעיניי מה שגרם לו לחשוב תחילה שאפשר לעשות זה שעל הזין שלו הקהל כבר עשה מנויים. אני מסכים לחלוטין שהוא מתחיל להבין שלמכור אותו ייצור לו בעיות עם הקהל ובכר.GKagelmacher כתב: 22 יולי 2022, 23:00 אין קשר לקופים זה תחושת הקהל ומה שהולך ברשת. הם מבינים שצעד כזה יצור אנטי גדול מאוד כלפי ההנהלה וזה לא שווה את הכסף. הדבר שיענקלה הכי מפחד ממנו זה שלטים של יענקלך וכאלה ביציע ואת זה אומר אחד שאף פעם לא תמך בדברים מסוג אלו (תחסכו ביקורת אליי אם אני לא בדעתכם תודה).
- Judokan
- סמל ירוק
בקיצור תגיד שניסו להביא את אל ים מהפועלNirgreen כתב: 22 יולי 2022, 21:13בלם זר זה בתנאי שסונגי או עלי אזרחים( יש כבר שמות) לגבי הקשר זה נראה רחוק מאוד ניסו לעשות מהלך ולא הצליח עד כה.