רק מכבי כתב: אתמול, 19:57
מקרה קלאסי של שחקן שבלט בעונה מסוימת ועל סמך העונה הבודדת הביאו אותו.
לפני העונה החריגה בשלאסק, הוא היה כל הקריירה בינוני ומטה. בלי מספרים. בלי גרף התקדמות.
בכלל, כל ההתנהלות בעסקה הזאת הייתה תעודת עניות לאלברמן שנאלץ לשלם את הסעיף שחרור.
בהתחשב בסכום ששולם, בהתחשב ביכולת שתרם, זו ההחתמה הכושלת ביותר בתולדות ליגת העל.
הסיפור של ההחתמה הזאת זה לא כמה שהשחקן היה גרוע (והוא היה גרוע, למרות שאני בספק שהוא גרוע כמו שהוא נראה פה שזה תוצר של המון דברים משילוב מזעזע שלו בהתחלה בעמדה שהוא לא צריך לשחק בה, לחץ פסיכי בגלל התג מחיר, פציעות וכו׳) אלא שהיא מסכמת כמה הניהול המקצועי במכבי חיפה בשנים האחרונות כושל.
הם רצו את נהואל, שלאסק רצו שישלמו את הסעיף שחרור, הם חשבו שהשחקן לא שווה בשום צורה את הסעיף שחרור והתקדמו לשחקנים אחרים, לא הצליחו לסגור עם אף שחקן למרות שניהלו מו״מ עם כמה וכמה מהם, הגיעו למצב שהם עם הגב לקיר לקראת סגירת החלון וכשהקהל על הגדרות כי הרגע עזבו להם פיירו, סונדגרן וקורנו ונאלצו לשלם את הסעיף שחרור. עכשיו זה שחקן שהסוכן שלו (שאני מכבד מאוד) עלה בעצמו לאחר מכן בראיון ודיבר על העסקה ואמר שהמחיר ששולם על השחקן לא משקף באופן ריאלי את האיכות שלו וזה חלק מהבעיה שנוצרה פה ציפייה פסיכית משחקן שבחיים לא היה יכול להחזיר את ההשקעה עליו.
בגלל זה למרות שאני חושב שרפאלוב גרוע ממנו בהרבה מובנים, אני עדיין שמח שאלברמן לא נמצא במערכת כי הוא במשך שנתיים התנהל בצורה חרפתית, נכשל בכמעט כל העברה והעסקה הזאת היא באמת השיא של השיאים שמייצגת את הכישלון שלו