סדריק דון
תאריך לידה: 03.05.2004
תפקיד: קשר אמצע
אזרחות: חוף השנהב
חתום עד: 30.6.2030
עד 2023 - JC אבידיאן (חוף השנהב)
2022-2023 - הפועל ירושלים (השאלה)
2023-2026 - הפועל ירושלים
החל מינואר 2026 - מכבי חיפה
בהצלחה
מנהל: Shocking4U

שכחת את בטאיי וסקDaniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:01 רכישה מיותרת במקום להביא שחקן שבאמת היה מועיל לנו.
גם אם היה נותן משחק טוב היום, אני לא בעד להביא שחקנים כאלה.
זה לא שהוא נתן עונות של כוכב בהפועל ירושלים.
שחקן בינוני מאוד.
אני מכניס אותו לרשימה של השחקנים הבינוניים שיש לנו כרגע בסגל ולא ראויים להרכב של מכבי חיפה - קאני, סייף, חזיזה ,אגבה,אזולאי ואוחנה.
אתה חושב שמי שרשמתי ראויים להרכב של מכבי חיפה?ToniKroos כתב: 24 ינואר 2026, 17:04שכחת את בטאיי וסקDaniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:01 רכישה מיותרת במקום להביא שחקן שבאמת היה מועיל לנו.
שחקן בינוני מאוד.
אני מכניס אותו לרשימה של השחקנים הבינוניים שיש לנו כרגע בסגל ולא ראויים להרכב של מכבי חיפה - קאני, סייף, חזיזה ,אגבה,אזולאי ואוחנה.
באמת מצפה ממך לא לשכוח את כל הבינוניים
לא ראויים אבל מצד שני איך אני יכול לקחת את הדעה שלך ברצינות כשאמרת את אותם הדברים על ס״ק ובטאיי ועכשיו גם סדריק ששיחק רבע שעה?Daniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:06אתה חושב שמי שרשמתי ראויים להרכב של מכבי חיפה?ToniKroos כתב: 24 ינואר 2026, 17:04שכחת את בטאיי וסקDaniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:01 רכישה מיותרת במקום להביא שחקן שבאמת היה מועיל לנו.
שחקן בינוני מאוד.
באמת מצפה ממך לא לשכוח את כל הבינוניים
אם כן הבעיה אצלך לא אצלי.
בטאי מגן בינוני מאוד, לא הספיק לך המשחק היום בכדי לראות? אני פשוט חושב שיש עמדות יותר דחופות לחזק כרגע והן בהתקפה ובקישור ולא בהגנה.ToniKroos כתב: 24 ינואר 2026, 17:09לא ראויים אבל מצד שני איך אני יכול לקחת את הדעה שלך ברצינות כשאמרת את אותם הדברים על ס״ק ובטאיי ועכשיו גם סדריק ששיחק רבע שעה?
גם אבו פאני אם יגיע זה רכש פח אשפה.Daniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:12בטאי מגן בינוני מאוד, לא הספיק לך המשחק היום בכדי לראות? אני פשוט חושב שיש עמדות יותר דחופות לחזק כרגע והן בהתקפה ובקישור ולא בהגנה.
סק אכן בלם אוברייטד, גם איתו קיבלנו 3 בבית נגד נתניה וחטפנו עוד הרבה תבוסות.
רק שאלעד אמיר נכנס להרכב ההגנה התחילה להתייצב.
אבו פאני לא יהיה רכש פח אשפה, פשוט יהיה רכש רע לחדר ההלבשה.ToniKroos כתב: 24 ינואר 2026, 17:16גם אבו פאני אם יגיע זה רכש פח אשפה.Daniel123 כתב: 24 ינואר 2026, 17:12בטאי מגן בינוני מאוד, לא הספיק לך המשחק היום בכדי לראות? אני פשוט חושב שיש עמדות יותר דחופות לחזק כרגע והן בהתקפה ובקישור ולא בהגנה.ToniKroos כתב: 24 ינואר 2026, 17:09
לא ראויים אבל מצד שני איך אני יכול לקחת את הדעה שלך ברצינות כשאמרת את אותם הדברים על ס״ק ובטאיי ועכשיו גם סדריק ששיחק רבע שעה?
סק אכן בלם אוברייטד, גם איתו קיבלנו 3 בבית נגד נתניה וחטפנו עוד הרבה תבוסות.
רק שאלעד אמיר נכנס להרכב ההגנה התחילה להתייצב.
בקיצור אם זה לא 3 מיליון יורו+ מדובר בבינוני