KevinDurant כתב: 30 ינואר 2026, 12:07
רק מכבי כתב: 30 ינואר 2026, 11:50
KevinDurant כתב: 30 ינואר 2026, 11:39
אני חושב שזה הרכש הכי מעניין אולי שהגיע לפה בשנים האחרונות.
שחקן שהוכיח את עצמו ברמות גבוהות מהליגה הישראלית ולא היה אמור להגיע לפה בשום צורה.
השאלה העיקרית היא בעיקר כמה הפציעה השפיעה עליו פיזית בפעולות הקטנות (בתוך שחקן שחי בעיקר על דריבל) וכמה הפציעות שלו ברגל הבועטת בתאומים ובאכילס השפיעו על איכות הבעיטה שלו שאנחנו רואים בסרטונים.
ממה שרואים ממנו מאז שהוא חזר מהפציעה, עושה רושם שהמהירות עצמה לא נפגעה, אבל הצעד הראשון זה לא מה שהיה(קורה הרבה בפציעות אכילס. רואים את זה גם מעט אצל סוף שעדיין מהיר, אבל איבד קצת מהצעד הראשון שאפיין אותו. אפילו זה בא לידי ביטוי בשחקן שעל שמו קרוי המשתמש שלך). צעד ראשון מהיר הוא קריטי במקומות כמו צמפיונשיפ, ושאתה נפגע ומאבד את זה, זה לוקח אותך אחורה. מנגד, לליגה שלנו גם צעד ראשון בינוני ומעלה יכול להספיק.
יצטרכו לנהל איתו דקות. אסור להפיל עליו יותר מידי על ההתחלה. מאמין שנראה "נוהל אוחנה" גם אצלו.
הלוואי שבנסון יתאושש מהפציעה שלו באכילס כמו הבחור אצלי בתמונה.
מעבר לצעד ראשון אגב ומשהו שלא ראיתי שדובר בכלל בשום מקום, מעניין כמה הפציעות השפיעו לו על הבעיטה מבחינת עוצמה ורגש ואם זה משהו שאפשר למדוד בכלל.
מצטרף לתקוות בעניין ההשוואה לkd.
לעניין הבעיטה, אני חושב שבניגוד לשחקים אחרים, אצל בנסון יכולת הבעיטה לא מבוססת בעיקר על עוצמה וחוזק, אלא יותר על טכניקה רגש, דיוק, חדות ברמה מאוד גבוהה. וזו יכולת שפחות נפגעת מאשר עוצמה ויציבות הרגל להוצאת כדור חזק.
ניתוח של השערים של רוב השערים וה"מכות" בכדור יראה שזה שונה למשל מאצילי שיש לו חתיכת בומבה.
הדוגמא הכי טובה זה נהואל. שחקן שיש לו בעיטת "פצצה", אבל בין היתר, מרגיש שהפציעה פגעה בו מאוד באספקט הזה
בחזרה לבני - אני רוצה להאמין ולקוות שבגלל סגנון הבעיטה שלו, גם אם היא נפגעה במעט זה לא אמור יותר מיד להשפיע.