רשימת העדרויות וצפי חזרה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 30 פעמים
Re: רשימת העדרויות וצפי חזרה
מישהו מתכוון מתישהו לתת פה תשובות איך קורה בכל עונה שהשחקנים שלנו קורסים?
ולא רק שהם קורסים אח"כ מאבחנים אותם בצורה חובבנית עם שיקום שלא מתאים לקופת חולים לאומית.
התנהלות של ליגה א כל המערך הזה
ולא רק שהם קורסים אח"כ מאבחנים אותם בצורה חובבנית עם שיקום שלא מתאים לקופת חולים לאומית.
התנהלות של ליגה א כל המערך הזה
אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 250 פעמים
- קיבל תודה: 176 פעמים
לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.רק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 11:28 אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
אולי אני לא מבין נכון את התפקיד של מאמן כושר והסמכויות שלו, אבל יש הבדל בין לדאוג לכושר הגופני של השחקנים לבין למנוע פציעות, לדאוג לשיקום ראוי וכו'.
היום זה חלק מהתפקיד של מאמני הכושר. לבוא למאמן ולשקף את המצב הגופני של כל שחקן. ככה זה עובד.KevinDurant כתב: 10 פברואר 2026, 11:45לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.רק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 11:28 אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
אולי אני לא מבין נכון את התפקיד של מאמן כושר והסמכויות שלו, אבל יש הבדל בין לדאוג לכושר הגופני של השחקנים לבין למנוע פציעות, לדאוג לשיקום ראוי וכו'.
במקרה שלנו, לדעתי זה יותר בצד של אורי הראל ולא של דרור שמשון. אבל לרעת שמשון ייאמר שגם בב"ש היו לא מעט פציעות.
הרופא יבדוק מישהו כאשר יש פציעה מסוימת, יכול להמליץ על דרכי טיפול, ובסוף מקבלים החלטה.
אתן דוגמא: היו לא מעט פציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח, או לנסות טיפול שמרני. המועדון כמעט תמיד בחר שלא לנתח, גם במקרים גבוליים מאוד, וזה עלה ביוקר. אפשר לראות את זה אצל נטע, פדראו, והיו עוד מספר דוגמאות של הימנעות מניתוח שעלות לגרום שיקום ארוך, ומן הסתם פוגע ביכולת החזרה הרבה יותר משיקום, ובסוף זה התנקם בנו חזק.
כל הרופאים התחלפו ב-3 השנים האחרונות. למעשה זה צוות שונה לחלוטין. אגב, גם מעסים, פיזיו וכו' התחלפו(בסון ושות), והצמד שלא - אורי הראל ודרור שמשון.
וכשהיו פה 3 מאמנים שזה חזר על עצמם. בכר-דגו-פלורס, אז זה לא מאמן, וזה להבנתי גם לא רופאים.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 30 פעמים
אבל הרופאים טועים גם באבחנות ובחומרת הפציעותרק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 12:08היום זה חלק מהתפקיד של מאמני הכושר. לבוא למאמן ולשקף את המצב הגופני של כל שחקן. ככה זה עובד.KevinDurant כתב: 10 פברואר 2026, 11:45לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.רק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 11:28 אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
במקרה שלנו, לדעתי זה יותר בצד של אורי הראל ולא של דרור שמשון. אבל לרעת שמשון ייאמר שגם בב"ש היו לא מעט פציעות.
הרופא יבדוק מישהו כאשר יש פציעה מסוימת, יכול להמליץ על דרכי טיפול, ובסוף מקבלים החלטה.
אתן דוגמא: היו לא מעט פציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח, או לנסות טיפול שמרני. המועדון כמעט תמיד בחר שלא לנתח, גם במקרים גבוליים מאוד, וזה עלה ביוקר. אפשר לראות את זה אצל נטע, פדראו, והיו עוד מספר דוגמאות של הימנעות מניתוח שעלות לגרום שיקום ארוך, ומן הסתם פוגע ביכולת החזרה הרבה יותר משיקום, ובסוף זה התנקם בנו חזק.
כל הרופאים התחלפו ב-3 השנים האחרונות. למעשה זה צוות שונה לחלוטין. אגב, גם מעסים, פיזיו וכו' התחלפו(בסון ושות), והצמד שלא - אורי הראל ודרור שמשון.
וכשהיו פה 3 מאמנים שזה חזר על עצמם. בכר-דגו-פלורס, אז זה לא מאמן, וזה להבנתי גם לא רופאים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור שדרור שמשון לא רלוונטי לפציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח.רק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 12:08היום זה חלק מהתפקיד של מאמני הכושר. לבוא למאמן ולשקף את המצב הגופני של כל שחקן. ככה זה עובד.KevinDurant כתב: 10 פברואר 2026, 11:45לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.רק מכבי כתב: 10 פברואר 2026, 11:28 אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.
מה לא השתנה?
מאמני הכושר.
אני לא יודע מי אחראי על התחום הזה ומי צריך לטפל בנושא, אבל כמו הדוגמה שנתתי אצל קני סייף יש גם את הדוגמה של פדראו.
הוא חזר בזמנו מהפציעה בברך וישר פתח פעמיים בהרכב בהפרש של 3-4 ימים ב2 משחקים עצימים מאוד מול ב''ש, גם בליגה וגם בגביע.
לא ככה מחזירים שחקן מפציעה ולא ככה שומרים על שחקן שלא יפצע כמו במקרה של קני סייף.
שוב אגיד, אני לא יודע מי, אבל מישהו היה צריך לצעוק ולהרים דגל במקרה של קני סייף שהוא עוד שנייה נפצע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
אם אני שחקן אני לא נותן לאף איש צוות רפואי של מכבי חיפה להתקרב אליי אם הקריירה שלי חשובה לי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בסוף ייעדר חודש, ואז מה שיפה זה שהם ידאגו כנראה להנחית את זה כ"אנחת רווחה" שזה "רק" חודש.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 140 פעמים
בלי קורנו בכר יכול להתפטר כבר עכשיו
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם בכר מביא עם הסגל הנוכחי גביע, זה הישג יותר גדול משלב בתים של ליגת האלופות עם הסגל שהיה לו אז?

-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 140 פעמים
גביע לא מדד. בגביע זכו קבוצות שירדו ליגה או אפילו מלאומית. אבל לא חושב גם שיביא.
אנחנו קבוצה כאוטית ולא כשירה. לא מביאים גביע דרך אילתורים.
אנחנו קבוצה כאוטית ולא כשירה. לא מביאים גביע דרך אילתורים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
קאסה ואמיר היו תוך כדי משחק, זה דבר שקורה.
קורנו פגיעה באימון, גם קורה.
פדראו אני לא יודע איך קרה בדיוק, אבל זה בטח לא היה סתם במשחק או אימון.
בכל מקרה זה נאחס גדול, אני לא זוכר מתי היה דבר כזה אצלנו ובטח לא בקבוצות אחרות.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
דווקא הכתבה הזו מאוד לא מדויקת, הספירה שלהם לא נכונה בכלל.HaifaWave כתב: 14 פברואר 2026, 16:33 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=534263
מקום ראשון
הם ספרו לפי שחקנים שלא היו בסגל, בספירה הזו גם פודגו נחשב פצוע ויש שחקנים שהוגדרו פצועים אבל לא נספרו כמו אצילי.
ובלי קשר לכתבה הזו, אני בטוח שאנחנו מובילים בכמות הפציעות.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה משהו שקשה מאוד לייצר עליו מעקב רציני והם התבססו יותר על נתונים יבשים כמו transfermarkethezildo כתב: 14 פברואר 2026, 18:03דווקא הכתבה הזו מאוד לא מדויקת, הספירה שלהם לא נכונה בכלל.HaifaWave כתב: 14 פברואר 2026, 16:33 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=534263
מקום ראשון
הם ספרו לפי שחקנים שלא היו בסגל, בספירה הזו גם פודגו נחשב פצוע ויש שחקנים שהוגדרו פצועים אבל לא נספרו כמו אצילי.
ובלי קשר לכתבה הזו, אני בטוח שאנחנו מובילים בכמות הפציעות.
לך תעקוב אחרי שחקנים שנפצעו בהפועל פ''ת או באשדוד נניח.
אבל זה די ברור כמו שאמרת במקרה שלנו שאם נעבור על כל הסגל אפשר לספור על יד אחת שחקנים שלא נפצעו השנה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא שצריך לשכנע את המשוכנעים, אבל נכנסתי במקרה לכתבה מעונה שעברה להסתכל על הפציעה של נהואל והכותרת:
"מכת הפציעות של זרי מכבי חיפה נמשכת"
מדווח שם על נהואל, פדראו, סברינה ונסימבה.
כנראה גם אז סבלו מחוסר מזל
"מכת הפציעות של זרי מכבי חיפה נמשכת"
מדווח שם על נהואל, פדראו, סברינה ונסימבה.
כנראה גם אז סבלו מחוסר מזל