עד לפני חודשיים וחצי הוא היה בינוני מינוס לאורך העונה. מאז הוא פשוט לא בכיוון, מספיק להסתכל קצת על מה אוהדי ביתר אומרים ברשתות כדי להבין כמה חלש הוא בתקופה האחרונה.כובע קש כתב: 05 פברואר 2026, 00:31 לא מדברים על זה אבל ירין לוי בעונה גרועה.
אני חושב שגם בעונה שעברה הוא לא היה עילוי כמו שעשו ממנו אבל השנה אני לא זוכר משחק שהוא בלט בו משמעותית כמו במשחקים שהיו לו בשנה שעברה. היום נגד בני יהודה היה מהחלשים במגרש.
אני עדיין חושב שעשו איתו טעות, כי בניגוד לכל השחקנים האחרים שהשאלנו/שיחררנו לביתר הוא היה פרוספקט אמיתי וכוכב בכל השנים שלו פה וזה לא משהו שאתה משחרר לביתר. אני כן הייתי שמח לראות אותו פה נאבק על דקות כחלק מהסגל בעונה הבאה, לא ככוכב ולא בטיח. דווקא העונה שהיא שיעור בצניעות עבורו, יכולה לעשות לו פה טוב.
אני כן חושב שהוא ממש ישאף לצאת, בקצב הנוכחי של העונה לא רואה אותו מקבל הצעה מהמקומות שהוא מכוון אליהם.
על שאר המושאלים/השחקנים שעברו אליהם אין בכלל מה לדבר. אלו לא שחקנים למכבי חיפה בטווח הרחוק וסתם נהיה איזה שהוא הייפ כי הדביקו את ההצלחה של ירין לוי, לשניים וחצי גולים ובישולים של בן שימול יחד עם ההצלחה של ביתר ועשו פה שמח.