מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
המועדון הזה כל כך נאחס, 3 צולבות בעונה.
אשכרה בית קברות לשחקנים.
מגיע להם על כל ההתנהלות הכושלת
מקווה שלא נגיע גם לפלייאוף העליון
ועוד יותר מקווה שהזקן הטרחן כבר ילך הביתה, נסתדר גם בלעדיו.
מספיק שכל מנוי ישים 1,000 ש"ח בשנה וזה יותר מה כסף מהכיס שהוא מביא לכאורה.
תוסיפו על זה ספונסר חינם לקבוצת מאיר ובכלל לא נצטרך להוסיף אגורה.
לך כבר לך!!!
אשכרה בית קברות לשחקנים.
מגיע להם על כל ההתנהלות הכושלת
מקווה שלא נגיע גם לפלייאוף העליון
ועוד יותר מקווה שהזקן הטרחן כבר ילך הביתה, נסתדר גם בלעדיו.
מספיק שכל מנוי ישים 1,000 ש"ח בשנה וזה יותר מה כסף מהכיס שהוא מביא לכאורה.
תוסיפו על זה ספונסר חינם לקבוצת מאיר ובכלל לא נצטרך להוסיף אגורה.
לך כבר לך!!!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים
אי אפשר למנוע לגמרי פציעות, אבל גלובלית פיזיולוגיה זה מדע ויש טכניקות לנסות להפחית סיכוי לפציעות, כולל כאלה. המועדון לא רוצה לבצע מהלכים בסיסיים בנושא, שהם גם הכי זולים.
מה שקורה במועדון 15 שנה זה לא חוסר מזל. כמעט כל התקופה הזו יש המון פציעות פרט לתקופות קצרות.
ברגע שבכר חזר מפגרת מונידאל עם יותר פצועים מאשר נכנס אליה, והיו מלא, אז הבנתי שהוא צריך לסיים אחרי אותה עונה. זה עוד לפני שאפילו נמאס לו לאמן. לא נכון לעבוד ככה כמערכת.
מה שקורה במועדון 15 שנה זה לא חוסר מזל. כמעט כל התקופה הזו יש המון פציעות פרט לתקופות קצרות.
ברגע שבכר חזר מפגרת מונידאל עם יותר פצועים מאשר נכנס אליה, והיו מלא, אז הבנתי שהוא צריך לסיים אחרי אותה עונה. זה עוד לפני שאפילו נמאס לו לאמן. לא נכון לעבוד ככה כמערכת.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
אני לא מאחל לאף מאמן לבוא לאמן תחת יענק'לה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
טומי חוזר למכבי.
המגן השמאלי, שגדל במחלקת הנוער במכבי וזכה עימה באליפות, הושאל העונה להפועל כפר סבא וחוזר למועדון. טומי יצטרף לאימוני הקבוצה בשישי הקרוב.
רשמי.
לא מעלים כפוסט ברשתות, וגם חסמו את האפשרות להגיב על הסטורי.
המגן השמאלי, שגדל במחלקת הנוער במכבי וזכה עימה באליפות, הושאל העונה להפועל כפר סבא וחוזר למועדון. טומי יצטרף לאימוני הקבוצה בשישי הקרוב.
רשמי.
ממה הם מפחדים כל כך?רק מכבי כתב: 11 פברואר 2026, 16:39 טומי חוזר למכבי.
רשמי.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
רק חבל שאת המגרש אי אפשר לסגור.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 16:41ממה הם מפחדים כל כך?רק מכבי כתב: 11 פברואר 2026, 16:39 טומי חוזר למכבי.
רשמי.
הביאו מגן שמאלי זר טומי ציצואשוילי
לא הביאו רק החזירו אבל יש לו שם של זר אז סגרנו פינה
לא הביאו רק החזירו אבל יש לו שם של זר אז סגרנו פינה
גם במגרש שחר דואג לסתום לאנשים את הפה.lemmacantor כתב: 11 פברואר 2026, 16:59רק חבל שאת המגרש אי אפשר לסגור.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 16:41ממה הם מפחדים כל כך?רק מכבי כתב: 11 פברואר 2026, 16:39 טומי חוזר למכבי.
רשמי.
אפילו לא טרחו לצלם אותו עם חולצה עדכנית של מכבי.רק מכבי כתב: 11 פברואר 2026, 16:39 טומי חוזר למכבי.
רשמי.
כשחובבנים, אז חובבנים עד הסוף.

-
lemmacantor
- סמל ירוק
אבל לא יכול למנוע מהיריבות לחשוף את הכישלון שלנו.Smile כתב: 11 פברואר 2026, 20:13גם במגרש שחר דואג לסתום לאנשים את הפה.
הם עושים לו עוול.רק מכבי כתב: 11 פברואר 2026, 16:39 טומי חוזר למכבי.
רשמי.
זה אמנם עוד רחוק - אני כבר מתחיל לשמוע את הניצנים של
"לא נביא שחקן זר במקום קורנו. בונים עליו כשיחזור".
במילים אחרות - גולני ופייזנגיכט יהיו המגנים בצד שמאל בעונה הבאה.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
*** ציצואשווילי ומהנוער. גולני ופיינגזיכט יעברו לביט"ררק מכבי כתב: 12 פברואר 2026, 14:29 זה אמנם עוד רחוק - אני כבר מתחיל לשמוע את הניצנים של
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
הפועל מעסיקים סקאוט זר במשרה מלאה, בינתיים התוצאות מבחינת פגיעה בזרים די מרשימות העונה. אולי הגיע הזמן לרענון במחלקת הסקאוטינג במועדון?
באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו (
) כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
אז מה הסיפור? זה קינגס וונטורה באמת כאלו טובים? או שזו פשוט קבוצה מאוד מאומנת?
זה לא נושא של ב״ש אז לא רוצה לפתוח דיון על ב״ש אבל אם תאורטית היה פה טרייד של אגבה ואוחנה על ונטורה וקאנגוואה, היינו מתחלפים גם במקומות?
זה לא נושא של ב״ש אז לא רוצה לפתוח דיון על ב״ש אבל אם תאורטית היה פה טרייד של אגבה ואוחנה על ונטורה וקאנגוואה, היינו מתחלפים גם במקומות?
-
lemmacantor
- סמל ירוק
סקאוטים רק ממליצים. צריך גם לדעת מה לעשות עם ההמלצות. ליונייטד למשל כל השנים האלה יש מחלקת סקאוטינג ענפה, רק שהיא מיותרת לחלוטין, כי המועדון חולה וחסר כיוון. גם מכבי חיפה חסרת כיוון. אני לא פוסל שהסקאוטים שלה בסדר גמור. לא מכיר עד כדי פרטים כאלה.Shocking4U כתב: 14 פברואר 2026, 22:17 הפועל מעסיקים סקאוט זר במשרה מלאה, בינתיים התוצאות מבחינת פגיעה בזרים די מרשימות העונה. אולי הגיע הזמן לרענון במחלקת הסקאוטינג במועדון?
אל תשכחו ששחר נוהג משך שנים להתקמצן איפה שצריך ולהתפזר על כל הברירות מחדל. תחשבו על איזה אילאימהריטה שלא רצו להשקיע בו בקיץ 2023. כמה כסף בוזבז מאז על עמדה 6 ואנחנו רק הולכים שם אחורה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 252 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
לא אמרת כלום חוץ מזה שיש להם כנראה את 2 השחקנים הכי טובים בליגה.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 00:05 באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו () כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
זה כמו שהיית לוקח מאתנו לפני כמה שנים את נטע ושרי.
100%lemmacantor כתב: 15 פברואר 2026, 01:13סקאוטים רק ממליצים. צריך גם לדעת מה לעשות עם ההמלצות. ליונייטד למשל כל השנים האלה יש מחלקת סקאוטינג ענפה, רק שהיא מיותרת לחלוטין, כי המועדון חולה וחסר כיוון. גם מכבי חיפה חסרת כיוון. אני לא פוסל שהסקאוטים שלה בסדר גמור. לא מכיר עד כדי פרטים כאלה.Shocking4U כתב: 14 פברואר 2026, 22:17 הפועל מעסיקים סקאוט זר במשרה מלאה, בינתיים התוצאות מבחינת פגיעה בזרים די מרשימות העונה. אולי הגיע הזמן לרענון במחלקת הסקאוטינג במועדון?
אל תשכחו ששחר נוהג משך שנים להתקמצן איפה שצריך ולהתפזר על כל הברירות מחדל. תחשבו על איזה אילאימהריטה שלא רצו להשקיע בו בקיץ 2023. כמה כסף בוזבז מאז על עמדה 6 ואנחנו רק הולכים שם אחורה.
מצחיק אותי שאנשים "מבקרים" את הסקאוטים ומחלקת הסקאוט כשברור לנו ואנחנו יודעים איך מגיעים לפה שחקנים בזמן האחרון.
אני רוצה להתמקד בנו, לא בב״שKevinDurant כתב: 15 פברואר 2026, 10:04לא אמרת כלום חוץ מזה שיש להם כנראה את 2 השחקנים הכי טובים בליגה.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 00:05 באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו () כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
[
האם הסגל הנוכחי + קינגס וונטורה היה דורס את הליגה כמו שב״ש דורסת? או שזה קוז׳ק קוסם ובנה קבוצה של אליפות מכמה נגרים ושני כוכבים?
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא קוסם. אבל יש לו טביעת יד חזקה שם. כן. הוא מעמיד אותם נכון, יש להם סגנון ברור.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 11:46אני רוצה להתמקד בנו, לא בב״שKevinDurant כתב: 15 פברואר 2026, 10:04לא אמרת כלום חוץ מזה שיש להם כנראה את 2 השחקנים הכי טובים בליגה.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 00:05 באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו () כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
[
האם הסגל הנוכחי + קינגס וונטורה היה דורס את הליגה כמו שב״ש דורסת? או שזה קוז׳ק קוסם ובנה קבוצה של אליפות מכמה נגרים ושני כוכבים?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 252 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
להערכתי היית רואה תוצאות די דומות לשל ב''ש.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 11:46אני רוצה להתמקד בנו, לא בב״שKevinDurant כתב: 15 פברואר 2026, 10:04לא אמרת כלום חוץ מזה שיש להם כנראה את 2 השחקנים הכי טובים בליגה.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 00:05 באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו () כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
[
אני לא חושב אגב שזה כמה נגרים ושני כוכבים. הלדר לופז מגן שמאלי מעולה ברמת הליגה, אליאל פרץ שחקן נבחרת, דן ביטון שחקן נבחרת ונותן השנה הרבה מספרים.
זה שלפני שהם הגיעו לב''ש הם היו פחות נוצצים לא אומר שהיום הם לא טובים.
גם חזיזה למשל הגיע לפה כשם לא נוצץ ונהפך לכזה בהמשך.
חזיזה היה צעיר יחסית שהגיע לכאן
אליאל פרץ ודן ביטון פרצו בגיל הרבה יותר מאוחר
אליאל פרץ ודן ביטון פרצו בגיל הרבה יותר מאוחר
מזאת הבדיחה הזאת שפיינגזיכט ורטנר ישחקו עם הנוער נגד אתלטיקו?
הם שחקני בוגרים לכל דבר וככה צריך להתייחס אליהם.
לא ראיתי את ברצלונה מורידה את ימאל לנוער בשביל המשחק נגדנו
לא חושב שהסגל שלהם בנוי מנגרים, אבל אין בו הרבה כוכבים.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 11:46אני רוצה להתמקד בנו, לא בב״שKevinDurant כתב: 15 פברואר 2026, 10:04לא אמרת כלום חוץ מזה שיש להם כנראה את 2 השחקנים הכי טובים בליגה.benrey כתב: 15 פברואר 2026, 00:05 באמת אני מסתכל ראש בראש בעמדות אנחנו מול ב״ש, וחוץ מונטורה וקינגס מי יש להם? ביטון כבר היה על המדף ולא היו הצעות. פרץ אם היה מגיע לפה זה לא היה מתקבל בעין יפה, זלטנוביץ׳ גם רכש מהליגה, בלמים חלשים מאוד, שוער חלש, לופז חביב אבל קורנו () כמה רמות מעליו, לפחות היה… שוער לא יציב בעליל, וגיא מזרחי מגן סביר אבל אם היה נוחת פה בקיץ אף אחד לא קם מהכסא ומוחא כפיים.
[
כשהסגל מאוזן וזו האיכות, זה מספיק כדי להתחרות על אליפות.
הקבוצה של 22/23 היא חריגה, קבוצה הסטורית. נקודת ההשוואה צריכה להיות הסגל של 20/21. היה לנו סגל מאוזן עם ציר מרכזי דומיננטי (ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, שרי, חזיזה וניקי), אבל קצר מאד ושחקני הרכב שהוחלפו בהמשך בשחקנים איכותיים יותר. לצורך העניין, באותה עונה פתחו פה סאן, רז, חוסה ושני שחקנים צעירים שחזרו מהשאלות (ארד ופאני) ומהספסל גיבו שמות כמו אבו אלשיך, נחמני, חבשי ואשכנזי.
במובן הזה, אני נוטה להאמין שעם קישור איכותי יותר ופחות פציעות, גם אנחנו היינו רצים גבוה יותר.
מעבר לזה, אי אפשר להתעלם מזה שקוז׳וך עושה עבודה נהדרת. להבדיל, נניח, מהמאמנים שמתא מביאה, הוא מייצר כדורגל התקפי ומעניין. אני לא חושב שבכר שונה מהותית בהקשר הזה ואני סבור שרוב האוהדים שלנו היו מעדיפים אחד משניהם על פני הזרים שמגיעים למתא בכל העונות האחרונות או שאר המאמנים שהיו בב״ש.
יודע שזה דל״פ, אבל במציאות שבה הסגל בריא, אני בעד שייצאו.כובע קש כתב: אתמול, 17:02 מזאת הבדיחה הזאת שפיינגזיכט ורטנר ישחקו עם הנוער נגד אתלטיקו?
לא בכל יום יש הזדמנות להקפיץ את האיכות והשווי של שחקני הנוער וראינו את הערך של המונדיאליטו בזמנו בהקשר הזה.
מה גם שיש להם אפשרות לנוח עד שני.
העניין הוא שהבוגרים, באופן מצער, תלויים בשניהם כרגע ולכן, אין שום היגיון בלשחרר אותם למשחק.
אם, חלילה, מישהו מהם ייפצע, זה עלול לגמור אותנו מול הפועל ת״א.
אם פיינגזיכט/רטנר מקבלים נניח כרטיס אדום נגד אתלטיקו והנוער מודחים, האדום נגרר לעונה הבאה למוקדמות מפעל אירופי של הבוגרים (אם וכאשר)?

קבוצת הנוער צריכה לשרת את הבוגרים ולא הפוךברק.י כתב: אתמול, 19:18יודע שזה דל״פ, אבל במציאות שבה הסגל בריא, אני בעד שייצאו.כובע קש כתב: אתמול, 17:02 מזאת הבדיחה הזאת שפיינגזיכט ורטנר ישחקו עם הנוער נגד אתלטיקו?
לא בכל יום יש הזדמנות להקפיץ את האיכות והשווי של שחקני הנוער וראינו את הערך של המונדיאליטו בזמנו בהקשר הזה.
מה גם שיש להם אפשרות לנוח עד שני.
העניין הוא שהבוגרים, באופן מצער, תלויים בשניהם כרגע ולכן, אין שום היגיון בלשחרר אותם למשחק.
אם, חלילה, מישהו מהם ייפצע, זה עלול לגמור אותנו מול הפועל ת״א.