Apoc כתב: ↑26 יולי 2022, 19:34
Shocking4U כתב: ↑26 יולי 2022, 19:29
Apoc כתב: ↑26 יולי 2022, 19:23
לדעתי הצורך להוכיח ולהשתיק אחרי הפרשה זה סיבה מרכזית לכך שהוא התפוצץ אצלנו ונתן מספרים כאלה מפלצתיים.
וכן כמו שאמרתי זה מאוד יקל עלינו במו"מ מסיבות ברורות. לא רואה שלמישהו תהיה בעיה להצטלם איתו או להוציא פושים עליו כמו שלא הייתה בעיה עד עכשיו.
לא צריך לחפש בכוח סערות כמו שהיו פה כאלה (חזיזוש) שטענו בזמנו שאם אצילי חותם זה יגמור את המועדון תקשורתית וכו' והם טעו לגמרי.
לא צריך להתרגש מכל כתבה שמעלים בערוץ כזה או אחר או מכל פרשן לענייני הכל שרושם משהו בטוויטר.
יש הבדל בין זה ששחר החתים אותו 7 חודשים בערך אחרי שהפרשה התפוצצה מבחינת רעש תקשורתי לבין זה שעכשיו יש עליו כתבות מגזין באורך של 15 דקות במהדורה המרכזית.
להקל עלינו במו״מ זה אני לא רואה בכלל ולדעתי אין קשר בין הדברים. אני פשוט חושב שהמועדון לא ירצה בזמן שהשחקן נמצא בכותרות בהקשר כל כך שלילי להוציא הודעות חגיגיות על הארכת חוזה שגם בדרך כלל מלוות בתמונות במסגר עם יענקל’ה ועוזי.
ה"רעש" שהיה כששחר החתים אותו הוא פי כמה ממה שיהיה עכשיו. מה קרה עכשיו? עלתה כתבה? יעלו עוד כתבות. אז מה?
זה לא הפריע לו ולמועדון אז ולא יפריע גם עכשיו להמשיך את ההתקשרות עם השחקן, ולפרסם תמונות, ולהעלות פושים, וכל העסק. עסקים כרגיל.
בנוגע למו"מ, כשהשחקן מקבל תזכורת שאנחנו לוקחים אותו עם כל התיק ושהסיפור איתו פוגע באטרקטיביות שלו אז זה בהחלט משמעותי לדעתי.
הרעש עליו לא היה קיים עד שהחתמת אותו ואז היה שבוע של רעש וגם הוא לא ברמה שמתקרבת לרמה של הפרסום המקורי.
הפרסום המקורי היה אחד מהסיפורים הגדולים במדינה בזמנו, זה היה בזמן הקורונה כשכולם היו מרותקים למהדורות וזה היה פרשה שפתחה מהדורות במשך כמה ימים טובים בערוצי החדשות המרכזיים לא באולפן הלילה בערוץ הספורט. תהיה בטוח של יענקל’ה לא היה שום אומץ אז לגעת באצילי עם מקל ולא סתם הוא חיכה עד שהתיק יסגר ונתן לו גם לצאת לקפריסין למרות שתהיה בטוח שאצילי היה שמח להצטרף עוד בקיץ ההוא.
עכשיו זה שוב הולך לככב במהדורות, כתבות של של 15 דקות במהדורה מרכזית כולל התכתבויות שאין לי ספק שהולכות להיות מאוד מביכות עבור אצילי גם אם אנחנו יודעים שהן לא הגיעו לרף הפלילי.
דיבורים על סקס, קוקאין ואלכוהול זה לא בדיוק החלון ראווה שאתה רוצה להציג כמועדון כדורגל וכמו שאני מכיר את יענקל’ה אין סיכוי שתתפוס אותו ואת אצילי באותו פריים עד שזה ירד מהכותרות. אני גם לא רואה כל עוד הדבר הזה נמצא חזק בnewscycle את המועדון מוציא הודעה על חידוש חוזה עם כל הפסטיבל שזה יגרור.
בלי קשר, מה לעזעזאל מעכב את זה? כמה זמן לחדש חוזה לשחקן? בושה