פייר קורנו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: פייר קורנו - נושא רשמי
גמר את הקריירה, חבל על המאמץ. הוא ישוב במקרה הטוב בעונת 27/28 וגם אז אחרי שנה וחצי בלי כדורגל קשה לראות אותו חוזר בגיל 31 וחצי לכושר שלפני הפציעה.
צריך למצוא מגן שמאלי זר לצערנו, שיתחילו לעבוד כבר עכשיו לקראת יוני.
שיחפשו מישהו רווק שאוהב ישראליות.
צריך למצוא מגן שמאלי זר לצערנו, שיתחילו לעבוד כבר עכשיו לקראת יוני.
שיחפשו מישהו רווק שאוהב ישראליות.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 67 פעמים
- קיבל תודה: 142 פעמים
כאמור זה לא רק פציעה הזו. מאז שעזב אותנו בפעם הראשונה הוא יותר פצוע ממשחק.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
חבל מאוד. נראה אם החובבנים שלנו יחפשו מגן זר
או יבנו על פיינזיגכט.
או יבנו על פיינזיגכט.
אררררבע - אחת
להבנתי במקרה פדראו המועדון לא עקב מקרוב, פשוט אישרו לשחקן לעבור טיפול לבחירתו.Shocking4U כתב: 01 מרץ 2026, 10:59 לא אמרו שלמדו ממקרה פדראו ועכשיו אנחנו שומעים שהוא טס לצרפת לעבור לניתוח אצל מומחה חיצוני?
מאז הסיקו מסקנות וגם אם מאשרים לשחקן לעבור טיפול אצל מומחה חיצוני זה במעקב צמוד של המועדון (לא שזה יעזור...)
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 261 פעמים
- קיבל תודה: 185 פעמים
כל הכתבות האחרונות שמדברות על הפציעה שלו רק מנסות לייצר יותר טראפיק.
אותם כתבים כתבו בעת הפציעה שהוא יחזור בתחילת 2027 ועכשיו כותבים את זה שוב ואומרים כאילו זה סיטואציה מורכבת יותר.
אותם כתבים כתבו בעת הפציעה שהוא יחזור בתחילת 2027 ועכשיו כותבים את זה שוב ואומרים כאילו זה סיטואציה מורכבת יותר.
לא חושב שלתת לפיינגזיכט הרכב ולהשתמש בגולאני כמחליף זו החלטה רעה. פיינגזיכט טוב מקצועית וצפוי עוד להתפתח. אם היה מעורב יותר התקפית ומביא מספרים, אני בספק אם היו ספקות לגבי ההתאמה שלו להרכב באופן קבוע (כמובן, כל עוד קורנו לא כשיר).
העניין הוא שבקיץ יתפנה לנו מקום ל-3-5 זרים חדשים (לא כולל כאלו שבתכניות המקצועיות אבל אולי יבהלו מהמצב הבטחוני ויעזבו גם), כך שלא צריך להתפשר בעמדה הזו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 261 פעמים
- קיבל תודה: 185 פעמים
אני לא חושב שאפשר לבנות מקצועית על קורנו לעונה הבאה בהתחשב בזה שהוא יחזור כנראה בסביבות חודש ינואר אחרי שנה בלי כדורגל.ברק.י כתב: היום, 13:17לא חושב שלתת לפיינגזיכט הרכב ולהשתמש בגולאני כמחליף זו החלטה רעה. פיינגזיכט טוב מקצועית וצפוי עוד להתפתח. אם היה מעורב יותר התקפית ומביא מספרים, אני בספק אם היו ספקות לגבי ההתאמה שלו להרכב באופן קבוע (כמובן, כל עוד קורנו לא כשיר).
העניין הוא שבקיץ יתפנה לנו מקום ל-3-5 זרים חדשים (לא כולל כאלו שבתכניות המקצועיות אבל אולי יבהלו מהמצב הבטחוני ויעזבו גם), כך שלא צריך להתפשר בעמדה הזו.
כלומר, צריך להיערך בעמדת המגן השמאלי. אם פיינגזיכט וגולאני זה מספיק טוב? לא חושב.
ברור שקורנו לא על הפרק.KevinDurant כתב: היום, 14:37אני לא חושב שאפשר לבנות מקצועית על קורנו לעונה הבאה בהתחשב בזה שהוא יחזור כנראה בסביבות חודש ינואר אחרי שנה בלי כדורגל.ברק.י כתב: היום, 13:17לא חושב שלתת לפיינגזיכט הרכב ולהשתמש בגולאני כמחליף זו החלטה רעה. פיינגזיכט טוב מקצועית וצפוי עוד להתפתח. אם היה מעורב יותר התקפית ומביא מספרים, אני בספק אם היו ספקות לגבי ההתאמה שלו להרכב באופן קבוע (כמובן, כל עוד קורנו לא כשיר).
כלומר, צריך להיערך בעמדת המגן השמאלי. אם פיינגזיכט וגולאני זה מספיק טוב? לא חושב.
השאלה היא האם פיינגזיכט צריך לקבל הרכב בעונה הבאה עם תחרות מול צעיר אחר. אני לא פוסל את זה, בטח לא במציאות שבה יש מגבלת זרים.
העניין הוא, שגם אין צורך ״לעגל פינות״ ולרוץ עם פיינגזיכט כשצפויים להתפנות מקומות רבים לזרים. גם אם יביאו 6, 10 וחלוץ זרים, סביר שיהיה עוד מקום למגן שמאלי זר.