האם מאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל ?
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 69 פעמים
- קיבל תודה: 145 פעמים
Re: האם מאמן אחר היה מוציא יותר מהסגל ?
נגיד למקום יותר טוב. מוציא יותר מהקיים כן.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
עם הסגל הזה (וכמות הפציעות) גם פרגוסון לא היה מצליח יותר.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 264 פעמים
- קיבל תודה: 186 פעמים
אני נוטה ללכת פה לכיוון של אלכס במקרה הזה.
אני חושב שמאמן כמו ברדה היה עושה פה יותר נקודות לדוגמה כי הוא היה משחק בצורה אחרת.
אני חושב שמאמן כמו ברדה היה עושה פה יותר נקודות לדוגמה כי הוא היה משחק בצורה אחרת.
מאמן אחר היה יכול להוציא מהסגל הזה יותר אבל גג מקום שני-שלישי, לא מעבר
-
lemmacantor
- סמל ירוק
שני-שלישי זה יותר טוב מחמישי-שישי.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 111 פעמים
- קיבל תודה: 67 פעמים
פלורס היה הרבה יותר sober לגבי הסגל ושיחק בהתאם וראינו כמה זה החזיק
יש לנו בעיה של תיאום ציפיות כי יש לנו הנהלה מסריחה שתמיד מנסה למכור לקהל יגואר כשהיא מביאה סוזוקי בלנו
בכר מנסה לשחק "כדורגל" שהוא יותר מתקבל על ידי הקהל כהתקפי ורלוונטי למכבי ויש לזה רמת סיכון גבוהה יותר.
ברור שעדיף לסיים במקום גבוה יותר ולהגיע לאירופה אבל לדעתי שום מאמן לא מביא את הסגל הזה לאירופה
יש לנו בעיה של תיאום ציפיות כי יש לנו הנהלה מסריחה שתמיד מנסה למכור לקהל יגואר כשהיא מביאה סוזוקי בלנו
בכר מנסה לשחק "כדורגל" שהוא יותר מתקבל על ידי הקהל כהתקפי ורלוונטי למכבי ויש לזה רמת סיכון גבוהה יותר.
ברור שעדיף לסיים במקום גבוה יותר ולהגיע לאירופה אבל לדעתי שום מאמן לא מביא את הסגל הזה לאירופה
עם פלורס היינו מסיימים בפלייאוף תחתוןDelPiero כתב: אתמול, 16:21 פלורס היה הרבה יותר sober לגבי הסגל ושיחק בהתאם וראינו כמה זה החזיק
- KevinDurant
- חבר בבורד
פלורס לא רלוונטי לסיטואציה, מאמן כמו ברדה או קוז'וך היה מוציא יותר מהסגל.
מה זה משחק בצורה אחרת? יותר הגנתי כמו שפלורס ניסה? ראינו לאן הוא הגיע.KevinDurant כתב: אתמול, 12:11 אני נוטה ללכת פה לכיוון של אלכס במקרה הזה.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה לא שחור או לבן. זה לא שפלורס גם איזה מאמן גדול.hezildo כתב: אתמול, 19:29מה זה משחק בצורה אחרת? יותר הגנתי כמו שפלורס ניסה? ראינו לאן הוא הגיע.KevinDurant כתב: אתמול, 12:11 אני נוטה ללכת פה לכיוון של אלכס במקרה הזה.
בכר משחק באותה שיטה כבר כמה שנים לא משנה איזה סגל יש לו, לא מנסה לעשות התאמות, לא מנסה לעשות שינויים.
כל פעם אותו דבר עם קשר אחורי אחד ו2 שמיניות שדוחפים גבוה גבוה לכיוון ה10, גם השנה, גם שנה שעברה, גם לפני שהוא עזב.
זה עבד עם נטע, פאני, סבע ושרי וזה לא עובד עם מה שיש והוא לא מנסה לעשות שום התאמות
-
lemmacantor
- סמל ירוק
גם תהליך האימון שלו דפוק.
אין באמת הבדל בין לא להגיע לאירופה ממקום 5 או 12. אנחנו לא סכנין ולא סרדינים שקריטית להם כל כך ההכנסה ממשחקים נגד הגדולות או מענקי מיקום.
במצב הנוכחי הייתי מעדיף פליי אוף תחתון.
אין באמת הבדל בין לא להגיע לאירופה ממקום 5 או 12. אנחנו לא סכנין ולא סרדינים שקריטית להם כל כך ההכנסה ממשחקים נגד הגדולות או מענקי מיקום.
במצב הנוכחי הייתי מעדיף פליי אוף תחתון.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
בלבול לדעתי היה מוציא מהסגל הזה יותר ואולי אפילו מצליח להיות מועמד לאליפות
אבל בכר בעונה של מסאי/בלבול היה לוקח אליפות חד משמעית
אבל בכר בעונה של מסאי/בלבול היה לוקח אליפות חד משמעית
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
היה עושה פחות ממסאי ולו כי הוא היה משאיל את חלאילי. והייתה לו כבר אפס מוטיבציה לעבוד.
איזה התאמות כבר אפשר לעשות עם הסגל המוגבל הזה?KevinDurant כתב: אתמול, 19:37זה לא שחור או לבן. זה לא שפלורס גם איזה מאמן גדול.hezildo כתב: אתמול, 19:29מה זה משחק בצורה אחרת? יותר הגנתי כמו שפלורס ניסה? ראינו לאן הוא הגיע.KevinDurant כתב: אתמול, 12:11 אני נוטה ללכת פה לכיוון של אלכס במקרה הזה.
בכר משחק באותה שיטה כבר כמה שנים לא משנה איזה סגל יש לו, לא מנסה לעשות התאמות, לא מנסה לעשות שינויים.
כל פעם אותו דבר עם קשר אחורי אחד ו2 שמיניות שדוחפים גבוה גבוה לכיוון ה10, גם השנה, גם שנה שעברה, גם לפני שהוא עזב.
זה עבד עם נטע, פאני, סבע ושרי וזה לא עובד עם מה שיש והוא לא מנסה לעשות שום התאמות
אז היה משחק בשיטה אחרת, זה לא היה משנה הרבה.
אררררבע - אחת