אבדולאי סק - נושא רשמי

Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 73 פעמים

Re: אבדולאי סק - נושא רשמי

שליחה על ידי Daniel123 »

הזייה אחת גדולה אם מאריכים לו את החוזה.
אם לא רוצים לתת לאלעד אמיר את המקום אז מבחינתי שיביאו בלם זר אחר.
מקווה שלא ימשיכו עם ההתנהלות החובבנית.
DDG
גול ראשון בבוגרים
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי DDG »

להטיס מפה על טיל
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 93 פעמים
קיבל תודה: 65 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

נגד הפועל ירושלים כמעט כל התקפה התחילה ממנו והוא תקע את המשחק לגמרי.
אתמול הוא עשה את זה אולי פעמיים והמשחק היה גם יותר שוטף.
מקווה מאוד שזאת הוראה של בכר ושלא נראה יותר את סק מנהל את המשחק מאחורה
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 24 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

להערכתי הבעיה המרכזית שלו היא שהוא לא תמיד מעריך נכון את היכולת של הבלם שלצידו.
כשיש לצידו בלם ברמתו פלוס מינוס (ראו ערך דילן, או גולדברג של לפני הפציעה) יש מי שיחפה על המשחק ההרפתקני שלו (והוא גם מחפה עליו כשצריך)
כשיש לצידו בלם שלא קרע זוג נעליים הוא משחק אחראי וממושמע טקטית וגם בזה הוא מעולה
הבעיה מתחילה בכל שאר הטווח של הבלמים שהוא סומך עליהם יותר מדי
נערך לאחרונה על ידי MH13 TILL I DIE ב 23 פברואר 2026, 07:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 15 פעמים
קיבל תודה: 163 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

רק אני לא מבין את הטענות על זה שהוא עלה לשחק חלוץ בדקות האחרונות כשאנחנו בפיגור? זה פעם ראשונה ששמעתם על בלם גבוה ופיזי שעולה לשחק חלוץ במשחקים שהקבוצה צריכה גול?
גם דקל היה עושה את זה, גם מגוויר עושה את זה ביונייטד וואן דייק בליברפול. סתם כי זה סק ויש לו מוניטין אז אנשים רצים להגיד שזה שכונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 277 פעמים
קיבל תודה: 192 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Shocking4U כתב: 23 פברואר 2026, 01:01 רק אני לא מבין את הטענות על זה שהוא עלה לשחק חלוץ בדקות האחרונות כשאנחנו בפיגור? זה פעם ראשונה ששמעתם על בלם גבוה ופיזי שעולה לשחק חלוץ במשחקים שהקבוצה צריכה גול?
גם דקל היה עושה את זה, גם מגוויר עושה את זה ביונייטד וואן דייק בליברפול. סתם כי זה סק ויש לו מוניטין אז אנשים רצים להגיד שזה שכונה
זה שכונה כי כבר יש 3 חלוצים על המגרש. בשביל מה אתה מכניס חלוץ אם אתה נותן לו לשחק מגן ימני?

בגלל שכבר היו 2 חלוצים אז הוא עלה למעלה וגם שיחק כמו 10.

זה היה אחרי שרטנר הוחלף ובטאי יצא והיינו עם הרכב טלאים מאחורה ולא היה אף שחקן שמסוגל לקדם כדור ואז יצא מצב שבכלל לא הצלחנו להגיע לרחבה שלהם כדי לנצל את הגובה והפיזיות של סק
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 173 פעמים
קיבל תודה: 40 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 23 פברואר 2026, 06:53
Shocking4U כתב: 23 פברואר 2026, 01:01 רק אני לא מבין את הטענות על זה שהוא עלה לשחק חלוץ בדקות האחרונות כשאנחנו בפיגור? זה פעם ראשונה ששמעתם על בלם גבוה ופיזי שעולה לשחק חלוץ במשחקים שהקבוצה צריכה גול?
זה שכונה כי כבר יש 3 חלוצים על המגרש. בשביל מה אתה מכניס חלוץ אם אתה נותן לו לשחק מגן ימני?

בגלל שכבר היו 2 חלוצים אז הוא עלה למעלה וגם שיחק כמו 10.

זה היה אחרי שרטנר הוחלף ובטאי יצא והיינו עם הרכב טלאים מאחורה ולא היה אף שחקן שמסוגל לקדם כדור ואז יצא מצב שבכלל לא הצלחנו להגיע לרחבה שלהם כדי לנצל את הגובה והפיזיות של סק
חושב שזו בדיוק הייתה הסיבה.
לא היה לו קישור אז הוא חיפש איך לדלג לחלוצים.
זה לא עבד, אבל זו הייתה המחשבה.
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 26 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

זה סתם כי יש אנשים שקוראים להם בן דור ואהרונוביץ' שמבלבלים את המוח על סק כל שני וחמישי, אבל על אנשים אחרים במועדון / שחקנים אחרים בקבוצה לא יגידו מילה רעה.
בירקי
קפטן ירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

אני אוהב ממש את סק. אבל לזרוק אותו עשר דקות לסוף למעלה שיש שני עציצים אחרים ( מלמד ןיובאנוביץ)שלא מסוגלים לעשות שום פעולה התקפית מעבר ( אולי) לסיים התקפה…. זה הזיה. אפשר לעשות את זה 2-3 התקפות אחרונות
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 92 פעמים
קיבל תודה: 77 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

לא חושב שכדאי להשאיר אותו בחוזה של 600 בעונה.
צריך לדעת לחתוך פה שחקנים. גם את חזיזה חייבים לחתוך.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

בירקי כתב: 23 פברואר 2026, 10:31 אני אוהב ממש את סק. אבל לזרוק אותו עשר דקות לסוף למעלה שיש שני עציצים אחרים ( מלמד ןיובאנוביץ)שלא מסוגלים לעשות שום פעולה התקפית מעבר ( אולי) לסיים התקפה…. זה הזיה. אפשר לעשות את זה 2-3 התקפות אחרונות
יובאנוביץ לא הצליח לנצח אף מאבק מהרגע שנכנס. סק לבד ניצח לדעתי 3 מאבקים על כדורי גובה ברגע שעלה למעלה. כל הרעיון זה שבדקות האחרונות כשאתה בפיגור אתה בדרך כלל תרים מלא כדורים לרחבה ואתה רוצה שחקן פיזי וגבוה עם משחק ראש שיוכל להגיע לכדורים. עושים את זה בכל העולם, לא מבין למה כשזה סק אז פתאום זה שכונה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אגב אין פה שום תלונה לסק, הוא עושה מה שהמאמן אומר לו

הביקורת היא לבכר
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

בדיוק. סק לא היה הבעיה שלנו במשחק הזה
סמל אישי של משתמש
benrey
אלוף המדינה
הודה ל־: 67 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

שליחה על ידי benrey »

עלה עם סרט הקפטן והשלים 90 דקות ושער במשחק הידידות נגד גמביה.
גם הגנתית היו לו פעולות טובות
למה מחכים?

סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 69 פעמים
קיבל תודה: 275 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

אני מאוד מאוד אוהב אותו. לדעתי הגיע הזמן להיפרד. זה לא היכולת שלא מספיק טובה, כמו סוג של תחושת מיצוי הדדית.

היתרונות הולכים ונפגעים עם הגיל והחסרונות מתחדדים.

אני גם לא חושב שהוא יכול לייצר שילוב טוב עם הבלם השמאלי. הוא ועיסאת זה 2 שחקנים לא אחראיים בעליל. ולצערי שון זה כבר לא זה והוא לא יכול להיות כאן בלם פותח.

לאור כל זה, לדעתי טוב ייעשו אם ייפרדו ממנו.

כן, יהיה קשה להביא לכאן זרים כשאין אירופה. מודע לזה. ועדיין, יש מספיק בלמים בשוק, ויש להם קיץ ארוך. תעשו מה שצריך.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

הדבר היחיד שמשאיר אותו זה העובדה שהוא עדיין בלם ליגה טובה ואתה מפחד שלא תצליח להביא מישהו ברמתו. כי הוא לא שווה כרגע חוזה חדש.
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 15 אפריל 2026, 23:13 הדבר היחיד שמשאיר אותו זה העובדה שהוא עדיין בלם ליגה טובה ואתה מפחד שלא תצליח להביא מישהו ברמתו. כי הוא לא שווה כרגע חוזה חדש.
אני לא חושב.
בסוף, 3 מאמנים שונים (כולל הנוכחי) רצו איתו בהרכב בכל רגע שהתאפשר להם והוא גם פרסונה בחדר ההלבשה. מעבר לפחד להחליף אותו שציינת, שזה בוודאי נכון אחרי ששני זרים לא החליפו אותו בפועל.

העניין הוא שהוא יושב על חוזה שכמו עם סבע, מכביד על המערכת. אם הוא היה זר ב-350 אלף יורו לעונה הם בטוח היו משאירים אותו.

כמובן שלמרות עמדת המאמנים והחשש, לכל הפחות צריך לדון על סק ולא לקחת הישארות שלו כמובן מאליו.

אני כן בדעה שצריך להשאיר אותו. אנחנו בקיץ שלכל הפחות, אנחנו הולכים להחליף את פדראו, אגבה, סטיוארט ויובאנוביץ׳ כשגם מגן ימני מחליף, מגן שמאלי ושוער יכולים להיות על הפרק. אני חושב שזו גם הסיבה שכרגע המחלוקת היא על אורך החוזה.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

לא משאיר אותו. על מה יש לחשוב פה בכלל. הוא לא טוב כבר תקופה.
הייתי מביא את דילן בהנחה שעדיין שווה משהו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ברק.י כתב: 15 אפריל 2026, 23:33
Shocking4U כתב: 15 אפריל 2026, 23:13 הדבר היחיד שמשאיר אותו זה העובדה שהוא עדיין בלם ליגה טובה ואתה מפחד שלא תצליח להביא מישהו ברמתו. כי הוא לא שווה כרגע חוזה חדש.
אני לא חושב.
בסוף, 3 מאמנים שונים (כולל הנוכחי) רצו איתו בהרכב בכל רגע שהתאפשר להם והוא גם פרסונה בחדר ההלבשה. מעבר לפחד להחליף אותו שציינת, שזה בוודאי נכון אחרי ששני זרים לא החליפו אותו בפועל.

העניין הוא שהוא יושב על חוזה שכמו עם סבע, מכביד על המערכת. אם הוא היה זר ב-350 אלף יורו לעונה הם בטוח היו משאירים אותו.

כמובן שלמרות עמדת המאמנים והחשש, לכל הפחות צריך לדון על סק ולא לקחת הישארות שלו כמובן מאליו.

אני כן בדעה שצריך להשאיר אותו. אנחנו בקיץ שלכל הפחות, אנחנו הולכים להחליף את פדראו, אגבה, סטיוארט ויובאנוביץ׳ כשגם מגן ימני מחליף, מגן שמאלי ושוער יכולים להיות על הפרק. אני חושב שזו גם הסיבה שכרגע המחלוקת היא על אורך החוזה.
רצו איתו בהרכב על חשבון מי? לפני שאלעד אמיר נתן כמה משחקים טובים לא היה לך בכלל בלם ימני מאז שפדראו (הי״ד) נפצע ומן הסתם סק יועדף על פני אלעד אמיר אצל כל מאמן בטח לפני שאלעד אמיר הראה כמה משחקים טובים.

אני עדיין חושב שסק בלם טוב, ובקונסטלציה מסויימת גם הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכחלק מהרענון שצריך לעשות פה צריך גם לחתוך בבשר החי והוא מיצה את עצמו כאן, הוא פרסונה מאוד גדולה ולפעמים להתחיל מחדש בלי דמות כזאת יכול לעשות טוב. אני שוב אומר שלדעתי הסיבה העיקרית שמשאירים אותו זה החשש שלהם מהיכולת שלהם להביא בלם שמתקרב לרמה שלו ולעובדה שהוא כבר התאקלם בישראל וראינו שהוא לא בורח כשיש מלחמה או אזעקות.

בחוזה לשנה הייתי משאיר אותו כנראה, אבל הייתי מביא עוד בלם זר כמו שרצו לעשות עם פדראו שיכול לשחק כבלם ימני או שמאלי (סטייל פלאניץ) שיתחרה איתו ועם אלעד אמיר על העמדה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כמו שאמרתי, אני לא ממשיך אתו.

הוא ייכנס לעונה הבאה בגיל 35, הוא עושה המון חורים, המון בלאגן, אני פחות אוהב בלמים כאלה.

צריך להתקדם.
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 16 אפריל 2026, 01:26
ברק.י כתב: 15 אפריל 2026, 23:33
אני לא חושב.

רצו איתו בהרכב על חשבון מי? לפני שאלעד אמיר נתן כמה משחקים טובים לא היה לך בכלל בלם ימני מאז שפדראו (הי״ד) נפצע ומן הסתם סק יועדף על פני אלעד אמיר אצל כל מאמן בטח לפני שאלעד אמיר הראה כמה משחקים טובים.

אני עדיין חושב שסק בלם טוב, ובקונסטלציה מסויימת גם הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכחלק מהרענון שצריך לעשות פה צריך גם לחתוך בבשר החי והוא מיצה את עצמו כאן, הוא פרסונה מאוד גדולה ולפעמים להתחיל מחדש בלי דמות כזאת יכול לעשות טוב. אני שוב אומר שלדעתי הסיבה העיקרית שמשאירים אותו זה החשש שלהם מהיכולת שלהם להביא בלם שמתקרב לרמה שלו ולעובדה שהוא כבר התאקלם בישראל וראינו שהוא לא בורח כשיש מלחמה או אזעקות.

בחוזה לשנה הייתי משאיר אותו כנראה, אבל הייתי מביא עוד בלם זר כמו שרצו לעשות עם פדראו שיכול לשחק כבלם ימני או שמאלי (סטייל פלאניץ) שיתחרה איתו ועם אלעד אמיר על העמדה.
הועדף על פני שימיץ׳ ופדראו גם כשהיו כשירים, אבל זה לא משנה מהותית. העניין הוא שמאמנים פה כן העריכו אותו והפכו אותו לשחקן הבולט בהגנה שלהם. אף אחד מהם לא ניער אותו, החליף אותו, חיפש פתרונות אחרים וכו׳. לכל אחד משאר שחקני ההגנה שהיו פה מאז שסק הגיע היו רוטציות מלבדו ומלבד בטאי שלא באמת הביאו לו מחליף.

מסכים שלעונה נכון שישאר ומעבר לכך צריכים לחשוב קדימה על מישהו אחר.
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 73 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

מחכה ליום שהנושא הזה כבר ינעל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

צריך לומר ביושר לגבי סק. פעמיים הוא עזב לאליפות אפריקה, פעמיים הקבוצה התייצבה ונתנה ריצה משמעותית וראינו שיפור במשחק ההגנה שנפגע כשהוא חזר.

מקרי? זמני? לא יודע
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

בכלל לא מקרי.
כאינדיבידואל הוא כנראה הבלם הכי טוב בליגה אבל זאת עובדה שאיתו המשחק ההגנה הקבוצתי הוא משמעותית פחות טוב
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

סק מזמן לא הבלם הטוב בליגה. הוא פיזי, הוא יכול לסגור שחקנים בזכות הגוף והכח.
אבל.........
הוא לא ממושמע, נוטש את העמדה שלו, עושה מה בראש שלו, והוא נזק הרבה יותר גדול מטעות כזו או אחרת.
השילוב שלו עם עיסאת שגם הוא מרובה קצרים במח הוא קטלני לקבוצה.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 51 פעמים
קיבל תודה: 26 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

בנוהל כל משחק גול באשמתו.
אוהב אותו אבל הגיע הזמן להיפרד
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

זו תהיה טעות פטאלית לתת לו חוזה לעוד עונה. לעוד שנתיים זו תהיה טעות ברמת הלא להביא שחקני התקפה זרים לכנפיים ול10 בקיץ הקודם (ככה שלא אופתע מזה).
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אני בעיקר חושב שהגיע הזמן שהמועדון יתקדם ויבנה שושלת חדשה ויצא לדרך חדשה במקום לזכור חסד לשחקנים שהיו טובים לפני 4-5 שנים ולקוות שיחזרו לעצמם.
שלח תגובה