"השריף" כיוף - השוער מס '1?
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: "השריף" כיוף - השוער מס '1?
כמה פעמים כבר קיבלנו בגללו את אותו הגול בדיוק?
זכור לי רק העונה יותר מפעם אחת
זכור לי רק העונה יותר מפעם אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 358 פעמים
- קיבל תודה: 224 פעמים
מבחינת משמעות זה לא היה משנה כלום אבל זה עדיין לא הופך את ההחלטה לפתוח איתו ללגיטימית
למשחק הזה נקודתית אין שום משמעות, אבל בחשיבה קדימה המחיר יכול היה להיות גבוה. הפסד חמישי רצוף זה לא צחוק ונושא הרבה משמעויות.
לגבי כיוף, התקפות מולו הן רולטה רוסית. איומים ייעצרו או יובקעו בלי קשר לאיכותן ואי אפשר להתנהל ככה.
אני לא יודע מה הם הולכים לעשות עם העמדה הזו בקיץ הקרוב.
ירמקוב סביר להניח ימכר, כיוף לא ברמה וגם רוצה לשחק יותר יותר בשלב הזה של הקריירה ופוקס פורש.
לדעתי, זה היה יותר עניין של ניהול חדר הלבשה.
רוצים שירמקוב ייקח משחק מנוחה כדי להתאפס ולבוא רענן מנטלית להמשך ולתת לכיוף לשחק קצת כדי שלא יתמרמר (שיחק בנצחונות בגביע ולא קיבל את הקרדיט בחצי הגמר).
שיקול נוסף/חלופי - הכנת הקרקע לעונה הבאה. כיוף אהוב על קברניטי המועדון, החלפה שלו תהווה למעשה החלפה של כל השוערים בקיץ ובכר כבר נכבה מהפספוס של גלזר אצלנו. כל אלו, מביאים לחשש לסיים עם כיוף סופית ומחזקים את הנטייה למשוך אותו להיות פה שוער מחליף לעוד עונה-שתיים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 120 פעמים
- קיבל תודה: 75 פעמים
איזה מנוחה ירמקוב צריך בדיוק ?ברק.י כתב: 03 מאי 2026, 11:36לדעתי, זה היה יותר עניין של ניהול חדר הלבשה.
רוצים שירמקוב ייקח משחק מנוחה כדי להתאפס ולבוא רענן מנטלית להמשך ולתת לכיוף לשחק קצת כדי שלא יתמרמר (שיחק בנצחונות בגביע ולא קיבל את הקרדיט בחצי הגמר).
שיקול נוסף/חלופי - הכנת הקרקע לעונה הבאה. כיוף אהוב על קברניטי המועדון, החלפה שלו תהווה למעשה החלפה של כל השוערים בקיץ ובכר כבר נכבה מהפספוס של גלזר אצלנו. כל אלו, מביאים לחשש לסיים עם כיוף סופית ומחזקים את הנטייה למשוך אותו להיות פה שוער מחליף לעוד עונה-שתיים.
איזה בן אדם שפוי חושב שלהשאיר את כיוף זה הגיוני ? לא ראו מספיק ? אני אומר את זה כמובן לא נגדך אבל נגד ההנהלה וגם ברק אם הוא משתף פעולה
זה לא שהוא לא יכל לשחק, כן? אני פשוט חושב שלצד השיקולים מול כיוף, רצו לתת לו דקה לנשום בתוך רצף ההפסדים. הוא ובטאי טחנו פה משחקים שכל הקבוצה הייתה מזעזעת והורגש שגם הם מיואשים כבר (בצדק). גם שרי ואצילי ירדו לספסל לפעמים להתאוששות מנטלית.DelPiero כתב: 03 מאי 2026, 11:44איזה מנוחה ירמקוב צריך בדיוק ?ברק.י כתב: 03 מאי 2026, 11:36לדעתי, זה היה יותר עניין של ניהול חדר הלבשה.
איזה בן אדם שפוי חושב שלהשאיר את כיוף זה הגיוני ? לא ראו מספיק ? אני אומר את זה כמובן לא נגדך אבל נגד ההנהלה וגם ברק אם הוא משתף פעולה
לגבי ההמשך, אני איתך. אין שום סיבה להמשיך עם כיוף. אני פשוט חושב שהספינה בכזו טלטלה שהם מתערערים בקבלת ההחלטות וחוששים לחתוך עוד ועוד שחקנים, כשברור להם שיהיו הרבה שינויים בקיץ.
באופן אישי? אני הייתי נגד המהלך הזה ומאמין שהמחיר יכול היה להיות גבוה אם היינו מפסידים בגלל כיוף. אסור היה לשחק בעמדה הזו ברגע כזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 17 פעמים
- קיבל תודה: 203 פעמים
מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא יעזוב בעונה הבאה להיות שוער ראשון במקום אחר. בלי קשר לרמה המקצועית שלו, הוא כבר הגיע למצב של דינימיקה מול הקהל ובתוך הקבוצה שהוא לא יכול להצליח פה ועדיף לכל הצדדים לסיים את הרומן. אנחנו צריכים שוער שני יותר טוב ממנו
המשחק האחרון היה סוג של לקט של העונה הקודמת
אותן טעויות שום דבר לא השתנה ולמה שישתנה בעצם?
אותן טעויות שום דבר לא השתנה ולמה שישתנה בעצם?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בגדול, זילפה.
בקטן, תירוצים של משחק רגל והאחוזים הגרועים של ירמקוב במשחק האחרון + הטעות בתחילת המשחק (זה התירוץ הרשמי).
מביך מאוד הפנינג פונג בעמדת השוער.
מרגיש קייטנה. הבטיחו לו. אמרו לו.
זילפה מנסה להגן על כיוף שהוא "גילה".
נ. ב. אין בכלל רלוונטיות לשאלה אם ירמקוב עוזב או לא.
כיוף בכל מקרה לא צריך להיות השוער הראשון. אז מספיק עם השיט הזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הם בעיקר עושים נזק לכיוף, גם זה מרגיש לא מקצועי וגם הוא עושה טעויות מביכות.רק מכבי כתב: 12 מאי 2026, 15:29בגדול, זילפה.
בקטן, תירוצים של משחק רגל והאחוזים הגרועים של ירמקוב במשחק האחרון + הטעות בתחילת המשחק (זה התירוץ הרשמי).
אם שוב חזרנו לימי זילפה מאמין בכיוף העליזים אז בוא נקפל הכל ושיחסכו מאיתנו
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 56 פעמים
- קיבל תודה: 35 פעמים
אם הם היו משתמשים בתירוצים האלה עונה קודמת אז סולטאני היה צריך להיות פה שוער ראשוןרק מכבי כתב: 12 מאי 2026, 15:29בגדול, זילפה.
מעריך בזהירות - מתכוונים למכור את ירמקוב אז ממשיכים, משום מה, לבחון האם נכון שכיוף ימשיך ויתחרה אם גולנקוב.
מקווה שאני טועה והכוונה להשאיר את מרמקוב או לפחות להביא את גלזר. תחושת הבטן היא שלא רוצים להשקיע כסף גדול בעמדה ואם זה לא הם או כיוף יביאו שוער ליגה גנרי.
לא זכור לי שחקן שיש לגביו כזה קונצנזוס בקרב האוהדים שהוא לא ברמה… אפילו לקהת גוני נאור וסאן מנחם היו יותר תומכים
מי זה הזקפה הזה שטביעת העין המקצועית שלו זה שכיוף שוער ששווה פה הרכב?
שניהם צריכים ללכת הביתה וכמה שיותר מוקדם
שניהם צריכים ללכת הביתה וכמה שיותר מוקדם
כיוף פותח? בוז בכל נגיעה.
קופי פייסט מגיא חיימוב.
חבל שאתם לא מבינים שרק ככה יבינו במועדון הזה.
רק ככה.
קופי פייסט מגיא חיימוב.
חבל שאתם לא מבינים שרק ככה יבינו במועדון הזה.
רק ככה.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 110 פעמים
- קיבל תודה: 85 פעמים
הבעיה היא לא בזה שנותנים לשוער השני לשחק במשחק חסר חשיבות. הבעיה היא שצריך פה שוער שני נורמלי. כיוף יכול לשמש כשוער שלישי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לכיוף אסור להישאר במכבי חיפה. בשבילו ובשביל הקבוצה טוב יעשו הצדדים אם יפרדו.ברק.י כתב: 12 מאי 2026, 16:31מעריך בזהירות - מתכוונים למכור את ירמקוב אז ממשיכים, משום מה, לבחון האם נכון שכיוף ימשיך ויתחרה אם גולנקוב.
מקווה שאני טועה והכוונה להשאיר את מרמקוב או לפחות להביא את גלזר. תחושת הבטן היא שלא רוצים להשקיע כסף גדול בעמדה ואם זה לא הם או כיוף יביאו שוער ליגה גנרי.
אוי ואבוי להם אם הם חושבים שיש לו מקום פה שוב כשוער ראשון, לדעתי גם לא כשוער שני.
אם ירמקוב עוזב אז צריך חד משמעית להביא את גלזר למרות שאני חושב שהוא אוברייטד ובלי קשר צריך שוער שני אחר במקום כיוף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא קונה את זה שזילפה קובע דברים.רק מכבי כתב: 12 מאי 2026, 15:29בגדול, זילפה.
בענייני שוערים - למאמן השוערים יש say מאוד גדול.KevinDurant כתב: 13 מאי 2026, 10:24לא קונה את זה שזילפה קובע דברים.רק מכבי כתב: 12 מאי 2026, 15:29בגדול, זילפה.
לך תשמע את אלברמן מספר על השתלשלות העניינים מול בקסטר, ואיך זילפה למעשה דחף לסגור את ניצן. אני חושב שבפוד עם זילפה הוא בעצמו סיפר את זה.
זה כמובן לא אומר שזילפה קובע את ההרכב. בסוף יש מאמן והוא מכריע. אבל מאמן שוערים הוא בעל השפעה בכל מה שקשור לעמדת השוער. ובייחוד בכר שאוהב מאוד לתת לאנשי שמסביבו את החופש, העצמאיות ואת היכולת להשפיע.
קח סיטואציה לדוגמא - אם אמרו לכיוף מראש שהוא השוער של הגביע, ובחצי הגמר בא ברק ורוצה לשנות ולתת לירמקוב. אז המאמן בא למאמן השוערים (או להפך) ובונים תוכנית עבודה עם איך לעשות את זה מו כיוף ומה דרך הפעולה.
וחלק מזה זה גם הייתה ''ההבטחה'' שהוא יקבל הזדמנויות. והנה מגיעה תקופה פחות טובה של ירקמוב, וכיוף מקבל הזדמנות ראשונה (ומקבל גול 100% עליו).
ואז מגיע המשחק מול בית''ר, כיוף במשחק נוראי של משחק הרגל שלו (יש גבינות עם אחוזים טובים יותר. כולל הפדיחה בתחילת המשחק שכמעט בית''ר עלו ליתרון) ותקבל את זילפה נכנס לברק ודוחף לכיוון לתת לכיוף עוד הזדמנות.
ככה הדברים עובדים מול מאמני שוערים, הסמכות שלהם בעניינים הללו מאוד גבוה. וזה ממש לא רק מכבי חיפה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כיוף קיבל הבטחה וקיבל משחק ראש בראש.רק מכבי כתב: 13 מאי 2026, 11:54בענייני שוערים - למאמן השוערים יש say מאוד גדול.KevinDurant כתב: 13 מאי 2026, 10:24לא קונה את זה שזילפה קובע דברים.רק מכבי כתב: 12 מאי 2026, 15:29
בגדול, זילפה.
לך תשמע את אלברמן מספר על השתלשלות העניינים מול בקסטר, ואיך זילפה למעשה דחף לסגור את ניצן. אני חושב שבפוד עם זילפה הוא בעצמו סיפר את זה.
זה כמובן לא אומר שזילפה קובע את ההרכב. בסוף יש מאמן והוא מכריע. אבל מאמן שוערים הוא בעל השפעה בכל מה שקשור לעמדת השוער. ובייחוד בכר שאוהב מאוד לתת לאנשי שמסביבו את החופש, העצמאיות ואת היכולת להשפיע.
קח סיטואציה לדוגמא - אם אמרו לכיוף מראש שהוא השוער של הגביע, ובחצי הגמר בא ברק ורוצה לשנות ולתת לירמקוב. אז המאמן בא למאמן השוערים (או להפך) ובונים תוכנית עבודה עם איך לעשות את זה מו כיוף ומה דרך הפעולה.
וחלק מזה זה גם הייתה ''ההבטחה'' שהוא יקבל הזדמנויות. והנה מגיעה תקופה פחות טובה של ירקמוב, וכיוף מקבל הזדמנות ראשונה (ומקבל גול 100% עליו).
ואז מגיע המשחק מול בית''ר, כיוף במשחק נוראי של משחק הרגל שלו (יש גבינות עם אחוזים טובים יותר. כולל הפדיחה בתחילת המשחק שכמעט בית''ר עלו ליתרון) ותקבל את זילפה נכנס לברק ודוחף לכיוון לתת לכיוף עוד הזדמנות.
ככה הדברים עובדים מול מאמני שוערים, הסמכות שלהם בעניינים הללו מאוד גבוה. וזה ממש לא רק מכבי חיפה.
לנסות לייצר פה איזושהי סימטריה בין כיוף לירמקוב..
מה אני אגיד לך.
שמע, אני חושב שהרבה שנים לא היה כאן מקרה כמו כיוף. יש פה נטייה ברורה שהיא לא מקצועית בעליל. הבן אדם מהרגע שחזר לכאן מההשאלות(שהוא היה בהם נוראי. גם בעפולה וגם בכפר שלם). מקבל אין ספור הזדמנויות שלא מגיעות לו בכלל.KevinDurant כתב: 13 מאי 2026, 13:53כיוף קיבל הבטחה וקיבל משחק ראש בראש.רק מכבי כתב: 13 מאי 2026, 11:54בענייני שוערים - למאמן השוערים יש say מאוד גדול.
לנסות לייצר פה איזושהי סימטריה בין כיוף לירמקוב..
מה אני אגיד לך.
זה לא מקצועי איתו. לא ישכנעו אותי אחרת. וכל הדיבורים של זילפה בכל מקום רק מוכיחים את זה.
אז בסדר גמור, שריף אחלה בן אדם. לא מוריד ראש, לא מתלונן, והוא גם אישיות. אני חלילה לא מזלזל. אבל מכאן ועד ה"פרוטקציות" האלה זה מביך.
ויותר מזה, אין לזה צורה גם ברמה המקצועית. איזו קבוצה משחקת פינג-פונג כזה עם שוערים. אין בזה הגיון מקצועי או רציונל כלשהו.
שוב, ברק הוא מאוד "מאפשר" ונותן לשאר אנשי הצוות סמכות וכו'. אני נוטה להאמין שאם לא היינו בגרבז' טיים הוא לא היה עושה את כל השיט הזה עם השוערים, אבל בוא נגיד שזה לא מוסיף לו כבוד.
לגבי זילפה - שימשיך להתפאר בכל שהוא "גידל את משפתי" בכיר שוערנו.
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?
במקרה כזה שוער ראשון חייב להיות זר, אלא אם כן מביאים איזה יהודי שאף אחד לא מכיר.Kandaurov כתב: 13 מאי 2026, 14:48 אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?
לגבי שוער שני יש הרבה אופציות לא רעות בליגה וגם בלאומית
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
אשמח לקצת שמות ברשותך בנוגע לשוער השניכובע קש כתב: 13 מאי 2026, 14:58במקרה כזה שוער ראשון חייב להיות זר, אלא אם כן מביאים איזה יהודי שאף אחד לא מכיר.Kandaurov כתב: 13 מאי 2026, 14:48 אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?
לגבי שוער שני יש הרבה אופציות לא רעות בליגה וגם בלאומית
לתחושתי, לא יביאו לפה שני שוערים (או ליתר דיוק, שלושה, עם המחליף לפוקס). אם השוער הראשון לא יהיה ירמקוב או גלזר, יבחרו שוער רנדומלי מהליגה. עד כה עלו דיווחים רק בנוגע לוולף.Kandaurov כתב: 13 מאי 2026, 16:44אשמח לקצת שמות ברשותך בנוגע לשוער השניכובע קש כתב: 13 מאי 2026, 14:58במקרה כזה שוער ראשון חייב להיות זר, אלא אם כן מביאים איזה יהודי שאף אחד לא מכיר.Kandaurov כתב: 13 מאי 2026, 14:48 אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?
לגבי שוער שני יש הרבה אופציות לא רעות בליגה וגם בלאומית![]()
השוער המחליף יהיה כיוף או גולנקוב, אם יאריך חוזה, מתוך כוונה שיהיה שוער ראשון בהמשך. לדעתי, יכוונו לאופציה השנייה.