ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 355 פעמים
- קיבל תודה: 224 פעמים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
פרגנתי לו על המשחק מול בית"ר ועכשיו שוב חזרנו לשגרה.
עוד משחק מבזה, לקבל מאותה קבוצה 3 שלישיות ב28 ימים זה מטורף לגמרי.
איתן בדעתי, הביתה
עוד משחק מבזה, לקבל מאותה קבוצה 3 שלישיות ב28 ימים זה מטורף לגמרי.
איתן בדעתי, הביתה
איך אתם מצפים ממנו להעמיד קבוצה ראויה שיש 11 שחקנים פצועים בסגל ובכל משחק ההרכב משתנה?
תעשו סטופ רגע ותחשבו ברצינות האם זה פייר לצפות ממנו לדבר כזה.
תחשבו בהיגיון.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 82 פעמים
- קיבל תודה: 184 פעמים
אני חושב בהגיון. לא מחזיק מאמן שיש אצלו 11 פצועים. אולי אם היה עורך מחנה אימון רציני פגרה ולא קייטנה, היו לו פחות פצועים.
מאמנים זה הדבר הכי זול בכדורגל של היום והכי פחות חשוב. כושר גופני הדבר הכי בסיסי שמצופה ממאמן להעמיד.
מאמנים זה הדבר הכי זול בכדורגל של היום והכי פחות חשוב. כושר גופני הדבר הכי בסיסי שמצופה ממאמן להעמיד.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
חחחחחחחחחlemmacantor כתב: אתמול, 10:12 אני חושב בהגיון. לא מחזיק מאמן שיש אצלו 11 פצועים. אולי אם היה עורך מחנה אימון רציני פגרה ולא קייטנה, היו לו פחות פצועים.
מצד אחד אתה אומר:
"לא מחזיק מאמן שיש אצלו 11 פצועים"
"אם היה עושה מחנה אימון רציני היו פחות פציעות"
כלומר, אתה כן מטיל אחריות על ברק בכר לגבי הפציעות.
אבל מצד שני אתה אומר:
"מאמנים זה הדבר הכי פחות חשוב"
"כושר גופני זה בסיסי"
אז אם המאמן "לא חשוב", אז למה להאשים דווקא אותו במערך הכושר והפציעות?
מאמן ראשי לא בונה לבד תוכניות כושר, עומסים, התאוששות ומניעת פציעות. יש:
מאמן כושר
צוות רפואי
פיזיולוגים
אנליסט עומסים
פיזיותרפיסטים
המאמן הראשי מחליט על סגנון משחק, אינטנסיביות, רוטציה וכו'.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
המאמן היום פחות חשוב מבעבר. צריך להעמיד כושר גופני גבוה ולהיות מתאים לסגל. לדעת להעמיד קבוצה בצורה נורמלית. זה יכול להספיק, אם יודעים לבנות קבוצה.
11 פצועים זה רק תהליך אימון גרוע וזה רק המאמן. ככה הכדורגל עובד. מעטים המאמנים משפיעים באמת.
בכללי אם הייתי בעל אמצעים של שחר, לא הייתי ממנה את בכר לא בפעם השלישית, לא בשנייה ולא בראשונה. יחד עם זאת, לדעתי גם לבכר היו פחות מ- 3 אליפויות בב"ש במקרה הזה. הייתי מזמן עובד עם זרים וגם גורם לביטול או הורדת המגבלה על זרים מזמן ובכך יוצר יתרון על אחרים.
מנהל מקצועי ושחקנים יותר חשובים מזהות המאמן.
11 פצועים זה רק תהליך אימון גרוע וזה רק המאמן. ככה הכדורגל עובד. מעטים המאמנים משפיעים באמת.
בכללי אם הייתי בעל אמצעים של שחר, לא הייתי ממנה את בכר לא בפעם השלישית, לא בשנייה ולא בראשונה. יחד עם זאת, לדעתי גם לבכר היו פחות מ- 3 אליפויות בב"ש במקרה הזה. הייתי מזמן עובד עם זרים וגם גורם לביטול או הורדת המגבלה על זרים מזמן ובכך יוצר יתרון על אחרים.
משהו אצלך לא בסדר.lemmacantor כתב: אתמול, 10:34 המאמן היום פחות חשוב מבעבר. צריך להעמיד כושר גופני גבוה ולהיות מתאים לסגל. לדעת להעמיד קבוצה בצורה נורמלית. זה יכול להספיק, אם יודעים לבנות קבוצה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
הכי חשוב שאצל בכר הכל בסדר ואצל הקברניטים האחרים. קומפאני מאמן כושל לגמרי באנדרלכט ובברנלי בפרמייר ליג, פתאום דורס בבאיירן. איזה גאון הוא אה.
אבל זה לא שחור או לבן. הסגל הוא מרכיב קריטי אבל למאמן כן יש תפקיד חשוב מאוד בקבוצת כדורגל. איך אתה מסביר את ההצלחה של באר שבע לצורך העניין עם שחקנים שאצלנו היו נראים אחרת? כי היא קבוצה מאומנת. השחקנים יודעים מה לעשות על המגרש.lemmacantor כתב: אתמול, 10:38 הכי חשוב שאצל בכר הכל בסדר ואצל הקברניטים האחרים. קומפאני מאמן כושל לגמרי באנדרלכט ובברנלי בפרמייר ליג, פתאום דורס בבאיירן. איזה גאון הוא אה.
קומפני דורס בבאיירן בליגה הגרמנית אבל עובדה שכשהוא פגש קבוצה סופר מאומנת (פסז) עם מאמן שיש לו שיטה הוא הפסיד.
מכבי חיפה לדוגמה היא קבוצה לא מאומנת כבר כמה שנים טובות. בערך מאז הפגרת מונדיאל שהייתה בינואר. התבססנו מאוד על יכולת אישית מה שהשנה אנחנו כבר לא יכולנו לעשות כי אין לנו שחקן ברמה (כמו דיא לצורך הדוגמה). ובגלל זה זה המון על בכר. כי דווקא עם חומר שחקנים כזה, היינו צריכים את העבודת אימון שלו הרבה יותר. כי איך שאנחנו נראים מאז המלחמה, זה פשוט ביזיון שלא היה פה הרבה שנים. זאת לא קבוצת כדורגל, זה ביזיון אחד גדול
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אני לא פוסל מקרים של קבוצה מאומנת ברור שזה יתרון, הנקודה שלי שעם בנייה נכונה ומערכת חזקה מספיק גם מאמן שלא יפריע. ציינתי מה הדברים הבסיסיים שמאמן צריך לעשות.
לא כולם כאלה מוכשרים באימון.
מערכת חזקה תנצח גם בלי מאמן גדול מדי. ב"ש לא באמת מערכת חזקה. זו בעלות עצלנית לחלוטין.
מערכת חזקה תנצח גם בלי מאמן גדול מדי. ב"ש לא באמת מערכת חזקה. זו בעלות עצלנית לחלוטין.
אם זה כלכך קל למה אתה לא יכול לעשות את זה?
חובת ההוכחה היא עליך לא עלי.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
חזי, אם זה יעזור לבכר בשימוע לפני פיטורים, דיינו.
אתה בעצמך אומר שהבעיה היא במערכת והמאמן לא חשוב כל כך לשיטתך, אז מה אתה רוצה מבכר?lemmacantor כתב: אתמול, 11:06 אני לא פוסל מקרים של קבוצה מאומנת ברור שזה יתרון, הנקודה שלי שעם בנייה נכונה ומערכת חזקה מספיק גם מאמן שלא יפריע. ציינתי מה הדברים הבסיסיים שמאמן צריך לעשות.
ואם המאמן לא חשוב למה התנגדת לפלורס?
אתה כל הזמן סותר את עצמך כי אתה ממסה לכופף את המציאות שתתאים לאג'נדה שהמצאת - שבכר אשם בפציעות, כאילו שלא התלוננו כאן במשך שנים על בעיית כושר ופציעות.
אררררבע - אחת
תמשיך להתחמק. נראה לי שבסוף אני אבדוק את זה והנתונים לא יהיו מה שאתה חושב.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 33 פעמים
לפני בכר וגם לפני הצוות הרפואי מי שאשמים בפציעות הם מי שבנו פה סגל בזיוני כזה שמאלץ כל מאמן שלא יהיה לשחוק לשחקנים את הצורה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
בדקתי וכמו שחשבתי, אתה לא תאהב את התוצאות
מחוסר זמן בדקתי רק את עונת 22/3. אמרת ואני מצטט "הלך לפגרת מונדיאל עם איזה 6-7 פצועים וחזר עם 9."
אז במציאות, יצאנו לפגרה עם 2 פצועים בלבד, חזיזה וסונדגרן. חזרנו מהפגרה עם עוד 2 פצועים, ג'וש ודילן.
ג'וש היה פצוע לזמן ממושך (כמעט חודשיים), דילן חזר אחרי חודש.
גם בחודשים הבאים, היו מדי פעם חוסרים של שחקנים, אבל הם היו לזמן קצר של משחק אחד, אז כנראה
שאלה היו הרחקות או מחלה או פציעה קלה מאוד.
בשום שלב לא היו יותר מ-4 פצועים במקביל וגם זה לא נמשך הרבה זמן.
אני יכול לבדוק עוד עונות, אבל רק אם הפורום ירצה (ויהיה לי זמן).
אני ממליץ לך להחליף כרטיס זיכרון.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
גם קורנו נפצע ואני משוכנע שעוד כמה נעדרו בדיוק בחזרה מהפגרה. לא רשמתי שהם גמרו עונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 355 פעמים
- קיבל תודה: 224 פעמים
אם לא היו קוראים לו בכר הוא היה מפוטר מזמן והקהל היה מתהפך עליו מזמן.
אין מאמן במכבי חיפה שהוא לא בכר שהיה שורד את הרצף משחקים מאז החזרה מהמלחמה.
אין מאמן במכבי חיפה שהוא לא בכר שהיה שורד את הרצף משחקים מאז החזרה מהמלחמה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
גם אחרי 30 ומשהו שנה כמה קל להשפיע על הדגנרט הזקן הזה. הסוכן לחץ.

אתה יכול להיות משוכנע במה שאתה רוצה אבל העובדות אחרות.lemmacantor כתב: אתמול, 21:24 גם קורנו נפצע ואני משוכנע שעוד כמה נעדרו בדיוק בחזרה מהפגרה. לא רשמתי שהם גמרו עונה.
אני בדקתי את ההרכבים, קורנו לא נפצע ולא היו עוד נעדרים בחזרה מהפגרה מלבד השניים שציינתי.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
משחק הליגה הראשון לא היה ישר אחרי חזרה מפגרת המונדיאל.hezildo כתב: היום, 12:48אתה יכול להיות משוכנע במה שאתה רוצה אבל העובדות אחרות.lemmacantor כתב: אתמול, 21:24 גם קורנו נפצע ואני משוכנע שעוד כמה נעדרו בדיוק בחזרה מהפגרה. לא רשמתי שהם גמרו עונה.
אני בדקתי את ההרכבים, קורנו לא נפצע ולא היו עוד נעדרים בחזרה מהפגרה מלבד השניים שציינתי.
לא רלבנטי. אתה אמרת שנכנסנו לפגרה עם 6-7 פצועים וחזרנו עם 9. זה לחלוטין לא נכון.lemmacantor כתב: היום, 12:50משחק הליגה הראשון לא היה ישר אחרי חזרה מפגרת המונדיאל.hezildo כתב: היום, 12:48אתה יכול להיות משוכנע במה שאתה רוצה אבל העובדות אחרות.lemmacantor כתב: אתמול, 21:24 גם קורנו נפצע ואני משוכנע שעוד כמה נעדרו בדיוק בחזרה מהפגרה. לא רשמתי שהם גמרו עונה.
קורנו לא היה פצוע בצורה רצינית בשום שלב.
אררררבע - אחת