גיא מלמד - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 376 פעמים
קיבל תודה: 241 פעמים

Re: גיא מלמד - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 17 מאי 2026, 19:53 הוא פשוט לא שחקן שיכול או יודע לשבת על הספסל, וזה עוד לפני שנכנסים לכל מה שקורה מסביב. עם האופי והיכולות שלו, הוא חייב להיות כינור ראשון בקבוצה בינונית, לא שחקן רוטציה במועדון לוחץ.

נכון שההתנהלות מולו לא הייתה שיא המקצוענות. ברור שליאור לא רצה אותו, בזמן שברק נתן לו קרדיט עד לשלב מסוים, שבו (גם בגלל עניינים לא מקצועיים) הוא פשוט הזיז אותו הצידה כי הוא הבין שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. בשורה התחתונה – אין שום הצדקה מקצועית או כלכלית להחזיק שחקן בשכר כזה על הספסל כשהוא עושה פרצופים.

השורה התחתונה שלו די ברורה: הוא לא הצליח בב"ש ולא הצליח כאן. הוא פשוט לא מתאים להוביל קבוצה גדולה שיוזמת, מחזיקה בכדור ולוחצת גבוה. כל ההבאה שלו בינואר הקודם הייתה מהלך של פאניקה של המערכת, ולא מחשבה לטווח ארוך. עכשיו השאלה הגדולה היא אם הוא ימצא קבוצה שתיקח את השכר שלו, או שהוא יבחר לגרור פה עוד עונה בין הספסל ליציע.

אגב, תראו את הראיונות שלו בשבועות האחרונים. אם המצב של הקבוצה לא היה כזה מביש, כולם היו מדברים על שחקן שבראיונות רואה רק את עצמו. אין קבוצה, אין מכבי חיפה. יש רק את "אני ואני". הראיה הכי טובה לזה הייתה קבלת ההחלטות שלו אתמול: מוביל מתפרצת של 5 על 2, מסירה פשוטה והכדור ברשת, אבל הוא הולך עם הראש בקיר וחושב רק על הסטטיסטיקה של עצמו. זה פשוט לא עובד ככה.

זה אגב אחד הדברים המעטים שרפאלוב צדק בהם העונה. לא סתם בפלייאוף, כשהקצב והלחץ עלו, הוא נראה כמו כלום ושום דבר בדקות שקיבל.
די מצחיק שזה המהלך הכי "נכון" של רפאלוב פה, הוא עוד הביא 2 חלוצים ועדיין הצליח לצאת מזה רע מאוד.
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 215 פעמים
קיבל תודה: 49 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

כל ההתנהלות סביב החלוצים היא הזייה:
1. מלמד הוחתם מלחץ על המועדון והיעדר אופציות בשוק הישראלי.
2. רפאלוב נכנס לתפקיד ורצה שיעזוב, אז הנחית לו על הראש שני זרים. עומר דהן, משום מה, סומן כחלוץ השלישי.
3. מלמד החליט שהוא נשאר כחלוץ רביעי.
4. בלאגן ברוטציה - יובאנוביץ׳ נפצע ונראה רע, דהן לא מקבל דקות ומושאל, סטיוארט מורחק באדום ומלמד שעולה בלית ברירה כובש.
5. ההיררכיה מתחילה להתארגן אחרת - מלמד שרוצים שיעזוב ראשון, סטיוארט ויואבנוביץ׳ אחריו ומאבדים את העונה סופית. ברקע, גרימברג מתחיל לפרוע שטרות בנוער.
6. המועדון מתחיל להתכוונן לקיץ ומנהל את הסגל לפי זה - גרימברג מקבל קרדיט ראשון כדי שיאריך חוזה וישתלב בסגל בעונה הבאה (ומסיים את העונה), סטיוארט שקיבל כבר הודעת שחרור שני כדי להעלות את המניה, קאני שלישי כדי שאולי אפשר יהיה להוציא ממנו משהו ומלמד יסכים להידחק החוצה. 7. המועדון נשאר בלי חלוצים כשירים ומחויבים שימשיכו פה בעונה הבאה.

הרכישה של סטיוארט והרצון להיפרד ממלמד היו מהלכים נכונים ומובנים. משם, הכל זוועה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 222 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

רק מכבי כתב: 17 מאי 2026, 19:53 הוא פשוט לא שחקן שיכול או יודע לשבת על הספסל, וזה עוד לפני שנכנסים לכל מה שקורה מסביב. עם האופי והיכולות שלו, הוא חייב להיות כינור ראשון בקבוצה בינונית, לא שחקן רוטציה במועדון לוחץ.

נכון שההתנהלות מולו לא הייתה שיא המקצוענות. ברור שליאור לא רצה אותו, בזמן שברק נתן לו קרדיט עד לשלב מסוים, שבו (גם בגלל עניינים לא מקצועיים) הוא פשוט הזיז אותו הצידה כי הוא הבין שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. בשורה התחתונה – אין שום הצדקה מקצועית או כלכלית להחזיק שחקן בשכר כזה על הספסל כשהוא עושה פרצופים.

השורה התחתונה שלו די ברורה: הוא לא הצליח בב"ש ולא הצליח כאן. הוא פשוט לא מתאים להוביל קבוצה גדולה שיוזמת, מחזיקה בכדור ולוחצת גבוה. כל ההבאה שלו בינואר הקודם הייתה מהלך של פאניקה של המערכת, ולא מחשבה לטווח ארוך. עכשיו השאלה הגדולה היא אם הוא ימצא קבוצה שתיקח את השכר שלו, או שהוא יבחר לגרור פה עוד עונה בין הספסל ליציע.

אגב, תראו את הראיונות שלו בשבועות האחרונים. אם המצב של הקבוצה לא היה כזה מביש, כולם היו מדברים על שחקן שבראיונות רואה רק את עצמו. אין קבוצה, אין מכבי חיפה. יש רק את "אני ואני". הראיה הכי טובה לזה הייתה קבלת ההחלטות שלו אתמול: מוביל מתפרצת של 5 על 2, מסירה פשוטה והכדור ברשת, אבל הוא הולך עם הראש בקיר וחושב רק על הסטטיסטיקה של עצמו. זה פשוט לא עובד ככה.

זה אגב אחד הדברים המעטים שרפאלוב צדק בהם העונה. לא סתם בפלייאוף, כשהקצב והלחץ עלו, הוא נראה כמו כלום ושום דבר בדקות שקיבל.
איך אתה מודד הצלחה? כי היחס שערים לעומת כמות דקות שלו הוא די מוצלח. זה שחקן שמהרגע שהביאו אותו כבר רצו לזרוק אותו, די ברור שהחתימו אותו נטו מפאניקה כי לא יכלו גם בסיטואציה שנוצרה בעונה שעברה עוד לתת לו לחתום בצהבת. אני עדיין חושב שיש לו מה לתרום פה כחלוץ שני/שלישי, במיוחד במשחקים שבהם אתה צריך גול וקבוצות יושבות עמוק ואתה זורק כדורים לרחבה, הוא חלוץ רחבה מצויין. מן הסתם הוא לא יכול להיות פה חלוץ ראשון אבל להגיד על חלוץ שבאנקר נותן לך שערים דו ספרתי אם הוא מקבל דקות אפילו כמחליף שהוא לא יכול לתרום זה מאוד יומרני בעיניי. במיוחד במצב הנוכחי של הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 222 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

שוב אומר:
מדדים, לא רץ מספיק, לא לוחץ. יהיה קשה מאוד להצדיק לשחרר את ספר המספרים היחיד שיש בקבוצה הזאת.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 75 פעמים
קיבל תודה: 117 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

איציק עובדיה ילמד אותכם שכל הצלחה היא משבר ולכן ה15 שערים של מלמד הם בעצם סכנה שיש לטפל בה לפני העונה הבאה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 63 פעמים
קיבל תודה: 40 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

וואלה מצדיע לו.
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

כל גול שלו זה תענוג
לתת לחסרי מושג עוד פצצה לפנים
סמל אישי של משתמש
benrey
אלוף המדינה
הודה ל־: 81 פעמים
קיבל תודה: 94 פעמים

שליחה על ידי benrey »

עוד חצי שעה והיה עובר את דור פרץ 😅
Daniel123
חבר בבורד
הודה ל־: 11 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

אני אוהב אותו.
מעניין אם יש להם את האומץ לשחרר אותו שאין לנו עוד חלוצים בסגל.
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

משום מה, הוא שחקן שמהרגע שהגיע לא הצלחתי ממש להתחבר אליו ואני עדיין נוטה לחשוב שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
לצד זאת, מגיעות לו כל המילים הטובות על העונה הזו. הוא לגמרי עשה את שלו ואני לגמרי אבין גם אם יוחלט אחרת.
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 88 פעמים
קיבל תודה: 198 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

ברק.י כתב: 23 מאי 2026, 23:52 משום מה, הוא שחקן שמהרגע שהגיע לא הצלחתי ממש להתחבר אליו ואני עדיין נוטה לחשוב שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
לצד זאת, מגיעות לו כל המילים הטובות על העונה הזו. הוא לגמרי עשה את שלו ואני לגמרי אבין גם אם יוחלט אחרת.
מילים טובות על זה שהוא שוב מוכיח שהוא חלוץ למקומות 4-6? אם היינו מתחרים על אליפות, הוא לא היה רלוונטי. קטע מצחיק, הוא בדיוק תקע גם שלושער במשחק ההכתרה הקודם של ב"ש. גם בגרבייג'. והוא לא נתן להם כלום. אבל כן אליפות רשומה לו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 430 פעמים
קיבל תודה: 61 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

מתאים לגאונים אצלנו לשחרר את החלוץ הישראלי הכי טוב שיש כרגע בליגה, והיחיד בקבוצה הזו שמסוגל לכבוש.
כמו ששחררו את סבע. גאונים.
אררררבע - אחת
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 45 פעמים
קיבל תודה: 34 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

lemmacantor כתב: 23 מאי 2026, 23:53
ברק.י כתב: 23 מאי 2026, 23:52 משום מה, הוא שחקן שמהרגע שהגיע לא הצלחתי ממש להתחבר אליו ואני עדיין נוטה לחשוב שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
מילים טובות על זה שהוא שוב מוכיח שהוא חלוץ למקומות 4-6? אם היינו מתחרים על אליפות, הוא לא היה רלוונטי. קטע מצחיק, הוא בדיוק תקע גם שלושער במשחק ההכתרה הקודם של ב"ש. גם בגרבייג'. והוא לא נתן להם כלום. אבל כן אליפות רשומה לו.
מה אתה רוצה להגיד בזה?
שהוא לא קולואטי ואלון מזרחי?
כן. טתה צודק
lemmacantor
סמל ירוק

שהוא חלוץ לקבוצות קטנות ודינדה היה 3 רמות מעליו. על אף ההחמצות.
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

על אף ההחמצות זה דבר מאוד עקרוני לחלוץ
גם זה לא משנה. דין דוד לא רלוונטי והוא מיצה כאן
נכון לעכשיו הוא חלוץ מעולה והאופציה הכי טובה גם אם הוא מושלם.
Daniel123
חבר בבורד

שליחה על ידי Daniel123 »

אם גיא מלמד היה משחק עם שרי,לביא,פאני,אצילי וחזיזה בשיאו הוא עם 30 שערים +
הוא יותר גולר מדין דוד.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 75 פעמים
קיבל תודה: 117 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Daniel123 כתב: אתמול, 11:44 אם גיא מלמד היה משחק עם שרי,לביא,פאני,אצילי וחזיזה בשיאו הוא עם 30 שערים +
הוא יותר גולר מדין דוד.
לא יודע, לדעתי המהירות של דין דוד ולפני זה רוקאביצה הביאה לנו הרבה שערים שמלמד לא היה מביא.
אופטימיות במכבי חיפה
lemmacantor
סמל ירוק

Daniel123 כתב: אתמול, 11:44 אם גיא מלמד היה משחק עם שרי,לביא,פאני,אצילי וחזיזה בשיאו הוא עם 30 שערים +
הוא יותר גולר מדין דוד.
יש סיבה שהוא לא שיחק איתם. אין לו תכונות שמתאימות לסגנון משחק מהיר. חלוץ של פעם.
לא הכל בחיים זה שערים. שי הולצמן הכובש השביעי או השישי בליגה עם 3 מלכויות שערים ולא הסתדר בקבוצות אלופות.
מלמד חלוץ שכל הקבוצה משחקת עליו וזו לא כזו חוכמה לתדחוף 15-20 גולים. דינדה שיחק בקבוצה תחרותית ומגוונת.

לא הכל בחיים זה כמה שערים השחקן שם. צריך גם להבין את הקונטקסט. ובלי קשר דינדה כבש יותר ממלמד.
Rmc
שחקן החודש
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Rmc »

הוא לא מתאים בשום אופן להיות חלוץ פותח פה. יכול להיות אחלה מחליף, אבל לא יותר מזה
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

אבל כל זה לא רלוונטי
נכון לעונת 2026-27 עדיף מלמד מדין דוד
תביא לי חלוץ יותר טוב אז שישחררו את מלמד. זה לא עקרוני
lemmacantor
סמל ירוק

Adi81 כתב: אתמול, 12:12 אבל כל זה לא רלוונטי
נכון לעונת 2026-27 עדיף מלמד מדין דוד
תביא לי חלוץ יותר טוב אז שישחררו את מלמד. זה לא עקרוני
תלוי איזה דין דוד. ברור ששחקן ששם זין לא עדיף.
Daniel123
חבר בבורד

שליחה על ידי Daniel123 »

Apoc כתב: אתמול, 11:52
הוא יותר גולר מדין דוד.
לא יודע, לדעתי המהירות של דין דוד ולפני זה רוקאביצה הביאה לנו הרבה שערים שמלמד לא היה מביא.
דין דוד הבקיע בעיקר מדחיקות, הגישו לו כדורים על מגש.
היתרון היחיד שלו היה שהוא מהיר, אבל המוח של ציפור.
אין הרבה שחקנים טיפשים כמו דין דוד.
מספיק שהיית שם את דין דוד אתמול בטרנר והוא היה מבקיע אולי שער אחד.
השער השלישי של מלמד זה בחיים לא היית מקבל מדינדה גם לא את השני.
מלמד חיית רחבה וגם שחקן חכם.
יש חסרונות גם: לא מהיר,לא עושה הגנה, לא רץ מספיק, לא לוחץ.
אבל הוא גולר, חייב להישאר חלוץ כזה בסגל.
אני מעדיף שחקנים חכמים בקבוצה שלי על שחקנים טיפשים בקטע קיצוני כמו דין דוד.
lemmacantor
סמל ירוק

למי אכפת מגרבייג' שעליו מלמד ניפח את המספרים? דינדה נתן לא רק מדחיקות ודינדה נתן מלא גולים חשובים.
Daniel123
חבר בבורד

שליחה על ידי Daniel123 »

מלמד הבקיע פה גם בעונה שעברה וגם באמצע העונה שהיינו בקו עליה.
תפסיק לזיין בשכל כבר.
וזה שיש מסביבו נגרים רציניים ולא שחקני כדורגל.
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

למה זה צריך להיות שחור או לבן?

אני ממש כתבתי שלדעתי צריך להחליף אותו ועדיין, זה לא מובן מאליו שהוא עשה עונה טובה מבחינתו והצליח לעשות מספרים יפים אחרי ששרפו אותו (גם אם בצדק). לא חסרים שחקנים בסגל בעונות האחרונות שהתרסקו ברגע שהפסיקו לקבל קרדיט.

לצורך העניין, אפשר לדבר גם על אוחנה מול סטיוארט. הראשון לא מתאים אבל הפגין מקצועיות ותרם כשהיה צריך אותו. השני הוא החלוץ הטוב בסגל, אבל ברגע שהורידו אותו לספסל, הוא איבד כיוון והפסיק לנפק את הערך שנתן לקבוצה קודם לכן. אז ברור שמבחינת יכולת אני מעדיף את סטיוארט לעוד עונה מבין השניים, אבל ממש לא מגיעות לו מחמאות שכן מגיעות לאוחנה.
Daniel123
חבר בבורד

שליחה על ידי Daniel123 »

אם לא מייבשים את מלמד על הספסל הוא מסיים מלך שערים העונה בקבוצה הכי חלשה של מכבי חיפה אולי מאז העשור השחור.
lemmacantor
סמל ירוק

ברק.י כתב: אתמול, 12:29

אני ממש כתבתי שלדעתי צריך להחליף אותו ועדיין, זה לא מובן מאליו שהוא עשה עונה טובה מבחינתו והצליח לעשות מספרים יפים אחרי ששרפו אותו (גם אם בצדק). לא חסרים שחקנים בסגל בעונות האחרונות שהתרסקו ברגע שהפסיקו לקבל קרדיט.

לצורך העניין, אפשר לדבר גם על אוחנה מול סטיוארט. הראשון לא מתאים אבל הפגין מקצועיות ותרם כשהיה צריך אותו. השני הוא החלוץ הטוב בסגל, אבל ברגע שהורידו אותו לספסל, הוא איבד כיוון והפסיק לנפק את הערך שנתן לקבוצה קודם לכן. אז ברור שמבחינת יכולת אני מעדיף את סטיוארט לעוד עונה מבין השניים, אבל ממש לא מגיעות לו מחמאות שכן מגיעות לאוחנה.
כי מלמד חלוץ קלאסי לקבוצות קטנות.
lemmacantor
סמל ירוק

Daniel123 כתב: אתמול, 12:36 אם לא מייבשים את מלמד על הספסל הוא מסיים מלך שערים העונה בקבוצה הכי חלשה של מכבי חיפה אולי מאז העשור השחור.
ברו, יבואה ירד ליגה וסיים מלך שערים. אז מה? מה אכפת לי מתארים אישיים.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 430 פעמים
קיבל תודה: 61 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

lemmacantor כתב: אתמול, 13:03
ברק.י כתב: אתמול, 12:29

כי מלמד חלוץ קלאסי לקבוצות קטנות.
כרגע אנחנו קבוצה קטנה סמנופף

אבל ברצינות, נניח שתשחרר אותו, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא?
אררררבע - אחת
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 122 פעמים
קיבל תודה: 77 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

חלוץ טוב
צריך להשאר
:!: יענקלך
שלח תגובה