מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027
נוו
מתי מפרסמים לו"ז של שלב הבתים של גביע הטוטו?
תודו שהתגעגעתם.
אוי לבושה.
(יש נושא מלפפונים נפרד. הנושא הזה יעסוק בכל מה שהוא לא מלפפונים)
מתי מפרסמים לו"ז של שלב הבתים של גביע הטוטו?
תודו שהתגעגעתם.
אוי לבושה.
(יש נושא מלפפונים נפרד. הנושא הזה יעסוק בכל מה שהוא לא מלפפונים)
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 86 פעמים
- קיבל תודה: 194 פעמים
Re: מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027
ושליימה מה עז?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 35 פעמים
רדו ליגה יא מנאייק רדו ליגה יא מנאייק (אלא אם במקרה יבוא רוכש בקיץ)
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
2 עדכונים חשובים:
- גיא צרפתי עוזב. מהלך טוב מאוד לדעתי. הגיע הזמן לרענון של צוות האימון. הייתי שמח מאוד אם היה מגיע מישהו זר. אבל אסתפק במישהו שמביא רוח רעננה ואימון מתקדם.
-הוחלט להאריך את ההסכם אם כפ"ס גם לעונה הבאה. חרזי ככל הנראה יהיה אחראי על הפרויקט.
- גיא צרפתי עוזב. מהלך טוב מאוד לדעתי. הגיע הזמן לרענון של צוות האימון. הייתי שמח מאוד אם היה מגיע מישהו זר. אבל אסתפק במישהו שמביא רוח רעננה ואימון מתקדם.
-הוחלט להאריך את ההסכם אם כפ"ס גם לעונה הבאה. חרזי ככל הנראה יהיה אחראי על הפרויקט.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 367 פעמים
- קיבל תודה: 226 פעמים
בכר מדבר הרבה פעמים על הרבה עזיבות ובהרבה מקומות, לא רק שחקנים.
אני לא חושב שזה יקרה, אבל אין ספק שהגיע הזמן לחריש עמוק פה בכל תחום אפשרי.
רפואי, שיקום, כושר, אנליזה, צוות מקצועי, שחקנים. כל מקום.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 18 פעמים
- קיבל תודה: 216 פעמים
מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי כתב: אתמול, 13:58 2 עדכונים חשובים:
לא מאמין בהם לרגע שהם יכולים להביא אפילו תוצאה יותר טובה ממה שהיה העונה
אופטימיות במכבי חיפה
אם בכר באמת רוצה לשנות הכל וגם להשתדרג בעצמו סוף כל סוף אז שיתחיל מלהחליף את כל הכוורת שלו. לא מעניין אם אלה חברים או משפחה בסוף מדובר בביזנס והוא רק מאבד מהמניות שלו כל יום פה. שיתחיל לעבוד גם על עצמו.KevinDurant כתב: אתמול, 14:03 בכר מדבר הרבה פעמים על הרבה עזיבות ובהרבה מקומות, לא רק שחקנים.
יש פה בעיה עמוקה הרבה יותר מאיש מקצוע כזה או אחר. הבעיה היא באלה שבראש הפירמידה שחושבים שהצלחה היא סכנה. ולכן עד שלא יוחלף דיסקט ויחליפו את כל המערכת הרקובה הזאת אנחנו לא נוכל להתקדם באמת
אם יום למחרת סיום העונה אין הודעה של החלפת הצוות המקצועי והניהולי אז העונה הבאה תגמר כמו העונה הנוכחית
(צריך כבר היה להיות אבל אני אדם עם סבלנות)
(צריך כבר היה להיות אבל אני אדם עם סבלנות)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הרצוי: עוזר מאמן צעיר ורעב
המצוי: סאן מנחם או אלון חרזי
המצוי: סאן מנחם או אלון חרזי
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 86 פעמים
- קיבל תודה: 194 פעמים
בעולם תקין המאמן קובע את צוותוShocking4U כתב: אתמול, 14:15מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי כתב: אתמול, 13:58 2 עדכונים חשובים:
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בעולם תקין הוא גם קובע מי השוער שלוlemmacantor כתב: אתמול, 18:45בעולם תקין המאמן קובע את צוותוShocking4U כתב: אתמול, 14:15מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי כתב: אתמול, 13:58 2 עדכונים חשובים:
ראינו מה קרה שנה שעברה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
להבנתי צפויים עוד שינויים...
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?
שיקח איתו גם את זילפה, אורי הראל ואת צוות האנליסטים והצוות הרפואי.
אנשים מפילים יותר מדי על דרור שמשון, פציעות זה הרבה יותר מרק מאמן כושר.
החבר מתאילנד זה איש שיושב לו בתאילנד ומנהל חלק גדול מכל מה שקשור לנתונים ודאטה במכבי חיפה. ומשפיע קשר ישיר על הקבוצה. נשאר מאחורי הקלעים כביכול אבל משמעותי.Shocking4U כתב: היום, 01:04מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?
והגיע הזמן לעשות סוף לפארטיה הזאת שהוא יושב לו שם רחוק מכולם וחושב שהוא יוכל בשלט רחוק לעשות דברים ופעולות.
עוד רבע נקודה לרפאלוב שמסיים את ההזיה הזאת.
מכיוון שאני יודע שלפחות בעבר (בגלגול אחר של הפורום. בימי MHFC העליזים) אותו חבר מתאילנד גם קרא כאן, וייתכן שגם היום, אז אני שומר על כבודו ולא מרחיב. למרות שזה דבר שמאוד מכעיס אותי כבר הרבה מאוד זמן.
לגבי שאר הצוותים, יהיו שינויים גם בצוות האנליסטים.
הייתי שם לב גם לנושא התזונה והבריאות שאמור לעבור שינוי מסוים.
מבחינתי כל שינוי בכל מחלקה הוא מבורך. והלוואי ונראה עוד תזוזות.
ייאמר לזכות ליאור שהוא היה במקומות גדולים וראה איך דברים עובדים. והוא לפחות מנסה להביא חלק מהדברים גם לכאן. הבסיס הרעיוני הנכון, השאלה כמו תמיד במכבי חיפה היא יכולת הביצוע. והמבצעים.
וכשאלו הנפשות הפועלות זה לא שיש כרגע יותר מידי מקום לאופטימיות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תרשה לי לרשום אז, אני לא מתבייש ששכחתי שפיש עדיין במועדון בכלל. אבל כן מקווה שכל מחלקת הדאטה והאנליזה תעבור מהפכה רצינית, אני לא סתם מדבר על זה כבר תקופה, זה מערכת שלא מתפקדת מספיק טוב.רק מכבי כתב: היום, 01:27החבר מתאילנד זה איש שיושב לו בתאילנד ומנהל חלק גדול מכל מה שקשור לנתונים ודאטה במכבי חיפה. ומשפיע קשר ישיר על הקבוצה. נשאר מאחורי הקלעים כביכול אבל משמעותי.Shocking4U כתב: היום, 01:04מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?
והגיע הזמן לעשות סוף לפארטיה הזאת שהוא יושב לו שם רחוק מכולם וחושב שהוא יוכל בשלט רחוק לעשות דברים ופעולות.
עוד רבע נקודה לרפאלוב שמסיים את ההזיה הזאת.
מכיוון שאני יודע שלפחות בעבר (בגלגול אחר של הפורום. בימי MHFC העליזים) אותו חבר מתאילנד גם קרא כאן, וייתכן שגם היום, אז אני שומר על כבודו ולא מרחיב. למרות שזה דבר שמאוד מכעיס אותי כבר הרבה מאוד זמן.
לגבי שאר הצוותים, יהיו שינויים גם בצוות האנליסטים.
הייתי שם לב גם לנושא התזונה והבריאות שאמור לעבור שינוי מסוים.
מבחינתי כל שינוי בכל מחלקה הוא מבורך. והלוואי ונראה עוד תזוזות.
ייאמר לזכות ליאור שהוא היה במקומות גדולים וראה איך דברים עובדים. והוא לפחות מנסה להביא חלק מהדברים גם לכאן. הבסיס הרעיוני הנכון, השאלה כמו תמיד במכבי חיפה היא יכולת הביצוע. והמבצעים.
וכשאלו הנפשות הפועלות זה לא שיש כרגע יותר מידי מקום לאופטימיות.
אבל רק לאחרונה ראיתי שהוא היה אקטיבי בחיפוש אחר מפתח full stack למחלקת הטכנולוגיה אז הייתי מחכה עם זה.
שוב אומר שהייתי עושה הכל כדי להחזיר את אדם דיוויד למערכת ואני מאמין שכלכלית אפשר להציע לו משמעותית יותר ממה שהוא מרוויח בנבחרת.
התזונאית שהייתה בתקופת בכר שעבדה גם עם רמי גרשון היא אשת מקצוע פצצה וצריך להחזיר אותה. גם את אלעד אשכנזי הייתי מעיף בפעם השלישית מהמועדון.
בנוגע לפיזיולוגי אני מקווה שהם לא יסתפקו בלהחליף מאמן כושר, צריך להחליף את כל המערך הפיזיולוגי. להביא מישהו שמבין במדעי ספורט, להביא פיזיולוגים חדשים, מערך שיקום חדש. הכל חדש.
הייתי שמח גם למאמן נייחים חדש, מאמן שוערים חדש. הבעיה ששילוב של אנשי מקצוע זרים עם ישראלים בדרך כלל לא עובד טוב ואני לא רואה אנשי מקצוע ישראלים מצויינים שרלוונטיים להביא לצערי.