ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 89 פעמים
- קיבל תודה: 199 פעמים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
הוא כן שכח, יותר נכון הכדורגל דבר דינמי והוא הפך ללא רלוונטי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 223 פעמים
בוא נראה. ככה או ככה עומד בפניו אתגר מאוד גדול והוא גם צריך להרכיב מחדש את הצוות שלו ולעשות שינויים משמעותיים בלי קשר לשאר הקבוצה. אבל הסגנון התבטאויות שלו על זה שיש לו חוזה והוא לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך היא די מוזרה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יגאל גולדשטיין, ספורט 5.עוזרו של בכר גיא צרפתי בדרך להתמנות למאמן מ.ס אשדוד וכעת לערוץ הספורט נודע כי הוא לא היחיד שיעזוב. גם מאמן הנייחים גיא וייזינגר ומאמן הכושר דרור שמשון לא ימשיכו במועדון הירוק.
דרור שמשון הגיע עם בכר מהפועל ב"ש למכבי חיפה, גם הוא ב-2020, אבל נשאר במערכת גם כשמסאיי דגו ודייגו פלורס הדריכו את הקבוצה. האם עזיבת השניים לצד הפרידה מצרפתי תשפיע גם על עתידו של בכר?
כל הכוורת של בכר מתפרקת והוא נשאר לבד. עוד סימנים לעזיבה?
צעד בכיוון הנכון.
דרור שמשון זה מורה מחליף לספורט, לא ראוי להיות בצוות מקצועי של שום מועדון בליגת העל.
השמועות על יצחקי לכאן זה בטח כדי לארגן לו חוזה טוב יותר אצל האבוקטו
לא חושב שמישהו במערכת פה מעריך אותו מקצועית.
דרור שמשון זה מורה מחליף לספורט, לא ראוי להיות בצוות מקצועי של שום מועדון בליגת העל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אורי הראל הוא באמת מורה לספורט ונשאר במועדון.Smile כתב: אתמול, 02:19 צעד בכיוון הנכון.
לגבי יצחקי היה דיבור רציני בעונה שעברה שרוצים אותו אבל היה לו חוזה לעוד עונה בבית״ר.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
או יותר גרוע. רוני לוי של קיץ 2016. ברווז צולע שיהרוס את ההכנה ועדיין יפוטר מהר. שחר מת על זה.Shocking4U כתב: אתמול, 01:47יגאל גולדשטיין, ספורט 5.עוזרו של בכר גיא צרפתי בדרך להתמנות למאמן מ.ס אשדוד וכעת לערוץ הספורט נודע כי הוא לא היחיד שיעזוב. גם מאמן הנייחים גיא וייזינגר ומאמן הכושר דרור שמשון לא ימשיכו במועדון הירוק.
דרור שמשון הגיע עם בכר מהפועל ב"ש למכבי חיפה, גם הוא ב-2020, אבל נשאר במערכת גם כשמסאיי דגו ודייגו פלורס הדריכו את הקבוצה. האם עזיבת השניים לצד הפרידה מצרפתי תשפיע גם על עתידו של בכר?
כל הכוורת של בכר מתפרקת והוא נשאר לבד. עוד סימנים לעזיבה?
שלמה שרף סיפר שבזמנו הוא היה מאמן, מאמן כושר, אפסנאי, מאמן מנטלי, תזונאי
זה היה מעולה לזמנו אבל לא רלוונטי לתקופה העכשווית
אם בכר חושב שיכולות האימון שלו מספיקות אז הוא יגמור מהר
זה היה מעולה לזמנו אבל לא רלוונטי לתקופה העכשווית
אם בכר חושב שיכולות האימון שלו מספיקות אז הוא יגמור מהר
בוא נחכה ונראה מי מביאים נראה שכן הבינו שהפציעות פה זה לא משהו הגיוני.
אני עדיין מאמין שמבין הישראלים בכר היחיד שיודע להחזיק את הטרלול שיש כאן זה לא מנגר שקוזוך או יצחק עשו עונה טובה והוא מביא אותם.
כל השאר פשוט יקרסו כאן
אני עדיין מאמין שמבין הישראלים בכר היחיד שיודע להחזיק את הטרלול שיש כאן זה לא מנגר שקוזוך או יצחק עשו עונה טובה והוא מביא אותם.
כל השאר פשוט יקרסו כאן
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 122 פעמים
- קיבל תודה: 78 פעמים
אתה בטוח שבאמת הבינו ?Hulk כתב: אתמול, 10:35 בוא נחכה ונראה מי מביאים נראה שכן הבינו שהפציעות פה זה לא משהו הגיוני.
כל השאר פשוט יקרסו כאן
אין לי כדור בדולח לפי הדיווחים בתקשורת וראיונות של בכר נראה שהם עושים שינויים דרסטיים בצוות.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 122 פעמים
- קיבל תודה: 78 פעמים
בסדר אנחנו לא יודעים מה הסיבה מאחורי כל עזיבהHulk כתב: אתמול, 10:44אין לי כדור בדולח לפי הדיווחים בתקשורת וראיונות של בכר נראה שהם עושים שינויים דרסטיים בצוות.
אני לא מאמין שהפנימו שום דרך עד שיוכח אחרת בצורה קונקרטית
- Shocking4U
- מנהל הבורד
למה שיראו לברק את הדרך החוצה?
כבר אמרו וגם הוא אמר בעצמו שיהיו שינויים לא רק בסגל השחקנים.
הוא מודע לזה ויכול להיות שזו אפילו יוזמה שלו.
הוא יפתח את העונה ב 100% אין לי ספק.
ואם לא, אז נמשיך להתרסק ולהיות מועדון שכונתי.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
כי הם מצטערים על הארכת חוזה ולא נעים להם לפטר. סיים שיט עם רוני לוי לפני עשור. לא היה נעים לפטר אחרי גביע. הפכו לברווז צולע ואז פיטרו וכמובן פגעו בהכנות.Daniel123 כתב: אתמול, 11:43למה שיראו לברק את הדרך החוצה?
כבר אמרו וגם הוא אמר בעצמו שיהיו שינויים לא רק בסגל השחקנים.
הוא מודע לזה ויכול להיות שזו אפילו יוזמה שלו.
הוא יפתח את העונה ב 100% אין לי ספק.
ואם לא, אז נמשיך להתרסק ולהיות מועדון שכונתי.
שחר קלאסי. הכל עקום.
בעיני הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה. העונה הזאת הייתה כישלון גדול מאוד שלו ואני לא רואה איך הוא יצליח לשנות את זה בעונה הבאה
בכר לא פתח פה את העונה ולא בנה את הקבוצה הזאת.Rmc כתב: אתמול, 12:09 בעיני הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה. העונה הזאת הייתה כישלון גדול מאוד שלו ואני לא רואה איך הוא יצליח לשנות את זה בעונה הבאה
ביקשו ממנו לחזור אחרי הנזק שעשו כאן פלורס, רפאלוב ועובדיה.
אני אבחן אותו בעונה הבאה אחרי שיבנה קבוצה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
1) בנאדו לא פתח את עונת 12/13, בלבול 18/19Daniel123 כתב: אתמול, 12:14בכר לא פתח פה את העונה ולא בנה את הקבוצה הזאת.Rmc כתב: אתמול, 12:09 בעיני הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה. העונה הזאת הייתה כישלון גדול מאוד שלו ואני לא רואה איך הוא יצליח לשנות את זה בעונה הבאה
2) בכר פתח את העונה שעברה. העונה הוא המשיך עם אותו שיט בדיוק וסגל פחות טוב. בלי סבע בעיקר.
גם עם הסגל שהוא קיבל, אין שום הצדקה לאיך שנראינו ברוב העונה. הניצחונות בגארבג לא מעניינים ולא משקפים כלום. במבחן התוצאה, באימון, הוא היה גרוע מאוד. לך ל-2 המשחקים האחרונים בבלומפילד ותנסה להצדיק את איך שנראינו שםDaniel123 כתב: אתמול, 12:14בכר לא פתח פה את העונה ולא בנה את הקבוצה הזאת.Rmc כתב: אתמול, 12:09 בעיני הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה. העונה הזאת הייתה כישלון גדול מאוד שלו ואני לא רואה איך הוא יצליח לשנות את זה בעונה הבאה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
זה גם לא נכון לשחוק ככה שחקנים. לעבוד עם דו ספרתי של פצועים. זה כלכלית אפילו דפוק. גם אם היה מצליח יותר.
בכר בשיאו היה מאמן נגד עצמו כבר. זה עקום נורא.
בכר בשיאו היה מאמן נגד עצמו כבר. זה עקום נורא.
כן יש הצדקה, תסתכל שוב על סגל השחקנים מה ציפית?Rmc כתב: אתמול, 12:23גם עם הסגל שהוא קיבל, אין שום הצדקה לאיך שנראינו ברוב העונה. הניצחונות בגארבג לא מעניינים ולא משקפים כלום. במבחן התוצאה, באימון, הוא היה גרוע מאוד. לך ל-2 המשחקים האחרונים בבלומפילד ותנסה להצדיק את איך שנראינו שםDaniel123 כתב: אתמול, 12:14בכר לא פתח פה את העונה ולא בנה את הקבוצה הזאת.Rmc כתב: אתמול, 12:09 בעיני הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה. העונה הזאת הייתה כישלון גדול מאוד שלו ואני לא רואה איך הוא יצליח לשנות את זה בעונה הבאה
אני אלך 2 משחקים אחורה אבל אני אתן לך גם את המשחק שהבקענו רביעייה בסמי לצהבת העונה והיינו עוד בעניינים.
והיו איתו עוד משחקים טובים העונה, הוא הגיע שהיינו בתחתית מבחינת יכולת ומבחינה מנטלית יש לכם זיכרון קצר אתם שוכיחים מהר.
תבינו שאי אפשר לרוץ בצמרת שכל משחק נפצעים שחקנים משמעותיים.
זה בלתי אפשרי שגם ככה הסגל חלש מאוד.
זה המקסימום שהיה אפשר להפיק מהסגל הזה אני באמת לא מבין למה ציפיתם.
אל תשכחו שעוד שפלורס היה פה וראינו את ההתרסקות חלק מכם היה בטוח שלא נסיים בכלל בפלייאוף העליון, גם אני בין היתר הימרתי על מקום 7-8.
ככה שמראש ידענו לאן העונה הזו הולכת.
כל אתרי הספורט והפודקאסטים השונים והאוהדים והכל כולם הימרו עוד בחודש מאי שנה שעברה שנסיים את העונה מקומות 5-6 וצדקו. יש דברים שקל מאוד לראות.Daniel123 כתב: אתמול, 12:34 אל תשכחו שעוד שפלורס היה פה וראינו את ההתרסקות חלק מכם היה בטוח שלא נסיים בכלל בפלייאוף העליון, גם אני בין היתר הימרתי על מקום 7-8.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
עדיף 7-8 מלהיות שטיח בפליי אוף עליון. להחליף את פלורס בבכר הייתה טעות. מה גם שלפלורס גם קצת חסר מזל ולא הוא לא מאמן רציני. כישלון ידוע מראש.Daniel123 כתב: אתמול, 12:34 אל תשכחו שעוד שפלורס היה פה וראינו את ההתרסקות חלק מכם היה בטוח שלא נסיים בכלל בפלייאוף העליון, גם אני בין היתר הימרתי על מקום 7-8.
יש הצדקה להפסיד. אין הצדקה להתבזות. והתבזנו העונה לא מעט, והרבה עליו.Daniel123 כתב: אתמול, 12:33כן יש הצדקה, תסתכל שוב על סגל השחקנים מה ציפית?Rmc כתב: אתמול, 12:23גם עם הסגל שהוא קיבל, אין שום הצדקה לאיך שנראינו ברוב העונה. הניצחונות בגארבג לא מעניינים ולא משקפים כלום. במבחן התוצאה, באימון, הוא היה גרוע מאוד. לך ל-2 המשחקים האחרונים בבלומפילד ותנסה להצדיק את איך שנראינו שםDaniel123 כתב: אתמול, 12:14
בכר לא פתח פה את העונה ולא בנה את הקבוצה הזאת.
אני אלך 2 משחקים אחורה אבל אני אתן לך גם את המשחק שהבקענו רביעייה בסמי לצהבת העונה והיינו עוד בעניינים.
והיו איתו עוד משחקים טובים העונה, הוא הגיע שהיינו בתחתית מבחינת יכולת ומבחינה מנטלית יש לכם זיכרון קצר אתם שוכיחים מהר.
אף אחד לא אומר שבכר חסין, אני גם מבקר אותו בעיקר על ניהול המשחק שלו שיש משחקים שאני וואלה לא מבין מה הוא עושה.Rmc כתב: אתמול, 12:55יש הצדקה להפסיד. אין הצדקה להתבזות. והתבזנו העונה לא מעט, והרבה עליו.Daniel123 כתב: אתמול, 12:33כן יש הצדקה, תסתכל שוב על סגל השחקנים מה ציפית?Rmc כתב: אתמול, 12:23
גם עם הסגל שהוא קיבל, אין שום הצדקה לאיך שנראינו ברוב העונה. הניצחונות בגארבג לא מעניינים ולא משקפים כלום. במבחן התוצאה, באימון, הוא היה גרוע מאוד. לך ל-2 המשחקים האחרונים בבלומפילד ותנסה להצדיק את איך שנראינו שם
אבל לא צריך להעמיד אותו במרכז ולהפנות את האצבע המאשימה כלפיו שזה בכל ללא המצב.
יש פה מערכת שלמה, מועדון שלם שמתנהל בצורה פשוט גרועה על גבול ההזויה וזה מחלחל עד לדשא כמו שכולם רואים.
גם מישהו פה חושב שיצחקי או קוזך מאמנים מספיק איכותיים למכבי חיפה ויעמדו בלחץ פה של רדיו חיפה והאוהדים?
ולגבי מאמנים זרים באקלים הנוכחי ישראל זה יהיה מאוד קשה להביא מישהו איכותי על גבול הבלתי אפשרי.
אי אפשר לתת דוגמאות מ2013 ועוד שהמנהל הנקצועי של היריבה היה בן של אחד השחקנים הטובים בהיסטוריה, אנחנו גם רואים איזה מאמנים הם מנחיתים עכשיו, מאמן בינוני מליגת הבטים הסרבית, ואלכוהליסט.
ולגבי מאמנים זרים באקלים הנוכחי ישראל זה יהיה מאוד קשה להביא מישהו איכותי על גבול הבלתי אפשרי.
אי אפשר לתת דוגמאות מ2013 ועוד שהמנהל הנקצועי של היריבה היה בן של אחד השחקנים הטובים בהיסטוריה, אנחנו גם רואים איזה מאמנים הם מנחיתים עכשיו, מאמן בינוני מליגת הבטים הסרבית, ואלכוהליסט.