זה יהיה כמו רוני לוי וקרלסן בדיוק בתקופה הזו לפני עשור. למה צריך את זה?
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 89 פעמים
- קיבל תודה: 199 פעמים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
התשובות אצל הנשיאlemmacantor כתב: היום, 13:43זה יהיה כמו רוני לוי וקרלסן בדיוק בתקופה הזו לפני עשור. למה צריך את זה?
לא חושב שהם ילכו עוד הפעם על זר אחרי הכישלון עם פלורסShocking4U כתב: היום, 13:43 לא חושב שזה יהיה יצחקי. לדעתי או זר או בלוף סטייל אופיר חיים שיקדם צעירים
שזה בכלל משפט שמגדיר מערכת כושלתכובע קש כתב: היום, 13:47לא חושב שהם ילכו עוד הפעם על זר אחרי הכישלון עם פלורסShocking4U כתב: היום, 13:43 לא חושב שזה יהיה יצחקי. לדעתי או זר או בלוף סטייל אופיר חיים שיקדם צעירים
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 89 פעמים
- קיבל תודה: 199 פעמים
זו בדיוק הייתה המטרה במינויכובע קש כתב: היום, 13:47לא חושב שהם ילכו עוד הפעם על זר אחרי הכישלון עם פלורסShocking4U כתב: היום, 13:43 לא חושב שזה יהיה יצחקי. לדעתי או זר או בלוף סטייל אופיר חיים שיקדם צעירים
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ראובן עטר עכשיו עלה לתוכנית של קטן ואמר שהחליטו שלא רוצים את ברק, זה עניין של ימים.
החלטה של רפאלוב.
אם באמת יתנו לרפאלוב את כל הכוח אנחנו עלולים לסיים בפלייאוף התחתון בעונה הבאה.
זה לא ילך.
בכלל, אני לא מבין איך הוא נשאר בתפקיד אחרי שנכשל העונה? איפה נראה דבר כזה?
תראו בקרית שלום, בן מנספורד נכשל ולא ממשיך.
החלטה של רפאלוב.
אם באמת יתנו לרפאלוב את כל הכוח אנחנו עלולים לסיים בפלייאוף התחתון בעונה הבאה.
זה לא ילך.
בכלל, אני לא מבין איך הוא נשאר בתפקיד אחרי שנכשל העונה? איפה נראה דבר כזה?
תראו בקרית שלום, בן מנספורד נכשל ולא ממשיך.
אם לא בכר אז שיביאו את אלי כהן השריף, לא אכפת לי שהוא מאמן מיושן הוא לפחות יודע לזהות שחקני כדורגל.
לדעתי הוא יכול לשקם פה את ההריסות והוא גם יוכל לעמוד מול רפאלוב ועובדיה.
לדעתי הוא יכול לשקם פה את ההריסות והוא גם יוכל לעמוד מול רפאלוב ועובדיה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 223 פעמים
קיצר איפה שיש עשן יש אש. לא סתם כולם אמרו שהראיונות של בכר מוזרים ושכל הניסוח הזה של ״אני אמשיך בהתאם לחוזה שלי, לא רואה סיבה שלא אמשיך כי יש לי חוזה״ הוא מאוד קורקטי וכמעט משפטי. ידע שהולכים למאבק על הפיצויים.
האמת לשם שינוי, באתי לפרגן גם לו וגם לליאור שהבינו שהגיע הזמן לשנות דברים מערכתיים וביניהם גם הכוורת של ברק ואולי הוא הבין שהגיע הזמן לעשות שינוי בצוות, ברעיונות ובקריירה שלו.
אם מתברר שהכל נעשה מאחורי הגב שלו אז גם הוא יצא חתיכת ליצן ועל ליאור ואיציק באמת מיותר לדבר. מאחל רק להם רק רע.
אם מתברר שהכל נעשה מאחורי הגב שלו אז גם הוא יצא חתיכת ליצן ועל ליאור ואיציק באמת מיותר לדבר. מאחל רק להם רק רע.
הכל מתכנס לפה.Smile כתב: היום, 13:38 בגלל שיצחקי וקוזוך לא סגורים על חוזה ורוב החסרי מושג שביציע יהיו בעד מינוי של אחד מהם, יש לשחר הזדמנות להשתמש בשכפץ שלו, כמו קלף יציאה מהכלא במונופול.
להשליך את האחריות על בכר
למנות מאמן ישראלי בזול כמו שהוא אוהב (יצחקי / קוזוך)
לא מפתיע
זה ניהול סיכונים של שחר מול הקהל.
ההצלחה לא מעניינת אותו, מעניין אותו רק דעת קהל והכף מתחילה לנטות לרעתו.