אין לך מקום לעוד זרים.Apoc כתב: 23 מאי 2026, 20:57מבחינתי בנסון יכול להישאר זה לא שיש לנו משהו בכנף ימין. צריך להביא לו שחקן זר אכזר על הראש להרכב.KevinDurant כתב: 23 מאי 2026, 20:37אני מסכים.Apoc כתב: 23 מאי 2026, 19:05 חסר לנו כוכבי כדורגל בהתקפה, זה פשוט מאוד.
אין אצילי אין שרי אין סבע. אין שחקן שהכדור מגיע אליו בשליש ההתקפי שהקהל עושה אווווו ומתכונן למה הוא יעשה.
אם לא יביאו לפחות אחד כזה, ונישאר עם התקפה בלי כוכבים, זה יראה אותו הדבר אם לא יותר גרוע.
זה יכול להיות 10 וזה יכול להיות כנף.
כל הזמן הקהל שלנו מדבר על 10 ועל שרי אבל אפשר לראות נניח שגם מילסון מהכנף היה שחקן מאוד דומיננטי במכבי ת''א ושינה שם את כל המשחק ובטח אצילי ואפילו דן ביטון ושועה שבאים מהכנף.
בגלל זה אני חושב שלא צריך להמשיך עם בנסון לעונה הבאה. זה אולי ייראה קצת יותר טוב מהשנה אבל ברור שזה לא שובר שוויון.
מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 121 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
לא חושב.
מעריך בזהירות שלא מדובר בפציעה שתגרום לשינוי מסלול בעמדה הזאת.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 42 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
זה מצחיק בטאיי קורנו סברינה שואו נוהאל 5 זרים ברמה גבוהה לליגה שלנו צריך רק להביא בלם זר ולהתחזק בגזרת הישראלים אבל לצערי כמו שאני מכיר את יענקל׳ה הוא יחפש לשרוף כסף ויפטר לפחות מסברינה שואו ונאוהל ויביא 3 זרים אחרים
קורנו לא זר ולא כשירDavid כתב: 24 מאי 2026, 17:30 זה מצחיק בטאיי קורנו סברינה שואו נוהאל 5 זרים ברמה גבוהה לליגה שלנו צריך רק להביא בלם זר ולהתחזק בגזרת הישראלים אבל לצערי כמו שאני מכיר את יענקל׳ה הוא יחפש לשרוף כסף ויפטר לפחות מסברינה שואו ונאוהל ויביא 3 זרים אחרים
סברינה שואו ונהואל כן זרים, כן כשירים אבל לא הצליחו פה וגם בהשאלות לא מצליחים במיוחד ( מוזמן להסתכל בפוסט שכתבתי בנושא מושאלים על סטטיסטיקה שלהם )
אני באמת תוהה האם אתה רציני במה שאתה כותב או שאני אוכל הטרלה
חחחחח נראה לי הטרלה או ילד בן 13benrey כתב: 24 מאי 2026, 17:51קורנו לא זר ולא כשירDavid כתב: 24 מאי 2026, 17:30 זה מצחיק בטאיי קורנו סברינה שואו נוהאל 5 זרים ברמה גבוהה לליגה שלנו צריך רק להביא בלם זר ולהתחזק בגזרת הישראלים אבל לצערי כמו שאני מכיר את יענקל׳ה הוא יחפש לשרוף כסף ויפטר לפחות מסברינה שואו ונאוהל ויביא 3 זרים אחרים
סברינה שואו ונהואל כן זרים, כן כשירים אבל לא הצליחו פה וגם בהשאלות לא מצליחים במיוחד ( מוזמן להסתכל בפוסט שכתבתי בנושא מושאלים על סטטיסטיקה שלהם )
-
David
- מחוזר באירופה
לא מצליחים מהרבה נסיבות מהחומר שחקנים שמקיף אותם ממאמנים שלא מסוגלים להוציא מהם תיכולת האמיתית שלהם הם ברמה מעל הליגה אומר לך את זה כי אני יודע העיניים לא משקרות.benrey כתב: 24 מאי 2026, 17:51קורנו לא זר ולא כשירDavid כתב: 24 מאי 2026, 17:30 זה מצחיק בטאיי קורנו סברינה שואו נוהאל 5 זרים ברמה גבוהה לליגה שלנו צריך רק להביא בלם זר ולהתחזק בגזרת הישראלים אבל לצערי כמו שאני מכיר את יענקל׳ה הוא יחפש לשרוף כסף ויפטר לפחות מסברינה שואו ונאוהל ויביא 3 זרים אחרים
-
David
- מחוזר באירופה
עם יש אוהד שגרם ליענקל׳ה בעיות אמיתיות זה אני בגלל זה אני חסום בכול תוכניות הרדיו של חיפה כי אני יודע מה האינטרס האמיתי שמה אתם ילדים עם יענקל׳ה רוצה כול עונה תהיה לך פה אליפות.Daniel123 כתב: 24 מאי 2026, 18:13חחחחח נראה לי הטרלה או ילד בן 13benrey כתב: 24 מאי 2026, 17:51קורנו לא זר ולא כשירDavid כתב: 24 מאי 2026, 17:30 זה מצחיק בטאיי קורנו סברינה שואו נוהאל 5 זרים ברמה גבוהה לליגה שלנו צריך רק להביא בלם זר ולהתחזק בגזרת הישראלים אבל לצערי כמו שאני מכיר את יענקל׳ה הוא יחפש לשרוף כסף ויפטר לפחות מסברינה שואו ונאוהל ויביא 3 זרים אחרים
נראה שבמועדון לא הולכים לקיץ עם הרבה פרצופים חדשים למערכת. זה יהיה מרדכי, ארבעה זרים בערך ואולי מגן ימני ושוער-שניים. כל השאר היו פה בשלב כזה או אחר, לכל הפחות למעמד חתימה במועדון.
מהצד השני, נראה שהסגל עצמו יעבור מתיחת פנים משמעותית. אין עמדה אחת שצפויה להישאר כפי שתוכננה לעונה הנוכחית (כלומר, ללא שחקני הנוער שעלו לבוגרים תוך כדי תנועה ומתוך הכרח). אולי עמדת המגן הימני עם בטאי וזסנו.
זה מעיד עד כמה בניית הסגל הייתה בעייתית העונה (ועד כמה שחקני הנוער הם הפתעת העונה).
מהצד השני, נראה שהסגל עצמו יעבור מתיחת פנים משמעותית. אין עמדה אחת שצפויה להישאר כפי שתוכננה לעונה הנוכחית (כלומר, ללא שחקני הנוער שעלו לבוגרים תוך כדי תנועה ומתוך הכרח). אולי עמדת המגן הימני עם בטאי וזסנו.
זה מעיד עד כמה בניית הסגל הייתה בעייתית העונה (ועד כמה שחקני הנוער הם הפתעת העונה).
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 42 פעמים
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 65 פעמים
- קיבל תודה: 43 פעמים
הישראלים שרשמו הכי הרבה דקות העונה בעמדה הזו אלה דרוויש של קרית שמונה, ג'אבר של נתניה, אזוגי ורון אונגר מטבריה.
אם משווים אותם באתר ש @KevinDurant סידר לנו, עולה שאזוגי הכי קרוב למספרים של בטאי.
למרות שאין לי בעיה עם זסנו, אם אזוגי יבוא במקומו אני אחיה עם זה בשלום.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 377 פעמים
- קיבל תודה: 241 פעמים
אני חושב שזסנו לא מספיק טוב וגם בכר הרגיש ככה לאורך העונה ונמנע מלתת מנוחה לבטאי מה שסיכן אותו גם לפציעה.Kandaurov כתב: 24 מאי 2026, 22:31הישראלים שרשמו הכי הרבה דקות העונה בעמדה הזו אלה דרוויש של קרית שמונה, ג'אבר של נתניה, אזוגי ורון אונגר מטבריה.
אם משווים אותם באתר ש @KevinDurant סידר לנו, עולה שאזוגי הכי קרוב למספרים של בטאי.
למרות שאין לי בעיה עם זסנו, אם אזוגי יבוא במקומו אני אחיה עם זה בשלום.
לאזוגי יש סעיף שחרור של 200 אלף ש''ח ובשביל הפיקנטיות הוא גם גדל אצלנו.
הוא גם בגיל טוב באופן כללי (26, בקיץ 27). משהו ששווה לשקול
לא חושב שדור מיכה הוא סוג השחקן שיצליח כאן
עושה לי וויבים של שכטר, תמיר כהן, איציק זוהר
עושה לי וויבים של שכטר, תמיר כהן, איציק זוהר
דור מיכה ... עוד שחקן אחרי השיא שלמעשה אף פעם לא היה בשיא.
תמיד היה אוברייטד שחקן בינוני מינוס.
אפילו בבית"ר כבר לא מתאים למה שנביא אותו לפה?
לא מספיק לקחנו מהם את השאריות בינואר?
תמיד היה אוברייטד שחקן בינוני מינוס.
אפילו בבית"ר כבר לא מתאים למה שנביא אותו לפה?
לא מספיק לקחנו מהם את השאריות בינואר?
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא. יש את מרדכי שיכול לשחק ב10.
אי אפשר לקחת שאריות ושחקנים שלא רצויים בביתר
- KevinDurant
- חבר בבורד
לפי בן דור, קוזוך המועמד המוביל להחליף את בכר במידה ויעזוב
הלוואי, לדעתי חסר סיכוי
הלוואי, לדעתי חסר סיכוי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 22 פעמים
- קיבל תודה: 230 פעמים
סקופ ענק 2 המאמנים היחידים המובילים הישראלים שהם לא בכר מועמדים אם בכר יעזוב
עזבו שגם יש לכולם את אותו סוכן
דודו יודע את העבודהShocking4U כתב: אתמול, 20:13 סקופ ענק 2 המאמנים היחידים המובילים הישראלים שהם לא בכר מועמדים אם בכר יעזוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מבין גם את הלוגיקה, קוזוך יבוא להיות שפוט של 2 הליצנים הגדולים רפאלוב את עובדיה? איזה מאמן שפוי ירצה לעשות את זה? יש לו מוקדמות צ׳מפיונס וקבוצה אלופה ביד.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 91 פעמים
- קיבל תודה: 200 פעמים
כן מקצועית זה דבילי. הכי לשיא ראש בריא במיטה חולה. אבל שחר כן יכול להציע לו חוזה אטרקטיבי מבחינה כלכלית ואלונה בינתיים ישנה בעמידה.Shocking4U כתב: אתמול, 20:32 לא מבין גם את הלוגיקה, קוזוך יבוא להיות שפוט של 2 הליצנים הגדולים רפאלוב את עובדיה? איזה מאמן שפוי ירצה לעשות את זה? יש לו מוקדמות צ׳מפיונס וקבוצה אלופה ביד.
במקומו אבל הייתי נשאר בב"ש בפחות כסף.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 124 פעמים
- קיבל תודה: 78 פעמים
Shocking4U כתב: אתמול, 20:32 לא מבין גם את הלוגיקה, קוזוך יבוא להיות שפוט של 2 הליצנים הגדולים רפאלוב את עובדיה? איזה מאמן שפוי ירצה לעשות את זה? יש לו מוקדמות צ׳מפיונס וקבוצה אלופה ביד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אלונה לא מפגרת, היא תסגור אותו אם היא מבינה שהוא יכול לברוח אלינו. יש לה הרבה אגו וגם איבה כלפי מכבי חיפה.lemmacantor כתב: אתמול, 20:39כן מקצועית זה דבילי. הכי לשיא ראש בריא במיטה חולה. אבל שחר כן יכול להציע לו חוזה אטרקטיבי מבחינה כלכלית ואלונה בינתיים ישנה בעמידה.Shocking4U כתב: אתמול, 20:32 לא מבין גם את הלוגיקה, קוזוך יבוא להיות שפוט של 2 הליצנים הגדולים רפאלוב את עובדיה? איזה מאמן שפוי ירצה לעשות את זה? יש לו מוקדמות צ׳מפיונס וקבוצה אלופה ביד.
במקומו אבל הייתי נשאר בב"ש בפחות כסף.
תחושה חזקה שמדובר על טריק מס 2 בספר - הרגעת הרוחות על עזיבה קרובה של בכר.KevinDurant כתב: אתמול, 19:54 לפי בן דור, קוזוך המועמד המוביל להחליף את בכר במידה ויעזוב
הלוואי, לדעתי חסר סיכוי
הפור על עזיבתו של בכר נראה שנפל ובמכבי כמו במכבי, שם מתעסקים רק בתקשורת כל הזמן במקום להתעסק בעניינים מקצועיים, זיהו שהסנטימנט אצל האוהדים הוא נגד המהלך הזה (ולא בגלל שבכר הצליח, אלא על הדרך, על הקפריזיות, על זה שהעסק לא מנוהל).
אז מה עושים? זורקים לאויר ספין שאני מעריך את סיכויי הצלחתו כנמוכים מאוד עד לא קיימים, בכדי להוריד את הלהבות , ולהראות שיש מלאכת מחשבת.
זאת פרקטיקה ידועה אצלנו שמשתמשים בה פעם אחר פעם וחבל שאוהדים שלנו נופלים בפח כל פעם מחדש.
מעריך שנסיים במקרה ״הטוב״ אם אפשר לקרוא לזה כך עם יצחקי, במקרה הפחות טוב עם איזה מימר.