Shocking4U כתב: היום, 00:58
רק מכבי כתב: היום, 00:28
lemmacantor כתב: היום, 00:22
אתה מבין שלפי הלוגיקה הזו בדיוק מגיעים ברירות מחדל שנתקעים איתם כן?
בעולם מושלם סוגרים סגל בתחילת יולי. כשיש אירופה יש רצון לסגור סגל כמה שיותר מוקדם.
כשאין את הלחץ אירופה אפשר לנהל את זה יותר חכם ולהסתכל על השוק בצורה רחבה.
באופן כללי, אפשר להביא שחקנים טובים גם מאוחר בחלון.
אני לא מתחבר לשיט הזה של מי שמגיע מאוחר הוא לא טוב.
קנגוואה חתם ב-30 ביולי.
בליץ' חתם ב-10 באוגוסט.
שרי חתם ב-12 לאוגוסט.
ונטורה חתם ב-2 לספטמבר.
פטאצ'י חתם ב-4 לספטמבר.
תעשה את העבודה שלך ויגיעו שחקנים טובים. מוקדם או מאוחר. הכל שאלה של כסף ושאלה של יכולת סקאוטינג וניהול מו"מ.
הבעיה אצלנו שאני מתקשה להאמין שהם הגיעו עם תוכנית סדורה ורשימות שחקנים. הכל שליפות מהבטן ומזל.
ככה שזה לא משנה מאוחר או מוקדם.
אז למה צריך את המחלקת סקאוטינג? מה רפאלוב וגרשון עושים כל השנה? חזרנו לימין של סקאוטינג פאסיבי שמתבסס רק על זה שסוכנים מציעים שמות?
אני בכנות לא יודע להגיד האם הם הגיעו מוכנים לקיץ.
שומע דברים סותרים לכאן ולכאן.
אנחנו נראה ונשמע תוך כדי תנועה. חובת ההוכחה עליהם.
מזכיר לך שהיה פה המון תחלופות בצוות. קישון שהוא היה סקאוט הבכיר עזב, גרשון פתאום הסקאוט הראשי(לראשונה בחייו), והופ, בורג הוא פתאום גם בתמונה.
זה לא נראה מספיק מסודר, ככה שיש יסוד סביר לחשוב שהם לא מספיק מוכנים. ושוב, ייתכן ולא. אבל הם לא נתנו לנו עד עכשיו סיבה לחשוב שכן.
אני כן יודע שהיו שמות גם בינואר שדיברו איתם וממשיכים לדבר איתם. זה לא רק ברוניניו ובעמדת ה-10.
להגיד לך שיש להם שמות של בלמים זרים מוכנים? אני לא יודע. ולא בטוח בכלל. מזכיר לך שעל סק התלבטו הרבה זמן. והחליטו בשלב מאוחר יחסית להיפרד. וזה נכון שכלל אפס אצל כל מחלקת סקאוטינג בסיסית זה שאתה בכל רגע נתון מחזיק שחקנים אופציונליים גם בעמדות שיש לך שחקנים, אבל אני לא יודע אם המערכת שבנויה טלאים על טלאים ולא עובדת רציף עם אותו כוח אדם עבדה ככה. הלוואי.
להגיד לך שיש להם חלוץ זר? כן. כי זה משהו שהיה ברור כבר כמה חודשים אחורה שיביאו. ויש גם שחקנים שרצו אותם בקיץ הקודם ולא הסתדר, והביאו במקומם את סטיוארט יובאנוביץ. ככה שיש פה איזה פול מסוים בעמדה הזאת. לא יפתיע אותי אם אחד השמות שהוזכרו בקיץ שעבר יגיע הקיץ.
אני גם חושב שהפציעה של פיינגזיכט שינתה להם קצת תוכניות וגרמה להם לעשות חושבים.
ועוד דבר לגבי ליאור. אין משהו רע בקשרים. יש שחקנים שרק הקשרים האלה יביאו אותם לארץ (קל וחומר בעידן המלחמה, רק היום ראינו את הסיפור של מכבי ת"א, ובייחוד בעונה שאין אירופה). זה לא אומר שהם יהיו הצלחה. בטאיי דוגמא טובה. אף אחד לא היה עושה סקאוטינג אקטיבי על שחקן כמוהו, כי אין שום סיבה נראית לעין ששחקן בקובצה בכירה בבלגיה יפזול לכאן.
אז אני לא מתנגד לנקודה הזאת שיגיעו שחקנים שהם לא היו על הרדאר ובאו מאיזה סוכן/קשר כזה או אחר של ליאור. אני מקבל את זה וחי עם זה בשלום.
בשורה התחתונה - מהר או מוקדם. סקאוטינג אקטיבי או הצעות. אם הם לא מביאים לכאן מספר זרים שוברי שוויון אין מה לפתוח את העונה. על זה נקום וניפול. ישראלים בכירים לא יגיעו. אולי יהודי. הכל על הבחירה של הזרים. הכל.