Shocking4U כתב: היום, 17:40
שיפסיקו לאיים עלינו בכותרת על זה שירין לוי ילך ושפשוט ילך כבר. יעשה לנו רק טוב אם במקום לבנות על שחקן שלא רוצה להיות פה ובוודאות לא יהיה פה בעונה הבאה וגם נופל בין תפקידים שנביא קשר 6 אמיתי
אלו כתבות מטעם האחים קצב שאמורות כביכול להלחיץ את מכבי חיפה להסכים לתנאים שלהם לקראת החתימה על החוזה החדש שכאמור נמצא בישורת האחרונה שלו.
ולא סתם ליפקין חתום על הכתבה ולא בן דור.
שימו לב לניסוח הדברים:
"שאלקה עשויה לעשות מהלך"
"הגרמנים וקבוצות נוספות בודקות אפשרות לצרפו".
ככל שתהיה לו הצעה בגובה של סעיף השחרור, הוא יממש אותה.
כתבתי כבר מקצועית אני חושב שזו טעות לבנות עליו. ולא יפריע לי בכלל אם הוא יימכר, אבל כל הכתבות הללו מביכות.
חייב להגיד שהוא מעצבן אותי עוד לפני שדרך פה. לפני שנתיים הייתה לו עונה נחמדה יחד עם כל הסיפור הזה שהשאילו אותו לבית״ר ולדעתי הוא גם כבש גול אחד, אבל לא ראיתי כאן איזה פוגבה כמו שעשו ממנו. העונה האחרונה הוא כבר היה הרבה יותר חלש וגם פצוע. חלק גדול מהקהל של בית״ר היה נגדו לאחר החתימה על החוזה אצלנו והוא גם יצא מההרכב בדיוק בריצה שלהם.
אצלנו האימפוטנטים שמנהלים את המועדון החליטו חייבים אותו בכל מחיר בקבוצה בגלל העליהום שהיה בתקשורת על ההתנהלות מולו ולא בגלל היכולת שלו. בונים סביבו את הקבוצה למרות שיש שמונה שחקנים בתפקיד הזה.
קישור שלו, של רטנר וברוניניו זה שלישייה הכי חלשה מבין קבוצות הפלייאוף העליון גם מבחינה פיזית וגם מבחינת יכולת כיבוש שערים, זה יביא שוב לעונת כישלון שתתחיל איך לא בקישור האחורי.
DelPiero כתב: היום, 17:00
איך אני שונא את יענקלה
לא אתפלא אם ירמקוב ילך בלי שגלזר יגיע
בינתיים אנחנו ממשיכים למכור ולהחלש והכל עובר כאן באהלן ואהלן
זה מדהים איך התרגלנו לשיט הזה
שוב, לטעמי עדיף שניפול חזק העונה ובכך תסתיים הבעלות. יפחית את המחיר של הקבוצה ויקל על הבעלים החדש להאפיל ישר על הדגנרט הזקן הזה.
מי שקונה מנוי פראייר.
מה מבטיח שאם ניפול חזק תסתיים הבעלות?
פליאוף תחתון + מכירת שחקנים ב 10 מיליון יורו, זו עונה מדהימה מבחינת שחר.
לא מתרגש מכתבות שגידי ליפקין חתום עליהן
ובכל מקרה אין פה שום דבר חדש
רוצים את השחקן שיממשו יש לו סעיף יציאה בהצלחה
העונה לא תקום ותיפול על אחד מקשרי ה8 שלנו
כרגע יש בעיות גדולות רציניות וזה איך לבנות פה הגנה נורמלית עם שוער טוב ומי יכבוש פה שערים ומי ימסור למי שיכבוש פה שערים
מפה לשם נחלשנו מעונה קודמת.
אין לנו בלם במקום סק,אין בלם במקום עיסאת אין שוער ומגן שמאל
ובטח הוא ימכור גם את לוי.
מועדון במכירת חיסול.
תמשיכו לקנות מנויים
DelPiero כתב: היום, 17:00
איך אני שונא את יענקלה
לא אתפלא אם ירמקוב ילך בלי שגלזר יגיע
בינתיים אנחנו ממשיכים למכור ולהחלש והכל עובר כאן באהלן ואהלן
זה מדהים איך התרגלנו לשיט הזה
שוב, לטעמי עדיף שניפול חזק העונה ובכך תסתיים הבעלות. יפחית את המחיר של הקבוצה ויקל על הבעלים החדש להאפיל ישר על הדגנרט הזקן הזה.
מי שקונה מנוי פראייר.
מה מבטיח שאם ניפול חזק תסתיים הבעלות?
פליאוף תחתון + מכירת שחקנים ב 10 מיליון יורו, זו עונה מדהימה מבחינת שחר.
Apoc כתב: היום, 18:20
כרגע יש בעיות גדולות רציניות וזה איך לבנות פה הגנה נורמלית עם שוער טוב ומי יכבוש פה שערים ומי ימסור למי שיכבוש פה שערים
זה משמעותי כי אם בונים עליו כ-6 ואז מפעילים עליו את הסעיף לדוגמא אחרי פתיחת הליגה ואחרי שכבר איישו עמדות של זרים אז אתה נשאר עם עלי מוחמד ואיתי אהוד כאופציות שלך ב-6 ובלי יכולת להביא 6 זר
זה משמעותי כי אם בונים עליו כ-6 ואז מפעילים עליו את הסעיף לדוגמא אחרי פתיחת הליגה ואחרי שכבר איישו עמדות של זרים אז אתה נשאר עם עלי מוחמד ואיתי אהוד כאופציות שלך ב-6 ובלי יכולת להביא 6 זר
בקיצור כרגע יש פה 11 עמדות אחרות לדאוג לגביהן מאשר הקשר שיהפוך למחליף החל ממחזור 4
Shocking4U כתב: היום, 17:40
שיפסיקו לאיים עלינו בכותרת על זה שירין לוי ילך ושפשוט ילך כבר. יעשה לנו רק טוב אם במקום לבנות על שחקן שלא רוצה להיות פה ובוודאות לא יהיה פה בעונה הבאה וגם נופל בין תפקידים שנביא קשר 6 אמיתי
אלו כתבות מטעם האחים קצב שאמורות כביכול להלחיץ את מכבי חיפה להסכים לתנאים שלהם לקראת החתימה על החוזה החדש שכאמור נמצא בישורת האחרונה שלו.
ולא סתם ליפקין חתום על הכתבה ולא בן דור.
שימו לב לניסוח הדברים:
"שאלקה עשויה לעשות מהלך"
"הגרמנים וקבוצות נוספות בודקות אפשרות לצרפו".
ככל שתהיה לו הצעה בגובה של סעיף השחרור, הוא יממש אותה.
כתבתי כבר מקצועית אני חושב שזו טעות לבנות עליו. ולא יפריע לי בכלל אם הוא יימכר, אבל כל הכתבות הללו מביכות.
לכן, אני באמת תוהה למה הכל מתנהל כאילו הוא זה שבעמדת כוח.
שיוצב לו דדליין ויוסבר לו שאם לא יחתום על חוזה חדש הוא לא יוכל להיות שחקן מוביל, משום שהקבוצה גם לא תהנה ממנו לאורך זמן וגם לא תרוויח עליו כלכלית.
ככל שמושכים את זה, שחקנים ישראלים אחרים עוזבים כך שנוצר לחת על המועדון לשמור על ישראלים אחרים שלה והמועדון עוד מגדיל לעשות ושם אותו בפרונט, כך שיוצרים ציפיות שישאר.
לא מרגיש שאפשר לסמוך עליהם שידעו לבחור את השחקנים הנכונים ולעשות את ההחלטות הנכונות ברמת בניית הסגל.
חוזר ואומר, האירוע הזה גדול עליהם.
מיענקלך עד העובד הכי זוטר במועדון.