חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
למה שיספרו אנשים שמוכרים את המחאה (מטומטמת מלכהתחילה, אבל עדיין) עבור מגשי פיצה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא מאמין שיש לזה שום קשר לקהל. הקהל גם לא רצה שאלירן עטר ימכר לצהבת והוא עדיין מכר אותו כמו גדול. אם הוא לא עוזב זה נטו כי בכר התאבד עליו כמו שבכר התאבד גם להביא אותו. כי בכר זה הדמות המקצועית היחידה במכבי חיפה שיש לה מושג קלוש
או שפשוט אאק החליטו להביא בלם בקליבר יותר גדול כמו שכתוב בכל דיווח אפשרי
יש הרבה דיווחים סותרים, כרגע אי אפשר לדעת מה האמת.
במידה ופלאניץ' ישאר בסוף, סביר להניח שזה בגלל שבכר נלחם על זה בכל הכוח ופחות בגלל הקהל.
במידה ופלאניץ' ישאר בסוף, סביר להניח שזה בגלל שבכר נלחם על זה בכל הכוח ופחות בגלל הקהל.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
דומאגוי וידה מקום 1 בחיפושים ב transfermarkt
בדקתי באופן יומי בזמן האחרון ופלאניץ לא היה אפילו בעשירייה
כנראה וידה הזה מקושר גם לפנר / גאלא
בדקתי באופן יומי בזמן האחרון ופלאניץ לא היה אפילו בעשירייה
כנראה וידה הזה מקושר גם לפנר / גאלא
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בשום דיווח לא רשום שהם ירדו ממנו.חזיזוש כתב: 23 יולי 2022, 01:02 או שפשוט אאק החליטו להביא בלם בקליבר יותר גדול כמו שכתוב בכל דיווח אפשרי
אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
גם עוד קשר לגיבוי גם פותר את העניין של בלם שלישי בשלושה בלמים גם מחלטר כמגן ימני או שמאלי במידת הצורך וגם מכיר את המערכת הקבוצה העיר הליגה וכו.
המינוס היחיד זה הדרישות שכר המנופחות.
גם עוד קשר לגיבוי גם פותר את העניין של בלם שלישי בשלושה בלמים גם מחלטר כמגן ימני או שמאלי במידת הצורך וגם מכיר את המערכת הקבוצה העיר הליגה וכו.
אופטימיות במכבי חיפה
אם מתפנה מקום לזר, בלם או קשר לאמצע, ואתם צריכים להביא מישהו שמוכר למערכת (כלומר, שחקן שמשחק או שיחק בליגה כבר), את מי אתם מנחיתים פה?
הקדמת אותי בשנייה בערך עם שאלה דומה.Apoc כתב: 23 יולי 2022, 13:15 אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
לשאלתך, אני הייתי מחזיר אותו, בהתחשב בזה שאנחנו צריכים גם קשר וגם בלם ונראה שהמועדון לא שואף להביא שני שחקנים חדשים בחלון הזה.
מה גם שלצד העיבוי של הקישור והאפשרות לשחקן בשלושה בלמים, חוסה יכול להוות אופציה לעמדת המגן השמאלי אם אנחנו רוצים משחק מבוקר יותר.
אני רק תוהה אם הוא שווה חוזה שמן לשנתיים קדימה לפחות (הוא הרי לא יחתום לעונה אחת).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוודאות. סוגר לך מלא פינות כולל את השלושה בלמים שבכר כל כך רוצה שיהיה לו את האופציה לשחק ויהיה גם עוד קשר נורמלי לרוטציה שאנחנו כל כך צריכיםApoc כתב: 23 יולי 2022, 13:15 אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
ממש לא חץ.Hatzili22 כתב: 23 יולי 2022, 15:48 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
חץ בלב הראיון הזה
הייתה למועדון אופציה עליו והוא לא רצה שיממשו אותה, הוא רצה יותר כסף או אנערף עד כדי בימוי פציעה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
- Judokan
- סמל ירוק
זה קצת מצחיק להגיד שהוא לא רצה לעזוב כשהוא זה שרצה שלא יממשו לו את האופציה בשביל לפתוח חוזה.
מבין לגמרי את ההחלטה במצב כזה מהצד שלנו להיפרד. שחקן מרגש אבל בטח לא אחד שאין לו תחליף (אפילו ישראלי). ההערכה שלו כלפי עצמו גבוהה מהשווי שלו בפועל
מבין לגמרי את ההחלטה במצב כזה מהצד שלנו להיפרד. שחקן מרגש אבל בטח לא אחד שאין לו תחליף (אפילו ישראלי). ההערכה שלו כלפי עצמו גבוהה מהשווי שלו בפועל
- Judokan
- סמל ירוק
אגב, מישהו הצליח להבין מה נסגר בסיפור זרגרי? בכתבות על הרכישה של ביתר על ידי אברמוב מתייחסים לזה כאילו זרגרי כבר נמכר לנו והושאל לביתר
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
כל הסיטואציה שנוצרה מצערת , לא נכנס למי אשםLiberman כתב: 23 יולי 2022, 15:50ממש לא חץ.Hatzili22 כתב: 23 יולי 2022, 15:48 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
חץ בלב הראיון הזה
הייתה למועדון אופציה עליו והוא לא רצה שיממשו אותה, הוא רצה יותר כסף או אנערף עד כדי בימוי פציעה.
איך אלכס אמר פעםHatzili22 כתב: 23 יולי 2022, 16:05כל הסיטואציה שנוצרה מצערת , לא נכנס למי אשםLiberman כתב: 23 יולי 2022, 15:50ממש לא חץ.Hatzili22 כתב: 23 יולי 2022, 15:48 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
חץ בלב הראיון הזה
שחקן צריך לדעת לנהל קריירה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
David
- מחוזר באירופה
בכלל לא מחזיר אותו או הולך על בלם זר או על קשר אחורי זר שיהיה לי תאופצייה להוזיז את עלי לשמונהApoc כתב: 23 יולי 2022, 13:15 אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
חוסה שחקן מצויין זה אין ספק, יש לו חלק גדול בשתי האליפות האחרונות.
אבל הוא שרף את עצמו עם בימוי הפציעה והקרבות על האופציה בשיא מאבק האליפות.
אני מבין בהחלט את המועדון שהחליט לא להמשיך איתו אחרי המקרה הזה.
מה גם שהיו עמדות יותר דחופות לחיזוק.
רק מקצועית, מבלי להיכנס לכסף ושיקולים של ביים פציעה וכל הסיפור, חד משמעית הייתי מחזיר אותו.
אני חושב שהוא היה צריך לעזוב, כי הוא לא מספיק ברמה להיות קשר פותח, והוא לא מגן אלא מחלטר שם, בגלל זה העדפתי לשחרר אותו ולהביא שני מגנים זרים טבעיים.
אבל אם מתפנה מקום לזר נוסף, אני בהחלט מביא אותו. הוא סוגר לנו את הפינות של קשר נוסף, גם בלם נוסף הוא יכול להיות, וגם מגן לעת הצורך.
אני חושב שהוא היה צריך לעזוב, כי הוא לא מספיק ברמה להיות קשר פותח, והוא לא מגן אלא מחלטר שם, בגלל זה העדפתי לשחרר אותו ולהביא שני מגנים זרים טבעיים.
אבל אם מתפנה מקום לזר נוסף, אני בהחלט מביא אותו. הוא סוגר לנו את הפינות של קשר נוסף, גם בלם נוסף הוא יכול להיות, וגם מגן לעת הצורך.
איזה בימוי פציעות? אפשר להרחיב?ירוק רפואי כתב: 23 יולי 2022, 23:47 חוסה שחקן מצויין זה אין ספק, יש לו חלק גדול בשתי האליפות האחרונות.
"נפצע" כדי שהחוזה שלו לא יוארך אוטומטית(לפי כמות משחקים ששיחק בהם).חזיזוש כתב: 24 יולי 2022, 00:30איזה בימוי פציעות? אפשר להרחיב?ירוק רפואי כתב: 23 יולי 2022, 23:47 חוסה שחקן מצויין זה אין ספק, יש לו חלק גדול בשתי האליפות האחרונות.
- Judokan
- סמל ירוק
סכנין מעוניינת במאור לוי בהשאלה.
בבקשה בכר, שחרר אותו ובהקדם. חבל על האוויר בספסל שיכול להיות מנוצל עבור שחקן שאשכרה יתרום לרוטציה בקישור
בבקשה בכר, שחרר אותו ובהקדם. חבל על האוויר בספסל שיכול להיות מנוצל עבור שחקן שאשכרה יתרום לרוטציה בקישור
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מאוד מקווה שאם פלאניץ עוזב (ומאמין שאחרי המשחק היום דברים יתחילו לזוז) שהמחליף לא יהיה סבטקוביץ. זה יהיה פשוט שנמוך מטורף לקבוצה מבחינה מקצועית. מעדיף להמר על בלם זר בפרופיל אחר מאשר לקחת את הבינוניות המוכרת
בתור מאור לוי, מה יתן לו לשבת עוד עונה על הספסל? העיקר להגיד שאתה שחקן מכבי חיפה?Judokan כתב: 27 יולי 2022, 12:57 סכנין מעוניינת במאור לוי בהשאלה.
שחקנים חייבים לנהל קריירה בצורה נכונה, כל דקה שלו בספסל שולחת אותו אחורה, והוא גם ככה שחקן לא משהו בלשון המעטה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
צריך קשר אחורי על חשבונו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
צריך לשלוח את יפרח, חג'ג' ומאור לוי לקבוצה שמחפשת לשחק כדורגל ותתן להם דקות וניסיון בוגרים, בליגת העל.
הייתי משאיל את מאור לוי ומביא במקומו שחקן קישור נוסף.
הלוואי והוא יוכיח את עצמו בקבוצה אחרת ויוכיח שטעינו לגביו ויחזור בשנה הבאה מהדלת המרכזית.
לדעתי הוא חייב דקות משחק רציניות בבוגרים ובליגת העל, גם אם יש לו כישרון והוא מרשים באימונים, הוא לא מקבל מספיק דקות משחק כדי להיות שחקן כדורגל
הייתי משאיל את מאור לוי ומביא במקומו שחקן קישור נוסף.
הלוואי והוא יוכיח את עצמו בקבוצה אחרת ויוכיח שטעינו לגביו ויחזור בשנה הבאה מהדלת המרכזית.
לדעתי הוא חייב דקות משחק רציניות בבוגרים ובליגת העל, גם אם יש לו כישרון והוא מרשים באימונים, הוא לא מקבל מספיק דקות משחק כדי להיות שחקן כדורגל
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני יודע שכנראה זה לא הזמן וצריך לחגוג, אבל צריך ללחוץ פה על הגז ולנסות לשדרג את הסגל עוד קצת.
היינו היום דלים מאוד באמצע ובמצב שאין כל כך מה להחליף וברגע שהבטחנו שלב בתים אירופי, הולך להיות עמוס מאוד השנה.
וכמובן להשאיר את פלאניץ'
היינו היום דלים מאוד באמצע ובמצב שאין כל כך מה להחליף וברגע שהבטחנו שלב בתים אירופי, הולך להיות עמוס מאוד השנה.
וכמובן להשאיר את פלאניץ'