מאיפה הבאת את השם הזה? משאלת לב?
מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 29 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
פורסם השם שלו בהקשר שלנו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 484 פעמים
- קיבל תודה: 293 פעמים
אז שיתחילו לעבוד ולשחרר ולהחליף שחקנים.HaifaWave כתב: אתמול, 10:08צריך להחליף הרבה שחקנים. זה בסוף עניין של תעדוף.KevinDurant כתב: אתמול, 09:49אם אתה שואל אותי, צריך להחליף את שניהם.HaifaWave כתב: אתמול, 09:42
אתם ממשיכים לספר לי על הבעיות של סטיוארט, אבל כל שחקן שיגיע לפה יתרום בסבירות גבוהה פחות ממנו. בטח בשנה השנייה שלו פה ובטח אם הוא יקבל קרדיט.
בהינתן וזה המצב (אגב, גם אם לא) אין שום סיבה שהמנהל המקצועי שהביא לפה שנה שעברה שני חלוצים זרים שוב ישקיע משאבים על עמדה שבה יש לנו בה חלוץ אחד טוב ועוד אחד שהוא סביר לחלוטין.
זה בזבוז משאבים מוחלט. ומצד שני, זה אותו מנהל מקצועי שמוכן להמר על ירין לוי באחת העמדות הכי חשובות על המגרש.
קמצוץ האמונה שנשאר לי ברפאלוב הלך גם הוא אחרי המהלך הטיפשי הזה. זה מהלך מטומטם ברמה שקשה להסביר. אני מחליף 100 פעמים את בנסון הפציע לפני שאני מחליף את סטיוארט.
אם בכר לא רוצה את סטיוארט, אתה רוצה להשאיר אותו בכוח? אם סטיוארט לא רוצה להישאר פה, אתה רוצה להשאיר בכוח?
הביקורת שלי היא יותר זה שהביאו פרופיל די נמוך במקום סטיוארט, לא שמחליפים את סטיוארט בעצמו.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
לפחות סטיוארט כשיר.Apoc כתב: אתמול, 12:08 אם ואם ואם
גם אם יביאו חלוץ קליבר מעל סטיוארט במקומו זה שינוי ענק אבל גילינו שהתוכנית שלהם זה להוריד אותנו רמה מרמת המקום 5-6 של העונה שעברה
עם בנסון אנחנו מקבלים שחקן וירטואלי.
גם את קליי מפתח תקווה אני מוכן להביא במקום בנסון.
לא ישחררו את בנסון.
רואים את זה בקרדיט שהוא מקבל במדיה של המועדון.
רואים את זה בקרדיט שהוא מקבל במדיה של המועדון.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 152 פעמים
- קיבל תודה: 112 פעמים
כל הבעיות האלה של סטיוארט זה משהו שעם עבודה נכונה באימונים ועבודה מנטלית, אפשר לפתור. זה הרבה יותר זול ,קל ועדיף מאשרKevinDurant כתב: אתמול, 09:23אני חושב שסטיוארט מבחינה נתונים פיזיים (גובה, גודל, מהירות) הוא פוטנציאל גדול וגם שחקן שיודע להבקיע שערים (לא גולר, אבל יודע בסוף לתת את המספרים שלו), הבעיה היא כל המסביב.HaifaWave כתב: 17 יולי 2026, 20:32היה אפשר וצריך להשאיר את סטיוארט.רק מכבי כתב: 17 יולי 2026, 17:20
ברמת איכות השחקן והפוטנציאל סטיוארט שחקן הרבה יותר מעניין מנובאקוביץ.
אבל, האופי של סטיוארט הוא כזה של אחד שלא יכול להצליח כאן בחיים. משחק אחד הוא עולה מהספסל, וכבר שפת הגוף שלו חרא והוא עולה בלי חשק.
תוסיף את כל הזלזול שלו בזה שהוא לא הגיע למחנה, וכל ההתנהלות. לא חושב שהוא רוצה להישאר פה בכלל.
מסכים שצריך היה להביא שחקן הרבה יותר איכותי מנובאקוביץ'. אבל זה לא אומר שאת סטיוארט היה צריך להשאיר.
בכל מקרה, אי אפשר היה להמשיך עם סטיוארט.
לגבי סק - נמדוד את זה באיכות הבלם שיגיע. ובכל מקרה, הייתה הרגשה גדולה של מיצוי. מעבר לכך, גם במשחקים שהוא לא שיחק ואמיר ו שטייפמן החזיקו את ההגנה זה היה נראה יותר טוב מאשר איתו.
הוא ישב גם על משכורת מטורפת והיכולת שלו לא הצדיקה את זה.
ושוב, נחכה לראות מי יהיה הבלם שיגיע במקומו.
גם המועדון הראה לו שהוא לא רוצה אותו, ובשביל מה? בשביל לבזבז משאבים מיותרים על חלוץ כשיש 8 שחקנים אחרים חסרים בסגל ורשימת מנודים ארוכה?
סטיוארט גם צריך לקבל עדיפות על כל חלוץ אחר בסגל, כי הוא יותר טוב מהם.
הוא לא משתמש טוב בגודל שלו, במהירות שלו (מתי הוא רץ לעומק פעם אחרונה?), הוא אגואיסט על המגרש, משחק בשביל עצמו וכו' וכו'
אין ספק שהפרופיל של סטיוארט טוב על של נובאקוביץ' ויכול להיות גם של כל חלוץ שיגיע לפה בשנים האחרונות (הוא הגיע אחרי עונה של 15+ שערים בסרביה, גם אצלנו הראה שהוא יודע להגיע למספרים האלה בסוף), אבל כנראה שכל המסביב הכריע אותם.
להביא חלוץ חדש שגם ייקח לו זמן להתאקלם והוא בכלל בפרופיל יותר נמוך מסטיוארט.
הצלחה היא סכנה
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 152 פעמים
- קיבל תודה: 112 פעמים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=552581
רק לקרוא את הכותרת עושה לי בחילה.
לפיירו היה משחק ראש חלש. אפילו לדברר הם כבר לא יודעים לעשות כמו שצריך.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
בונים על משחק ראש בלי שחקנים שיודעים להגביה כדורים.HaifaWave כתב: אתמול, 13:46 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=552581
חכמי חלם חכמים ליד אנשי המקצוע פה.
לא, זה לא מה שאני אומר.
אני אומר שהמדיה משקפת, בין היתר, את עמדת המועדון בנוגע לשחקנים שבסגל.
רק השבוע בנסון היה חלק מסרטון השקת המדים של אדידס.
לא היו משתמשים בו לזה אם הוא היה בסימן שאלה ומעבר לכך, הבחירה לשים אותו בפרונט (בטח בסרטון כזה) מעידה על זה שתופסים אותו כשחקן משמעותי שאמור "למכור".
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 484 פעמים
- קיבל תודה: 293 פעמים
אני לא מסכים. יש דברים שהם שורשיים מאוד אצל שחקן כדורגל שקשה ללמד, בטח ובטח שמדברים במקרה שלו על הרבה בעיות באופי, זה לא תמיד דברים שאפשר לתקן.hezildo כתב: אתמול, 13:06כל הבעיות האלה של סטיוארט זה משהו שעם עבודה נכונה באימונים ועבודה מנטלית, אפשר לפתור. זה הרבה יותר זול ,קל ועדיף מאשרKevinDurant כתב: אתמול, 09:23אני חושב שסטיוארט מבחינה נתונים פיזיים (גובה, גודל, מהירות) הוא פוטנציאל גדול וגם שחקן שיודע להבקיע שערים (לא גולר, אבל יודע בסוף לתת את המספרים שלו), הבעיה היא כל המסביב.HaifaWave כתב: 17 יולי 2026, 20:32
היה אפשר וצריך להשאיר את סטיוארט.
גם המועדון הראה לו שהוא לא רוצה אותו, ובשביל מה? בשביל לבזבז משאבים מיותרים על חלוץ כשיש 8 שחקנים אחרים חסרים בסגל ורשימת מנודים ארוכה?
סטיוארט גם צריך לקבל עדיפות על כל חלוץ אחר בסגל, כי הוא יותר טוב מהם.
הוא לא משתמש טוב בגודל שלו, במהירות שלו (מתי הוא רץ לעומק פעם אחרונה?), הוא אגואיסט על המגרש, משחק בשביל עצמו וכו' וכו'
אין ספק שהפרופיל של סטיוארט טוב על של נובאקוביץ' ויכול להיות גם של כל חלוץ שיגיע לפה בשנים האחרונות (הוא הגיע אחרי עונה של 15+ שערים בסרביה, גם אצלנו הראה שהוא יודע להגיע למספרים האלה בסוף), אבל כנראה שכל המסביב הכריע אותם.
להביא חלוץ חדש שגם ייקח לו זמן להתאקלם והוא בכלל בפרופיל יותר נמוך מסטיוארט.
חסרים דוגמאות של כישרונות על (ערן לוי, ז'וסוואה, קווארסמה וכו') שכל הקריירה לא הצליחו לעבוד עליהם?
אין לי בעיה שהם רוצים להחליף את סטיוארט, בטח שזה נראה שגם בכר לא מחזיק ממנו וגם אין לי בעיה כל כך עם המאפיינים של נובאקוביץ' כשחקן, יש לי בעיה שלדעתי הפרופיל שם די נמוך.
הפרופיל של נובאקוביץ זה ברמה של קטמון לא ברור המהלך הזה.
דווקא בכר הוכיח בקריירה שהוא יודע להכיל שחקנים בעייתיים כמו סטיוארט מוזר שהוא מוותר עליו ככה בקלות בטח שהאלטרנטיבה ברמה כזאת נמוכה.
בכל מקרה ההחתמה הזו די מייאשת כי נראה שאנחנו נחלשים במקום להתחזק בקיץ הזה
דווקא בכר הוכיח בקריירה שהוא יודע להכיל שחקנים בעייתיים כמו סטיוארט מוזר שהוא מוותר עליו ככה בקלות בטח שהאלטרנטיבה ברמה כזאת נמוכה.
בכל מקרה ההחתמה הזו די מייאשת כי נראה שאנחנו נחלשים במקום להתחזק בקיץ הזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 36 פעמים
- קיבל תודה: 281 פעמים
https://www.transfermarkt.com/tsunami/v ... ler/639754
סיכם.
הבלם הברזילאי, צונאמי, סיכם את תנאיו במועדון וצפוי להגיע הערב לישראל ולעבור בדיקות רפואיות שלאחריהן יצטרף לסגל הקבוצה.
צונאמי בן ה-30, בלם אשר יכול לשחק גם בעמדת המגן השמאלי, שיחק בעונה האחרונה בליגה השנייה בטורקיה ולפני כן שימש כקפטן של לבסקי סופיה הבולגרית
שוב שחקן חופשי
סיכם.
הבלם הברזילאי, צונאמי, סיכם את תנאיו במועדון וצפוי להגיע הערב לישראל ולעבור בדיקות רפואיות שלאחריהן יצטרף לסגל הקבוצה.
צונאמי בן ה-30, בלם אשר יכול לשחק גם בעמדת המגן השמאלי, שיחק בעונה האחרונה בליגה השנייה בטורקיה ולפני כן שימש כקפטן של לבסקי סופיה הבולגרית
שוב שחקן חופשי
מכיר אותו כי שמתי עין על הבלם השני של לבסקי כריסטיאן מקון הונצואלני (בדיוק היום ראיתי היילייטס שלו בצהריים)
אופטימיות במכבי חיפה
כתבתי פה לא פעם את דעתי השלילית על הניהול התקשורתי במועדון. כמו רוב הקהל, גם אני מודאג מהבנייה לעונה הקרובה.
ולצד זאת, הניהול התקשורתי בחלון הנוכחי מצדיק מחמאות - כל ההחתמות נעשו בשקט תעשייתי מוחלט. לא זוכר קיץ כזה מהבחינה הזו.
ולצד זאת, הניהול התקשורתי בחלון הנוכחי מצדיק מחמאות - כל ההחתמות נעשו בשקט תעשייתי מוחלט. לא זוכר קיץ כזה מהבחינה הזו.
אגב חבר לברוניניו
אגב לא ספג במשחק נגד ב"ש (בשני היה פצוע)
אגב לא ספג במשחק נגד ב"ש (בשני היה פצוע)
אופטימיות במכבי חיפה
בעונה החולפת שיחק בעיקר בלם, לא הרבה כמגן שמאלי
עונה לפני זה גם שיחק קצת קשר אחורי אבל שוב בעיקר בלם
אופטימיות במכבי חיפה
ומה אתה חושב?Apoc כתב: אתמול, 18:53 מכיר אותו כי שמתי עין על הבלם השני של לבסקי כריסטיאן מקון הונצואלני (בדיוק היום ראיתי היילייטס שלו בצהריים)
אגב לפי transfermarket שיחק יותר מגן שמאלי מבלם
כנראה איבד מהמהירות ועבר לעמדת הבלם כי רוב הקריירה היה מגן.
יענקל'ך!
כמו שרשמתי מקודם בשנתיים האחרונות משחק בעיקר בלם ממה שכתוב בטרנספרמרקט ודווקא שיחק המון גם כקשר אחורי
אני חושב שהוא בלם גבוה וכמצופה מברזילאי הוא יותר טכני מבלם גבוה נגר סטנדרטי, אני חושב שבהחלט הלכו עליו כי הוא משחק גם מגן שמאלי וחשבו בכיוון הזה, מעניין לראות איך הוא ישתלב במערך אבל אני בעדו הוא החתמה טובה של שחקן מוכח יותר ממה שהביאו לפה עד כה החלון.
לא התמקדתי בו יותר מדי הוא נראה פיזי אבל לא הכי מהיר על פניו. להבנתי היו לו פציעות מיניוריות.
אופטימיות במכבי חיפה
יפה. 2/3.NOSFERATU ZODD כתב: 16 יולי 2026, 15:35 לטענת ניסן קניאס שבוע הבא חותמים פה 3 זרים.
2 בלמים זרים וחלוץ.
אחד הבלמים גם יכול לשחק מגן שמאלי.
אם קניאס אכן צודק, רשימת הזרים היא זו: בטאי, בלם, צונאמי, דון, ברוניניו, בנסון, נובה.
זה אומר שיהיה מקום לזר אחד אחרון שאולי יחכו איתו.
האופציות שסביר להניח יעמדו על הפרק - קיצוני או זר לנוער (דיקסון או אחד הנבחנים).
אין לי מושג איך הג׳וקוביץ׳ והצונאמי האלו אבל בצד החיובי הקבוצה נבנית יחסית מוקדם. סוף סוף יגיעו לליגה פחות או יותר עם הקלפים מוכנים.
לתחושתי אחד הקטליזטורים הרציניים (לא היחידי, חלק מכמה כמובן) לכשלונות בשנים האחרונות זה שהביאו לפה שחקנים מרכזיים בעמדות מפתח באמצע ספטמבר אחרי שהליגה כבר התחילה ולקח זמן רב להתאקלם. איך אפשר להתנהל ככה?
לתחושתי אחד הקטליזטורים הרציניים (לא היחידי, חלק מכמה כמובן) לכשלונות בשנים האחרונות זה שהביאו לפה שחקנים מרכזיים בעמדות מפתח באמצע ספטמבר אחרי שהליגה כבר התחילה ולקח זמן רב להתאקלם. איך אפשר להתנהל ככה?
בכלל להביא שחקן מליגה טורקית זה כמעט תמיד הצלחה רק אומר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
tago064
- גול ראשון בבוגרים
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 24 פעמים
זה ליגה טורקית שנייה
שום זה מתאים לפרופילים הבינוניים שמחפשים כאן, העברות חופשיות עם שכר של 300-350 אלף אירו, לא כוכב, לא איזה שחקן שעכשיו נגיד וואו, לא איזה מנהיג, אלא שחקן נחמד
אני בספק לגבי התמהיל הזה, נראה כמו קבוצה בינונית של מקומות 5-6, וכך גם בונים אותה
גם החלוץ וגם הבלם הגיעו מליגה שנייה ובחינם.
אולי הם יצליחו כאן, אבל זה לא נראה סביר.
אולי הם יצליחו כאן, אבל זה לא נראה סביר.
הצלחה היא סכנה