ליאור רפאלוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 501 פעמים
- קיבל תודה: 310 פעמים
Re: ליאור רפאלוב - נושא רשמי
העונה הקודמת הייתה לא הוגנת מבחינת מה שהמועדון עשה לו.
אתה לא יכול להתמנות למנהל מקצועי אחרי שהיית שחקן באמצע מאי ולקבל קבוצה שצריך לבצע בה מהפכה כששבוע לפני עוד חשבת שאתה ממשיך לשחק על הדשא ואתה לא באירוע.
הקיץ נראה שהוא בא יותר מוכן, הרכש הגיע יחסית מוקדם, החליטו מלכתחילה שלא ממשיכים עם שחקנים כאלה ואחרים וקיבלו החלטות לאיזה עמדות מביאים חיזוק.
מפה הוא יישפט על ניהול סיטואציית פדראו ובנסון ועל איכות הרכש שהגיע בסוף
אתה לא יכול להתמנות למנהל מקצועי אחרי שהיית שחקן באמצע מאי ולקבל קבוצה שצריך לבצע בה מהפכה כששבוע לפני עוד חשבת שאתה ממשיך לשחק על הדשא ואתה לא באירוע.
הקיץ נראה שהוא בא יותר מוכן, הרכש הגיע יחסית מוקדם, החליטו מלכתחילה שלא ממשיכים עם שחקנים כאלה ואחרים וקיבלו החלטות לאיזה עמדות מביאים חיזוק.
מפה הוא יישפט על ניהול סיטואציית פדראו ובנסון ועל איכות הרכש שהגיע בסוף
כמו שכבר כתבתי באחד מהנושאים, המחשבה נכונה.
אבל, אני חושב שכולנו ציפינו לפרופילים באיכות גבוהה יותר.
יחד עם זאת, אני נותן לו הנחה כי נראה שבאמת קשה להנחית פה זרים בעקבות המצב. לא רואה את ב"ש או התל אביביות מביאות לפה זרים בקליבר גבוהה.
יחד עם זאת, אני נותן לו הנחה כי נראה שבאמת קשה להנחית פה זרים בעקבות המצב. לא רואה את ב"ש או התל אביביות מביאות לפה זרים בקליבר גבוהה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בשכר ששילמו לכאורה זה שחקנים בפרופילים די גבוהים.Smile כתב: 24 יולי 2026, 20:06 כמו שכבר כתבתי באחד מהנושאים, המחשבה נכונה.
אל תשכח שאנחנו גם לא באירופה (אפילו לא במוקדמות) וזה גם משפיע
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 173 פעמים
- קיבל תודה: 101 פעמים
אהבתי מאוד שסגרו הכל מהר ושהביאו שחקנים שברור הרציונל בהבאתם.
עדיין חושב שצריכים 6 אמיתי וקשר ימין.
עכשיו צריך לקוות שתהיה סבלנות ושאנשים מבינים שמקום 3 זה סביר בהתחשב בהכל.
לדעתי אבל הלחץ מהקהל והרדיו יכריע ומהר מאוד נראה גחמות והחלטות חסרות כל רציונל עם שליפות מהמותן שיובילו אותנו למקום דומה כמו העונה האחרונה
עדיין חושב שצריכים 6 אמיתי וקשר ימין.
עכשיו צריך לקוות שתהיה סבלנות ושאנשים מבינים שמקום 3 זה סביר בהתחשב בהכל.
לדעתי אבל הלחץ מהקהל והרדיו יכריע ומהר מאוד נראה גחמות והחלטות חסרות כל רציונל עם שליפות מהמותן שיובילו אותנו למקום דומה כמו העונה האחרונה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 36 פעמים
מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
אמר לגוני נאור שהוא לא בתוכניות אבל היום הוא בסגל.
איך אפשר לסמוך על מנהל כזה?
בושה.
בושה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 115 פעמים
- קיבל תודה: 249 פעמים
הוא ישמיד את עצמו במכבי חיפה ויהפוך לסוכן. הוא גם נכנס בתנאים שמנהל רציני לא היה נכנס. קרי תחת בעלות גוססת מהמאה ה 20, שמורחת את הזמן והיא עצמה כבר לא יודעת למה. שלא מוכנה לשום שינוי ושכבר קודם לכן סנדלה את המועדון עם מלא זבל ומוכרת מיד כל שחקן שמגלה יכולת קצת יותר טובה מהיתר.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 16:02 מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 16:02 מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
מול גוני זה נראה לי פלסטר נקודתי שנועד לשרת את שני הצדדים - לשווק אותו, לתת לו דקות משחק ולמנוע פציעות של שחקנים שעתידים לצאת להשאלה בתקווה שיפרצו ויחזרו, כמו שקרה לכיוף (אהוד או אגבה).
הייתי מעדיף שישימו במרכז ההגנה את גייסט או יתנו לחלאיילי לשחק מגן שמאלי כששון ושטייפמן בלמים, אבל לא הייתי עושה מזה יותר מדי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני גם חושב שהיה עדיף את גייסט.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 17:53דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 16:02 מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
מול גוני זה נראה לי פלסטר נקודתי שנועד לשרת את שני הצדדים - לשווק אותו, לתת לו דקות משחק ולמנוע פציעות של שחקנים שעתידים לצאת להשאלה בתקווה שיפרצו ויחזרו, כמו שקרה לכיוף (אהוד או אגבה).
הייתי מעדיף שישימו במרכז ההגנה את גייסט או יתנו לחלאיילי לשחק מגן שמאלי כששון ושטייפמן בלמים, אבל לא הייתי עושה מזה יותר מדי.
אבל אני מניח שגייסט כנראה ישתלב במחצית השנייה ועדיין צריך עוד מישהו. יש גם משחק נגד ק''ש ביום שלישי ואני מאמין שיהיו רוטציות מאוד רחבות
לא משנה איך תתרצו את זה יש פשעים שהם כל כך גדולים שהם מעל כל שיקול לוגי
לתת לגוני נאור השחקן הכי מתועב עליי ספורטיבית דקות במהלך עונת 2026/27 במכבי חיפה במשחק רשמי (ועזבו שגביע הטוטו מעניין את המאבוקה השמאלית) זה פשע מטורף
לתת לגוני נאור השחקן הכי מתועב עליי ספורטיבית דקות במהלך עונת 2026/27 במכבי חיפה במשחק רשמי (ועזבו שגביע הטוטו מעניין את המאבוקה השמאלית) זה פשע מטורף
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 17:53דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 16:02 מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
אנשים כמו רפאלוב פשוט לא מבינים את המשמעות של הדברים שהם עושים.
כמו השטויות שדיבר במסיבת עיתונאים.
באמת הולכים לעונה קשה איתו כמנהל מקצועי.
הביקורת על הסיפור עם גוני ביזארית לגמרי.
אז הודיעו שהוא לא בתוכניות, אבל המציאות היא שצריך בלם, ואם בכר החליט שגוני הוא האלטרנטיבה הכי טובה למשחק הקרוב, אז מה הבעיה להחזיר אותו לסגל היום?
האם הוא עדיף על גייסט? האם זה רעיון טוב לעלות עם בלם לא מתואם כי התאמן בנפרד?
לא יודע, אבל אם המאמן החליט שכן, אז שיעלה לשחק.
אז הודיעו שהוא לא בתוכניות, אבל המציאות היא שצריך בלם, ואם בכר החליט שגוני הוא האלטרנטיבה הכי טובה למשחק הקרוב, אז מה הבעיה להחזיר אותו לסגל היום?
האם הוא עדיף על גייסט? האם זה רעיון טוב לעלות עם בלם לא מתואם כי התאמן בנפרד?
לא יודע, אבל אם המאמן החליט שכן, אז שיעלה לשחק.
נערך לאחרונה על ידי ab1729 ב 25 יולי 2026, 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם לי צורם לראות את ג׳וני בהרכב במשחק הראשון בעונה אבל עם להגיב מהראש ולא מרגש אז ברור שאלו יהיו הדקות האחרונות שלו במכבי חיפה והביאו שחקנים במקומו.
אני גם לא רוצה לדמיין מה היו עושים למועדון עם צונאמי או לו וויק היו עולים לשחק ונפצעים דקה 30
אני גם לא רוצה לדמיין מה היו עושים למועדון עם צונאמי או לו וויק היו עולים לשחק ונפצעים דקה 30
- KevinDurant
- חבר בבורד
עצם זה שבכלל חזרו לגוני מראה שיש בעיה בהגנה.
צריך לזכור שגם השחקני נוער כביכול (שטייפמן ואמיר) כבר עלו לבוגרים
צריך לזכור שגם השחקני נוער כביכול (שטייפמן ואמיר) כבר עלו לבוגרים
אז תאלתרHulk כתב: 25 יולי 2026, 18:30 גם לי צורם לראות את ג׳וני בהרכב במשחק הראשון בעונה אבל עם להגיב מהראש ולא מרגש אז ברור שאלו יהיו הדקות האחרונות שלו במכבי חיפה והביאו שחקנים במקומו.
תעלה עם חלאילי מגן אולי תרוויח אותו בעמדה הזאת להמשך העונה
זה כולה גביע הטוטו מקסימום נפסיד אתה יודע מה הרבה יותר גרוע מלהפסיד משחק בגביע הטוטו? לראות את גוני נאור ממשיך לשחק בקבוצה שלך שלוש שנים אחרי שהבנו שהוא בדיחה לא מוצלחת של אלברמן
אופטימיות במכבי חיפה
הוא קיבל הודעת שחרור כדי שיהיה לו זמן לחפש קבוצה. אם היו מודיעים לו לפני הליגה, הקהל היה זועם שהוא לא שוחרר והשחקן היה כועס שלא נתנו לו זמן להיערך.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 18:10הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 17:53דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 16:02 מנהל מקצועי לא מבין כדורגל ועכשיו מסתבר שגם בלי מילה.
בושה.
יש כאן משחק אימון (לתפיסת המועדון ולתפיסת רבים מהקהל) שחסר בו בלם ומתוך הפתרונות הלא-אידיאליים בכלל, זה הפתרון שבחרו (לעומת האופציות שהתייחסתי אליהן בהודעה הקודמת). לא חושב שזה כזה דרמטי, גם אם אני עצמי הייתי בוחר בפתרון אחר.
זה שכולנו מודאגים ויש לנו ביקורת לרפאלוב, לא אומר שההחלטה הספציפית היא בעיה שחייבים לתת עליה את הדעת.
אם כבר, מה שצריך להדאיג אותנו בכל הדבר הזה, זה ששוב הדברים הודלפו לפני המשחק - גם ההחזרה של גוני וגם ההרכב. אחרי קיץ מנוהל תקשורתית, שוב קורה מה שליווה אותנו לאורך כל העונה שעברה. זה שזה לא מטופל, מדאיג אותי הרבה יותר מההרכבה של גוני היום.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
אם היינו משחקים באירופה או המשחק לא היה משודר בשום מקום הייתי מסכים איתך.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 19:53הוא קיבל הודעת שחרור כדי שיהיה לו זמן לחפש קבוצה. אם היו מודיעים לו לפני הליגה, הקהל היה זועם שהוא לא שוחרר והשחקן היה כועס שלא נתנו לו זמן להיערך.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 18:10הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 17:53
דווקא מול סטיוארט זה רלוונטי. קיבל הודעת שחרור ואז ציפו שייצא למחנה.
יש כאן משחק אימון (לתפיסת המועדון ולתפיסת רבים מהקהל) שחסר בו בלם ומתוך הפתרונות הלא-אידיאליים בכלל, זה הפתרון שבחרו (לעומת האופציות שהתייחסתי אליהן בהודעה הקודמת). לא חושב שזה כזה דרמטי, גם אם אני עצמי הייתי בוחר בפתרון אחר.
זה שכולנו מודאגים ויש לנו ביקורת לרפאלוב, לא אומר שההחלטה הספציפית היא בעיה שחייבים לתת עליה את הדעת.
אם כבר, מה שצריך להדאיג אותנו בכל הדבר הזה, זה ששוב הדברים הודלפו לפני המשחק - גם ההחזרה של גוני וגם ההרכב. אחרי קיץ מנוהל תקשורתית, שוב קורה מה שליווה אותנו לאורך כל העונה שעברה. זה שזה לא מטופל, מדאיג אותי הרבה יותר מההרכבה של גוני היום.
בפועל זה לא משחק אימון ועובדה שגלזר שבקושי עשה אימון פותח ישר.
לתפיסתי האישית, זה ממש לא משחק אימון ואתה לא יכול לפתוח עונה במשחק רשמי ראשון רע. מהמקום הזה לא נוח לי עם זה שגוני משחק. אני חושב שיש מינימום הגינות לאוהדים שקנו כרטיס או סתם מפנים זמן למשחק רשמי, חסר משמעות ככל שיהיה.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 20:00אם היינו משחקים באירופה או המשחק לא היה משודר בשום מקום הייתי מסכים איתך.ברק.י כתב: 25 יולי 2026, 19:53הוא קיבל הודעת שחרור כדי שיהיה לו זמן לחפש קבוצה. אם היו מודיעים לו לפני הליגה, הקהל היה זועם שהוא לא שוחרר והשחקן היה כועס שלא נתנו לו זמן להיערך.NOSFERATU ZODD כתב: 25 יולי 2026, 18:10
הוא קיבל הודעת שחרור זאת אומרת שהוא לא חלק מסגל.
בפועל זה לא משחק אימון ועובדה שגלזר שבקושי עשה אימון פותח ישר.
אני כן חושב שלפי התפיסה שמדובר אך ורק במשחק אימון, תפיסה שהמועדון והקהל מחזיקים בה, זה גם לגיטימי לעשות דברים כאלו. אם המועדון היה חושב כמוני וכמוך, סביר שהיו בוחרים בפתרונות מתוך הסגל.
לגבי גלזר, הסיבה שהוא פותח היא שאין לנו שוער אחר. אני משער לעצמי שכמו שכיוף פתח מול כפ״ס, היו בוחרים לפתוח היום עם ירמקוב, אם לא היו חוששים לסכן את העסקה עליו. אפשר להבין למה מעדיפים שלא לסכן אותו אחרי שגלזר חתם (מעבר לזה שהוא כנראה לא בארץ מהדיווח של המועדון).
אלווין, השוער השלישי, היה המחליף של גולנקוב בנוער. זה לא רציני לתת לו משחק שלם, כמו שהם כנראה מפחדים לתת לגייסט משחק שלם. גם אם זה משחק אימון, לא צריך להמר על התרסקות מנטלית של קבוצה שרק נבנית.
אני הייתי מעדיף שגולנקוב יפתח ולא גלזר, אבל כנראה יש סיבה לזה שזה לא קרה (אגב, הערב פורסם בקבוצת טלגרם שכוכב קבוצת הנוער צפוי להימכר לחו״ל, כשהאופציות הרלוונטיות ביותר לזה הם גולנקוב ולוסקי).
קשר 6 וכנף ימין זרים
הייתי גם מחליף את החלוץ לפני שראיתי אותו
או זה או שהקריירה שלך נגמרת
זה כזה פשוט, וגם אתה אמור להבין את זה רפא
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
הוא לא מבין בכדורגל.Apoc כתב: 25 יולי 2026, 22:28 קשר 6 וכנף ימין זרים
חבל על הזמן.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 115 פעמים
- קיבל תודה: 249 פעמים
כיוון שאני לא רואה אופק גדול מדי לשחר כאן, אז גם לא רואה אופק גדול לרפאלוב ממילא.Apoc כתב: 25 יולי 2026, 22:28 קשר 6 וכנף ימין זרים
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
עלי מוחמד צריך להיות ממוסמר להרכב כל עוד הוא יכול, חלאיילי לא יכול להיות שחקן הרכב כאן למרות הגול, זה בינוני מדי, כנ"ל סדריק דון שאמור להיות מוחלףApoc כתב: 25 יולי 2026, 22:28 קשר 6 וכנף ימין זרים
המינימום ההכרחי כדי לא להתבזות זה 6.
את ההגנה אני לא שופט היום, מהשניה שנאור ולוי יצאו זה נראה הרבה יותר טוב.
התקפית, גרימברג זה נחמד כחלוץ 3, אבל לא הייתי תוקע לו את הקריירה ומנסה להשאיל.
דון לא יכול לשחק בכנף שמאל, למרות שבכר מתעקש שכן.
ולא הייתי פוסל את החלוץ החדש למרות שעל הנייר הוא תואם מלמד
את ההגנה אני לא שופט היום, מהשניה שנאור ולוי יצאו זה נראה הרבה יותר טוב.
התקפית, גרימברג זה נחמד כחלוץ 3, אבל לא הייתי תוקע לו את הקריירה ומנסה להשאיל.
דון לא יכול לשחק בכנף שמאל, למרות שבכר מתעקש שכן.
ולא הייתי פוסל את החלוץ החדש למרות שעל הנייר הוא תואם מלמד
רפאלוב: "אנחנו הולכים לעונה לא פשוטה"
הביתה ולריה.
הביתה ולריה.
אופטימיות במכבי חיפה
את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
לתת לו גם את העונה הזאת זה פשע
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש כתב: היום, 20:51 את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
לעלות 2 משחקים ככה, עם 2 הרכבים די שונים אפילו, זה אך ורק על המאמן
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
אני לא מגן על בכר, אבל זה לא שיש לו סגל של ריאל מדריד, בכר מאמן חלש מאד וסמרטוט, הוא היה דורש שחקני רכש הרבה יותר רציניים כשהוא היה בפוקוסKevinDurant כתב: היום, 20:53אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש כתב: היום, 20:51 את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
איזה ריאל מדריד? נראה לך הגיוני להיראות ככה ב2 משחקים נגד הפועל חיפה וק''ש? למה מול מי משחקים? סיטי? ברצלונה? השחקנים נראים אבודים על הדשא, אני לא זוכר דבר כזה בחייםtago064 כתב: היום, 20:55אני לא מגן על בכר, אבל זה לא שיש לו סגל של ריאל מדריד, בכר מאמן חלש מאד וסמרטוט, הוא היה דורש שחקני רכש הרבה יותר רציניים כשהוא היה בפוקוסKevinDurant כתב: היום, 20:53אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש כתב: היום, 20:51 את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
בכר מאמן גמור זה ברור אבל הבניית סגל של רפאלוב זאת הזייה.KevinDurant כתב: היום, 20:53אין לי שום דבר עם רפאלוב מן הסתם, אבל מה שקורה פה בשני המשחקים האלה בגביע הטוטו לא קשור אליו בשום צורה.כובע קש כתב: היום, 20:51 את החוסר מושג שלו ראו עוד בעונה שעברה, לבן אדם אין הבנה בסיסית בכדורגל ובטח שלא בבניית סגל.
שניהם צריכים ללכת