יש תקדים ל-2 מגנים שמאליים קורעים את הצולבת באותה עונה?כובע קש כתב: 28 יולי 2026, 20:55 יש תקדים לזה ששני השוערים הראשונים גמרו את העונה עוד לפני שהיא התחילה?
עכשיו חייבים להביא שוער ראשון ושוער שני חדשים
מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 41 פעמים
- קיבל תודה: 312 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 179 פעמים
- קיבל תודה: 125 פעמים
יש תקדים לזה שהקבוצה נראית כמו כלום באמצע והמנהל המקצועי שלה חושב שאין צורך בקשר 6 ומביא רכבת שחקנים לעמדות אחרות?Shocking4U כתב: 28 יולי 2026, 22:52יש תקדים ל-2 מגנים שמאליים קורעים את הצולבת באותה עונה?כובע קש כתב: 28 יולי 2026, 20:55 יש תקדים לזה ששני השוערים הראשונים גמרו את העונה עוד לפני שהיא התחילה?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כן, זה קורה כבר כמה שנים ברצףHaifaWave כתב: 28 יולי 2026, 22:55יש תקדים לזה שהקבוצה נראית כמו כלום באמצע והמנהל המקצועי שלה חושב שאין צורך בקשר 6 ומביא רכבת שחקנים לעמדות אחרות?Shocking4U כתב: 28 יולי 2026, 22:52יש תקדים ל-2 מגנים שמאליים קורעים את הצולבת באותה עונה?כובע קש כתב: 28 יולי 2026, 20:55 יש תקדים לזה ששני השוערים הראשונים גמרו את העונה עוד לפני שהיא התחילה?
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 117 פעמים
- קיבל תודה: 255 פעמים
יש תקדים לזה שהצלחה זו סכנה? מכיר מועדונים כושלים, מועדונים עם בעלים מתעלל. זה לא יחודי. היחודי זה שאשכרה עובדים לפי הסלוגן הזה. הדוגמא הממש טריה זה ירמקוב - גלזר.HaifaWave כתב: 28 יולי 2026, 22:55יש תקדים לזה שהקבוצה נראית כמו כלום באמצע והמנהל המקצועי שלה חושב שאין צורך בקשר 6 ומביא רכבת שחקנים לעמדות אחרות?Shocking4U כתב: 28 יולי 2026, 22:52יש תקדים ל-2 מגנים שמאליים קורעים את הצולבת באותה עונה?כובע קש כתב: 28 יולי 2026, 20:55 יש תקדים לזה ששני השוערים הראשונים גמרו את העונה עוד לפני שהיא התחילה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 38 פעמים
לא יביאו, רק ישחררו
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
במועדון מדברים הרבה על הרצון לסגור את הסגל מוקדם, אבל משחזרים את העונה הקודמת.
אז סגרנו את הסכל עד אמצע יולי, למעט קשר אחורי וקיצוני ימני/10. רק בספטמבר החתימו את אגבה ואת קאני (וזסנו). ויתרו על כוכב, לדברי רפאלוב, תוך הבנה ששחקן כזה נחוץ לקבוצה. בינואר הסתבכו עם הרכש, החתימו את דון מתוך לחץ וסגרו את בנסון בפברואר.
העונה הרושם הוא לכאורה שמאיצים עניינים. מנגד, שוב ממתינים עם ״הכוכב״ שנחוץ לאגף ימין כי מחכים לבנסון ומתמהמהים עם ירין לוי, כך שהקישור האחורי נותר עם סימן שאלה.
אז סגרנו את הסכל עד אמצע יולי, למעט קשר אחורי וקיצוני ימני/10. רק בספטמבר החתימו את אגבה ואת קאני (וזסנו). ויתרו על כוכב, לדברי רפאלוב, תוך הבנה ששחקן כזה נחוץ לקבוצה. בינואר הסתבכו עם הרכש, החתימו את דון מתוך לחץ וסגרו את בנסון בפברואר.
העונה הרושם הוא לכאורה שמאיצים עניינים. מנגד, שוב ממתינים עם ״הכוכב״ שנחוץ לאגף ימין כי מחכים לבנסון ומתמהמהים עם ירין לוי, כך שהקישור האחורי נותר עם סימן שאלה.
אני עד עכשיו לא מאמין שלא הביאו קשר 6.
זה הדבר הראשון שדיברו פה בסיום עונה שעברה על הצורך בקשר 6.
זה משהו שלא ניתן להבין בכלל החוסר מושג של רפאלוב.
איך כדורגלן עם עבר כזה מפואר לא רואה דברים כאלה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 508 פעמים
- קיבל תודה: 313 פעמים
אל תשכח שבעונה שעברה היית באירופה. ירין לוי כבר פה בניגוד לעונה שעברה שבכלל לא היה תכנון ורצון להביא קשר אחורי ושיחקת עם גוני נאור.ברק.י כתב: 29 יולי 2026, 13:59 במועדון מדברים הרבה על הרצון לסגור את הסגל מוקדם, אבל משחזרים את העונה הקודמת.
אין מה לדבר על סגל ועל שחקנים כאלה ואחרים כשאתה עולה למגרש ושחקנים בהלם ולא יודעים מה לעשות עם עצמם.
מי שחושב שיבוא לפה איזה שחקן בכנף ימין ופתאום נלחץ גבוה ונראה בילד אפ מאחורה, זה לעשות צחוק
רפאלוב או גורם אחר במועדון כנראה חושבים שירין לוי מספיק בתור קשר 6. אלה אותם אנשים שחשבו שנהואל יחליף את סבע.Daniel123 כתב: 29 יולי 2026, 14:00אני עד עכשיו לא מאמין שלא הביאו קשר 6.
הצלחה היא סכנה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שאפשר לייצר אחלה אמצע עם החומר שיש פה. זה לא יספיק לאליפות אבל אין שום סיבה להתבזות כמו שאנחנו מתבזים ולהיראות כל כך אבודים על הדשא.hezildo כתב: 29 יולי 2026, 14:38רפאלוב או גורם אחר במועדון כנראה חושבים שירין לוי מספיק בתור קשר 6. אלה אותם אנשים שחשבו שנהואל יחליף את סבע.Daniel123 כתב: 29 יולי 2026, 14:00אני עד עכשיו לא מאמין שלא הביאו קשר 6.
אני לא יודע איך בכלל אנשים מגיעים לדבר על כנף ימין או מגן מחליף או שוער או קשר אחורי אחרי איך שנראינו אתמול נגד קבוצה כמו ק''ש.
מה זה משנה מי ילך ומי יבוא. עם בכר (שאני מאוד מעריך ואוהב אבל הוא מיצה פה) אין סיכוי להצליח ועד שלא יבינו את זה, גם 200 שחקנים חדשים לא יעזרו
אני יודע שאני חולם, ושאין סיכוי, אבל באמת מה שעכשיו אמור לקרות במכבי חיפה בלי קשר לתוצאות שני המשחקים האחרונים:
קשר אחורי ברמה גבוהה וכנף ימין ברמה גבוהה.
אין לנו מי שיחזיק את האמצע ואני לא מבין איך הם בונים על ירין לוי, אזולאי, רטנר ועלי.
עם כל הכבוד, הם חייבים קשר אחורי לידם.
כנ"ל לגבי כנף, בנסון גמור. אפשר להודות בטעות ולחפש משהו אחר.
קשר אחורי ברמה גבוהה וכנף ימין ברמה גבוהה.
אין לנו מי שיחזיק את האמצע ואני לא מבין איך הם בונים על ירין לוי, אזולאי, רטנר ועלי.
עם כל הכבוד, הם חייבים קשר אחורי לידם.
כנ"ל לגבי כנף, בנסון גמור. אפשר להודות בטעות ולחפש משהו אחר.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 10 פעמים
- קיבל תודה: 53 פעמים
איך רפאלוב אמר במסיבת עיתונאים
"אי אפשר לעשות את אותם הדברים ולצפות לתוצאות שונות"
אז מפה אני אומר לאדון רפאלוב, קיבלת התראה חינם.
גביע הטוטו שם לך מראה, תראה כמה הקבוצה לא מאוזנת ולא מספיק טובה.
שלח את דון להשאלה, שחרר את בנסון המיותר
תביא קשר 6 וכנף ימין איכותיים
ואולי תציל לנו משהו מהעונה ולך את הקריירה.
האם זה יקרה, אני בספק.
"אי אפשר לעשות את אותם הדברים ולצפות לתוצאות שונות"
אז מפה אני אומר לאדון רפאלוב, קיבלת התראה חינם.
גביע הטוטו שם לך מראה, תראה כמה הקבוצה לא מאוזנת ולא מספיק טובה.
שלח את דון להשאלה, שחרר את בנסון המיותר
תביא קשר 6 וכנף ימין איכותיים
ואולי תציל לנו משהו מהעונה ולך את הקריירה.
האם זה יקרה, אני בספק.
ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.
https://sports.walla.co.il/item/3857315
הצעה מצחיקה. אין מצב שהפועל פ"ת תסכים לסכום כזה, בייחוד שאין שוערים בשוק.
צריך לראות מה הפציעה של גלזר,אבל בכל אופן הוא שוער פציע ולא בכושר משחק כמו שכולנו ראינו
אני הייתי רוכש את מהפועל ירושלים את השוער שלהם ומשאיל להם אותו לעונה הקרובה(הכל תלוי בפציעה של עומרי)
אני הייתי רוכש את מהפועל ירושלים את השוער שלהם ומשאיל להם אותו לעונה הקרובה(הכל תלוי בפציעה של עומרי)
- KevinDurant
- חבר בבורד
גולדשטיין מיישר קו עם הפרסום הזה. (אחרי שפרסם לראשונה על כץ בעצמו)רק מכבי כתב: אתמול, 12:56 ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.
אולי אליאסי ילך לשם כמו שפשכצקי מדווח וזה יכול לסגור פינה.
אני חושב שכשוער שני זה מהלך טוב מאוד.
אליאסי סירב להפועל ר"ג. אמנם הפועל פ"ת על הנייר קבוצה יותר בכירה, אבל הסוכן שלו טוען שהוא מחפש באירופה.KevinDurant כתב: אתמול, 13:43גולדשטיין מיישר קו עם הפרסום הזה. (אחרי שפרסם לראשונה על כץ בעצמו)רק מכבי כתב: אתמול, 12:56 ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.
בכל מקרה, חצי מיליון ש"ח זו הצעה נמוכה.
גם אם הם ימצאו שוער מחליף, זה יצטרך ללכת להצעה הרבה יותר גבוהה.
לגבי היכולת - כתבתי את זה כבר קודם, כשוער שני "מובהק" זה אולי הכי טוב שאפשר להביא.
אם אני הולך על שרשרת השמות שהוזכרו, אז:
זמיר>כץ>ניראון>עמוס>גליקליך
השאלה של אהוד לפתח תקווה היא רעיון מצוין. קבוצה שמשחקת כדורגל, מאמן טוב שאוהב צעירים. עמדה לא עמוסה מידי. שידוך טוב.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם נותנים להם את אהוד זה גם שווה עוד קצת משהו.רק מכבי כתב: אתמול, 14:16אליאסי סירב להפועל ר"ג. אמנם הפועל פ"ת על הנייר קבוצה יותר בכירה, אבל הסוכן שלו טוען שהוא מחפש באירופה.KevinDurant כתב: אתמול, 13:43גולדשטיין מיישר קו עם הפרסום הזה. (אחרי שפרסם לראשונה על כץ בעצמו)רק מכבי כתב: אתמול, 12:56 ברנובסקי ו-וייס בדיווח משותף שהצענו לפתח תקווה 500 אלף ש"ח + איתי אהוד (בהשאלה) תמורת כץ.
לגבי היכולת - כתבתי את זה כבר קודם, כשוער שני "מובהק" זה אולי הכי טוב שאפשר להביא.
השאלה של אהוד לפתח תקווה היא רעיון מצוין. קבוצה שמשחקת כדורגל, מאמן טוב שאוהב צעירים. עמדה לא עמוסה מידי. שידוך טוב.
אליאסי מחפש קבוצה באירופה וזה נחמד ויפה אבל לא ראיתי שריאל מדריד ויובנטוס רוצות אותו. מדברים כרגע על לבדאיקוס שהיא קבוצת אמצע טבלה ביוון ואני לא יודע אם במצב כזה כבר לא עדיף לו ללכת להפועל פ''ת.
בסוף הוא בשנת חוזה ואנחנו גם יחסית מוקדם בחלון ובשלב שאפשר למצוא לו תחליף. אני מאמין שזה תלוי בעיקר בו ואם הוא ירצה לעשות את המעבר הזה הקבוצות יתגמשו לכאן או לכאן.
אם הצענו חצי מיליון ש''ח ואיתי אהוד בהשאלה, אני לא אתפלא אם אולי ינסו לשווק להם מושאל נוסף בהמשך או להוסיף עוד 200-300 אלף ש''ח ושם זה יגמר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בן דור משנה טון ואחרי שטען במשך תקופה שירין לוי ממש בכל יום יחתום על החוזה עכשיו אומר ש ״הכל פתוח״ לגבי אם הוא ישאר או לא.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא היה ביום צילום היום עם הקבוצה, על מדים ולא היה נראה עם חבישה מסוימת, הזיז גם את הברך וכו'
מלכתחילה לא היה נראה שזה עניין של צולבת אבל גם דברים מסביב יכולים לקחת כמה חודשים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם ירין לוי אכן לא נשאר והאופציות שלנו ב-6 זה עלי מוחמד ו…
אז שיהיה לנו בהצלחה
אז שיהיה לנו בהצלחה
זה סה"כ ההבדל בין מקום 8 למקום 7 לא נראה לי שאת מישהו פה זה אמור להפחיד יותר מדיShocking4U כתב: אתמול, 15:52 אם ירין לוי אכן לא נשאר והאופציות שלנו ב-6 זה עלי מוחמד ו…
אז שיהיה לנו בהצלחה
אופטימיות במכבי חיפה
שימכרו כבר את הירין לוי הזה וישחררו אותו מאיתנו, נמאס לשמוע את השם הזה כאילו זה פדרי הישראלי, לא עושה רושם שהוא בכלל רוצה לשחק כאן והרדיפה של המועדון אחריו מביכה
ברמה הכלכלית ביוון אליאסי יקבל חוזה טוב יותר. ולדעתי גם טוב ייעשה לו לעבור מדינה ולחוות חוויה חדשה. הוא די מצולק מהתקופה האחרונה בבאר שבע. הוא נתן כמה הופעות שלא מביישות את הליגה הארצית.KevinDurant כתב: אתמול, 15:11אם נותנים להם את אהוד זה גם שווה עוד קצת משהו.רק מכבי כתב: אתמול, 14:16אליאסי סירב להפועל ר"ג. אמנם הפועל פ"ת על הנייר קבוצה יותר בכירה, אבל הסוכן שלו טוען שהוא מחפש באירופה.KevinDurant כתב: אתמול, 13:43
גולדשטיין מיישר קו עם הפרסום הזה. (אחרי שפרסם לראשונה על כץ בעצמו)
אליאסי מחפש קבוצה באירופה וזה נחמד ויפה אבל לא ראיתי שריאל מדריד ויובנטוס רוצות אותו. מדברים כרגע על לבדאיקוס שהיא קבוצת אמצע טבלה ביוון ואני לא יודע אם במצב כזה כבר לא עדיף לו ללכת להפועל פ''ת.
בסוף הוא בשנת חוזה ואנחנו גם יחסית מוקדם בחלון ובשלב שאפשר למצוא לו תחליף. אני מאמין שזה תלוי בעיקר בו ואם הוא ירצה לעשות את המעבר הזה הקבוצות יתגמשו לכאן או לכאן.
אם הצענו חצי מיליון ש''ח ואיתי אהוד בהשאלה, אני לא אתפלא אם אולי ינסו לשווק להם מושאל נוסף בהמשך או להוסיף עוד 200-300 אלף ש''ח ושם זה יגמר
בכל מקרה, הדיווחים כרגע שאליאסי מתקרב מאוד ליוון. מניח שזה ישפיע גם על עסקת כץ.