הרכב:

פדראו וסייף חוזרים לספסל. גלזר לא בסגל. אהוד לא כשיר ולכן בחוץ.
שידור החל מ-19:45, ספורט 1.
מנהל: Shocking4U

חזר לאימונים.
Shocking4U כתב: אתמול, 19:00 שון מגן שמאל, כבר אפשר לזרוק את המשחק לפח.
שוב פעם דון בימין, וואלה בשלב הזה הייתי כבר באמת פותח עם סילבה קאני שם בינתיים. הבן אדם נמחק.
לפחות טוב לראות שקני סייף חזר
אני פשוט חושב שסדריק דון במילא לא שחקן מספיק טוב, אז למה אתה גם מכשיל אותו ושם אותו בעמדה שלא מחמיאה לו ושורף אותו עוד יותר? כי הוא ״שם״ אז אתה רוצה לשלב אותו בכוח? מעדיף בהרבה במיוחד בהתחשב בזהות המפעל לתת שם דקות לקאני או ללוסקי ולשחק עם שחקן כנף ימין טבעי.רק מכבי כתב: אתמול, 19:02חזר לאימונים.
אם יהיה בסגל במשחק הבא נגיד תודה.
Shocking4U כתב: אתמול, 19:00 שון מגן שמאל, כבר אפשר לזרוק את המשחק לפח.
שוב פעם דון בימין, וואלה בשלב הזה הייתי כבר באמת פותח עם סילבה קאני שם בינתיים. הבן אדם נמחק.
לפחות טוב לראות שקני סייף חזר
אפשר להכניס את דון לאמצע ולהורות לאזולאי לשחק קרוב לצד ימין, לשחק כביכול עם מערך לא סימטרי. לא חייבים לתקוע את דון בקו. זה הכל עניין של הוראות מאמן.
לחלופין, אם ברק היה יותר יצירתי היה עולה עם משולש קישור, משחק עם ברוניניו פייק כנף ימין מדומה שנכנס לאמצע, ואחד הקשרים זז מעט ימינה ויחד עם בטאיי היו מחזיקים את הקו.
דברים דומים ברק עשה בעונה הראשונה שלו כאן, עד שהגיע אצילי. עלינו עם שלישיה חזקה באמצע ושרי כביכול בקו ימין, אבל נכנס כל הזמן לאמצע.
שחק עם שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם. שים את לוסקי או סילבה קאני. במילא סדריק דון נראה רע, זה בטח לא תורם לו לביטחון לשחק בעמדה שהוא לא מכיר ולא טוב בה.Apoc כתב: אתמול, 19:24 אני כנראה הבן אדם שהכי פחות מחזיק מקני סילבה עוד לפני שהגיע אלינו ובטח שאחרי אבל אם הוא לא נספר עד כדי כך שנותנים לדון לשחק כנף ימין עמדה שהוא פשוט לא מסוגל לשחק בה, אז למה אין דיבור על לשחרר אותו? מה התרומה פה? שחקן מהנוער כנראה ייספר יותר.
תראה נגד מי הוא משחק: זה אפילו לא הרכב שני של טבריה. יש להם מלא שחקנים מושעים בגלל הפרשה. זה לא באמת קנה מידה למשהוShocking4U כתב: אתמול, 20:13 השתחררות יפה של ברוניניו לבעיטה, דברים שלא ראינו מנהואל כל התקופה שלו פה
בלי פנדלים נהואל לא עשה דברים כאלה גם נגד אחי נצרת לצעריtago064 כתב: אתמול, 20:16תראה נגד מי הוא משחק: זה אפילו לא הרכב שני של טבריה. יש להם מלא שחקנים מושעים בגלל הפרשה. זה לא באמת קנה מידה למשהוShocking4U כתב: אתמול, 20:13 השתחררות יפה של ברוניניו לבעיטה, דברים שלא ראינו מנהואל כל התקופה שלו פה