סדריק דון - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 521 פעמים
קיבל תודה: 319 פעמים

Re: סדריק דון - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

הפוטנציאל הגדול שלו כשחקן צעיר (סה''כ בן 22) הוא בעמדת ה8 לדעתי.

אפשר להיכנס ליתרונות ולחסרונות שלו, ויש כאלה ויש כאלה. אבל בסגל הנוכחי שלנו שעמוס בשחקני 8, שהוא אפילו לא הטוב שבהם ועוד כזר, זה באמת רכש מיותר.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 143 פעמים
קיבל תודה: 249 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אני מניח שכן היה חשיבה לאזרח אותו בשלב מסוים ולכן הלכו על זה.
אבל אני עדיין מתעקש שכל עוד הוא מתופקד ככנף ימין ברוב המשחקים שהוא משחק אין מה לדבר עליו בכלל ולהתנהג כאילו זה משהו לגיטימי ושטבעי להעביר ביקורת על היכולת שלו.
אגב עונה שעברה ראיתי אותו עושה כמה פעולות איכותיות בכנף שמאל דווקא. זכור לי גם שנתן בישול סביר רגע לפני שנפצע.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 521 פעמים
קיבל תודה: 319 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: אתמול, 11:02 אני מניח שכן היה חשיבה לאזרח אותו בשלב מסוים ולכן הלכו על זה.
אבל אני עדיין מתעקש שכל עוד הוא מתופקד ככנף ימין ברוב המשחקים שהוא משחק אין מה לדבר עליו בכלל ולהתנהג כאילו זה משהו לגיטימי ושטבעי להעביר ביקורת על היכולת שלו.
אגב עונה שעברה ראיתי אותו עושה כמה פעולות איכותיות בכנף שמאל דווקא. זכור לי גם שנתן בישול סביר רגע לפני שנפצע.
לפי התנאים החדשים של האזרוח, הוא צריך להיות לפחות 5 שנים בארץ וגם לעבור איזה ועדה מומצאת או דברים בסגנון הזה. רועי שני אמר לפני כמה חודשים שבכלל זה לא בדיון

אני חושב שזה סוג של "מחמאה" עבורו שהוא משחק באגף ימין כי מעדיפים אותו על השאר וחושבים שהוא כן ורסטילי בשביל זה.

בשמאל יותר נוח לו לשחק באגף כי בסה''כ יש לו אחד על אחד טוב ויותר נוח לו להיכנס לאמצע לרגל החזקה, בימין הוא לא מצליח לבצע את החיתוך הזה
שלח תגובה