אין לך סיכוי להביא אותו. יש לו עוד שנה בחוזה והם לא ימכרו לך אותו בחיים גם אם תשלם 7 מיליון יורו. כשהוא יסיים חוזה ירצו עליו דמי השבחה גבוהים מאוד ולכן אני מאמין שגם אם הוא ירצה לשחק בישראל הוא יצטרך לעבור לפחות שנה אחת באירופה קודם
Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2022, 23:13
אין לך סיכוי להביא אותו. יש לו עוד שנה בחוזה והם לא ימכרו לך אותו בחיים גם אם תשלם 7 מיליון יורו. כשהוא יסיים חוזה ירצו עליו דמי השבחה גבוהים מאוד ולכן אני מאמין שגם אם הוא ירצה לשחק בישראל הוא יצטרך לעבור לפחות שנה אחת באירופה קודם
אם הם לא יתנו לו לשחק והאבא ירצה לשחרר אותו מהחוזה הם יגיעו גם לבית משפט .
אנחנו הולכים רחוק פה אבל אני באמת לא רואה איך הוא מקבל שם דקות משמעותיות .
על חשבון מי ?
הם לא יכולים להגיד לו איפה לשחק, ואם לא יהיו לו הצעות מאירופה והוא ירצה לעבור לקבוצה אחרת בארץ הם לא יוכלו למנוע את זה כי הם רק יהרסו לו את הקריירה .
הלוואי שאיביץ יעשה עליו עכשיו איקס בגלל האבא ושיהיה שם בלאגן.
איזה פתטי הפרץ הזה, חח כזה אפס .
כמה קשרים כבר יש להם שם ? 100 ?
לפי מה שאני רואה איביץ' משחק עם חלוץ אחד בשפיץ אז יוריד עכשיו את יובאנוביץ לספסל וישים את זהבי במקומו ?
סלט שלם מה שהולך שם וזה עוד בלי לדבר על פריצה שהיה מלך השערים שלהם והיום מחמם יופי את הספסל .
תשמעו ראיתי בערוץ 5 סרטונים מהאימון של הפועל חיפה ויואב כץ לשם שינוי לא דיבר שטויות. יש שם כמה שחקנים עם עודף משקל די משמעותי בדגש על גידי קניוק עם כרס די משמעותית אבל הכי גרוע זה שהבלם שלהם מירון פשוט נראה שמן. לא כרס קטנה אלא הוא נראה פשוט שמן.
KevinDurant כתב: ↑02 אוגוסט 2022, 21:48
עדן קארצב עובר לדינמו מוסקבה ב2 מיליון יורו
רק מראה כמה הדיבור עליו לפה של אנשים (למרות שהייתי שמח שיגיע) לא ריאלי. אם לחו״ל הוא נמכר ב2 מיליון בהעברה בארץ אייל סגל היה דורש 4.
מי הולך בתקופה כזאת לרוסיה? הזייה
זה בדיוק הויכוח שהיה פה בתחילת החלון כשחלק אמרו שצריך להביא שמות כמו ליידנר, קארצב וכנעאן כי זו הרמה שהמועדון צריך לשאוף אליה וחלק טענו שזה לא ריאלי ושצריך לדון בשמות שהגיוני שיגיעו.
Shocking4U כתב: ↑03 אוגוסט 2022, 01:15
תשמעו ראיתי בערוץ 5 סרטונים מהאימון של הפועל חיפה ויואב כץ לשם שינוי לא דיבר שטויות. יש שם כמה שחקנים עם עודף משקל די משמעותי בדגש על גידי קניוק עם כרס די משמעותית אבל הכי גרוע זה שהבלם שלהם מירון פשוט נראה שמן. לא כרס קטנה אלא הוא נראה פשוט שמן.
מה הוא יכול להגיד במצב כזה? הבעיה שלו שהוא פתח את הפה כבר קודם ודיבר ביהירות גדולה על בניית הקבוצה שלו.
אמנם הביא רכש שעל הנייר אמור לעזור לו, אבל הביא גם את קלינגר ולא דאג שהשחקנים שיגיעו יהיו בכושר בזמן.
Jerry כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 11:00
קארצב מזכיר לי את תמיר כהן שגם יצא מנתניה לאירופה ממה שאני זוכר, יש לו פוטנציאל אבל הוא צריך להשתפר בהרבה דברים, הוא עדיין צעיר
לפחות הוא לא היה מנצח את המילואים של אולימפיאקוס 4 - 0
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!