גל אלברמן - המנהל המקצועי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי
אלברמן לא צריך להתעסק גם בזה - הוא צריך להתעסק במה קורה עם השחקנים לקראת סיום תקופתם בנוער והמעבר לבוגרים, אבל לא במחלקת הנוער עצמה.
למחלקת הנוער יש מנהל מקצועי משלה, שצריך לטפל בנושא איתור הכשרונות והקידום שלהם. שמו שם עכשיו את עופר פביאן, ואפשר לקוות שהוא יידע לעשות את העבודה (לא שיש לי תקוות גדולות מהרזומה שלו). ממש מצער אותי שלא הייתה המשכיות לעונה של הספרדי שניהל שם את העניינים לפני שנתיים או שלוש, כי בתקופה שלו ראו שדרוג רציני בעבודה שם.
למחלקת הנוער יש מנהל מקצועי משלה, שצריך לטפל בנושא איתור הכשרונות והקידום שלהם. שמו שם עכשיו את עופר פביאן, ואפשר לקוות שהוא יידע לעשות את העבודה (לא שיש לי תקוות גדולות מהרזומה שלו). ממש מצער אותי שלא הייתה המשכיות לעונה של הספרדי שניהל שם את העניינים לפני שנתיים או שלוש, כי בתקופה שלו ראו שדרוג רציני בעבודה שם.
-
- קפטן ירוק
מי אמר שהוא מבין בכלל בנוער?Judokan כתב: ↑02 יולי 2022, 19:23 אלברמן לא צריך להתעסק גם בזה - הוא צריך להתעסק במה קורה עם השחקנים לקראת סיום תקופתם בנוער והמעבר לבוגרים, אבל לא במחלקת הנוער עצמה.
הוא עדיין צריך להוכיח לו שיש לו מושג בבוגרים בכלל.
שיביאו מישהו זר למחלקה דחוף.
-
- הענק הירוק
אנשים פה בפאניקה בכלל היורו צעירות שבתכלס 90% מהשחקנים שם לא יהפכו לשחקנים משמעותיים.
וכן מסכים לגבי החלק של המנהל הזר, היית מציע לגנוב להפועל את בוקסה אבל הוא בדיוק קיבל שם קידום ככה שלא נראה לי שיעזוב.
וכן מסכים לגבי החלק של המנהל הזר, היית מציע לגנוב להפועל את בוקסה אבל הוא בדיוק קיבל שם קידום ככה שלא נראה לי שיעזוב.
-
- תוקע יתד בהרכב
מנהל טוב קודם כל צריך לדעת לגייס אנשי מקצוע איכותיים, ולתת להם לעבוד.
אני כן מצפה ממנו שיתווה אסטרטגיה למחלקות הנוער:
- סקאוטינג של שחקנים צעירים
- הקפצה של שחקנים לשנתונים מבוגרים יותר
- לדידת מחלקת הנוער באמצעות קידום שחקנים ולא תוצאות
- המעבר מהנוער לבוגרים
בשביל כל אלה הוא לא חייב להגיע למשחקים ולא מעורה באופן יומיומי
אני כן מצפה ממנו שיתווה אסטרטגיה למחלקות הנוער:
- סקאוטינג של שחקנים צעירים
- הקפצה של שחקנים לשנתונים מבוגרים יותר
- לדידת מחלקת הנוער באמצעות קידום שחקנים ולא תוצאות
- המעבר מהנוער לבוגרים
בשביל כל אלה הוא לא חייב להגיע למשחקים ולא מעורה באופן יומיומי
-
- שחקן העונה
הביא את פביאן למחלקת הנוער, הוא עבד בנבחרות הצעירות.
מניח שגם הקיץ יהיו הרבה החתמות במחלקה. נראה מה יביאו. חייב להתחיל לסגור פערים
מניח שגם הקיץ יהיו הרבה החתמות במחלקה. נראה מה יביאו. חייב להתחיל לסגור פערים
- KevinDurant
- חבר בבורד
מכיר את פביאן במקרה או את עבודתו? אם הוא היה המנהל המקצועי במחלקת הנוער של מכבי פ''ת על הנייר מדובר ברכש טוב.
אני לא רוצה להאשים את אלברמן במצב של הנוער, הוא פה סה''כ שנה-שנתיים כמנהל מקצועי והוא לא יכול להיות מעורב בכל החלטה שמתרחשת שם, בשביל זה צריך להיות מנהל מקצועי למחלקה.
-
- תוקע יתד בהרכב
רונן, חוץ מפיינגולד וחלאיילי - מי צפויים להיות הפוטנציאלים בנוער העונה?
ראיתי שדהן חתם על חוזה ואני מנחש שיעלה לנוער. גם עוויסאת הוקפץ בשנה שעברה ושיחק לא מעט בחלק השני של העונה.
-
- שחקן העונה
דהן עולה אוטומטית מנערים א' לנוער. אוי ואבוי אם פיינגולד ישחק בנוער בעונה הקרובה, הוא צריך להיות מושאל לקבוצה מליגת העל.
חלאילי, דהן, ינאי דיסטלפלד, שעבאן, ירין כהן, אלמישלי, סאלי פחימה וגטאצ'או יבלו אמורים להיות מהשחקנים הבולטים בנוער בעונה הקרובה. שני האחרונים סבלנו מפציעות בעונה האחרונה, לא יודע מה מצבם כרגע
המשחק האחרון של יבלו היה בפברואר.
חלאילי, דהן, ינאי דיסטלפלד, שעבאן, ירין כהן, אלמישלי, סאלי פחימה וגטאצ'או יבלו אמורים להיות מהשחקנים הבולטים בנוער בעונה הקרובה. שני האחרונים סבלנו מפציעות בעונה האחרונה, לא יודע מה מצבם כרגע
- KevinDurant
- חבר בבורד
כל השחקנים שרשמת שאמורים להיות בולטים בנוער, מה הגיל שלהם פחות או יותר? הם לא מוכנים עדיין לבוגרים?רונן22 כתב: ↑03 יולי 2022, 13:39 דהן עולה אוטומטית מנערים א' לנוער. אוי ואבוי אם פיינגולד ישחק בנוער בעונה הקרובה, הוא צריך להיות מושאל לקבוצה מליגת העל.
-
- שחקן העונה
חליאלי ואלמישלי שיחקו בעונה שעברה בנוער, כל השאר שיחקו בעונה שעברה בנערים א'. חליאלי ואלמישלי יכולים אולי לשחק בעפולה בעונה הבאה, לדעתי הם ישארו אבל בנוער
-
- תוקע יתד בהרכב
חלאיילי שיחק גם משחק אחד בבוגרים נגד חדרה בגביע לא?
-
- תוקע יתד בהרכב
-
- אגדה ירוקה
כל הכבוד לו על הרכש,קורנו פחות מרשים אבל השוודי ופיירו נראה בול .
- Apoc
- יו״ר הבורד
לדעתי כל ה3 יכולים להיות פגיעות גדולות
צריך עוד לחכות
צריך עוד לחכות
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
קורנו במשחק מעולה היום. רגוע הגנתית, נוח במערך 3 בלמים, בישול אדיר - שנים לא היה לנו מגן שיכול לתת קרוס כזה
-
- אלוף המדינה
אל תיסחפו, עוד רגע תשבחו גם את האפסנאי, עם מאמן היסטורי כמו בכר גם הוכנבוים יהיה מנהל מקצועי מוצלח, נשפוט את אלברמן אחרי בכר
- DelPiero
- הענק הירוק
מסכים שמוקדם להלל כמו שגם היה מוקדם להתלונן אחרי ההפסד לבש בואו נראה איך הרכישות יהיו לאורך העונה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
וי ענק על המשימה הראשונה שלו לעונה הזו.
הסגל היה מוכן בזמן, זה אפשר להם להיכנס לעניינים ולתת תרומה מידית. הוא אחראי לבניית אחד הסגלים העמוקים והאיכותיים שהיו לנו כאן בקבוצה אי פעם.
אמרנו שהוא ייבחן לפי השדרוג שהשחקנים שהוא מביא נותנים לקבוצה - ובמשחקים באירופה אפשר להגיד בפה מלא שכל השלושה נתנו את האקסטרה ויותר מזה.
המבחן הבא יהיה לראות שהוא מנצל את המענקים מאירופה לחיזוק נוסף להשלמת הסגל למשימות שנותרו לנו העונה.
הסגל היה מוכן בזמן, זה אפשר להם להיכנס לעניינים ולתת תרומה מידית. הוא אחראי לבניית אחד הסגלים העמוקים והאיכותיים שהיו לנו כאן בקבוצה אי פעם.
אמרנו שהוא ייבחן לפי השדרוג שהשחקנים שהוא מביא נותנים לקבוצה - ובמשחקים באירופה אפשר להגיד בפה מלא שכל השלושה נתנו את האקסטרה ויותר מזה.
המבחן הבא יהיה לראות שהוא מנצל את המענקים מאירופה לחיזוק נוסף להשלמת הסגל למשימות שנותרו לנו העונה.
-
- קפטן ירוק
יש פה כל כך הרבה ביקורת מוצדקת לגבי הארכות חוזים(נקווה שאת זה לא למד מג׳ורדי) שזה על גבול המרגיז.
אבל חוץ מזה שאפו ענקי,מוכיח את עצמו עד עכשיו
אבל חוץ מזה שאפו ענקי,מוכיח את עצמו עד עכשיו
-
- מכונת תארים
את נושא הרכש אי אפשר לקחת ממנו. גם בעונה שעברה, למרות שהיו נפילות מסוימות, היה היגיון רב בניהול חלון ההעברות ובהסתכלות על המאקרו, הוא לגמרי עשה עבודה טובה.
עכשיו הוא יצטרך להוכיח שהיכולת שלו לשמר הצלחה מתבטאת גם ביכולת לשמר פה שחקנים קיימים ולייצר מערכת פיתוח שחקנים שמפחיתה את התלות שלנו ברכש (קרי, נוער והשאלות). אם לא יביא לטיוב המערכת בשני האספקטים האלו, העומס על צוות הסקאוטינג של בכר יהיה גדול מדי כשנגיע להישגים לאורך זמן.
עכשיו הוא יצטרך להוכיח שהיכולת שלו לשמר הצלחה מתבטאת גם ביכולת לשמר פה שחקנים קיימים ולייצר מערכת פיתוח שחקנים שמפחיתה את התלות שלנו ברכש (קרי, נוער והשאלות). אם לא יביא לטיוב המערכת בשני האספקטים האלו, העומס על צוות הסקאוטינג של בכר יהיה גדול מדי כשנגיע להישגים לאורך זמן.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- Liberman
- מנהל הבורד
אני לא חוזר בי שהוא שרמוטה של שחר, אבל אין מה לחלוק על עבודתו.
ראוי למחמאות.
ראוי למחמאות.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
צריך לפרגן לו בנושא הרכש שבוצע למוקדמות אלופות. מגן ימני וחלוץ בינגו.
גם קורנו שחקן סבבה.
נשאר לחזק נקודתית בבלם וקשר טובים והוא לא שומע ביקורות ממני בחיים.
באמת עבודה טובה.
גם קורנו שחקן סבבה.
נשאר לחזק נקודתית בבלם וקשר טובים והוא לא שומע ביקורות ממני בחיים.
באמת עבודה טובה.
פושעי דילן לדין
-
- קפטן ירוק
לדעתי גם הם החתימו את ג׳וש לשנה כי היה דחוף לחזק עמדות אחרות לדעתי שנה הבאה יהיה שוער חדש. מקווה שהוא על זה אבל בכללי שאפו לו ולמערכת על קבוצה(לא מושלמת) מרגשת
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- קפטן ירוק
אני חושב שלא היו נלחמים אם היה מקום להחליף אותו. כרע אין לנו את הלוקסוס ובגלל זה נלחמו על עוד שנה.
אם נמשיך להופיע באירופה נצטרך שוער הרבה יותר דומיננטי ממנו. למרות שלא תטעה אני אוהב אותו והכל פשוט לדעתי הוא מיצה את עצמו והגיע לתקרת זכוכית שלו
אם נמשיך להופיע באירופה נצטרך שוער הרבה יותר דומיננטי ממנו. למרות שלא תטעה אני אוהב אותו והכל פשוט לדעתי הוא מיצה את עצמו והגיע לתקרת זכוכית שלו
- Smurk
- אגדה ירוקה
מבחן גדול עבורו הרכשים עד סוף החלון
- KevinDurant
- חבר בבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
תביא עוד קשר ובלם וזה 10/10. אזרוח של אחד הזרים בהחלט יעזור. במידה ואין אזרוח חייבים להתאבד על כנאען ואלחמיד ולהביא את שמיר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ