מה יש לכם מצרפתי הזה? קודם כל שילמד להתנהג על הקווים. חוץ מזה הוא אימן פעם אחת בפתח תקווה והיה כישלון. כל העוזרים של בכר לא הצליחו אחר כך, יש הבדל ענק בין עוזר מאמן למאמן, אחרי בכר צריך רק מאמן זר די עם השטויות
Jerry כתב: ↑29 יולי 2022, 14:17
מה יש לכם מצרפתי הזה? קודם כל שילמד להתנהג על הקווים. חוץ מזה הוא אימן פעם אחת בפתח תקווה והיה כישלון. כל העוזרים של בכר לא הצליחו אחר כך, יש הבדל ענק בין עוזר מאמן למאמן, אחרי בכר צריך רק מאמן זר די עם השטויות
1+
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
בין אם זו תהיה החלטה נכונה ובין אם לא, אלברמן שם על השולחן שחושבים על מחליף לכל אחד ושהשאיפה היא לפתח אנשים מבפנים.
לא בטוח שזה יהיה צרפתי. יכול להיות שיש מחשבה על מישהו מבחוץ ויכול להיות שדגו יכנס לתפקיד אם יעשה עבודה טובה בנוער.
כך או כך, לא הייתי מסיק מההתנסויות הקודמות של צרפתי כמאמן על יכולותיו. ראשית, כי גם מאמנים מתפתחים ויכול להיות שהיכולות שלו שונות מבעבר. שנית, כי בעייתי להסיק ממשחק אחד שניהל במכבי חיפה על היכולת שלו לאמן לאורך תקופה ארוכה. לטוב ולרע, אנחנו נדע מה היכולת שלו להבין את המועדון רק כשנגיע לנקודה שבה הוא יאמן, אם וכאשר...
דגו נכשל בכל מועדון בוגרים שהוא היה בו. עדיין זוכרים לו חצי שנה טובה בכפר סבא מלפני כמה שנים ואם הוא ימונה למאמן מכבי חיפה זה עלבון לאינטליגנציה של האוהדים. אין מאמנים ישראליים נורמליים חוץ מבכר, היחידי שאולי יש לו פוטנציאל זה ברדה ונראה איך זה יתפתח. חוץ מזה אני הולך רק על מאמן זר אבל בניגוד לרוטן ומולנסטיין אני מנסה להביא מאמן בקו עלייה שיבוא לכאן כדי לחפש לעשות קפיצה בקריירה אחרי זה למועדון גדול באירופה ולא מאמנים מבוגרים, שבעים ובקו ירידה ברור.
ירוק רפואי כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 23:25
אנדרייטד! בטח פה בפורום.
אם הוא היה זר אנשים היו מעריכים הרבה יותר, הלוואי יישאר פה עוד המון שנים, מאמן ענק!!
אני לא חושב שהוא לא מוערך ואפילו להיפך, הוא די קונזצנוס פה בפורום.
עונה שעברה הוא סבל מזה שלא היו מגנים וחלוץ עם נוכחות, הוא ניסה המון פעמים להמציא את המשחק ולהתחכם.
השנה הוא ידע מה לעשות וזה נראה נפלא.
מכבי חיפה קבוצה עוצמתית מאוד השנה עם מאמן ברמה גבוהה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
דווקא בגלל שהוא מוערך יש ציפיות בשמיים ממנו. אני תמיד אומר שהוא שווה אימון בליגות דרג ב' של אירופה.
בגלל הציפיות שלי, אני חושב שבעונה שעברה היו לא מעט דברים מוזרים בעבודה שלו. היא לא הייתה כזו גדולה.
הקיץ השתדרגנו ורק שימשיך כך. אין עוררין על יכולות טקטיות שלו. לא בליגה של אף מאמן ישראלי אי פעם אפילו קרוב.
הכנה נוראית שלו למשחק, גם פתח במערך לא מתאים וגם באנו בגישה מסריחה למשחק. טוב שהוא הבין את הטעויות ותיקן במחצית.
אני מקווה שהוא יפיק לקחים מהמשחק הזה, מול הכוכב אין מקום לטעויות כאלה.