איפה דיברו על זה? שום דבר לא רשמי בעניין שלו משמע לא סגור.Liberman כתב: 03 אוגוסט 2022, 18:26אז למה מדברים על זרגרי כאילו הוא שחקן שלנו?Shocking4U כתב: 03 אוגוסט 2022, 18:16 אני הבנתי ממה שאבי נמני (סוכן שלו) אמר לפני כמה ימים שאולי חיפה ובית״ר סיכמו ביניהם אבל זרגרי ומכבי לא סיכמו ולא ישבו על התנאים שלו בכלל
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
זה הזמן ללחוץ על הדוושה ולהתחזק, ללמוד ממקרי עבר.
אנשים מדברים על עונה שעברה שהייתה עמוסה ושוכחים שעלינו בשלב בתים באירופה עם טאלב ובן שהר כדי לחלק עומסים ובסוף העונה שחקנים פשוט נפלו מהרגליים מעומס ושחיקה.
צריך למנוע את זה
אנשים מדברים על עונה שעברה שהייתה עמוסה ושוכחים שעלינו בשלב בתים באירופה עם טאלב ובן שהר כדי לחלק עומסים ובסוף העונה שחקנים פשוט נפלו מהרגליים מעומס ושחיקה.
צריך למנוע את זה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Judokan
- סמל ירוק
אין ספק שיגיע עוד חיזוק. פשוט בכל מקרה הוא לא רלבנטי לפלייאוף האירופי אלא יותר חיזוק שנועד לאפשר עומק בסגל להמשך המשימות העונה.
אז אני מניח שבמועדון רצו קודם לדעת מה סטטוס המענקים וסטטוס אבו פאני לפני שיחליטו איך ואיפה בדיוק להשקיע. ואותי גם לעשות סדר בסטטוס האזרחות של סונדגרן שכמובן משנה את כל התמונה.
אני בטוח שמאחורי הקלעים כבר עובדים על לנסות לחזק את הקבוצה בעוד קשר
אז אני מניח שבמועדון רצו קודם לדעת מה סטטוס המענקים וסטטוס אבו פאני לפני שיחליטו איך ואיפה בדיוק להשקיע. ואותי גם לעשות סדר בסטטוס האזרחות של סונדגרן שכמובן משנה את כל התמונה.
אני בטוח שמאחורי הקלעים כבר עובדים על לנסות לחזק את הקבוצה בעוד קשר
- Smurk
- אגדה ירוקה
בארה"ב דווח הלילה (בין רביעי לחמישי) שעל אף הארכת החוזה שלו במכבי חיפה, השוער ג'וש כהן נמצא על הכוונת של קבוצות שונות ב-MLS. על פי הפרסום, הוא צפוי לקבל פניות בחודש ינואר לקראת העונה הבאה בליגה האמריקאית
כזכור, במהלך הקיץ האחרון כהן עבר שיקום אחרי פציעה בכתפו ובחן אופציות מקבוצות שונות, אך הפציעה הקשתה עליו כמו גם הצעה מאטלנטה יונייטד שירדה מהפרק. לקראת סוף חודש יוני האריך את חוזהו בכרמל עד 2023.
כזכור, במהלך הקיץ האחרון כהן עבר שיקום אחרי פציעה בכתפו ובחן אופציות מקבוצות שונות, אך הפציעה הקשתה עליו כמו גם הצעה מאטלנטה יונייטד שירדה מהפרק. לקראת סוף חודש יוני האריך את חוזהו בכרמל עד 2023.
אם לא יהיה משהו יוצא דופן הבטחנו בתים באירופית. המון כסף על הפרק רק מהמענקים, וזה עוד לפני אצטדיון סולד אאוט בבתים, זכויות שידור ועוד. אירופית. לא מדבר בכלל כרגע על השמפיונס.
עד נובמבר אנחנו הולכים לשני משחקים בשבוע.
שילוב של שתי הנקודות שציינתי, מביא למסקנה שהגיע הזמן כבר לדבר על חיזוק. לא כהרגלנו בקודש "אם נבטיח בתים נתחזק בככה וככה". להתחיל להביא חיזוק. כבר מעכשיו.
בכפוף לנושא האזרוחים (חייבים לתת פוש שם ולאמף לחכות למשיח) אופציה שאני הייתי מריץ זה טומאסי מנתניה. לטעמי שחקן נהדר. סגל מעוניין בזרגרי ומאור לוי, אני מוצא עסקה שכוללת השאלה של שניהם או לפחות אחד משניהם + כסף ומביא אותו.
עד נובמבר אנחנו הולכים לשני משחקים בשבוע.
שילוב של שתי הנקודות שציינתי, מביא למסקנה שהגיע הזמן כבר לדבר על חיזוק. לא כהרגלנו בקודש "אם נבטיח בתים נתחזק בככה וככה". להתחיל להביא חיזוק. כבר מעכשיו.
בכפוף לנושא האזרוחים (חייבים לתת פוש שם ולאמף לחכות למשיח) אופציה שאני הייתי מריץ זה טומאסי מנתניה. לטעמי שחקן נהדר. סגל מעוניין בזרגרי ומאור לוי, אני מוצא עסקה שכוללת השאלה של שניהם או לפחות אחד משניהם + כסף ומביא אותו.
טואמסי שחקן טוב אבל מה נעשה עם חלוץ?
אנחנו צריכים בלם נוסף ברמה טובה שיוכל להכנס במקום פלאניץ או שוו ן וצריך עוד קשר אמצע שיוכל לתת רוטציה למוחמד, פאני, לביא וג׳אסא שפצוע בלי סוף
אנחנו צריכים בלם נוסף ברמה טובה שיוכל להכנס במקום פלאניץ או שוו ן וצריך עוד קשר אמצע שיוכל לתת רוטציה למוחמד, פאני, לביא וג׳אסא שפצוע בלי סוף
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
אין את מי להביא בעיה .Liberman כתב: 04 אוגוסט 2022, 10:07 טואמסי שחקן טוב אבל מה נעשה עם חלוץ?
לקישור הייתי מביא את שמיר שיוסיף עומק כי איכות הוא לא יכול להוסיף אבל אני לא חושב שבכר מחזיק ממנו אחרת היו פונים כבר ממזמן .
בלם זה כאב ראש רציני חבל שעופרי ירד ככה ברמה .
- Smurk
- אגדה ירוקה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
טוואמסי שחקן אגף שמאל. מביא אתמול אם יש אופציה לעוד זר. יכול להיות בינגו במידה וחזיזה יתן עונה טובה ויעזוב בקיץ.
גם במחיר של בלם וקשר ישראלים וויתור על שוער זר במקום ג׳וש בעונה הבאה?GKagelmacher כתב: 04 אוגוסט 2022, 14:57 טוואמסי שחקן אגף שמאל. מביא אתמול אם יש אופציה לעוד זר. יכול להיות בינגו במידה וחזיזה יתן עונה טובה ויעזוב בקיץ.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ג׳וש זה חתיכת תקלה אתה צודק האמת. צריך לראות מה עושים. בכל מקרה עדיף להביא שוער זר להרכב מאשר קשר ובלם זרים לרוטציה.ברק.י כתב: 04 אוגוסט 2022, 15:14גם במחיר של בלם וקשר ישראלים וויתור על שוער זר במקום ג׳וש בעונה הבאה?GKagelmacher כתב: 04 אוגוסט 2022, 14:57 טוואמסי שחקן אגף שמאל. מביא אתמול אם יש אופציה לעוד זר. יכול להיות בינגו במידה וחזיזה יתן עונה טובה ויעזוב בקיץ.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
עונה הבאה זאת עונה הבאה, מי חושב על זה עכשיו
שוב אני אומר, כל יום צריך לזכור פה שעלינו שנה שעברה בבתים באירופה בהרכבים משניים כדי לשמור רגליים לליגה וקרסנו באזור חודש מרץ.
כמו שהפיקו לקחים אחרי קאיירט, צריך להפיק לקחים גם פה
שוב אני אומר, כל יום צריך לזכור פה שעלינו שנה שעברה בבתים באירופה בהרכבים משניים כדי לשמור רגליים לליגה וקרסנו באזור חודש מרץ.
כמו שהפיקו לקחים אחרי קאיירט, צריך להפיק לקחים גם פה
אנחנו צריכים שבש כן יהיו באירופה, שיהיה לכולם עומס שווה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
שיהיה אתגר לדרור שמשון, שניקח אליפות אחרי שנעפיל לצ'מפיונס וכשהיתר בבית אחרי אוגוסט.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מזרזים אבל זה קשהLiberman כתב: 04 אוגוסט 2022, 19:15 כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
נחמני שמסקר את באר שבע אמר היום בפליאוף שאין קשר בין הדחה של ב"ש מאירופה להגעה שלו
מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
זה שאישתו של ויטור עושה הסברה על ישראל לא קשור כמובן.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
ויטור קיבל זירוז בשביל שישחק בנבחרת.Liberman כתב: 04 אוגוסט 2022, 19:28מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
המסמכים של מוחמד הוגשו כבר, הוא 7 שנים בארץ יותר מויטור, לא יודע למה זה מסובךLiberman כתב: 04 אוגוסט 2022, 19:28מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
עסקנים שיתנו לו לפחות תושב ארעי ואז לא ייחשב לזר.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
הלוואי.
הוא וסונגדן מאוזרחים ויהיה פה בלם זר (יש רשימה כבר אמרתי)
תגיד להם שאם צריך אני אתחתן עם סונדגרן, אני אוהב את האישיות שלוNirgreen כתב: 04 אוגוסט 2022, 19:32הלוואי.
הוא וסונגדן מאוזרחים ויהיה פה בלם זר (יש רשימה כבר אמרתי)
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
Jerry
- אלוף המדינה
האמת לא יודע אם אלחמיד הוא הפיתרון, רציתי אותו כל הקיץ, עם ההתנהגות של פאני שיניתי את דעתי ובאופן כללי רואים שזה שחקן שלא יכול לשבת על הספסל. אולי למקין יכול להיות אופציה טובה הילד הזה ממש הרשים אותי גם בעונה שעברה לא רק ביורו. גם גנדלמן שחקן טוב
אני מעדיף שיביאו בלם זר ברמה, הייתי שם את רוב התקציב כרגע לבלם.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין